- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.041
Canim korkutmak istemrme ama doktprunu ars hemen hatta en yakin hastanenin aciline git. Bu haftada bu kadsr olmasi hic normal degil. Hafta hafta videolarda böyle olmadi durumunda hemen doktora gidilmesi gerektigini izlemistim. hic bekleme. Ama endisede etme. Nerede oturuyorsun? duruma göre hastanenin en iyisine gitmeye calis.Kızlar merhaba. Iyi bayramlar herkese. Ben bisey danışmak istiyorum sizlere. Biraz önce çamaşırım ıpıslak olmuş pantolonuma kadar gecmis ve sonra afedersiniz lavaboda ayağa kalktığımda tekrar ıslaklık oldu. Bu suyun gelmesi gibi bisey olabilirmi tedirgin olmam gereken bi boyutmu sizce. 26+1 haftalıgim ağrım sancim yok
Kızlar merhaba. Iyi bayramlar herkese. Ben bisey danışmak istiyorum sizlere. Biraz önce çamaşırım ıpıslak olmuş pantolonuma kadar gecmis ve sonra afedersiniz lavaboda ayağa kalktığımda tekrar ıslaklık oldu. Bu suyun gelmesi gibi bisey olabilirmi tedirgin olmam gereken bi boyutmu sizce. 26+1 haftalıgim ağrım sancim yok
Berraktı cnım akıntı şeklinde herhangi bi beyazlık yoktuBirde bu gelen suyun özelligi nasildi? Brrrak kokusuz ve hafif peynirimsi bir yapids miydi? Yoksa cis gibi mi kokuyordu? Ya da baska bir dey görebildin mi? Bunlarda ayirici olabilir
Diyetisyen fazla yağ tüketimini sınırladı tatlı kaşığı kadar yiyorum 5zeytin 1tatlı kaşığıymış fazlasını o öğünde yemiyorum diğer öğünde salatada yiyorum.ben normalde bol tüketirdim bakalım yavaş yavaş arttırıp deneyeceğim.Neden ki ? Zeytin ve yzeytinyaginin sekerlr ne alakasi var ? Ben brlki sirf salatada falan filsn yarim csy bardagk zeytinyahi iciyorumdur. Zrytinde cabasi. Hic slerkmi yükselttigini ya da kilo aldirdigini görmedim.
Himmm sen zayiflama diyeti yapmiyorsun ki kaldi ki zayiflamak kcin bile yaga ijtiyac var. Ben bu konuyu baya arastirdim yani bana yagi kesen diyetler mantikli gelmiyor ister saglil icin ister kilo vrrmek icin olsun. Ya hayirlisi olsun bakalim. Saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza.Diyetisyen fazla yağ tüketimini sınırladı tatlı kaşığı kadar yiyorum 5zeytin 1tatlı kaşığıymış fazlasını o öğünde yemiyorum diğer öğünde salatada yiyorum.ben normalde bol tüketirdim bakalım yavaş yavaş arttırıp deneyeceğim.
Ne yaptin canim? Himmmm akintidir o zaman diyecegim ama bilmiyorum canim. Kokusuz berrak ve ya da hafif peynirimsi yapi, amniyon sivisinin yapisiymis kitapta okumustum. Ama icini ferah tut agrim siuim yol diyorsun akintidir herhaldeBerraktı cnım akıntı şeklinde herhangi bi beyazlık yoktu
dünden önce bende de ani bir akıntı oldu su gıbı bırden ındı aşşagıya korktum ama bekledim agrı sızı var mı dıye az agrı vardı akıntının devamı da gelmeyınce rahatladımNe yaptin canim? Himmmm akintidir o zaman diyecegim ama bilmiyorum canim. Kokusuz berrak ve ya da hafif peynirimsi yapi, amniyon sivisinin yapisiymis kitapta okumustum. Ama icini ferah tut agrim siuim yol diyorsun akintidir herhalde
dünden önce bende de ani bir akıntı oldu su gıbı bırden ındı aşşagıya korktum ama bekledim agrı sızı var mı dıye az agrı vardı akıntının devamı da gelmeyınce rahatladım
Gunaydin herkese. İlk gebelikte 32-36 ya kadar 2 haftada bir. 36 -40 a kadar haftalik kontrol nst ve cati muayenesi. 40 tan sonra 3 gunde bir cati ve nst yapildi. Bu basindan belli oldugu icin cati muayenesi olmayacak. Ama kontrol sıklıgı ayni olur.kızlar bütün tetkikler bittikten sonra doktor ortalama kaç defa muayeneye çağırıyor ve ne için çağırıyor ?
Canım bende de oluyordu uyku pozısyonunda rahat olamadıgım ıcın kalıtesız uyuyorum ve bolunuyor devamlı. Sımdı bacak arasına bı yastık alıp onunla uyuyorum yan yattıgımda da arkamda bel boslugumda yorgan yada yastık oluyor boyle rahat uyuyabılıyorum son bırkac gundur formulum bu :)Gunaydin..ben yine 3 de 4 de uyanip saatlerce uyuyamiuorum..varmidir kolay uyku icin cozumunuz..agrim sizim yok cok sukur ama uykuya dalamiyorum bir turlu..?
İlk 3 aylik donemde 2 haftada birdi kontrol,2.donemde 3 haftada bire cikti..temmuz 15 den sonra sonra son 3 aylik donem olacak..tekrar 2 haftada bire donecekmis..
canım yağ ve zeytin bende şekeri etkilemiyor hiç.Diyetisyen fazla yağ tüketimini sınırladı tatlı kaşığı kadar yiyorum 5zeytin 1tatlı kaşığıymış fazlasını o öğünde yemiyorum diğer öğünde salatada yiyorum.ben normalde bol tüketirdim bakalım yavaş yavaş arttırıp deneyeceğim.
Ciddi derecede enfeksiyon varmış ve kum döküyomusumNe yaptin canim? Himmmm akintidir o zaman diyecegim ama bilmiyorum canim. Kokusuz berrak ve ya da hafif peynirimsi yapi, amniyon sivisinin yapisiymis kitapta okumustum. Ama icini ferah tut agrim siuim yol diyorsun akintidir herhalde
Ciddi derecede enfeksiyon varmış ve kum döküyomusum[/QUOTE
Cok gecmiş olsunn antibiyotik mi verdi nasıl tedavi edilecek canım
Cok gecmis olsun..dikkat et kendineCiddi derecede enfeksiyon varmış ve kum döküyomusum
Aslinda ben dusunuyordum da esim istemiyor..ikna edemedim:)Kızlar dogum fotografcısı dusunuyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?