- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.281
Canım baş aşağı duruyor olması Doğum kanalına girdiği anlamına gelmez ki. Zaten son haftasında bile dönen bebekler oluyor şuan Başaşağı olan bebekler bir sonraki muayenede başka tarafa dönmüş olabilirler, henüz Doğum pozisyonundan bahsetmek için çok erkenkızlar bebekleriniz baş aşşagı dönmeye başladı mı ? yanı dogum kanalına doğru dönmeler mi başladı ben 34 -36 haftadan sonra dönecek sanıyordum
canım biz sürekli arabayla yolculuk yaparız bebiş olduktan sonra da çok gezdik ve travel sistem bizim için kurtarıcı oldu. uyurken bile pusrtiyle alıp bebek arabasına alıyorduk hiç düzeni bozulmuyordu. concord neo almıştım ben çok memnunumZ hala da kullanıyorum. şimdi Allah izin verirse yeni bebişe de kullanacağım. süspansiyonu fren sistemi yarış pozisyonun falan çok iyi. tabsiye ederimKızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
Canım benim arkadaşımınkinin de suyu azdı. Her hafta sonu serum takılıp hastanede kalıyordu, bu şekilde bayaa götürdü hamileliğini. Onun problemi nasıldı tam bilmiyorum ama serumla normale geliyordu sonra geri azalıyordu.
İnşaAllah seninkine faydalı olur azalmaz. Bence taktır.
Canim bence doktoruna danışmadan serumu yaptırma
Canım hemen ertesi gün sağdılar önce gelmedi, sonra ben bebeği görmeye gittim bebeği gördükten sonra sütüm geldi, 3 saatte bir sağıyorum şuan için çok güzel geliyor, şuan benim bebeğe kesinlikle mama vermiyorlar anne sütünü alana kadar serumla beslediler gerçi hala serumla devam ediyor, hastane çantasına mama koyuyorlar haberim varda her zaman ihtiyaç olmayabilir. Benim 1 gün sonra geldi sütüm Bebek yanımda olmadığı için geniş davrandık, Sen yine de mamayı al koy bencede,
Canım benim arkadaşımınkinin de suyu azdı. Her hafta sonu serum takılıp hastanede kalıyordu, bu şekilde bayaa götürdü hamileliğini. Onun problemi nasıldı tam bilmiyorum ama serumla normale geliyordu sonra geri azalıyordu.
İnşaAllah seninkine faydalı olur azalmaz. Bence taktır.
Canim bence doktoruna danışmadan serumu yaptırma
Canım hemen ertesi gün sağdılar önce gelmedi, sonra ben bebeği görmeye gittim bebeği gördükten sonra sütüm geldi, 3 saatte bir sağıyorum şuan için çok güzel geliyor, şuan benim bebeğe kesinlikle mama vermiyorlar anne sütünü alana kadar serumla beslediler gerçi hala serumla devam ediyor, hastane çantasına mama koyuyorlar haberim varda her zaman ihtiyaç olmayabilir. Benim 1 gün sonra geldi sütüm Bebek yanımda olmadığı için geniş davrandık, Sen yine de mamayı al koy bencede,
Canım benim Allah razı olsun, sizlerin dualarıyla iyiyiz çok şükür.bana hastanede kal demedi doktor ben de serumu taktırıp bitincrie eve döndüm. 4-5 gün taktır dedi doktor ama hemşireler aklımı karıştırdı yok o kadar verilmiyor normalde filan. Yarın sorucam dr a bakalm.
doktorum okeyledi cnm rahatlıkla taktırdım çok şükür
maşallah sübhanallah ikinizin de iyi olması bizi de çok sevindiriyor cnm, gün içinde bile aklıma düşüyor bazen..
Kızlar göğüslerinizden süt gelmeye başlayanınız var mı benim damlacık şeklinde geliyo çok az. Kilo alımınız ne durumda 5 kilo aldım ben toplamda
Ay o bile iyi geliyordur ya karşılıklı açıyorum fayda etmiyorDurup durup dus alırız ıkı ay ıdare etmemiz lazım bitane tasınabilir klimamız vardı esim onu kurmus yatak odasına sıcak havayı pencerenın aralıgından dısarı vermıs suan nispeten serinleriyo bakalım nekadar sürecek bu serinlik.
