2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benımkı de kız :) ebebek calısanları genel olarak ilgisizler canım ben alacaklarımı internetten favorilerime eklemiştim. Magazada gezerken bakıyorum daha mantıklıysa alıyorum yoksa direkt internetten sipariş veriyorum. Bikini bulabildin mi bari gittiğine değmiştir insallah

süt arttırıcı çaylar dogumdan sonra mı içilmeli yoksa doguma yakın mı başlanmalı kızlar ?
Cnm sut arttirici caylar bitki cayi oluyor. Gebelikte sakincali zaten. Dogumdan sonra ic. Benim sezeryandi hastaneye goturdum caylari. Kucuk kahve makibesi goturdum. Sicak suyu hazirlayip iciyordum. Bindada yapicam. Hastane lohusa serbeti hergun veriyordu ama tatsiz birsey ya konserve ya cok suluydu begenmedim zaten. Birde eczanelerde malt icecegi var. Alkolsuz arpa onlarda sut yapiyor. Sutu olan su icsede oluyor. Ama sut az olunca yemene icmene dikkat etmen gerekiyor. Birazda olsa etkiliyor. Ginde 4 litre su. Diger sivilarla toplam 6 litre sivi almam gerektigini soylemisti hemsire.

Gecen gün doktorum söyledi pozisyon degistirince gecen hic bir ağrıyı ciddiye alma diye.gecmeyen ağrılar önemlidir dedi.
Aynen canım benım de tek kriterim bu bazen kabız oluyorum hem gaz hem karın agrım oluyor panıklıyorum hemen . Sonra zeytinyagı içiyorum kaşıkla hemen tuvalete cıkıyorum ve agrım geciyor gecmemiş olsa hastaneye giderdim artık heryerimiz agrımaya baslyor birde ilk hamilelikte her agrıda bi endise oluyor sanırım. Pozisyon değiştirdiğimizde çözüm ürettiğimizde gecmiyorsa oAman doktora gitmek lazımmıs bi bunu aklımdan cıkarmıyorum

Sayfalar ilerlemis alintilayamadim. Baston model 6-7 aydan sonra kullaniliyor. Tam oturur vaziyette olunca. Arkaya yaslanmiyor. Yari baston arkaya yatiriliyor sadece dumduz yatmiyor. Ben kanguru kullandim. Bir iki ay sonrada yari baston modeli akdim. Travel sistem arabasinda durmadi tari bastonda etrafi gordugu icin daha iyi durdu daha az yer kapliyor. Seyehatlerde daha uygun. Arkaya dumduz yatmiyor zaten. Etrafi seyredecek. Ve arabada hic uyumadi duz kullanmadim. Oto koltuguda duz degil. Denneyerek alin kolay katlanip kalkiyormu. Kaldirimkar cok kotu yuksek arabayi kaldirmak zorunda kaliyorsun agir olunca zor oluyir.
Sut arttirici besinleri sindiden arastirip kaydedin. Lohusalikta ugrasilmiyor. Onceden hazirlarsiniz ne yaoacaginizi. Bebek emiyirsa emzik vermeyin hemen gak dedi emzirin guk dedi emzirin. Emzirdikce sut artiyor. Emzik emip yorulmasin. Sut gelmesede memeyi emzik noyetine kullansin. İlk gun sutum gelmezse yogun bakimin sut pimpasiyka sagmayi dusunuyorum . Cok kuvvetli cekiyir. İlk dogumda onunla geldi sutum. Bebegin guclu emmesi lazim.

bikini için değil de lohusa gecelik sabahlık için gitmiştim sade dediğin mağazaya :) onu da bulamadım istediğim gibi :)

Biraz sıkıştık ve sanırım doğumu devlette yapıcam randevumu da aldım gayet güzel yorumlar yapılmış bi doktor vardı tek sıkıntı yer olmazsa sevk yapıyorlarmış ama olsun yapcak bişi yok doğumdan sonra bırakıp işe gitmektense devlette doğumu tercih edip doğumdan sonra oğlumla vakit geçirmek daa mantıklı geliyor. Travel sistem almıytık şanırım onu satıp yaza dogru rahat kullanabileceğimiz baston alıcam

Başlangıç kilolarmz aynı.ben de 84 ile gebe aldm.25 haftam ve 7 kilo almışım.biraz dur demek lazm.diger gebeligimde 8 kilo ile doguma girmistm.bunsa fazla alyrmm

benim 24. haftadan sonra iştahım çok açıldı

canm hamilelik boyunca mi 6 kilo ?

29. haftadayım cnm evet hamilelik boyunca 6 kilo

Çok sağolun anladım aradaki farkı ben daha almadım kararsızım araba konusunda

dediğim gibi koyacağın saklayacağın yer de önemli o kadar para verip kapı önüne de koyamazsın eğer pahalı birşey alırsan. benim evimde de arabamızın bagajında da çok büyük bir araba için yeimiz yoktu oyzüden

Hangi hastaneyi düşünüyorsun?

haklısın hastane çantama koyayım en iyisi. peki gögüs ucu kremine ne zaman başlamalıyız ? bazıları 1 ay önce falan demiş öyle mi ?

ağrılar cogaldı gercekten sırt agrısı dayanılma zoluyor bazen. karnımda agrı dıısnda acıma oluyor ama gecıyor. onuda genıslemeye baglıyorum. sureklı bır durum olsa telaş ederdım ama gecıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…