2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim korkutmak istemrme ama doktprunu ars hemen hatta en yakin hastanenin aciline git. Bu haftada bu kadsr olmasi hic normal degil. Hafta hafta videolarda böyle olmadi durumunda hemen doktora gidilmesi gerektigini izlemistim. hic bekleme. Ama endisede etme. Nerede oturuyorsun? duruma göre hastanenin en iyisine gitmeye calis.

Birde bu gelen suyun özelligi nasildi? Brrrak kokusuz ve hafif peynirimsi bir yapids miydi? Yoksa cis gibi mi kokuyordu? Ya da baska bir dey görebildin mi? Bunlarda ayirici olabilir

Neden ki ? Zeytin ve yzeytinyaginin sekerlr ne alakasi var ? Ben brlki sirf salatada falan filsn yarim csy bardagk zeytinyahi iciyorumdur. Zrytinde cabasi. Hic slerkmi yükselttigini ya da kilo aldirdigini görmedim.
Diyetisyen fazla yağ tüketimini sınırladı tatlı kaşığı kadar yiyorum 5zeytin 1tatlı kaşığıymış fazlasını o öğünde yemiyorum diğer öğünde salatada yiyorum.ben normalde bol tüketirdim bakalım yavaş yavaş arttırıp deneyeceğim.

Himmm sen zayiflama diyeti yapmiyorsun ki kaldi ki zayiflamak kcin bile yaga ijtiyac var. Ben bu konuyu baya arastirdim yani bana yagi kesen diyetler mantikli gelmiyor ister saglil icin ister kilo vrrmek icin olsun. Ya hayirlisi olsun bakalim. Saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza.

Berraktı cnım akıntı şeklinde herhangi bi beyazlık yoktu
Ne yaptin canim? Himmmm akintidir o zaman diyecegim ama bilmiyorum canim. Kokusuz berrak ve ya da hafif peynirimsi yapi, amniyon sivisinin yapisiymis kitapta okumustum. Ama icini ferah tut agrim siuim yol diyorsun akintidir herhalde

Ne yaptin canim? Himmmm akintidir o zaman diyecegim ama bilmiyorum canim. Kokusuz berrak ve ya da hafif peynirimsi yapi, amniyon sivisinin yapisiymis kitapta okumustum. Ama icini ferah tut agrim siuim yol diyorsun akintidir herhalde
dünden önce bende de ani bir akıntı oldu su gıbı bırden ındı aşşagıya korktum ama bekledim agrı sızı var mı dıye az agrı vardı akıntının devamı da gelmeyınce rahatladım

dünden önce bende de ani bir akıntı oldu su gıbı bırden ındı aşşagıya korktum ama bekledim agrı sızı var mı dıye az agrı vardı akıntının devamı da gelmeyınce rahatladım

Canim merhaba. Tam sana yazmak icimden geliyordu bi baktim sen bana yazmissin. Ben iyiyim canim bebiste iyi. Büyüyoruz teyzesi.

Akintidir o halde canim. Sadece ben okudugum kadariyla miktari cok ve yapisi normalden farkliysa hemen doktora gitmek gerekli oldugu. Agri sizida yaniltici olabiliyormus yeni ögrendim. Mesels bazisinin suyu geliyor ama dogum kasilmalari 2-48 saat arasinda basliyor. Dikkatli olmak lazim endise yapmadan.

Evet son bir aydir bazi problemlerim vardi buraya cok az girebildim ama asil problem sen farketmeden beni engelledin mi:)?
Cünkü ben sana 2-3 kez etiket yapip hal hatir sordum diğer topikten. Sen cevap ver(e)medin .
Görmedin herhalde ya da benim aklima yanlislikla engelledin beni scaba diye geldi.

Benim kontroller ayda bir canim. Ama en son 24+ 5 te gittm. Özellikle 32.haftaya rabdevu aldim yaklasik 8 hafta sonraya .sekerden sonra zaten baska test mestte olmadigi icin. Ve hareketler cok bariz. Ben cok gitmeyi gerekli görmüyorum ters giden bir sey olmadigi sürece. Yoksa zaten doktor evime cok yakin

kızlar bütün tetkikler bittikten sonra doktor ortalama kaç defa muayeneye çağırıyor ve ne için çağırıyor ?
Gunaydin herkese. İlk gebelikte 32-36 ya kadar 2 haftada bir. 36 -40 a kadar haftalik kontrol nst ve cati muayenesi. 40 tan sonra 3 gunde bir cati ve nst yapildi. Bu basindan belli oldugu icin cati muayenesi olmayacak. Ama kontrol sıklıgı ayni olur.

Gunaydin..ben yine 3 de 4 de uyanip saatlerce uyuyamiuorum..varmidir kolay uyku icin cozumunuz..agrim sizim yok cok sukur ama uykuya dalamiyorum bir turlu..?
İlk 3 aylik donemde 2 haftada birdi kontrol,2.donemde 3 haftada bire cikti..temmuz 15 den sonra sonra son 3 aylik donem olacak..tekrar 2 haftada bire donecekmis..

Canım bende de oluyordu uyku pozısyonunda rahat olamadıgım ıcın kalıtesız uyuyorum ve bolunuyor devamlı. Sımdı bacak arasına bı yastık alıp onunla uyuyorum yan yattıgımda da arkamda bel boslugumda yorgan yada yastık oluyor boyle rahat uyuyabılıyorum son bırkac gundur formulum bu :)

canım yağ ve zeytin bende şekeri etkilemiyor hiç.

Ciddi derecede enfeksiyon varmış ve kum döküyomusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…