- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.301
Aman kızlar sıkmayın sakın bikere gelince sürekli sütün akar diye biliyorum daha çok erken hem ilk süt bebek için iyi hemde akmaya başlayınca daha çok çoğalıp şişme yapar buda çok kötü bişey
Canim ben casual marka aldım quantum modelini bana çok kullanışlı geldi bi araştır istersen 2 yaşından sonra bastonlardan almayi planlıyorum daha pratik olacağı için zaten bastonlarin fiyatıda çok yksek değilKızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
inşallah canımBenimde geliyor uçlarını sıkınca.
Tabi sıkmamak gerekiyomuş.
Bazı deliklerden su gibi şeffaf yağ gibi bi sıvı geliyor.bazı deliklerden de süt renginde geliyo.
İnşaallah sütümüz bol olur.
Bahcelievlerde kadir has bebek avm si var. Orada sade lohusa giyim magazasından aldım canım 40tl fln dı sadece alt mantıklı geldiği için aldım . Belki sana yakın subesi varsa bakabilirsin
Gunaydin eylul anneleri birsey danismak istiyorum sizlere.. Bizim. Otomobilimiz yok e malum bebekte kismetse eylul bebegi sizce travel sistem bi bebek arabasi mi daha mantikli yoksa normal bir bebek arabasi ve tasima puseti mi sizce? Cok kararsiz kaldim bu konuda
Benim de eskisi gibi tekme atmıyor sadece bir yerde kocaman bir tümsek oluyor ovuşturunca o da iniyor. Hıçkırmasa yaşadığından şüpheleneceğim. Bir de son 3 gündür hareketlenme yani hıçkırma hep kasığımda bu döndüğünü mü gösteriyor?[/QUOTE
Bence donmus cnm seninkide o tumsek hibi seyi popo die tahmin ediyordum doktorda poposu dedi kiloda yuksek ya yeri baya daralmis cocugun yuzunu bile zar zor gorduk o kasiindaki hissettiginde kollari ve bacaklari
Bende tam 90 kiloyum cnm tolamda 17 kilo vericez artik dogmdan sonra napalim29. hafta itibariyle 90 kiloyu gördüm kızlar6kilo almışım yani
Ağrılarım çok arttı malum bayram da olmadık şeyler duydum teyzelerden meğer ben ne agirlasmisim
Bence travel cnm cunki iki yasina kadar cok rahat suruluyor bebekte icinde rahay ediyor yatis pozisyonu olsun otrus olsn ama ulasimin cogunluk minubusse kapatilmasi cok zor geneli iki parca ust kisim kapanmiyor ve zor oluyor ama metro otobusse onlarda kapatman gerekmiyor tabi sorun yok bebeginde sende rahat edrrsinGunaydin eylul anneleri birsey danismak istiyorum sizlere.. Bizim. Otomobilimiz yok e malum bebekte kismetse eylul bebegi sizce travel sistem bi bebek arabasi mi daha mantikli yoksa normal bir bebek arabasi ve tasima puseti mi sizce? Cok kararsiz kaldim bu konuda
Gecen gün doktorum söyledi pozisyon degistirince gecen hic bir ağrıyı ciddiye alma diye.gecmeyen ağrılar önemlidir dedi.Canım benım son ıkı uc haftadır belım agrımaya basladı vucudun agırlık merkezı degıstıgı ıcındır dıye duusnuyorum ama buna baska bırsıkayet eslık ederse bende doktora gıderım bel agrım sol tarafa uzanmakla gecıyor dınlendıgımde oturdugumda ıyı oluyorum
Neler neler duydu bu kulaklar. Halbuki kendi mi hiç agirlasmamis hissediyordum gayet iyiydim şimdiden o moda soktular. 9 aylık gibisin diyen olduoff insanlar çok fazla biliyor benim öz kardeşlerim bile (sıcaklardan tıkanıyorum diye) 'dur beee daha 7. aydasın' dediler millete ne kalmıs
yaa dün akşam uğradım hemen ama e bebek çalışanlarına sinir oldum hiç yardımcı olmadılar aradığım şeyleri de pek bulmadım çok az çeşit falan vardı kız olacak bizim bebiş bir hastane çıkışı seti bile yoktu istediğim gibi zaten hep erkek kalmış :) kız olarak çok azdı seçenek. ama yine de girmişken aldık bi şeyler :)Benim de evin orası yayladayım :) her hafta ordayım ben ebebek fln da var içinde indirimleri takıp edip eksıkleri tamamlıyorum. Park yatak bebek arabası puset fln ne varsa ordan aldık tavsiye ederim
Bence iyi canım gebeliğe yüksek kiloda başlamışsın ama gebelikte çok almamışsın. Ben 43 kg ile başladım ama şimdi 55 kiloyum 12 kg aldım.29. hafta itibariyle 90 kiloyu gördüm kızlar6kilo almışım yani
Hayır canım Doğumdan itibaren kullanılabilen baston Bebek arabaları var ama Yen'i doğanlar için bence çok ergonomik değil, fiyatları da pahalı mclaren marka olanlar ve inglesina nın zippy light modeli Doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Fiyatları 1800 tl civarı. Ve bir de bunları alınca araç için ayrıyeten koltuk da Alman gerekecek.Baston arabalar yeni doğan için kullanılmıyor demi bana öyle dediler. Bastonlarin fiyatı daha uygun bende baston düşünüyorum baston travel sistemin normal baston dan farkı ne
yok canım tam yatar olanları var kullanılıyor, bir de puseti üstüne takılıyor travel oluyor. benim aldığım ondanBaston arabalar yeni doğan için kullanılmıyor demi bana öyle dediler. Bastonlarin fiyatı daha uygun bende baston düşünüyorum baston travel sistemin normal baston dan farkı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?