- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.241
Canım bildiğim kadarıyla suanda pozisyonda tutarlılık beklenmemesi gerekiyor. 32den sonra doktorun soyler sanabebekleriniz döndü mü arkadaşlar 29. haftadayım hala dönmedi endişelenmeli miyim?
Gerçekten korku hic bitmiyo. Iğnelerden sonra toplama sonra transfer sonra tutundumu telaşı. Tutsun dert biter diye düşünürken yok boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik derken 3 aydan sonra ohh derim diyodum. Hobaa kanamalar sonra plesenta rahmin uzerine düştü vs derken bi baktim 7 aya gelmisim :)Her hamilelik cok cok degerli ama tupten hamile kalmak ayri bi pimpirik korku ayri bi degerli gozunaydin cok sevindim valla bidaha boyle bisey olursa dedikleri gibi hic biyere gidemesen saglik oc git en yakindakine ihmal etme hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza alalim insallah
Canım sen doktora git mutlaka, kokulu olması enfeksiyondan kaynaklı olabilir ama geciktirme.Benim akıntım tıpkı öyle. Resmen pantolona kadar geciyo ve afedersiniz kokulu
Evet cnim gittim yoğun bi enfeksiyon varmışCanım sen doktora git mutlaka, kokulu olması enfeksiyondan kaynaklı olabilir ama geciktirme.
Allah razı olsun canım iyiyiz çok şükür, anne sütünü almaya başladı meleğim çok şükür, bu anı bekliyorduk. Pür dikkat izliyoruz bakalım gelişimini, şeyi sordum erken doğdu ya Haziran'ı mı takip etmem gerekiyor Eylül'ü mü diye ikisini de etmem gerekiyormuş araştırıp bakıyorum bakalımEvet cnim gittim yoğun bi enfeksiyon varmışsenin oğluşun nasıl oldu sen nasılsın. Hepimizi korkuttunuz gerçekten rabbim sizleri sevdiklerinize bağışladı. Bundan sonra hep ama hep güzel anılarınız olsun minik kelebeginle
Maşallah paşamıza. Heyecanlı cıktı baktı annesi babası çok seviyo çok özlüyo oda dayanamadı cıktı geldi :)Allah razı olsun canım iyiyiz çok şükür, anne sütünü almaya başladı meleğim çok şükür, bu anı bekliyorduk. Pür dikkat izliyoruz bakalım gelişimini, şeyi sordum erken doğdu ya Haziran'ı mı takip etmem gerekiyor Eylül'ü mü diye ikisini de etmem gerekiyormuş araştırıp bakıyorum bakalım
Aynen ya :) Aman inşallah sizinkiler zamanını beklerMaşallah paşamıza. Heyecanlı cıktı baktı annesi babası çok seviyo çok özlüyo oda dayanamadı cıktı geldi :)
Insallah canim ama banada doktor erken doğum riski diyo. Ya nasip bakalimAynen ya :) Aman inşallah sizinkiler zamanını bekler
Canım ne güZel haberler gunden dune daha da iyi olucak hersey sen içini ferah tut. Sütün nekadar sonra geldi 3gun dln diyorlar ortalama bide bebek süt gelene kadar hastanede mama yiyebiliyormus. Onun ıcın de hastaneler direkt inek sütü bazlı mama veriyormus ama yenidoğan için mama verilecekse keci sütünden mama tercih edilmeliymiş. Mamanı kendin hastane cantasında götür diyenler oldu boyle birsey duydunuz muAllah razı olsun canım iyiyiz çok şükür, anne sütünü almaya başladı meleğim çok şükür, bu anı bekliyorduk. Pür dikkat izliyoruz bakalım gelişimini, şeyi sordum erken doğdu ya Haziran'ı mı takip etmem gerekiyor Eylül'ü mü diye ikisini de etmem gerekiyormuş araştırıp bakıyorum bakalım
anladım canım yoksa hepimizn akıntısı olyor ama sarı ve yogun değil ..benim hiç sancım olmamıştı,karnımdan olunca gazdır dedim belimden girince ne alaka dedim, buraya yazdım yaşayan var mı diye, neyse dedim bi gideyim, pek ayırt edilen bir ağrı değil kimin başına gelse gaz sancısı sanar. Arkadaşın akıntısı var zaten akıntı başlı başına göstergesi olabiliyor,
Akıntıyı da şöyle düşün, beyaz ya da sarıya dönük yoğun, sperm gibi.
