2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yazdigini okuyunca bidaha yasadim.ilk gebeligimi sanki benimde ikisinden biri dustu 6 aya kadar kanamalarim oldu hemde oyle boyle deil saril saril neyseki son aylarim rahattim korkulu oluo ama sonu cok gzel allaha sukur seninde cogu birmis ha gayret
Insallah canim benim. Korkulu ama tatlı telâşlar.

Reactions: NGY
canim ben kitapta amniyon sivisinin özelliginin kokusuz oldugunu okumustum. seninki baska bir sey olmali.
Evet tatlım enfeksiyonmuş bende hastaneye gidene ksdar suyum geldi sanmıştım. Akıntı seklindede degildi su gibiydi. Simdi bildigin bembeyaz kıvamlı akıntı oldu

Masallah canim sutunede bebeginede bundan sonrasi daha cabuk gelisicek insallah,benim ilk bebimdede azdi sutun bndada sanki ayni olucak cnki goguslerimde hicbir belirti yok buyumediler bile bnde aldm koydm cantama mamsini

Masallah canim sutunede bebeginede bundan sonrasi daha cabuk gelisicek insallah,benim ilk bebimdede azdi sutun bndada sanki ayni olucak cnki goguslerimde hicbir belirti yok buyumediler bile bnde aldm koydm cantama mamsini
İnşallah canım, Sağıp süt gelmeye başladıktan sonra doldu benimde, sezaryandan çıkar çıkmaz inanılmaz su içtim :) sabah şişeleri atıyorlardı 5-6 lt içmişim, hem için yanıyor hem Boğaz kuruluğu rahatsız ediyor, su sütü çok etkiliyor zaten, sende öyle yaparsın şimdiden böyle endişelerle doldurma hiç kendini bol bol sütünde olur bebeğinde emer inşallah

Çok teşekkür ederim cevabınız için 2 modeli var braunun sis hangisini tercih ettiniz ?

Yaa ınsallah canım zamanında sütümüz gelir de mamaya gerek kalmaz dogum stressı su bu derken sag salım bebıslerımızı kucaklayıp evımıze donerız ınsallah

Sudan ve hurmadan baska bisey ise yatamio zaten herseyi denemistim hic ise yaramamisti kilo yapmasindan baska bakalim kiametinde ne varsa onu vericem artik

Hastane mamayı kıyafeti fln karsılıyor ama ıste su mamayı alma bunu al gıbı seyler okuyuncazz kafam karısıyor. Insallah sutumuz gelır hemen bebıslerımızı besleyebılırız canım masallah senın sutun yarayacak oglusuna ınsallah

Sudan ve hurmadan baska bisey ise yatamio zaten herseyi denemistim hic ise yaramamisti kilo yapmasindan baska bakalim kiametinde ne varsa onu vericem artik
Kızlar sut arttırıcı caylar var arkadasımın yenı ıkızlRı oldu o kullanıyor kesın ıse yarıyormuz denemek lZım

Kızlar Ateş ölçer araştırıyorum bu ara dr braun kulaktan ölçeri tavsiye ettiler ama sizlerin bu konudaki fikir nedir acaba sizce ne almalıyız ?
Hem kulak hem alından olcenlerı var canım ayrıca yuzey ve havayı da olcebılıyormussun bana su fotodakını onerdı arkadasım kullanıyor memnunum dedı bende onu dusunuyorum

Kızlar göğüslerinizden süt gelmeye başlayanınız var mı benim damlacık şeklinde geliyo çok az. Kilo alımınız ne durumda 5 kilo aldım ben toplamda
5kılo aldım canım cok aZ süt geliyo sanki göğüs ucumda beyaz capak gibi taneckler goryorum saabahları uyandıgımda. Normalmiş bu durum

Aaa canım geçmedi mi hala ben iyileştin sanıyordum. Acaba egzama falan olmasın sakın ? Sen dermatoloğa mı gitmiştin kadın Doğuma mı ?

Kızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?

Canım benım son ıkı uc haftadır belım agrımaya basladı vucudun agırlık merkezı degıstıgı ıcındır dıye duusnuyorum ama buna baska bırsıkayet eslık ederse bende doktora gıderım bel agrım sol tarafa uzanmakla gecıyor dınlendıgımde oturdugumda ıyı oluyorum

Kızlar göğüslerinizden süt gelmeye başlayanınız var mı benim damlacık şeklinde geliyo çok az. Kilo alımınız ne durumda 5 kilo aldım ben toplamda
canm kilon cok guzl ya ben gittikce aliyo 11 yada 12 kilo falan almişimdr bide o goguslerdn gelen süt gelmese daha iyi diyolar bunu hem annem hem doktorum soyledi o ilk sütün bebegn içmesi daha iyi olurmş doktor sütyen konusunda uyardi rahat seyler giy bide elinle uyarma sıkma o süt gibi olan sıvı gelmesn demişti

verirsin sen de doğumdan sonra canım hiç takma kafanı. Ben de duymuştum sıkmamak gerektiğini Allah korusun çok uyarılınca erken doğum bile olabiliyormuş diye duydum inşallah gününü doldurur bebeklerimiz erkenden gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…