2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Haklısın canım bende bu akıntı nedeniyle geçen hafta dr a gittim bende zaten erken doğum riski var serklaj yapıldı rahimde acilma da oldu biraz. devamli yatıyorum. Daha önce de 2 kaybım var malesef . şimdide devamli kaybetme korkusuyla yaşıyorum bu akintilar çok canımı sıkıyor ama progestan kullanıyorum günde 3 defa fitil olarak onun etkisi galiba biraz çünkü anlamak için ağızdan aldım ilacı o zaman kesildi Allah sağlıkla bebişlerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Amin
Onlar Allah'a emanet korkma, ben Doğum yaptığımdan beri iyi sonuçlanan o kadar çok erken Doğum hikayesi dinledim ki, tabi iyi olan zamanında gelmeleri, gelişimleri anne karnında tamamlamaları ama erken gelmeleride kaybedeceğimiz anlamına gelmez, iyi düşün, modunu düşürme, ne güzel farkına varılmış önlem alınmış, inşallah yeterli olur bu sefer, sağlıkla kucağına alırsın

İnşallah çok sağol senin erken doğum nedenin hakkında bişi söyledi mi dr

İnşallah çok sağol senin erken doğum nedenin hakkında bişi söyledi mi dr
Yok söylemedi, ben o gün 4 doktora muayene oldum hiçbiri neden söylemedi, sadece 1 tanesi ağır kaldırdın mı diye sordu, birçok nedeni varmış bunlardan biri genetik olması, anneannemin 2 tane erken doğumu var ablamın 1 tane bana genetik olan uyuyor ama bilmiyorum nedenini.

Ya benim de altlar oluyor üst 2 beden büyüdüğü için olmuyor haftasonu bikini üstü alacağım bu bikini altı cok tatlıymıs nerden aldın acaba

günaydın eylül anneleri :) gebelik harika bir duygu gerçekten ama gebeliğimin başından beri de ufak tefek aksilikler bitmedi bi türlü :) şimdi de vajinal mantarla uğraşıyorum. nasıl bir kaşıntı var anlatamam hafif ağrı ve yanma da var. acıbadem bakırköy e gittim dün tabii bayram tatili olduğu için de nöbetçi jinekolog ile görüşebildim şikayetlerimi söyledim direkt krem ve fitil verdi. hamilelikte çok sık yalanabiliyor falan dedi. merak ediyorum sizlerden de yaşayan var mı bu durumu? fitil krem kullandınız mı bu dönemde?

Hmm o zaman bi dahaki gebelik lerinde daha sıkı takip gerekecektir tavsiyem iyi bir perinatolog bulman canım Allah hepimize sağlık sıhhat versin

Canım iiz arkadaşımız da mantar olmuştu ama onun dr süreci uzadı ilk önce dr enfeksiyon demişti galiba sonradan mantar merhemi vermişti. Çok çekti kızcağız geceler uyuyamadı. Sen ilaçlarını hemen kullan sonra daha da fena hale geliyor çünkü

İlk gebelikte cok cektim mantardan. Fitil vermisti . Kullan mutlaka. Sirkeli suyla ile her taharetten sonra yikadim. Evde mayaladigim yogurdu suruyordum. Karbonatli suda tapiyordum gunde bir iki kere. Ph degerini ayarliyor. Banyoyu beyaz sabun yada bebek sampuani ph i ayarli birsey olsun. Dus jeli ild banyo yapma. Camasirlarini utule. Cok dikkat etmek gerekiyor. Adet olmadigimiz icin dikkat etmeyince uzun suruyor kurtulmak. Adet olunca icerde biriken mantarlarda akiyor cunku. Benim dr iki kere kendi temizlemisti ilkinde.

çok sağol bilgiler için çok faydalı şeyler gerçekten. teşekkürler.

Ben güzel hissediyorum inşallah iki gün sonra da pozitifi görürüm
Aynın pozitif düşünün ben o ay aşırı ümitliydim çevrimde en yakınlarım hissediyorum hamilesin diyen çok oldu testi yaptığımda ip gibiydi sabah kan verdim hemen o geç çıkınca akşam verdim sabah kı 5 akşam kı 8 çıkmıştı akşam kı sonucu aldığımda sabahki zonuçlünmamıştı doktor baya azarlamıştı ağlamıştım sonra hayır ben inanamıyorum benim mucizem benimle dedim hep cokk şükür değerler yükseldi Rabbim sanada yaşatsın olmazsa da umudu kaybetmek yok

Evet canım Perşembe günü sancıyla gittim, açılmam varmış engellemeye çalıştılar olmadı geldi oğlum :) Küvözde şimdi, hergün gidiyoruz çok şükür iyi durumu
Ayyy hayırlı ugurlu olsun canim. Rabbim tez vakitte saglicakla evinize donmeyi nasip etsin. Hayirli evlat olsun.. tebrik ederimm

Ya benim de altlar oluyor üst 2 beden büyüdüğü için olmuyor haftasonu bikini üstü alacağım bu bikini altı cok tatlıymıs nerden aldın acaba
Bahcelievlerde kadir has bebek avm si var. Orada sade lohusa giyim magazasından aldım canım 40tl fln dı sadece alt mantıklı geldiği için aldım . Belki sana yakın subesi varsa bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…