- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.201
aa evet cok ıyı düşündün valla tebrik ederim hiç birimizin aklına gelmedi. ebeler bana da demişlerdi 34 haftadan sonra dinleyecegiz demişlerdi ama öyle bir cihaz varDenizatidenizyildizi canım sağlık ocağında bebisin kalp atislarini dinledikleri biraz ilkel bi alet var en azından yakınında bi sağlık ocağı varsa ona git rica et Ebeler mutlaka ilgileneceklerdir kalp atışını duyarsınız biraz daha rahatlarsin canım inşallah önemli bişi yoktur
Tatlim simdi tekme attı hamdolsun. Sanki dünyalar benim olduDenizatidenizyildizi canım sağlık ocağında bebisin kalp atislarini dinledikleri biraz ilkel bi alet var en azından yakınında bi sağlık ocağı varsa ona git rica et Ebeler mutlaka ilgileneceklerdir kalp atışını duyarsınız biraz daha rahatlarsin canım inşallah önemli bişi yoktur
Canım gözün aydın..Kızlar oğlum şimdi gümbür gümbür başladı tekmelemeye. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
evet..benim de tetenoz aşısı ,şeker yüklemesi yaparlarken sağlık ocağında dinlemişlerdi..23.haftadaydım galiba..daha önce de dinlenebiliyor.aa evet cok ıyı düşündün valla tebrik ederim hiç birimizin aklına gelmedi. ebeler bana da demişlerdi 34 haftadan sonra dinleyecegiz demişlerdi ama öyle bir cihaz var
hadi gözünaydın..dedim sana annesine oyun yapıyor diyeKızlar oğlum şimdi gümbür gümbür başladı tekmelemeye. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
neden beklıyorsun öyleyse canım cok fazla beklemişsin kalp atıslarını duyacagın herhangı bır eyre en yakın yere gıt illa kendı doktoruna gıtmen gerekmez. randevusuz bıle olsan aradan alırlar bence önemli çunku acıllerden bırıne gıt bence durma canım korkutmak istemıyoruz senı ama beklemende doğru değil . doktor erken dogum dedıyse dogru ya d degıl ama bu bır ıhtımal bu saate kadar hala nıye duruyorsun . hadı gıtte ıyı haberle gel canımEvet tatlim. Zaten erken dogum erken dogum diyip duruyodu iyice panik yaptim
aaaaaaaaaaa... çok güzellll çok sevındım. maasallah mınnoşuna annesiiiTatlim simdi tekme attı hamdolsun. Sanki dünyalar benim oldu
Evet cnım işim gereği hep ayaktayim. Ama bu zamana kadar nekadar yorgun olsamda hissediyodum. Oyuzden cok panik yaptimaaaaaaaaaaa... çok güzellll çok sevındım. maasallah mınnoşuna annesiiikendini fazla mı yordun ki acaba
sırf bebek assagı döndu dıye mı erken dogum dıyor yoksa başka sebebı mı var ?Evet tatlim. Zaten erken dogum erken dogum diyip duruyodu iyice panik yaptim
canım benim de normalde cok hareketli 2 gündür çok zayıf hareketleri ama ben baş aşağı dönmesine bağlıyorumYok dinlemem hic kendimi ki hatta daha 2 gün önce eşime bu cocuk hic uyumuyo herhalde dedim. Hep ama hep hareket halinde. Tatli falan yedim banamisin demedi
Yok canım dinleniyodur. Cunku benimde baş aşagı duruyo ve feci hareketli. Hiç durmaz. Kendi yatis pozisyonunla alakali olabilir. Mesele bnimki sola yatınca ve elimi karnima koyunca ittiriyo elimi :)canım benim de normalde cok hareketli 2 gündür çok zayıf hareketleri ama ben baş aşağı dönmesine bağlıyorum
zaten doktora gıdıyruz canım ekstra gıtmeye gerek yok oraya ancak ara cok uzarsa diye düşündüm benSağlık ocağında 19. Haftadan itibaren dinleniyor kızlar kalp atışı
Benimkini de esim yapıyo.arada morluklar oluyo ama her zaman degil şükür.benim 25 haftalk hala gobekren vurunuyorm.bu gidiste tekrar soracam doktoraben de 20.haftalara kadar göbekten vurunmuştum..sonra göbeği bırak dedi..
şimdi kol va bacak dönüşümlü vuruyoruz,yazın kolda morluk pek iyi olmuyor..bu ara bacaktan vuruluyorum..kendimde yapamıyorum eşim yapıyor benim.
Sağlık ocağına aylık çağırıyorlar ya işte ozsman gidiyorum bendezaten doktora gıdıyruz canım ekstra gıtmeye gerek yok oraya ancak ara cok uzarsa diye düşündüm ben
benim de hala dönüyo26 hafta çok erken değil mi canım ya bence o doğum pozisyonu değil tekrar yer değiştirebilir bu haftalarda her yöne dönuyorlar gunde 3 kere - 5 kere yer değiştiriyorla zaten .
senın doktorun mu bu doğum pozisyonu dedi ?
gözün aydınKızlar oğlum şimdi gümbür gümbür başladı tekmelemeye. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
arkadaşlar merhaba geçtiğimiz cumartesi dr gittim başka bir dr
kendi dr bayram için gitmş yoktu başka dr gittim
çocuğun 2 hafta geride olduğunu söyledi
2 hafta dabir takip edilmesi gerektiğini söyedi ve ben çok üzüldüm
varmı böyle olupta onra düzelen
çok üzülüyorum hala
valla ne biliyim önceden daha serttti hareketleri 2 gündür daha yumuşak. bende mi bi doktora gitsem kiYok canım dinleniyodur. Cunku benimde baş aşagı duruyo ve feci hareketli. Hiç durmaz. Kendi yatis pozisyonunla alakali olabilir. Mesele bnimki sola yatınca ve elimi karnima koyunca ittiriyo elimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?