2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar bebekleriniz baş aşşagı dönmeye başladı mı ? yanı dogum kanalına doğru dönmeler mi başladı ben 34 -36 haftadan sonra dönecek sanıyordum
Canım baş aşağı duruyor olması Doğum kanalına girdiği anlamına gelmez ki. Zaten son haftasında bile dönen bebekler oluyor şuan Başaşağı olan bebekler bir sonraki muayenede başka tarafa dönmüş olabilirler, henüz Doğum pozisyonundan bahsetmek için çok erken

canım biz sürekli arabayla yolculuk yaparız bebiş olduktan sonra da çok gezdik ve travel sistem bizim için kurtarıcı oldu. uyurken bile pusrtiyle alıp bebek arabasına alıyorduk hiç düzeni bozulmuyordu. concord neo almıştım ben çok memnunumZ hala da kullanıyorum. şimdi Allah izin verirse yeni bebişe de kullanacağım. süspansiyonu fren sistemi yarış pozisyonun falan çok iyi. tabsiye ederim

bana hastanede kal demedi doktor ben de serumu taktırıp bitincrie eve döndüm. 4-5 gün taktır dedi doktor ama hemşireler aklımı karıştırdı yok o kadar verilmiyor normalde filan. Yarın sorucam dr a bakalm.

Canim bence doktoruna danışmadan serumu yaptırma

doktorum okeyledi cnm rahatlıkla taktırdım çok şükür

maşallah sübhanallah ikinizin de iyi olması bizi de çok sevindiriyor cnm, gün içinde bile aklıma düşüyor bazen..

bana hastanede kal demedi doktor ben de serumu taktırıp bitincrie eve döndüm. 4-5 gün taktır dedi doktor ama hemşireler aklımı karıştırdı yok o kadar verilmiyor normalde filan. Yarın sorucam dr a bakalm.

Canim bence doktoruna danışmadan serumu yaptırma

doktorum okeyledi cnm rahatlıkla taktırdım çok şükür

maşallah sübhanallah ikinizin de iyi olması bizi de çok sevindiriyor cnm, gün içinde bile aklıma düşüyor bazen..

Canım benim Allah razı olsun, sizlerin dualarıyla iyiyiz çok şükür.

Kızlar göğüslerinizden süt gelmeye başlayanınız var mı benim damlacık şeklinde geliyo çok az. Kilo alımınız ne durumda 5 kilo aldım ben toplamda

Benimde geliyor uçlarını sıkınca.
Tabi sıkmamak gerekiyomuş.
Bazı deliklerden su gibi şeffaf yağ gibi bi sıvı geliyor.bazı deliklerden de süt renginde geliyo.
İnşaallah sütümüz bol olur.

Ay o bile iyi geliyordur ya karşılıklı açıyorum fayda etmiyor

Kizlar doktor knt gzel gecti cok sukur 13 gn onde hidiyormus bebegim 41 cm 1900 gr olmis eksi arti olabilir tabi dedi tahmin ettihim gibi bas asagi donmus bebgim ama bu kanala girdigi anlamina girmiyor tabi dedi her ay iki kilo muhakkak aliyordm bu ay hic almamisim tatil isindede anlastik gunesin tapede old saatlere dikkat et islak otrma ve bol kremlen korun dedi birdahaki knt tatilden sonra insallah

Kızlar göğüslerinizden süt gelmeye başlayanınız var mı benim damlacık şeklinde geliyo çok az. Kilo alımınız ne durumda 5 kilo aldım ben toplamda
Sütyenimde lekeler vardı tek taraflı ve göğüs ucu da beyazdı. Doktorda 8 kilo bende 6 kilo almış gözüküyorum

Canım bel, kalça, bacak, vajina ağrıları falan hep normal, vücut Doğuma hazırlanıyor, gaz sancısı gibi sancı hissedersen (hem belden, hem karından giriyor ) bebeğin hareketlerini takip et, ben gün boyu tekmelerini takip ettim normalde sert tekmeler atardı, maşallah çok hareketli bir bebekti ama o gün çok sakindi yine hareket ediyordu ama içimde sadece yüzer gibiydi, hiç sert darbesini almayınca gitmeye karar verdim.
İnşallah tekrar böyle heyecan yaşamayız hepinizin bebeği zamanında gelir
Mamayı falan çok dert etme halledilir onlar, Özel hastanelerin içinde eczane de var, benim hastanede vardı, bakarsın sende kontrole gittiğinde.
Geçen gün bebeği görmeye gittiğimde bizimle beraber biri bekliyordu, kardeşi Doğum yapmış sütü hemen gelmemiş, geldiği zamanda Bebek emmemiş, bebeğin şekeri düştüğü için küvöze almışlar, mama vermemişlerdi mesela ona.

evet canım biliyorum bunu ama kızlar bebek döndu mu dogum pozısyonu aldı dedı doktor gıbı şeyler yazmıslar bend e ona sasırdım ben mı yanlıs bılıyorum bu aftalardan sonra kı assagı dönmeler artık sabıtlenecek mı anlamında sordum

onlar süt sayılmaz zaten canım gögüs kanalların acılıyor ya sıvı aslında

Benimde geliyor uçlarını sıkınca.
Tabi sıkmamak gerekiyomuş.
Bazı deliklerden su gibi şeffaf yağ gibi bi sıvı geliyor.bazı deliklerden de süt renginde geliyo.
İnşaallah sütümüz bol olur.
Aman kızlar sıkmayın sakın bikere gelince sürekli sütün akar diye biliyorum daha çok erken hem ilk süt bebek için iyi hemde akmaya başlayınca daha çok çoğalıp şişme yapar buda çok kötü bişey

Slm kızlar bayadır girmemişim uykum kaçtı bende girip herşeyi okudum :) süt konusunda benim yaşadığımı anlatmak isterim kızımda önce gayet iyi geldi sütüm yarıyordu sonra annem biraz rahatsızlandı bende lohusa psikolojisiyle fazla üzüldüm sütüm hemen azaldı psikolojik olark mama takviye verdim ama gaz falan yapıyo bebek anne sütü kadar olmuyor çaylar falan içtim ama öyle fayda görmedim sonra 3.aylık tı bebeğim anneme gelip 1 hafta kaldım ve piskolojık olarak rahatladım sadece kafam rahattı ve bol suuu içerek sütüm eskisi gibi oldu bebeğim 1 hafta da mamayı bırakıp bana yöneldi ve sürekli emzirin inanİn emen bebek se saatlerce kollarıma ağrılar giriyordu ama emdikçe çoğalıyor herkes şok oldu 3.aydan snra cocuk bir gelişti ayda 1 kilodan fazla alıyodu sadece anne sütü kuzum çok sağlıklı Allaha şükür

Benim de eskisi gibi tekme atmıyor sadece bir yerde kocaman bir tümsek oluyor ovuşturunca o da iniyor. Hıçkırmasa yaşadığından şüpheleneceğim. Bir de son 3 gündür hareketlenme yani hıçkırma hep kasığımda bu döndüğünü mü gösteriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…