- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.261
Insallah canim benim. Korkulu ama tatlı telâşlar.Yazdigini okuyunca bidaha yasadim.ilk gebeligimi sanki benimde ikisinden biri dustu 6 aya kadar kanamalarim oldu hemde oyle boyle deil saril saril neyseki son aylarim rahattim korkulu oluo ama sonu cok gzel allaha sukur seninde cogu birmis ha gayret
Evet tatlım enfeksiyonmuş bende hastaneye gidene ksdar suyum geldi sanmıştım. Akıntı seklindede degildi su gibiydi. Simdi bildigin bembeyaz kıvamlı akıntı olducanim ben kitapta amniyon sivisinin özelliginin kokusuz oldugunu okumustum. seninki baska bir sey olmali.
Masallah canim sutunede bebeginede bundan sonrasi daha cabuk gelisicek insallah,benim ilk bebimdede azdi sutun bndada sanki ayni olucak cnki goguslerimde hicbir belirti yok buyumediler bile bnde aldm koydm cantama mamsiniCanım hemen ertesi gün sağdılar önce gelmedi, sonra ben bebeği görmeye gittim bebeği gördükten sonra sütüm geldi, 3 saatte bir sağıyorum şuan için çok güzel geliyor, şuan benim bebeğe kesinlikle mama vermiyorlar anne sütünü alana kadar serumla beslediler gerçi hala serumla devam ediyor, hastane çantasına mama koyuyorlar haberim varda her zaman ihtiyaç olmayabilir. Benim 1 gün sonra geldi sütüm Bebek yanımda olmadığı için geniş davrandık, Sen yine de mamayı al koy bencede,
İnşallah canım, Sağıp süt gelmeye başladıktan sonra doldu benimde, sezaryandan çıkar çıkmaz inanılmaz su içtim :) sabah şişeleri atıyorlardı 5-6 lt içmişim, hem için yanıyor hem Boğaz kuruluğu rahatsız ediyor, su sütü çok etkiliyor zaten, sende öyle yaparsın şimdiden böyle endişelerle doldurma hiç kendini bol bol sütünde olur bebeğinde emer inşallahMasallah canim sutunede bebeginede bundan sonrasi daha cabuk gelisicek insallah,benim ilk bebimdede azdi sutun bndada sanki ayni olucak cnki goguslerimde hicbir belirti yok buyumediler bile bnde aldm koydm cantama mamsini
Çok teşekkür ederim cevabınız için 2 modeli var braunun sis hangisini tercih ettiniz ?Kulaktan olcer tercih edin. Hastanelerde kullanilan genellikle kulaktan olcer braun. Alindan deri isi kaybi olsbilir terlemus olur yanlis olcuyor. Koltuk altida oyle islaksa yanlis olcer. Ve acil durumda koltuk alti beklenmeyebilir. Bide huysuz oluyorlar zaten koltuk altina koydurtmayabilir ilerki aylarda. Hastanede kullandigimiz kulsktan olcer. Dra gitseniz kulaktan bakacak derece farki cikmaz. Kulak koltuk alti makat farkli yerlerde farkli derece cikar. Yine evde koltuk altidigitalde bulunduruyorum ucuz zaten eczaneden. Yedek olsun diye. Digerlerini kulak yada alin bozulabiliyor.
Yaa ınsallah canım zamanında sütümüz gelir de mamaya gerek kalmaz dogum stressı su bu derken sag salım bebıslerımızı kucaklayıp evımıze donerız ınsallahKeci sutunden mamada agir gelebilir. Ben cok mama denedim. Kimi gaz yapyi kimi kabuzligini iyice arttirdi. Keci sutlu mama iyi gelmedi buze. İnek sutune allerjisi varsa belki keci bazli mama tercih edilebilir. Erken dogumsa sutunu sagiyorsun tamsa gerek yok. Ama eksikse uzerine mama eklenip veriliyor. Agizdan degil burundan sonda var ondan besleniyor. Saati gelince hemsire cagiriyor yada saatlerini soyluyor su saatlerde gelin diye. Hastanenin anlastigi firma mama veriliyor sanirim. Benim ilk dogumda sutum birkac gun gelmedi. Sezeryan yada normal dogum farketmiyor sutu olanin oluyor. Beyaz sivi geldi ikinci gin artmadi. Drumuzda hemen mama verditmedi. Sagdim yine gelmedi. Bebek sarilik oldu. Gozleri sararmaya baslayinca, aksam mama verilmesini ben istedim. Sabaha iyice artacakti . Rengi degisti . En belirgin gozlerden oluyor. Bunda ilk gun gelmezse verditcem enjektorle mama. İlk oglum yogun bakimda enfeksiyondan yatti. Bunda oyle birsey olmasini istemiyorum. Hayirlisiyla alip eve gitmek istiyorum. Oglumda kucuk.
