- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.061
Ciddi derecede enfeksiyon varmış ve kum döküyomusum
Ben de salatalara bol bol döküyorum kahvaltı tabağıma da döküyorum ve en az 10 tane zeytin yiyorum hiç şekerimi yükseltmiyor.Neden ki ? Zeytin ve yzeytinyaginin sekerlr ne alakasi var ? Ben brlki sirf salatada falan filsn yarim csy bardagk zeytinyahi iciyorumdur. Zrytinde cabasi. Hic slerkmi yükselttigini ya da kilo aldirdigini görmedim.
Canım c şeklinde bir yastığım var o beni çok rahatlatıyor bir ucunu boynuma koyuyorum bir ucunu bacağımın arasına sıkıştırıyorum çok rahat uyuyorum bol yastıkla uyumayı deneGunaydin..ben yine 3 de 4 de uyanip saatlerce uyuyamiuorum..varmidir kolay uyku icin cozumunuz..agrim sizim yok cok sukur ama uykuya dalamiyorum bir turlu..?
İlk 3 aylik donemde 2 haftada birdi kontrol,2.donemde 3 haftada bire cikti..temmuz 15 den sonra sonra son 3 aylik donem olacak..tekrar 2 haftada bire donecekmis..
Ben uygun fiyatlı birini bulursam istiyorum bazı isimler çok pahalı düğün fotoğrafçısı gibi 2000 tl istiyor, şöyle 500-750 tl arası olursa olur.Kızlar dogum fotografcısı dusunuyor musunuz?
Gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda gecer.Ciddi derecede enfeksiyon varmış ve kum döküyomusum
Ben de salatalara bolca dokuyorum aynen,hatta suyu iciyorum,kabizliga da iyi geliyor..ama zeytin yiyemiyorum,cok severdim halbuki..kabuklari midemi rahatsiz ediyor galiba,zeytin yersem mide sikayetlerimin arttigini farkettim..Ben de salatalara bol bol döküyorum kahvaltı tabağıma da döküyorum ve en az 10 tane zeytin yiyorum hiç şekerimi yükseltmiyor.
10 dan sonrasini saymiyorum?:) d vitamini zeytinyaginim icine koyup aliyorum. Bence col faydali ve zaten dekeri yükseltmiyor asls. Zeytinyahi tereyagi hep saglkkli.Ben de salatalara bol bol döküyorum kahvaltı tabağıma da döküyorum ve en az 10 tane zeytin yiyorum hiç şekerimi yükseltmiyor.
Teşekkürler canimCok gecmis olsun..dikkat et kendine
Ducoid tablrt verdi banadaGeçmiş olsun.
Bende dün acildeydim bendede enfeksiyon çıktı.antibiotik iğne verdi.
Mecbur kullanıyorum.
Insallah cnim tesekkur ederimGecmis olsun canim. Insallah tez zamanda gecer.
İkiside birbirine çok yakın zaten ame siz meydandakindesiniz yakınım orda daha yeni doğum yaptı hemşirelerdeh memnun değildi ama sizin durumunuz özel oldugu için daha ilgili davranıyorlardır. İsmini ne düşünmüştünüz durumunuz Nasıl gidiyorCanım ben oraları bilmiyorum da meydana çok yakın, kaymakamlık hemen arkasında. Avrupa Şafak hastanesi
Hayırlı Bayramlar bu arada hepinize
Gecmiş dlsun canım engeksıyon deha zarerlı doktor dna göre vermiştir zaten dikkat etİyi bayramlar kızlar
Bu bayram anne olarak ilk bayramımız :)
Ben günümü hastanede geçirdim malesef.dün üşüme ve terleme yaşadım.ateşim çıkıcak gibi oldu.sabah kendimi kötü hissedince acile gittim.serul taktılar.
Kan tahlilimde enfeksiyon çıktı.antibiotik iğne verdi.3 gün sabah akşam kullanıcam.
