- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.081
Aynen biz hiç ücret vermedik, dün kendi hastalarından birine sordum 2.350 tl dedi. Küvöz ücretli değil tabi.Anladım canım bende bu hafta bi gidicem o hastaneye doktoru seversem devam ederim acil kadın doğumu olan bi yer istiyorum nasip bakalım. Siz şu an sevkli gittiğiniz için her hangi bir ücret talebi olmadı dimi. Rabbim daha iyi etsin inşallah
Saol canim çok teşekkürler dikkate alcam söyledikleriniCanım beni 24 saatte çıkardılar, 48 saat tutabiliyorlarmış ama Sorun yoksa tutmuyorlar. Sezeryanın tahribat süresi 4 gün zaten, 3. Gün kendi başıma oturup kalkmaya başladım. Evde klozet varsa rahat edersin yoksa lazımlık tarzı birşey alın, başka türlü oturup kalkamıyorsun. Yatağımda yatamıyorum, salona geçtim bir süreliğine, yatağın düz yumuşaklığı rahatsız etti oturamadım bile, E bebekte külot şeklinde pedler var, loğusa külotu onlardan 2-3 paket mutlaka al, iç çamaşırı giyemiyorsun onlar çok rahat.
Annenin Valizinde olması gerekenler;
2 tane Pijama takımı
Emzirme sütteni ya da atleti (hangisiyle rahat edersen)
Terlik
Loğusa külotu tek kullanımlık (e bebekte var)
Kağıt havlu
Islak mendil
Havlu
Göğüs pedi
Memeyi yıkamak için soda ya da susam yağı (göğüs kuruyor çatlama ve yarayı önlemek için)
Küvözde kalacak Bebek için kıyafet falan lazım değil, o an lazım olanların listesini verip aldırıyorlar, eşime bez ve biberon aldırmışlar. Planlı Doğumsa Bebek valizi;
Bebek bezi
biberon-emzik
2 tane takım
2 tane yandan çıtçıtlı zıbın
2-3 er tane Eldiven-şapka
yelek
2 tane battaniye (1 penye, 1 muslin)
çorap
Islak mendil
Bunları arabanın bagajına koymak lazım, ani durumda eve kesinlikle dönüp alma imkanın olmuyor, ya da valizi hazırlayıp kapı yanına bırakıp, evin yedek anahtarını Doğuma kadar yakın birine vermek lazım.
Biz düşünemiyorduk maddiyattan ötürü ama doğum parasının içine fotoğraf da dahilmiş. O yüzden olacak.Kızlar dogum fotografcısı dusunuyor musunuz?
Aaa süper hangi hastane o dogum paketinde foto cekimi dahil olan? Hep extra paket oluyor bu cekımler cunku? Fotograf cekiminde giymek için farklı farklı kıyafetler götürmeyi planlıyor musun?Biz düşünemiyorduk maddiyattan ötürü ama doğum parasının içine fotoğraf da dahilmiş. O yüzden olacak.
Yaa bende istiyorum o anı yakalamak ve ılerısı için hatıra bırakmak güzel olur pek fazla yorum da yapılmamıs dogum fotografcıları içinAslinda ben dusunuyordum da esim istemiyor..ikna edemedim:)
Canım cok şükür hersey yolunda gidiyor isim ne oldu buarada?Ya şimdi şöyle, biz öyle ya da böyle doğuruyoruz, önemli olan bizim rahatımız değil bebeğe nasıl bakıldığı, hemşirelerden yana da rahatsız olduğum bir durum olmadı ama benim zaten özellikle beğendiğim kısmı, ameliyat ekibi ve Bebek yoğun bakım ekibi.
Biz sevkli gitmiştik, özel hastası olsaydık ektsra ilgi gösterirlerdi demişti bir çalışanı, ne fark eder siz zaten devletten alacaksınız o parayı, bedavaya bakmıyorsunuz dedim ama birşey demedi.
İyi çok şükür hergün gidiyoruz durumu stabil maşallah.
İzmir tınaztepe hastanesi. Benim doktorum Prof. O yüzden 6500 lira doğum ücreti.Aaa süper hangi hastane o dogum paketinde foto cekimi dahil olan? Hep extra paket oluyor bu cekımler cunku? Fotograf cekiminde giymek için farklı farklı kıyafetler götürmeyi planlıyor musun?
