2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gunaydin herkese. Sicaklar geldi oglum uyaniyor. Bizimle yatmak istiyor. Uyuyamiyorum. Dogum fotografcisindan bahsetmissin zeynep. Bizim dogim paketinde degil. Acikcasi o kadar parayi vermeyi dusunmuyorum. Zaten ilkinde yapmadim. Calisanlardan rica etmustim onlar cekmisti. Suslemeler bebek sekerlerini yaptircam. Bunlarda dogum oaketinde yok. Makul birseyler yapicam ben. Baska ihtiyaclarini gorurum. Pahaliymis senin dogim fotografcasida ama tercih meselesi . İcinde kalmasin diyorsan . Baska biryerlere sordunmu.

Ne vuzel cnm senin adina sevindim birde boyle bir surecte butce meselesini dusunmuyorsun hemde memnunsun masallahh

Sevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu

Canim çatlama iğnesi hakkında bi fikrim yok ama bende erken gebelik testi kullanmıştım benimki de çok silik çıkmıştı hemen bi hastaneye gidip bhcg testi yaptırdım onda da pozitif çıktı hatta 12.5 gibi düşük bi değer çıkmıştı bence bi hastaneye gidip direkt kan testi yaptir en net doğru sonuç kan testiyle çıkıyor

Peki sen adetten kaç gün önce yaptin benim adetime daha 12 gün falan var

Benimde 8 gün işte başta 3 dk da öyle silik çıktı fazla belli olmuyodu ama görüyorum 10 dk da daha köyü oldu 10 dan sonra belirgindi zaten. Inşallah iğnenin etkisi değildir
Üyenin etkiside olabilir..12 14 günde yapılır test..sen yine bekle canım..insalllah hamilesin.

Canim kk da denk gelmistim. Bu tarz soru soran vardi. İğneden dolayi test pozitif demislerdi . Ayrica. Dollenme olduktan 10 gun sonra kanda ancak belli oluyor. Senin daha igneyi vurali 8 gun olmus. İdrar testi icin cok erken. Erken idrar testini adete 3 gun kala yapabiliyorsun zaten. Adetini bekle yada adetinden bir kac gun gecsin. Kan testi yaptir bence. İnssllah hamilesindir.

Bilgi için teşekkür ederim canm.. en iyisi öyle yapayım çatlatma iğnesinden sonra zaten 15 gün içinde adet olman gerekiyor 15 gün bekliyim adet olmazsam zaten adet günüme denk geliyor gidip kan yaptırırım

Acıbadem canım. Cekım gecelik ve pijama takımıyla oluyormus bebegın tum kıyafetlernı hastane karsılıyor sadece bebişimin cekiminde kullanılması için 10lu bi hastane setim var onu alırım yanıma.
Bizim dogum paketinde de hicbirsey yok,susleme/foto/serbet..epidural sezeryanda esleri yanina aliyorlar..ilk cikis aninda esim fotograflar diye dusunuyorum..aslinda cok guzel hatira ama malum bu aralar masraflar cok olunca biz de ona butce ayiramayacagiz.

canım ben de aşılama ile hamile kaldım çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçiyor bence 3-4 gün daha bekleyip tekrar test yapabilirsin. O zaman normal gebelik testinde bile çıkar varsa

canım ben de aşılama ile hamile kaldım çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçiyor bence 3-4 gün daha bekleyip tekrar test yapabilirsin. O zaman normal gebelik testinde bile çıkar varsa
Ama sol kasigim cok agriyor iğne gibi batıyor ama sanki yaniyor gibi anlayamadim dünde bir kramp girdi pert oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…