Sütyenimde lekeler vardı tek taraflı ve göğüs ucu da beyazdı. Doktorda 8 kilo bende 6 kilo almış gözüküyorumKızlar göğüslerinizden süt gelmeye başlayanınız var mı benim damlacık şeklinde geliyo çok az. Kilo alımınız ne durumda 5 kilo aldım ben toplamda
Canım bel, kalça, bacak, vajina ağrıları falan hep normal, vücut Doğuma hazırlanıyor, gaz sancısı gibi sancı hissedersen (hem belden, hem karından giriyor ) bebeğin hareketlerini takip et, ben gün boyu tekmelerini takip ettim normalde sert tekmeler atardı, maşallah çok hareketli bir bebekti ama o gün çok sakindi yine hareket ediyordu ama içimde sadece yüzer gibiydi, hiç sert darbesini almayınca gitmeye karar verdim.Canım benım son ıkı uc haftadır belım agrımaya basladı vucudun agırlık merkezı degıstıgı ıcındır dıye duusnuyorum ama buna baska bırsıkayet eslık ederse bende doktora gıderım bel agrım sol tarafa uzanmakla gecıyor dınlendıgımde oturdugumda ıyı oluyorum
Sonra iç çünkü ilk sütler Bebek için çok önemli, önden sütün gelmemesi daha iyi. Süt dolup Sertleşirse seni rahatsız edersüt arttırıcı çaylar dogumdan sonra mı içilmeli yoksa doguma yakın mı başlanmalı kızlar ?
dogum çantama koyayım o zaman doguma olacagı gun mumkun olursa içmeye başlarımSonra iç çünkü ilk sütler Bebek için çok önemli, önden sütün gelmemesi daha iyi. Süt dolup Sertleşirse seni rahatsız eder
ben de yok bir şeyBenimde geliyor uçlarını sıkınca.
Tabi sıkmamak gerekiyomuş.
Bazı deliklerden su gibi şeffaf yağ gibi bi sıvı geliyor.bazı deliklerden de süt renginde geliyo.
İnşaallah sütümüz bol olur.
Kızlar sut arttırıcı caylar var arkadasımın yenı ıkızlRı oldu o kullanıyor kesın ıse yarıyormuz denemek lZım
evet canım biliyorum bunu ama kızlar bebek döndu mu dogum pozısyonu aldı dedı doktor gıbı şeyler yazmıslar bend e ona sasırdım ben mı yanlıs bılıyorum bu aftalardan sonra kı assagı dönmeler artık sabıtlenecek mı anlamında sordumCanım baş aşağı duruyor olması Doğum kanalına girdiği anlamına gelmez ki. Zaten son haftasında bile dönen bebekler oluyor şuan Başaşağı olan bebekler bir sonraki muayenede başka tarafa dönmüş olabilirler, henüz Doğum pozisyonundan bahsetmek için çok erken
onlar süt sayılmaz zaten canım gögüs kanalların acılıyor ya sıvı aslındacanm kilon cok guzl ya ben gittikce aliyo 11 yada 12 kilo falan almişimdr bide o goguslerdn gelen süt gelmese daha iyi diyolar bunu hem annem hem doktorum soyledi o ilk sütün bebegn içmesi daha iyi olurmş doktor sütyen konusunda uyardi rahat seyler giy bide elinle uyarma sıkma o süt gibi olan sıvı gelmesn demişti
Aman kızlar sıkmayın sakın bikere gelince sürekli sütün akar diye biliyorum daha çok erken hem ilk süt bebek için iyi hemde akmaya başlayınca daha çok çoğalıp şişme yapar buda çok kötü bişeyBenimde geliyor uçlarını sıkınca.
Tabi sıkmamak gerekiyomuş.
Bazı deliklerden su gibi şeffaf yağ gibi bi sıvı geliyor.bazı deliklerden de süt renginde geliyo.
İnşaallah sütümüz bol olur.
Benim de eskisi gibi tekme atmıyor sadece bir yerde kocaman bir tümsek oluyor ovuşturunca o da iniyor. Hıçkırmasa yaşadığından şüpheleneceğim. Bir de son 3 gündür hareketlenme yani hıçkırma hep kasığımda bu döndüğünü mü gösteriyor?Cnm sen bilirsin cok telas ediyorsan gt rahatlat kendini ama haftalarimiz ileri artik mesela benimde 4 gundur cok az hareket ediyor ve karnim sol tarafinda hic hareket yok sag tarafta bi yeri sisirip indirior ben bunu dondugune ve yerinin azaldigina bagliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?