2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Doğru canım.ilk süt gelince çok heyecanlandım hoşuma gitti :)
Bidaha sıkıp kurcalamadım onlar kızımın sütü boşa harcamamak lazım :)

Canim ben casual marka aldım quantum modelini bana çok kullanışlı geldi bi araştır istersen 2 yaşından sonra bastonlardan almayi planlıyorum daha pratik olacağı için zaten bastonlarin fiyatıda çok yksek değil

Gunaydin eylul anneleri birsey danismak istiyorum sizlere.. Bizim. Otomobilimiz yok e malum bebekte kismetse eylul bebegi sizce travel sistem bi bebek arabasi mi daha mantikli yoksa normal bir bebek arabasi ve tasima puseti mi sizce? Cok kararsiz kaldim bu konuda

evde koymaya yerin uygunsa ilk 1.5-2 yaş için travel sistemler oldukça rahat oluyor. Ama evde koyacak yerin yoksa yine daha pratik bir şey alman lazım. Ben soo baby'nin baston travelini aldım. Chicco Liteway'a benziyo, daha uygun fiyatlısı sadece.. Bütçene göre bakarsın sen de :)

Bence travel cnm cunki iki yasina kadar cok rahat suruluyor bebekte icinde rahay ediyor yatis pozisyonu olsun otrus olsn ama ulasimin cogunluk minubusse kapatilmasi cok zor geneli iki parca ust kisim kapanmiyor ve zor oluyor ama metro otobusse onlarda kapatman gerekmiyor tabi sorun yok bebeginde sende rahat edrrsin

Gecen gün doktorum söyledi pozisyon degistirince gecen hic bir ağrıyı ciddiye alma diye.gecmeyen ağrılar önemlidir dedi.

Baston arabalar yeni doğan için kullanılmıyor demi bana öyle dediler. Bastonlarin fiyatı daha uygun bende baston düşünüyorum baston travel sistemin normal baston dan farkı ne

off insanlar çok fazla biliyor benim öz kardeşlerim bile (sıcaklardan tıkanıyorum diye) 'dur beee daha 7. aydasın' dediler millete ne kalmıs
Neler neler duydu bu kulaklar. Halbuki kendi mi hiç agirlasmamis hissediyordum gayet iyiydim şimdiden o moda soktular. 9 aylık gibisin diyen oldu

Benim de evin orası yayladayım :) her hafta ordayım ben ebebek fln da var içinde indirimleri takıp edip eksıkleri tamamlıyorum. Park yatak bebek arabası puset fln ne varsa ordan aldık tavsiye ederim
yaa dün akşam uğradım hemen ama e bebek çalışanlarına sinir oldum hiç yardımcı olmadılar aradığım şeyleri de pek bulmadım çok az çeşit falan vardı kız olacak bizim bebiş bir hastane çıkışı seti bile yoktu istediğim gibi zaten hep erkek kalmış :) kız olarak çok azdı seçenek. ama yine de girmişken aldık bi şeyler :)

Baston arabalar yeni doğan için kullanılmıyor demi bana öyle dediler. Bastonlarin fiyatı daha uygun bende baston düşünüyorum baston travel sistemin normal baston dan farkı ne
Hayır canım Doğumdan itibaren kullanılabilen baston Bebek arabaları var ama Yen'i doğanlar için bence çok ergonomik değil, fiyatları da pahalı mclaren marka olanlar ve inglesina nın zippy light modeli Doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Fiyatları 1800 tl civarı. Ve bir de bunları alınca araç için ayrıyeten koltuk da Alman gerekecek.

yok canım tam yatar olanları var kullanılıyor, bir de puseti üstüne takılıyor travel oluyor. benim aldığım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…