İçime sinmiyor ilaç kullanmak ama elim mahkum
Ya şimdi şöyle, biz öyle ya da böyle doğuruyoruz, önemli olan bizim rahatımız değil bebeğe nasıl bakıldığı, hemşirelerden yana da rahatsız olduğum bir durum olmadı ama benim zaten özellikle beğendiğim kısmı, ameliyat ekibi ve Bebek yoğun bakım ekibi.İkiside birbirine çok yakın zaten ame siz meydandakindesiniz yakınım orda daha yeni doğum yaptı hemşirelerdeh memnun değildi ama sizin durumunuz özel oldugu için daha ilgili davranıyorlardır. İsmini ne düşünmüştünüz durumunuz Nasıl gidiyor
Sağol canım.inş bebeğime zararı olmaz ilaçların.hareketlerini süreklş kontrol ediyorum.şükür bi sorun yok şimdilikGecmiş dlsun canım engeksıyon deha zarerlı doktor dna göre vermiştir zaten dikkat et
Canim bizim de zor bir ameliyat surecimiz ve uzun bir yogun bakim surecimiz olcak. Sezeryan sonrasi kac gunde toparladın. Kacinci gün taburcu oldun? Yogun bakimda neler gerekiyor bana fikir verebilirsen musait olunca cok sevinirim. Neler almaliyim hem ilk bebek hem bu tarz problem olunca insan ne yapcagini sasiriyorYa şimdi şöyle, biz öyle ya da böyle doğuruyoruz, önemli olan bizim rahatımız değil bebeğe nasıl bakıldığı, hemşirelerden yana da rahatsız olduğum bir durum olmadı ama benim zaten özellikle beğendiğim kısmı, ameliyat ekibi ve Bebek yoğun bakım ekibi.
Biz sevkli gitmiştik, özel hastası olsaydık ektsra ilgi gösterirlerdi demişti bir çalışanı, ne fark eder siz zaten devletten alacaksınız o parayı, bedavaya bakmıyorsunuz dedim ama birşey demedi.
İyi çok şükür hergün gidiyoruz durumu stabil maşallah.
Canım beni 24 saatte çıkardılar, 48 saat tutabiliyorlarmış ama Sorun yoksa tutmuyorlar. Sezeryanın tahribat süresi 4 gün zaten, 3. Gün kendi başıma oturup kalkmaya başladım. Evde klozet varsa rahat edersin yoksa lazımlık tarzı birşey alın, başka türlü oturup kalkamıyorsun. Yatağımda yatamıyorum, salona geçtim bir süreliğine, yatağın düz yumuşaklığı rahatsız etti oturamadım bile, E bebekte külot şeklinde pedler var, loğusa külotu onlardan 2-3 paket mutlaka al, iç çamaşırı giyemiyorsun onlar çok rahat.Canim bizim de zor bir ameliyat surecimiz ve uzun bir yogun bakim surecimiz olcak. Sezeryan sonrasi kac gunde toparladın. Kacinci gün taburcu oldun? Yogun bakimda neler gerekiyor bana fikir verebilirsen musait olunca cok sevinirim. Neler almaliyim hem ilk bebek hem bu tarz problem olunca insan ne yapcagini sasiriyor
Anladım canım bende bu hafta bi gidicem o hastaneye doktoru seversem devam ederim acil kadın doğumu olan bi yer istiyorum nasip bakalım. Siz şu an sevkli gittiğiniz için her hangi bir ücret talebi olmadı dimi. Rabbim daha iyi etsin inşallahYa şimdi şöyle, biz öyle ya da böyle doğuruyoruz, önemli olan bizim rahatımız değil bebeğe nasıl bakıldığı, hemşirelerden yana da rahatsız olduğum bir durum olmadı ama benim zaten özellikle beğendiğim kısmı, ameliyat ekibi ve Bebek yoğun bakım ekibi.
Biz sevkli gitmiştik, özel hastası olsaydık ektsra ilgi gösterirlerdi demişti bir çalışanı, ne fark eder siz zaten devletten alacaksınız o parayı, bedavaya bakmıyorsunuz dedim ama birşey demedi.
İyi çok şükür hergün gidiyoruz durumu stabil maşallah.
Icın rahat olsun canım doktor dna göre vermiştirSağol canım.inş bebeğime zararı olmaz ilaçların.hareketlerini süreklş kontrol ediyorum.şükür bi sorun yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?