2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
selam kızlar ya size bişey doracağım bugün bebeğin hareketlerini tas kasıklarımda yani çok aşağıda hissediyorum. normal mi doktora gitsem mi bilemedim

Yogayı internetten izleyerek mi yapıyorsun ? Ben işte otursam da şişiyor ayakta olsam da aynı pozisyonda kalmak şişiriyor beni bayramda dinlendim genelde şişim kalmadı

Masa başı ve ayakta işim sabah 7.30 da evden cıkıyorum 6.30 da evdeyim aynı pozisyonlarda kalmak şişiriyor beni, bu bayram tatili iyi geldi ama

Canım mayo mu bikini mi giydin, hamile mayoları baya pahalı, ben 8 temmuzda kontrole gideceğim doktor tavsiyelerde bulunur sanırım, Kaça kadar çalışmana izin veriyor

Tartida farkeder. Cok tuzlu yeme. En az iki litre su icmen gerekiyor. Oturuyorsan ayak egzersizi ayakta cok duruyorsan bacaklarini uzat mutlaka. Tansiyonun iyimi

Tansiyonum 9a 6 genelde 2.5 lt su içiyorum ama sanırım bünyesel bir şey bu da benim çatı kemiği ağrım başladı, bunu yaşayan var mı ?

@tgbogzmn canım korkutmak gibi olmasın ama benim 2 hafta boyunca beyaz akıntım vardı, önce az azdı internette normal yazıyor, idrar tahlili de temiz çıkınca birşey söylemedim doktora, sürekli arttı o akıntı, kalıp kalıp beyaz akıntım olmaya başladı, sonrası malum erken Doğum, mutlaka doktoruna danış hapa iltihapa bağlama vücudundaki bütün değişiklikleri doktorunla takip et.

Benim bildiğim 12. Güne kadar iğne etkisi devam edebiliyor canım. Bir kaç gün geçsin testi tekrarla. İnşallah hamilesindir

Canım mayo mu bikini mi giydin, hamile mayoları baya pahalı, ben 8 temmuzda kontrole gideceğim doktor tavsiyelerde bulunur sanırım, Kaça kadar çalışmana izin veriyor
Canım ben sadece bıkını altı aldım bır adet hamıleler ıcın. Ust zaten ucgen bıkını gıyerdım ben oyuzden ustler dırekt oldu evdekı bıkını ustlerımden gıydım. Alt olarak da eskı evdekı bıkını altlarım ıplıydı onlarda oldu sadece gobegım cok cıkıyordu goruntu olarak komık oldugumu dsundum:) denıze gırerken eskı bıkınımle gırıp cıktıgımda hemen hamıle bıkını altıyla degıstırdım. Hamıle alt ıle oturmak yatmak daha rahat oldu benım ıcın gorselı su sekılde paylasıyorum. Doktorumla dogum ıznını tam konusmadık ama benım tahmını eylul sonu gıbı dogum beklenıyor ben agustos sonunda bayram ıle bırlıkte ayrılmayı planlıyorum hersey yolunda gıderse doktorum onaylayacaktır

Eklentiler

• IMG_9161.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 88
Bilgi için teşekkür ederim canm.. en iyisi öyle yapayım çatlatma iğnesinden sonra zaten 15 gün içinde adet olman gerekiyor 15 gün bekliyim adet olmazsam zaten adet günüme denk geliyor gidip kan yaptırırım
Canm erken test yapmssn.ignenin etkisiyle pozitif olabiliyo.ben de daha önce yanlmstm.ama insaallah hamilesindir.ben de catlatma ignesiyle 2.ignede gebe kaldm cok şükür.

Canimm sen erken dogum mu yaptin??

Canım ben 11. Gündü yaptığımda sanırım ve doktor azarlamıştı ama çok şükür pozitifi gördük senınkı şu an iğne etkisi olabilir iki gün bekleyip kan vermen en sağlıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…