- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.161
Canm test sonucu şimdi çıktı normalde yapardım hep 0.1 çıkardı adete 10 gün var 4.0 çıkmış 5 üstu olması lazım ama hala erken ondan olabilir mi çatlatma ignesinin 9 günü çünkü 2 gün sonra tesy i tekrar edecem varsa değer yükselmiş olur zatenAynın pozitif düşünün ben o ay aşırı ümitliydim çevrimde en yakınlarım hissediyorum hamilesin diyen çok oldu testi yaptığımda ip gibiydi sabah kan verdim hemen o geç çıkınca akşam verdim sabah kı 5 akşam kı 8 çıkmıştı akşam kı sonucu aldığımda sabahki zonuçlünmamıştı doktor baya azarlamıştı ağlamıştım sonra hayır ben inanamıyorum benim mucizem benimle dedim hep cokk şükür değerler yükseldi Rabbim sanada yaşatsın olmazsa da umudu kaybetmek yok
Şeymacım sorma dun gece sıcaktan hıc uyuyamadım evimiz tam kose oldugu için aksam ceyran yapıp rüzgar esiyor geceleri perdeye bakılırsa ama ben sanki sıcak altındayım hıc uyuyamadım malesefSıcaklar beni çok kötü yapmaya başladı ofiste klima yok odam öğlene kadar ful Güneş alıyor ama nafile yanıyorum. Dün ormanda dinlene dinlene 4 km yürüyüş yaptık yorulduk ama temiz havada kuş sesleri içinde olmak hem bedenime iyi geldi hemde çok iyi hissettim
İğne etkisi olabilir ama cuma günü tekrarla baktın düşüş var kendini bi daha aya hazırlarsın Rabbim yüzünüü güldürsünCanm test sonucu şimdi çıktı normalde yapardım hep 0.1 çıkardı adete 10 gün var 4.0 çıkmış 5 üstu olması lazım ama hala erken ondan olabilir mi çatlatma ignesinin 9 günü çünkü 2 gün sonra tesy i tekrar edecem varsa değer yükselmiş olur zaten
Bizimde neredeyse tüm camlar acık Zeynep ama bana mısın demiyor ev ofise göre daha serin ama gece çekilmiyor üşütürüm diye de korkup belimi karnımı örtmeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun buza yatıcaz yakında galibaŞeymacım sorma dun gece sıcaktan hıc uyuyamadım evimiz tam kose oldugu için aksam ceyran yapıp rüzgar esiyor geceleri perdeye bakılırsa ama ben sanki sıcak altındayım hıc uyuyamadım malesef
Aynen öyle canm ama içimden bir his yükselecek diyor inşallah insallahİğne etkisi olabilir ama cuma günü tekrarla baktın düşüş var kendini bi daha aya hazırlarsın Rabbim yüzünüü güldürsün
Canim aynen benimde sulu beyaz akıntı var hatta çok yoğun ne yapmak gerek bazen sancim oluyor ama gaz sancısı diye önemsemiyorum ne yapmak lazım bunun için önceden ?Evet canım Perşembe günü sancıyla gittim, açılmam varmış engellemeye çalıştılar olmadı geldi oğlum :) Küvözde şimdi, hergün gidiyoruz çok şükür iyi durumu
Canım benimde kaşıntı şikayetim vardı. Doktorum ekze-mant diye bir krem verdi. İki güne geçti..günaydın eylül anneleri :) gebelik harika bir duygu gerçekten ama gebeliğimin başından beri de ufak tefek aksilikler bitmedi bi türlü :) şimdi de vajinal mantarla uğraşıyorum. nasıl bir kaşıntı var anlatamam hafif ağrı ve yanma da var. acıbadem bakırköy e gittim dün tabii bayram tatili olduğu için de nöbetçi jinekolog ile görüşebildim şikayetlerimi söyledim direkt krem ve fitil verdi. hamilelikte çok sık yalanabiliyor falan dedi. merak ediyorum sizlerden de yaşayan var mı bu durumu? fitil krem kullandınız mı bu dönemde?
