- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.121
Aminnn :) darisi hepimize insallah30.haftaya girdm rabbim 38.haftayi görmeyi hepimize nasip eder inşallah :)
Amin canım.bende 30.haftama girdim..gunlerimiz seninle aynıdır.30.haftaya girdm rabbim 38.haftayi görmeyi hepimize nasip eder inşallah :)
Canım benim de ayak bileklerim şişiyor çok yürüdüğüm zaman. Hatta ertesi gün bile şiş oluyor ama sonra geçiyor. Ama şöyle 6-7 km yürüdüğüm günler şişiyor. Bir kere de ellerim şişmişti ama şişliği farkedince bir kaç yoga hareketi yaptım kan dolaşımını hızlandırdım hemen indi. tansiyon benim de düşük 10/6 civarlarında
hayır ödem ve şişmem yok ama sen calısyormussun canım ayakta cok kalıyorsan tabı şişer. işin ne bılmıyorum ama oturma ımkanın yoksa hıc olmazsa eve gelınce ayaklarına soguk sıcak komplesx yaparak kan dolaşımını saglamaya calıs
Canım ben doktorumla deniz tatilini konustum. Bana bayramdan sonraya bırakmayalım dedi oyuzden bu hafta 27. Hafta son dedi bana deniz tatili için sonrasında ist dann ayrılmak yok dedi. Bu hafta doktor kararıyla deniz tatiline cıktık ama yine guneste kalmak yok. Asla semsiyeden cıkmıcaksın yuzerken kafanı ıslattıgın surece sorun yok dedi. Tüm vucuduna solante pregna +50 koruyucu kullanıcaksın dedi ki ben normalde gunluk bunu zaten kullanıyorum. Benım dogumu beklediğim haftada en yakın arkadasımın dugunu var karsıda oldugu için ona bile izin vermedi son ıkı hafta mumkunse evden cıkma dedi. Bir de ıslak mayoyla oturmak yok denizden cıkar cıkmaz mayo değişmek gerekiyor denize gidiceklerin bilgisi olsun istedim
Tartida farkeder. Cok tuzlu yeme. En az iki litre su icmen gerekiyor. Oturuyorsan ayak egzersizi ayakta cok duruyorsan bacaklarini uzat mutlaka. Tansiyonun iyimi
Çok normal bende de oluyor bazenselam kızlar ya size bişey doracağım bugün bebeğin hareketlerini tas kasıklarımda yani çok aşağıda hissediyorum. normal mi doktora gitsem mi bilemedim
inşallah hamilesindir canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinTamam canm öyle yapayım en iyisi inş hamileyimdir
Amin amin amınnninşallah hamilesindir canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim bildiğim 12. Güne kadar iğne etkisi devam edebiliyor canım. Bir kaç gün geçsin testi tekrarla. İnşallah hamilesindirSevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu
Doktor olarak gitmiyorum ama doğumu orada yapmayı düşünüyorum.Günaydin kizlar, acibadem altunizade ye giden var mi ?
çok sagol canım ya korktum bende hiç böyle olmamıştıÇok normal bende de oluyor bazen
Canım ben sadece bıkını altı aldım bır adet hamıleler ıcın. Ust zaten ucgen bıkını gıyerdım ben oyuzden ustler dırekt oldu evdekı bıkını ustlerımden gıydım. Alt olarak da eskı evdekı bıkını altlarım ıplıydı onlarda oldu sadece gobegım cok cıkıyordu goruntu olarak komık oldugumu dsundum:) denıze gırerken eskı bıkınımle gırıp cıktıgımda hemen hamıle bıkını altıyla degıstırdım. Hamıle alt ıle oturmak yatmak daha rahat oldu benım ıcın gorselı su sekılde paylasıyorum. Doktorumla dogum ıznını tam konusmadık ama benım tahmını eylul sonu gıbı dogum beklenıyor ben agustos sonunda bayram ıle bırlıkte ayrılmayı planlıyorum hersey yolunda gıderse doktorum onaylayacaktırCanım mayo mu bikini mi giydin, hamile mayoları baya pahalı, ben 8 temmuzda kontrole gideceğim doktor tavsiyelerde bulunur sanırım, Kaça kadar çalışmana izin veriyor
Inşallah canim ınsallahBenim bildiğim 12. Güne kadar iğne etkisi devam edebiliyor canım. Bir kaç gün geçsin testi tekrarla. İnşallah hamilesindir
Canm erken test yapmssn.ignenin etkisiyle pozitif olabiliyo.ben de daha önce yanlmstm.ama insaallah hamilesindir.ben de catlatma ignesiyle 2.ignede gebe kaldm cok şükür.Bilgi için teşekkür ederim canm.. en iyisi öyle yapayım çatlatma iğnesinden sonra zaten 15 gün içinde adet olman gerekiyor 15 gün bekliyim adet olmazsam zaten adet günüme denk geliyor gidip kan yaptırırım
Canimm sen erken dogum mu yaptin??@tgbogzmn canım korkutmak gibi olmasın ama benim 2 hafta boyunca beyaz akıntım vardı, önce az azdı internette normal yazıyor, idrar tahlili de temiz çıkınca birşey söylemedim doktora, sürekli arttı o akıntı, kalıp kalıp beyaz akıntım olmaya başladı, sonrası malum erken Doğum, mutlaka doktoruna danış hapa iltihapa bağlama vücudundaki bütün değişiklikleri doktorunla takip et.
Evet canım Perşembe günü sancıyla gittim, açılmam varmış engellemeye çalıştılar olmadı geldi oğlum :) Küvözde şimdi, hergün gidiyoruz çok şükür iyi durumuCanimm sen erken dogum mu yaptin??
Canım ben 11. Gündü yaptığımda sanırım ve doktor azarlamıştı ama çok şükür pozitifi gördük senınkı şu an iğne etkisi olabilir iki gün bekleyip kan vermen en sağlıklısıSevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?