Valla benımkınde normal dogum 6bın ustune susleme + foto cekımı ıstersen de 1250 daha ıstedıler. Lohusa serbetı fln her hastanede fıx oluyor bıldıgım kadarıyla senın fıyat oyonden benımkıne gore ıyı :)İzmir tınaztepe hastanesi. Benim doktorum Prof. O yüzden 6500 lira doğum ücreti.fotoğraf çekimi, lohusa şerbeti oda süsleme dahilmiş. Gecelikle olmuyor mu çekimler. Başka bir kıyafetmi giyiliyor. Hiç bilmiyorum ki
Anladım canım en son 2200 dü sanırım hangi hastane olursa olsun küvez ücreti alınmıyor. Tez zamanda atlatırsınız bu zamanları inşallahAynen biz hiç ücret vermedik, dün kendi hastalarından birine sordum 2.350 tl dedi. Küvöz ücretli değil tabi.
Canim ben de hastaneyle konustum sadece 2 poz dogum paketi icine dahilmis. Dogum yapacagin hastane belliyse bi konus once. Bi aksilik cikmazsa esim doguma girecek insallah, foto isini o halleder diye dusunuyorum :)Kızlar dogum fotografcısı dusunuyor musunuz?
Ahmet koyduk canım.Canım cok şükür hersey yolunda gidiyor isim ne oldu buarada?
Kendi hastanemde yapsaydım 3.500 dediler günlüğü, beni yatırırlarsa mı küvöz ücreti mi o kısmı sormadım eşime, kaç gün kalacağımız belli değil, böyle fiyat verilmez diye çıktık iyi ki çıkmışız gerçekten Bebek için çok iyi bir hastaneye denk geldik sonra. Sağol canım Allah razı olsunAnladım canım en son 2200 dü sanırım hangi hastane olursa olsun küvez ücreti alınmıyor. Tez zamanda atlatırsınız bu zamanları inşallah
Yaa hangi hastane bu? Bizim hastanede diğer doktorlarda doğum sgk dan karşılanıyormuş bir kısmı. 3,5 4 bin falanmış. Bizim doktorda sgk katkısı olmuyor. Özel olarak geçiyor. Çekim gecelikle olmuyor mu? Başka bir kıyafet lazım mıValla benımkınde normal dogum 6bın ustune susleme + foto cekımı ıstersen de 1250 daha ıstedıler. Lohusa serbetı fln her hastanede fıx oluyor bıldıgım kadarıyla senın fıyat oyonden benımkıne gore ıyı :)
Adıyla yasasın. Hergün görebilmeniz de çok güzel. En kısa zamanda kucağında da görürsünüz inşallahAhmet koyduk canım.
İnşallah Allah razı olsun, sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAdıyla yasasın. Hergün görebilmeniz de çok güzel. En kısa zamanda kucağında da görürsünüz inşallah
Yok canım kendi hastanende de yapmış olsaydın sadece doğum paranı verecektiniz küvezi devlet karşılıyor. Memnun olmana çok sevindim kötü bir yere denk gelseydın içine sinmez daha da huzursuz olurdunKendi hastanemde yapsaydım 3.500 dediler günlüğü, beni yatırırlarsa mı küvöz ücreti mi o kısmı sormadım eşime, kaç gün kalacağımız belli değil, böyle fiyat verilmez diye çıktık iyi ki çıkmışız gerçekten Bebek için çok iyi bir hastaneye denk geldik sonra. Sağol canım Allah razı olsun
Ne güzel isim ahmetciği en kısa sürede eviniZde büyütün insallahAhmet koyduk canım.
Acıbadem canım. Cekım gecelik ve pijama takımıyla oluyormus bebegın tum kıyafetlernı hastane karsılıyor sadece bebişimin cekiminde kullanılması için 10lu bi hastane setim var onu alırım yanıma.Yaa hangi hastane bu? Bizim hastanede diğer doktorlarda doğum sgk dan karşılanıyormuş bir kısmı. 3,5 4 bin falanmış. Bizim doktorda sgk katkısı olmuyor. Özel olarak geçiyor. Çekim gecelikle olmuyor mu? Başka bir kıyafet lazım mı
Bu aralar ben de çok heyecanlanıyorum. Az kaldı biz de o heyecanları yaşayacağız inşallahIyi bayramlar kizlar, cuma aksam arkadasim dogum yapti. Bu gun gormeye gittik inanilmaz heyecanlandim:) kendi dogumumda ne yaparim bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?