koku varsa mutlaka gıtmelısın zatenBenim akıntım tıpkı öyle. Resmen pantolona kadar geciyo ve afedersiniz kokulu
canim ben kitapta amniyon sivisinin özelliginin kokusuz oldugunu okumustum. seninki baska bir sey olmali.Benim akıntım tıpkı öyle. Resmen pantolona kadar geciyo ve afedersiniz kokulu
masallah canim. Insalalh anne sütüyle ataga gececektir bebisin. eve götürecegin günler cabucak gelsin insallah.Allah razı olsun canım iyiyiz çok şükür, anne sütünü almaya başladı meleğim çok şükür, bu anı bekliyorduk. Pür dikkat izliyoruz bakalım gelişimini, şeyi sordum erken doğdu ya Haziran'ı mı takip etmem gerekiyor Eylül'ü mü diye ikisini de etmem gerekiyormuş araştırıp bakıyorum bakalım
Canım hemen ertesi gün sağdılar önce gelmedi, sonra ben bebeği görmeye gittim bebeği gördükten sonra sütüm geldi, 3 saatte bir sağıyorum şuan için çok güzel geliyor, şuan benim bebeğe kesinlikle mama vermiyorlar anne sütünü alana kadar serumla beslediler gerçi hala serumla devam ediyor, hastane çantasına mama koyuyorlar haberim varda her zaman ihtiyaç olmayabilir. Benim 1 gün sonra geldi sütüm Bebek yanımda olmadığı için geniş davrandık, Sen yine de mamayı al koy bencede,Canım ne güZel haberler gunden dune daha da iyi olucak hersey sen içini ferah tut. Sütün nekadar sonra geldi 3gun dln diyorlar ortalama bide bebek süt gelene kadar hastanede mama yiyebiliyormus. Onun ıcın de hastaneler direkt inek sütü bazlı mama veriyormus ama yenidoğan için mama verilecekse keci sütünden mama tercih edilmeliymiş. Mamanı kendin hastane cantasında götür diyenler oldu boyle birsey duydunuz mu
Keci sutunden mamada agir gelebilir. Ben cok mama denedim. Kimi gaz yapyi kimi kabuzligini iyice arttirdi. Keci sutlu mama iyi gelmedi buze. İnek sutune allerjisi varsa belki keci bazli mama tercih edilebilir. Erken dogumsa sutunu sagiyorsun tamsa gerek yok. Ama eksikse uzerine mama eklenip veriliyor. Agizdan degil burundan sonda var ondan besleniyor. Saati gelince hemsire cagiriyor yada saatlerini soyluyor su saatlerde gelin diye. Hastanenin anlastigi firma mama veriliyor sanirim. Benim ilk dogumda sutum birkac gun gelmedi. Sezeryan yada normal dogum farketmiyor sutu olanin oluyor. Beyaz sivi geldi ikinci gin artmadi. Drumuzda hemen mama verditmedi. Sagdim yine gelmedi. Bebek sarilik oldu. Gozleri sararmaya baslayinca, aksam mama verilmesini ben istedim. Sabaha iyice artacakti . Rengi degisti . En belirgin gozlerden oluyor. Bunda ilk gun gelmezse verditcem enjektorle mama. İlk oglum yogun bakimda enfeksiyondan yatti. Bunda oyle birsey olmasini istemiyorum. Hayirlisiyla alip eve gitmek istiyorum. Oglumda kucuk.Canım ne güZel haberler gunden dune daha da iyi olucak hersey sen içini ferah tut. Sütün nekadar sonra geldi 3gun dln diyorlar ortalama bide bebek süt gelene kadar hastanede mama yiyebiliyormus. Onun ıcın de hastaneler direkt inek sütü bazlı mama veriyormus ama yenidoğan için mama verilecekse keci sütünden mama tercih edilmeliymiş. Mamanı kendin hastane cantasında götür diyenler oldu boyle birsey duydunuz mu
İnşallah canım sağolasın Allah razı olsun sizinkilerin de sağlıkla geldiği günleri görürüz inşallahmasallah canim. Insalalh anne sütüyle ataga gececektir bebisin. eve götürecegin günler cabucak gelsin insallah.
Yazdigini okuyunca bidaha yasadim.ilk gebeligimi sanki benimde ikisinden biri dustu 6 aya kadar kanamalarim oldu hemde oyle boyle deil saril saril neyseki son aylarim rahattim korkulu oluo ama sonu cok gzel allaha sukur seninde cogu birmis ha gayretGerçekten korku hic bitmiyo. Iğnelerden sonra toplama sonra transfer sonra tutundumu telaşı. Tutsun dert biter diye düşünürken yok boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik derken 3 aydan sonra ohh derim diyodum. Hobaa kanamalar sonra plesenta rahmin uzerine düştü vs derken bi baktim 7 aya gelmisim :)
Kulaktan olcer tercih edin. Hastanelerde kullanilan genellikle kulaktan olcer braun. Alindan deri isi kaybi olsbilir terlemus olur yanlis olcuyor. Koltuk altida oyle islaksa yanlis olcer. Ve acil durumda koltuk alti beklenmeyebilir. Bide huysuz oluyorlar zaten koltuk altina koydurtmayabilir ilerki aylarda. Hastanede kullandigimiz kulsktan olcer. Dra gitseniz kulaktan bakacak derece farki cikmaz. Kulak koltuk alti makat farkli yerlerde farkli derece cikar. Yine evde koltuk altidigitalde bulunduruyorum ucuz zaten eczaneden. Yedek olsun diye. Digerlerini kulak yada alin bozulabiliyor.Kızlar Ateş ölçer araştırıyorum bu ara dr braun kulaktan ölçeri tavsiye ettiler ama sizlerin bu konudaki fikir nedir acaba sizce ne almalıyız ?
Gittim enfeksiyonmuşkoku varsa mutlaka gıtmelısın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?