2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
aa evet cok ıyı düşündün valla tebrik ederim hiç birimizin aklına gelmedi. ebeler bana da demişlerdi 34 haftadan sonra dinleyecegiz demişlerdi ama öyle bir cihaz var

Tatlim simdi tekme attı hamdolsun. Sanki dünyalar benim oldu

aa evet cok ıyı düşündün valla tebrik ederim hiç birimizin aklına gelmedi. ebeler bana da demişlerdi 34 haftadan sonra dinleyecegiz demişlerdi ama öyle bir cihaz var
evet..benim de tetenoz aşısı ,şeker yüklemesi yaparlarken sağlık ocağında dinlemişlerdi..23.haftadaydım galiba..daha önce de dinlenebiliyor.

Kızlar oğlum şimdi gümbür gümbür başladı tekmelemeye. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
hadi gözünaydın..dedim sana annesine oyun yapıyor diye çocukcğız da sıcaklardan bunaldı, dinleniyordu demek:)

Evet tatlim. Zaten erken dogum erken dogum diyip duruyodu iyice panik yaptim
neden beklıyorsun öyleyse canım cok fazla beklemişsin kalp atıslarını duyacagın herhangı bır eyre en yakın yere gıt illa kendı doktoruna gıtmen gerekmez. randevusuz bıle olsan aradan alırlar bence önemli çunku acıllerden bırıne gıt bence durma canım korkutmak istemıyoruz senı ama beklemende doğru değil . doktor erken dogum dedıyse dogru ya d degıl ama bu bır ıhtımal bu saate kadar hala nıye duruyorsun . hadı gıtte ıyı haberle gel canım

canım benim de normalde cok hareketli 2 gündür çok zayıf hareketleri ama ben baş aşağı dönmesine bağlıyorum
Yok canım dinleniyodur. Cunku benimde baş aşagı duruyo ve feci hareketli. Hiç durmaz. Kendi yatis pozisyonunla alakali olabilir. Mesele bnimki sola yatınca ve elimi karnima koyunca ittiriyo elimi :)

Benimkini de esim yapıyo.arada morluklar oluyo ama her zaman degil şükür.benim 25 haftalk hala gobekren vurunuyorm.bu gidiste tekrar soracam doktora

Canim.benim basima geldi. Öncelikle üzüntüyü bir kenara birak. Üzülme stresi geitirir. Stres üzüntüyü. Ve bu da bebisi etkiler. Öncelikle doktor ölcümpnden kaynaklsniyor olabilir. Cihszdan cihaza doktordan doktora fark edebilir. Bebisininn böbrekleri ve amniyon siyisiyla ilgili bir sey dedi mi doktor? Eger onösrda sikinti yoksa hic korkma.

22+5 te gittigimde bebegkmin her deyi normaldi.ayrintili oldu. Böbtekte filan sikinti yoktu. Lakin bebegim 20+ 5 görpnüyordu(360 gr cikmisti. )ve amniyom sivim sinkrin biraz altinda dedi doktor. Endiselenmememei bol.bol du icmemi genetik faktörlerkn etkili olmus olabilecegini söyledi. Tabi elde mi üzüldüm ama cabuk toparladim. Nette izlemedigim video okumadigim yazi kalmadi neredeyse. Sonc koca bir sifir. Tip bu konuda bebegi takio efip uygun dogum zamani belirleme disinda bir sey demiyor. .
Amniyom sivim icin saracpglunun havuc suyu kürünü yaptim .her gün iki bardak tazr sikip iciyordkm.

Bebegimin büyümes i icin cözümü annem sundu. MEYVE. Ki ben seker korkusundan meyveyi az yiyordum. Bu iki hafta boyunca meyveye abandim adeta.... 2.5 kilo birden aldim hatta. (Ekmek makrna hamur isi yemezsen dengelenirdi ama böo siralarda istajimda cok acikti ...)

2 hafta sonraki kontrolpmde 24+ 5 te bebegim tam haftasiyla uyumlu cikti. Kiloda almis 700 gr olmustu resmen iki haftada dört haftalik yol katetmisti. Hamdldun.

Meyveyi hala düzenli tüketiyorum. Ama makarna pilav hamur isi tatli filan yemiyorum .kilomda normal artiyor.

Ama en önemlisi pozitif düspnmek. Ben hep dua etgkm.ve duyduktan sonrali ilk üzülmelerim haric hic üzülmedim

Yok canım dinleniyodur. Cunku benimde baş aşagı duruyo ve feci hareketli. Hiç durmaz. Kendi yatis pozisyonunla alakali olabilir. Mesele bnimki sola yatınca ve elimi karnima koyunca ittiriyo elimi :)
valla ne biliyim önceden daha serttti hareketleri 2 gündür daha yumuşak. bende mi bi doktora gitsem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…