2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bi ce tavsiyem günlük ceviz ve çiğ badem de tuketin cok faydası oluyo.arkadasm 36li hafasnda 3300 dogum yaptı .her gün bikac tane ceviz yedim demisti.bir de her bebegin kilosu bir olmuyo sonucta.bazıları minyon oluyo bazıları iri genetik faktörler etkili.bazen aynı cihazda ayni bebek pozisyona gore de. farklı agrlkta olabiliyo.doguma kadar kilosu bi obe gececek bi geriye bi iki haftalk farklar genelde önemli olmuyo zaten.

kızlar bebekleriniz baş aşşagı dönmeye başladı mı ? yanı dogum kanalına doğru dönmeler mi başladı ben 34 -36 haftadan sonra dönecek sanıyordum

Evet canim dediklerine aynen katiliyorum. Badem cebiz filan cidden önemli. Ben ve esim minyonuz ama iste anne yüregi ultrasonda haftasiyla uyumlu cikmayinca ister istemez telas ediyoruz. Hayirlisi olsun artik

Son düzenleme:
evet canım ama benim sürekli döneyo2 hafta önce başaşağoudı sonra yne döndü şimdi yne döndü doktor daha döner dedi bilmiyorum en son hangi hafta duracak
bencede oyle olmalı surekli donmesı normal ama bagzı kızlar bas asagı olunca dogum pozisyonu aldı bebek falan yaızyorlar daha cok erken o yuzden sordum

canımm benimm her tavsiyene dikkat edeceğim çok sağol. gerçekten yaşadıklarımı anlatmışsın yani o kaşıntı çok beter tabii benim daha 2 3 gün oldu ama inşallah daha da artmaz bakalım evde falan çamaşır giymeyip gecelik giyicem aynen kuru tutmak önemli evet ona da dikkat edicem inşallah geçer hemen

ama canım hamilelikte sancı hiç bitmiyor ki... nasıl ayırt edeceğiz peki ?
benim hiç sancım olmamıştı,karnımdan olunca gazdır dedim belimden girince ne alaka dedim, buraya yazdım yaşayan var mı diye, neyse dedim bi gideyim, pek ayırt edilen bir ağrı değil kimin başına gelse gaz sancısı sanar. Arkadaşın akıntısı var zaten akıntı başlı başına göstergesi olabiliyor,
Akıntıyı da şöyle düşün, beyaz ya da sarıya dönük yoğun, sperm gibi.

Kizlar benim göbek deligmn etrafnda agri ve yanma oldktan sonra gobek deligim şisiyodu bugn saglik ocagina sordm gobek fitign olabilir dedi dr danis dedi aranizda boyle bsy yaşayan yada duyan var mi
Gecen hafta benimde gobek deliimin solunda oldu baya uzun sirdu aksamdan ertrsi oglene kadar ama sisme olmadi gecincede onemsemedm aksam doktora gidicem bnde bi sorayim bakayim

Kızlar oğlum şimdi gümbür gümbür başladı tekmelemeye. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
Her hamilelik cok cok degerli ama tupten hamile kalmak ayri bi pimpirik korku ayri bi degerli gozunaydin cok sevindim valla bidaha boyle bisey olursa dedikleri gibi hic biyere gidemesen saglik oc git en yakindakine ihmal etme hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza alalim insallah

NST'ye girdim bugün, kendi doktorum pazartesi gelecek o yüzden devlette bir doktora gittim, bi yorum yapmadı plesentada yaşlanma v.b. görmüyorum dedi, suyunuz azmış evet dedi serum yazıyorum 4-5 gün taktırın sıvınız yükselecektir dedi. doktorumu aradım açmadı napayım bilemedim.

valla ne biliyim önceden daha serttti hareketleri 2 gündür daha yumuşak. bende mi bi doktora gitsem ki
Cnm sen bilirsin cok telas ediyorsan gt rahatlat kendini ama haftalarimiz ileri artik mesela benimde 4 gundur cok az hareket ediyor ve karnim sol tarafinda hic hareket yok sag tarafta bi yeri sisirip indirior ben bunu dondugune ve yerinin azaldigina bagliyorum

Devlwt doktorlari gunde bizmkilerden uc kat daha fazla hasta bakiyorlar eminim tecrubesine gore soylemiatir cnm bence taktir

Devlwt doktorlari gunde bizmkilerden uc kat daha fazla hasta bakiyorlar eminim tecrubesine gore soylemiatir cnm bence taktir

eczacımıza danıştım birisi izotonik zaten tuzlu su da diğeri de şekerli su gibi bişeymiş gebelikte verilir dedi. bakalım deneyeceğim, en azından suyum artarsa bu tarz sorun yaşayanlara bir ışık olur ne mutlu

Canım benim arkadaşımınkinin de suyu azdı. Her hafta sonu serum takılıp hastanede kalıyordu, bu şekilde bayaa götürdü hamileliğini. Onun problemi nasıldı tam bilmiyorum ama serumla normale geliyordu sonra geri azalıyordu.
İnşaAllah seninkine faydalı olur azalmaz. Bence taktır.

Benim akıntım tıpkı öyle. Resmen pantolona kadar geciyo ve afedersiniz kokulu

Canim bence doktoruna danışmadan serumu yaptırma

Durup durup dus alırız ıkı ay ıdare etmemiz lazım bitane tasınabilir klimamız vardı esim onu kurmus yatak odasına sıcak havayı pencerenın aralıgından dısarı vermıs suan nispeten serinleriyo bakalım nekadar sürecek bu serinlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…