- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.181
Ben 26 haftalıgim doğum pozisyonunda oğlumbebekleriniz döndü mü arkadaşlar 29. haftadayım hala dönmedi endişelenmeli miyim?
Yok dinlemem hic kendimi ki hatta daha 2 gün önce eşime bu cocuk hic uyumuyo herhalde dedim. Hep ama hep hareket halinde. Tatli falan yedim banamisin demediİşte bazen ben de hissedemiyorum...evde uzanır vaziyetteyken dikkat et..ben dr uma sordum, sürekli hissetmem lazım mı diye? onu düşünme, sayma hareketleri stres yapar sana dedi..ama öğünlerde dikkat edebilirsin dedi..sabah hareket etmezse öğlen eder, öğlen etmezse akşam eder dedi..senin bebişde uykuya dalmıştır belki..olmazsa dr a ara-sor-git bir kontrol edilsin..sürekli dinlersen strese sokarsın iyice kendini.git dr a için rahatlasın bence..
Aksam 7den bu saate kadar hic etmedicanm akşam 7 den sabahin 4 e kadar hic hareket etmedi mi ?
26+4 olduk canim. Aksama kadsr beklicem etmezse gidicemcanım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama benim doktorum 24. haftadan sonra her gün en az 10 kez hareketini hissetmen gerek. hissetmediğin bir gün olursa direk bana gel demişti. İhmal etme istersen
git bence de için rahatlar..güzel haberleri ver dönünce..26+4 olduk canim. Aksama kadsr beklicem etmezse gidicem
aynen öyle oldu mantar mı onada kesin bir şey dıyemedıler 2 ayrı doktora gıtım galba mantar başlangıcı denıldı ama sonuc olarak ben perişan oldum şimdi gecmedi sadece daha ıyıyım kremlerı 2 saat aksatsam hemen sankı hıc ılaç kullanmamısım gıbı oluyor . sakın aksatıp gec kalmayın sonra aşırı zorlaşıyorCanımiiz arkadaşımız da mantar olmuştu ama onun dr süreci uzadı ilk önce dr enfeksiyon demişti galiba sonradan mantar merhemi vermişti. Çok çekti kızcağız geceler uyuyamadı. Sen ilaçlarını hemen kullan sonra daha da fena hale geliyor çünkü
Insallah cnim benim. Evet tüp bebekle 2. Denemede tutundu güçlü oğlum. Coook uzaklardan geldi sarıldı annesine :)git bence de için rahatlar..güzel haberleri ver dönünce..
bende 26 oldum bugun..aramızda az gün varmış..tüp bebek mi sizin veya kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsunuz..profil resmindeki o iğnelerle bende haşır neşirim çok:)
maşallah..oyun yapıyordur sana annesi, iyidir merak etme hiç..Insallah cnim benim. Evet tüp bebekle 2. Denemede tutundu güçlü oğlum. Coook uzaklardan geldi sarıldı annesine :)
Amiiin cnim amiin cümlemize insallah. Ne zor biseymismaşallah..oyun yapıyordur sana annesi, iyidir merak etme hiç..
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işallah
ben gecen hafta ağlayacak durumdaydım.ilk başta şişme farkettim ve acıma . pütürgükler oluşmuştu. beyaz kabarcıklar oldu. ben yıkadıkca o fenalastı. ben yıkadıkca o azdı. yıkamak rahatlattıgı için durmadan yıkamaya başladım ama mantarın en sevdiği şey nem ve su . ne ılaç kulanırsan kullan nem ve su oldugu müddetçe azar .çok sağol bilgiler için çok faydalı şeyler gerçekten. teşekkürler.
ama canım hamilelikte sancı hiç bitmiyor ki... nasıl ayırt edeceğiz peki ?Canım hemen doktoruna gitmen gerekiyor, gaz sancısına benziyor zaten ben ayırt edememiştim, doktor Alttan ultrasonla bakıp, gerek duyarsa çatı muayenesi yapar, açılman varsa sancıyı durdurmaya çalışır, erken Doğum riskin varsa bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için iğne yapar. Bugün mutlaka git, inşallah sorun yoktur için rahatlamış olur.
Akıntının sebepleri arasında iltihap ve mantar falan var sancın olduğu için her halükarda kontrol gerekiyor.
26 hafta çok erken değil mi canım ya bence o doğum pozisyonu değil tekrar yer değiştirebilir bu haftalarda her yöne dönuyorlar gunde 3 kere - 5 kere yer değiştiriyorla zaten .Ben 26 haftalıgim doğum pozisyonunda oğlum
bekleme canım niye bekliyorsun. dü harelet etmemiş bugunde etmediyse geç kalmamalısın müdahale gerektireck birşey olur allah kourusun geç kalma. ta dunden bugune bu saate cok fazla. hemen git en yakın yere26+4 olduk canim. Aksama kadsr beklicem etmezse gidicem
taramazol kaşıntıyı daha ıyı alıyor onuda al bulunsun yanında ben aralıklı olarak 2 ayrı krem sürüyorum. evde çamaşır gıyme. ve kurutma makınasıyla kurut silme işlemi yapma o arttıryor kesinlikle.ban da travocort diye bir kem ve fitil verdi. kremi dün hemen sürdüm azıcık rahatlattı fitili de bu kşam yatarken kullanacağım bkalım inşallah hemen geçer çok beter bir durum yaa
Ben de igne kullanyrm.ama hala göbekten vurunuyorum.siz nasl vurunuyrsnz doktorunuz ne dedi?benimki doguma kadar göbekten vurun dedi.ama tereddüt ediyo insan karın büyüdükçe.git bence de için rahatlar..güzel haberleri ver dönünce..
bende 26 oldum bugun..aramızda az gün varmış..tüp bebek mi sizin veya kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsunuz..profil resmindeki o iğnelerle bende haşır neşirim çok:)
canm bu çok fazla bi saat dilimi bence direk git doktora bendede evet bi 4 saat falan hareket etmedigi oldu ama bu kadar olmadi şun 30+3 oldm bizide haberdar et canmAksam 7den bu saate kadar hic etmedihatta 7den öncede hissetmedim ama işte oldugum icindir diye düşünüyorum
ben de 20.haftalara kadar göbekten vurunmuştum..sonra göbeği bırak dedi..Ben de igne kullanyrm.ama hala göbekten vurunuyorum.siz nasl vurunuyrsnz doktorunuz ne dedi?benimki doguma kadar göbekten vurun dedi.ama tereddüt ediyo insan karın büyüdükçe.
Evet tatlim. Zaten erken dogum erken dogum diyip duruyodu iyice panik yaptim26 hafta çok erken değil mi canım ya bence o doğum pozisyonu değil tekrar yer değiştirebilir bu haftalarda her yöne dönuyorlar gunde 3 kere - 5 kere yer değiştiriyorla zaten .
senın doktorun mu bu doğum pozisyonu dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?