Sudan ve hurmadan baska bisey ise yatamio zaten herseyi denemistim hic ise yaramamisti kilo yapmasindan baska bakalim kiametinde ne varsa onu vericem artikİnşallah canım, Sağıp süt gelmeye başladıktan sonra doldu benimde, sezaryandan çıkar çıkmaz inanılmaz su içtim :) sabah şişeleri atıyorlardı 5-6 lt içmişim, hem için yanıyor hem Boğaz kuruluğu rahatsız ediyor, su sütü çok etkiliyor zaten, sende öyle yaparsın şimdiden böyle endişelerle doldurma hiç kendini bol bol sütünde olur bebeğinde emer inşallah
Hastane mamayı kıyafeti fln karsılıyor ama ıste su mamayı alma bunu al gıbı seyler okuyuncazz kafam karısıyor. Insallah sutumuz gelır hemen bebıslerımızı besleyebılırız canım masallah senın sutun yarayacak oglusuna ınsallahCanım hemen ertesi gün sağdılar önce gelmedi, sonra ben bebeği görmeye gittim bebeği gördükten sonra sütüm geldi, 3 saatte bir sağıyorum şuan için çok güzel geliyor, şuan benim bebeğe kesinlikle mama vermiyorlar anne sütünü alana kadar serumla beslediler gerçi hala serumla devam ediyor, hastane çantasına mama koyuyorlar haberim varda her zaman ihtiyaç olmayabilir. Benim 1 gün sonra geldi sütüm Bebek yanımda olmadığı için geniş davrandık, Sen yine de mamayı al koy bencede,
Kızlar sut arttırıcı caylar var arkadasımın yenı ıkızlRı oldu o kullanıyor kesın ıse yarıyormuz denemek lZımSudan ve hurmadan baska bisey ise yatamio zaten herseyi denemistim hic ise yaramamisti kilo yapmasindan baska bakalim kiametinde ne varsa onu vericem artik
Hem kulak hem alından olcenlerı var canım ayrıca yuzey ve havayı da olcebılıyormussun bana su fotodakını onerdı arkadasım kullanıyor memnunum dedı bende onu dusunuyorumKızlar Ateş ölçer araştırıyorum bu ara dr braun kulaktan ölçeri tavsiye ettiler ama sizlerin bu konudaki fikir nedir acaba sizce ne almalıyız ?
Özel sigorta yoksa fiyatlar ödenecek gibi değil açıkçası sigortam olmasaydı kesinlikle tercih etmezdim gereksiz bence o kadar pahalı olması.ben de bize en yakın Acıbadem orası diye bi araştırayım dedim. bizim kurumla anlaşmalı fiyatları bile yüksek
5kılo aldım canım cok aZ süt geliyo sanki göğüs ucumda beyaz capak gibi taneckler goryorum saabahları uyandıgımda. Normalmiş bu durumKızlar göğüslerinizden süt gelmeye başlayanınız var mı benim damlacık şeklinde geliyo çok az. Kilo alımınız ne durumda 5 kilo aldım ben toplamda
Aaa canım geçmedi mi hala ben iyileştin sanıyordum. Acaba egzama falan olmasın sakın ? Sen dermatoloğa mı gitmiştin kadın Doğuma mı ?aynen öyle oldu mantar mı onada kesin bir şey dıyemedıler 2 ayrı doktora gıtım galba mantar başlangıcı denıldı ama sonuc olarak ben perişan oldum şimdi gecmedi sadece daha ıyıyım kremlerı 2 saat aksatsam hemen sankı hıc ılaç kullanmamısım gıbı oluyor . sakın aksatıp gec kalmayın sonra aşırı zorlaşıyor
Canım benım son ıkı uc haftadır belım agrımaya basladı vucudun agırlık merkezı degıstıgı ıcındır dıye duusnuyorum ama buna baska bırsıkayet eslık ederse bende doktora gıderım bel agrım sol tarafa uzanmakla gecıyor dınlendıgımde oturdugumda ıyı oluyorumbenim hiç sancım olmamıştı,karnımdan olunca gazdır dedim belimden girince ne alaka dedim, buraya yazdım yaşayan var mı diye, neyse dedim bi gideyim, pek ayırt edilen bir ağrı değil kimin başına gelse gaz sancısı sanar. Arkadaşın akıntısı var zaten akıntı başlı başına göstergesi olabiliyor,
Akıntıyı da şöyle düşün, beyaz ya da sarıya dönük yoğun, sperm gibi.
Aynen benimde öyle oluyor canım5kılo aldım canım cok aZ süt geliyo sanki göğüs ucumda beyaz capak gibi taneckler goryorum saabahları uyandıgımda. Normalmiş bu durum
canm kilon cok guzl ya ben gittikce aliyo 11 yada 12 kilo falan almişimdr bide o goguslerdn gelen süt gelmese daha iyi diyolar bunu hem annem hem doktorum soyledi o ilk sütün bebegn içmesi daha iyi olurmş doktor sütyen konusunda uyardi rahat seyler giy bide elinle uyarma sıkma o süt gibi olan sıvı gelmesn demiştiKızlar göğüslerinizden süt gelmeye başlayanınız var mı benim damlacık şeklinde geliyo çok az. Kilo alımınız ne durumda 5 kilo aldım ben toplamda
verirsin sen de doğumdan sonra canım hiç takma kafanı. Ben de duymuştum sıkmamak gerektiğini Allah korusun çok uyarılınca erken doğum bile olabiliyormuş diye duydum inşallah gününü doldurur bebeklerimiz erkenden gelmezcanm kilon cok guzl ya ben gittikce aliyo 11 yada 12 kilo falan almişimdr bide o goguslerdn gelen süt gelmese daha iyi diyolar bunu hem annem hem doktorum soyledi o ilk sütün bebegn içmesi daha iyi olurmş doktor sütyen konusunda uyardi rahat seyler giy bide elinle uyarma sıkma o süt gibi olan sıvı gelmesn demişti
Ben basit model aldim. Cok fazla birseyleri olunca hassas oluyorlar. Daha cabuk bozuluyor. Braun 6020 aldim. Bur ust modelide alinabilir. Cok teferruhatli almanizi tavsiye etmem.Çok teşekkür ederim cevabınız için 2 modeli var braunun sis hangisini tercih ettiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?