2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yok dinlemem hic kendimi ki hatta daha 2 gün önce eşime bu cocuk hic uyumuyo herhalde dedim. Hep ama hep hareket halinde. Tatli falan yedim banamisin demedi

26+4 olduk canim. Aksama kadsr beklicem etmezse gidicem
git bence de için rahatlar..güzel haberleri ver dönünce..
bende 26 oldum bugun..aramızda az gün varmış..tüp bebek mi sizin veya kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsunuz..profil resmindeki o iğnelerle bende haşır neşirim çok:)

aynen öyle oldu mantar mı onada kesin bir şey dıyemedıler 2 ayrı doktora gıtım galba mantar başlangıcı denıldı ama sonuc olarak ben perişan oldum şimdi gecmedi sadece daha ıyıyım kremlerı 2 saat aksatsam hemen sankı hıc ılaç kullanmamısım gıbı oluyor . sakın aksatıp gec kalmayın sonra aşırı zorlaşıyor

Insallah cnim benim. Evet tüp bebekle 2. Denemede tutundu güçlü oğlum. Coook uzaklardan geldi sarıldı annesine :)

Insallah cnim benim. Evet tüp bebekle 2. Denemede tutundu güçlü oğlum. Coook uzaklardan geldi sarıldı annesine :)
maşallah..oyun yapıyordur sana annesi, iyidir merak etme hiç..
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işallah

çok sağol bilgiler için çok faydalı şeyler gerçekten. teşekkürler.
ben gecen hafta ağlayacak durumdaydım.ilk başta şişme farkettim ve acıma . pütürgükler oluşmuştu. beyaz kabarcıklar oldu. ben yıkadıkca o fenalastı. ben yıkadıkca o azdı. yıkamak rahatlattıgı için durmadan yıkamaya başladım ama mantarın en sevdiği şey nem ve su . ne ılaç kulanırsan kullan nem ve su oldugu müddetçe azar .

ben her şey denedm sirkeli su falan kesinlikle işe yaramadı ben de. sadece saf zeytınyagıyla komplex yaptım. kesinlikle bölgeye sürme işlemi yapma tampon gıbı yap. sürdükçe kaşıntı tahriş artar . daha sonra zeytinyagı falan vız geldi.giderek fenalaştı gece uyutmuyordu. doktor donexly diye bir fitl verdi hiç işe yaramdı ben de. sanki hiç kullanmamısım gibi oldu yani.

tekrar doktora gıttım başka fıtıl vedi ama eger her şeye dikkat etmezsen o da işe yaramazdı kesinlikle çunku bıraz kendı halıne bırakınca tekrarlıyor.ben 1 hafta gece uyumadım çunku gecelerı daha fanalaşıyordu. ayakta uyudum yanı o kadar berbattı

sana tavsiyelerim.

sakın yıkama . sadece wc den sonra bır peceteyı hafıf ıslatarak sil.
kesinlikle kuru tut. havluyla silerek , peçeteyle silerek yeterince kurumuyor . kullandıgın havlu ne olursa olsun işe yaramıyor. ben atlet beziyle bile sildim er şelikde denedim. saç kurutma makınasını uzatan tutarak alttan kurut. uzak tut fazla sıcak olursa mantar sıcagı da çok sever ve azar

evde iken çamaşır gıyme. ben gecelık ya da uzun t-short gıyerek altım cıplak dolastım bıraz yanı hava almalı . mantar havasızlıgı sevıyor. kapalı ortamı. olabildiği kadar acık tut. bu gercekten en ıyı yontemdı. kuru olması ve hava alması

çamaşırı sadece dışarı çıkarken gıydım fazlada dısarı cıkmadım zaten

ben tramazol krem aldım eczaneden kaşıntıyı göturen tek ey o oldu. doktor hem krem hem fıtıl verd ama tek başına işe yaramadılar ama onlarada devam ettim yine de ama tramazolu hiç yanımdan ayırmadım. her saat başı sürdüm. sürerken geniş alana bolca yaydım. arada kaşınsa da kaşımadım çünkü elini değdiğin an da kaşıntı anında artıyor. kaşıdıkca tahriş oluyor ve artıyor sonunda aglatacak hale getiriyor ve bu surec 20 dk bulmuyor bu aşamaya gelincede tekrar kaşıntıyı kesmek nerdeyse 1 gununu alıyor.

hamıle olunca cok zor oluyor cunku kendini iyice kaınca bebekte huzursuz oluyor. sakın kaşıma. banyo yapmamaya calıs bıraz toparlanana kadar ve asla o bölgeye hiç bir sabun je..vs ne olursa olsun degdırme. zaten ph dengesi ozuldugu için alacagın ürün ne olursa olsun işe yaramıyor.

kızlar karbonat işe yarıyor demısler ben de duymustum ıngılız karbonatı dıye eczanelerde satılıyormus ya da evde ki karbonat ama hiç denemedim. evde karbonat yoktu sonrada hafıfleyınce yapmadım

ama canım hamilelikte sancı hiç bitmiyor ki... nasıl ayırt edeceğiz peki ?

ban da travocort diye bir kem ve fitil verdi. kremi dün hemen sürdüm azıcık rahatlattı fitili de bu kşam yatarken kullanacağım bkalım inşallah hemen geçer çok beter bir durum yaa
taramazol kaşıntıyı daha ıyı alıyor onuda al bulunsun yanında ben aralıklı olarak 2 ayrı krem sürüyorum. evde çamaşır gıyme. ve kurutma makınasıyla kurut silme işlemi yapma o arttıryor kesinlikle.

Ben de igne kullanyrm.ama hala göbekten vurunuyorum.siz nasl vurunuyrsnz doktorunuz ne dedi?benimki doguma kadar göbekten vurun dedi.ama tereddüt ediyo insan karın büyüdükçe.

Aksam 7den bu saate kadar hic etmedi hatta 7den öncede hissetmedim ama işte oldugum icindir diye düşünüyorum
canm bu çok fazla bi saat dilimi bence direk git doktora bendede evet bi 4 saat falan hareket etmedigi oldu ama bu kadar olmadi şun 30+3 oldm bizide haberdar et canm

Kizlar benim göbek deligmn etrafnda agri ve yanma oldktan sonra gobek deligim şisiyodu bugn saglik ocagina sordm gobek fitign olabilir dedi dr danis dedi aranizda boyle bsy yaşayan yada duyan var mi

Denizatidenizyildizi canım sağlık ocağında bebisin kalp atislarini dinledikleri biraz ilkel bi alet var en azından yakınında bi sağlık ocağı varsa ona git rica et Ebeler mutlaka ilgileneceklerdir kalp atışını duyarsınız biraz daha rahatlarsin canım inşallah önemli bişi yoktur

Reactions: iiz
Ben de igne kullanyrm.ama hala göbekten vurunuyorum.siz nasl vurunuyrsnz doktorunuz ne dedi?benimki doguma kadar göbekten vurun dedi.ama tereddüt ediyo insan karın büyüdükçe.
ben de 20.haftalara kadar göbekten vurunmuştum..sonra göbeği bırak dedi..
şimdi kol va bacak dönüşümlü vuruyoruz,yazın kolda morluk pek iyi olmuyor..bu ara bacaktan vuruluyorum..kendimde yapamıyorum eşim yapıyor benim.

Evet tatlim. Zaten erken dogum erken dogum diyip duruyodu iyice panik yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…