2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen biz hiç ücret vermedik, dün kendi hastalarından birine sordum 2.350 tl dedi. Küvöz ücretli değil tabi.

Saol canim çok teşekkürler dikkate alcam söylediklerini

Biz düşünemiyorduk maddiyattan ötürü ama doğum parasının içine fotoğraf da dahilmiş. O yüzden olacak.
Aaa süper hangi hastane o dogum paketinde foto cekimi dahil olan? Hep extra paket oluyor bu cekımler cunku? Fotograf cekiminde giymek için farklı farklı kıyafetler götürmeyi planlıyor musun?

Canım cok şükür hersey yolunda gidiyor isim ne oldu buarada?

Aaa süper hangi hastane o dogum paketinde foto cekimi dahil olan? Hep extra paket oluyor bu cekımler cunku? Fotograf cekiminde giymek için farklı farklı kıyafetler götürmeyi planlıyor musun?
İzmir tınaztepe hastanesi. Benim doktorum Prof. O yüzden 6500 lira doğum ücreti. fotoğraf çekimi, lohusa şerbeti oda süsleme dahilmiş. Gecelikle olmuyor mu çekimler. Başka bir kıyafetmi giyiliyor. Hiç bilmiyorum ki

Valla benımkınde normal dogum 6bın ustune susleme + foto cekımı ıstersen de 1250 daha ıstedıler. Lohusa serbetı fln her hastanede fıx oluyor bıldıgım kadarıyla senın fıyat oyonden benımkıne gore ıyı :)

Anladım canım en son 2200 dü sanırım hangi hastane olursa olsun küvez ücreti alınmıyor. Tez zamanda atlatırsınız bu zamanları inşallah
Kendi hastanemde yapsaydım 3.500 dediler günlüğü, beni yatırırlarsa mı küvöz ücreti mi o kısmı sormadım eşime, kaç gün kalacağımız belli değil, böyle fiyat verilmez diye çıktık iyi ki çıkmışız gerçekten Bebek için çok iyi bir hastaneye denk geldik sonra. Sağol canım Allah razı olsun

Yaa hangi hastane bu? Bizim hastanede diğer doktorlarda doğum sgk dan karşılanıyormuş bir kısmı. 3,5 4 bin falanmış. Bizim doktorda sgk katkısı olmuyor. Özel olarak geçiyor. Çekim gecelikle olmuyor mu? Başka bir kıyafet lazım mı

Yok canım kendi hastanende de yapmış olsaydın sadece doğum paranı verecektiniz küvezi devlet karşılıyor. Memnun olmana çok sevindim kötü bir yere denk gelseydın içine sinmez daha da huzursuz olurdun

Acıbadem canım. Cekım gecelik ve pijama takımıyla oluyormus bebegın tum kıyafetlernı hastane karsılıyor sadece bebişimin cekiminde kullanılması için 10lu bi hastane setim var onu alırım yanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…