ay benim evin orası :) bende gidip bakayım o mağazayaBahcelievlerde kadir has bebek avm si var. Orada sade lohusa giyim magazasından aldım canım 40tl fln dı sadece alt mantıklı geldiği için aldım . Belki sana yakın subesi varsa bakabilirsin
Canım hemen doktoruna gitmen gerekiyor, gaz sancısına benziyor zaten ben ayırt edememiştim, doktor Alttan ultrasonla bakıp, gerek duyarsa çatı muayenesi yapar, açılman varsa sancıyı durdurmaya çalışır, erken Doğum riskin varsa bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için iğne yapar. Bugün mutlaka git, inşallah sorun yoktur için rahatlamış olur.Canim aynen benimde sulu beyaz akıntı var hatta çok yoğun ne yapmak gerek bazen sancim oluyor ama gaz sancısı diye önemsemiyorum ne yapmak lazım bunun için önceden ?
ban da travocort diye bir kem ve fitil verdi. kremi dün hemen sürdüm azıcık rahatlattı fitili de bu kşam yatarken kullanacağım bkalım inşallah hemen geçer çok beter bir durum yaaCanım benimde kaşıntı şikayetim vardı. Doktorum ekze-mant diye bir krem verdi. İki güne geçti..
Canim aynen benimde sulu beyaz akıntı var hatta çok yoğun ne yapmak gerek bazen sancim oluyor ama gaz sancısı diye önemsemiyorum ne yapmak lazım bunun için önceden ?
sıcaklar fena ya malesefSıcaklar beni çok kötü yapmaya başladı ofiste klima yok odam öğlene kadar ful Güneş alıyor ama nafile yanıyorum. Dün ormanda dinlene dinlene 4 km yürüyüş yaptık yorulduk ama temiz havada kuş sesleri içinde olmak hem bedenime iyi geldi hemde çok iyi hissettim
İşte bazen ben de hissedemiyorum...evde uzanır vaziyetteyken dikkat et..ben dr uma sordum, sürekli hissetmem lazım mı diye? onu düşünme, sayma hareketleri stres yapar sana dedi..ama öğünlerde dikkat edebilirsin dedi..sabah hareket etmezse öğlen eder, öğlen etmezse akşam eder dedi..senin bebişde uykuya dalmıştır belki..olmazsa dr a ara-sor-git bir kontrol edilsin..sürekli dinlersen strese sokarsın iyice kendini.git dr a için rahatlasın bence..Kızlar günaydın. Ya bisey sorcam size. Oğlumun dün hareketleri hissetmedim hic. Yani iş yerinde yogundum. Sonra 7de geldim eve uzandım tatli yedim falan saat sabahın 4ü oldu hala hareket etmedi. Sonra uyumuşum sabah kalktim bu saat oldu hala hissetmedim ki normalde ayakta falanda hep yogun bi şekilde hissederim. Anormal bi durum dmi
canm akşam 7 den sabahin 4 e kadar hic hareket etmedi mi ?Kızlar günaydın. Ya bisey sorcam size. Oğlumun dün hareketleri hissetmedim hic. Yani iş yerinde yogundum. Sonra 7de geldim eve uzandım tatli yedim falan saat sabahın 4ü oldu hala hareket etmedi. Sonra uyumuşum sabah kalktim bu saat oldu hala hissetmedim ki normalde ayakta falanda hep yogun bi şekilde hissederim. Anormal bi durum dmi
canım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama benim doktorum 24. haftadan sonra her gün en az 10 kez hareketini hissetmen gerek. hissetmediğin bir gün olursa direk bana gel demişti. İhmal etme istersenKızlar günaydın. Ya bisey sorcam size. Oğlumun dün hareketleri hissetmedim hic. Yani iş yerinde yogundum. Sonra 7de geldim eve uzandım tatli yedim falan saat sabahın 4ü oldu hala hareket etmedi. Sonra uyumuşum sabah kalktim bu saat oldu hala hissetmedim ki normalde ayakta falanda hep yogun bi şekilde hissederim. Anormal bi durum dmi
ben de bize en yakın Acıbadem orası diye bi araştırayım dedim. bizim kurumla anlaşmalı fiyatları bile yüksekDoktor olarak gitmiyorum ama doğumu orada yapmayı düşünüyorum.
Bilgisayara bağlı mini vantilatörüm var onunla serinlemeye çalışıyorum yürüyüş ormanda süper oluyor zor olmasa her hafta sonu belgrata gitmek istiyorum. Allahtan isine çıkmaya az kaldısıcaklar fena ya malesefyelpaze falan al yanına ofiste başka çaren yoksa az da olsa rahatlatır belki. yürüyüş ban da hep çok iyi geliyor yaa. gerçekten çok hafiflemiş hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?