- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.321
ama zayıf olanlar daha çok alıyor sanırım. benim bir arkadaşım da zayıftı 9 kilo aldım diyor ama hiç belli bile olmuyor :)Bence iyi canım gebeliğe yüksek kiloda başlamışsın ama gebelikte çok almamışsın. Ben 43 kg ile başladım ama şimdi 55 kiloyum 12 kg aldım.
Benımkı de kız :) ebebek calısanları genel olarak ilgisizler canım ben alacaklarımı internetten favorilerime eklemiştim. Magazada gezerken bakıyorum daha mantıklıysa alıyorum yoksa direkt internetten sipariş veriyorum. Bikini bulabildin mi bari gittiğine değmiştir insallahyaa dün akşam uğradım hemen ama e bebek çalışanlarına sinir oldum hiç yardımcı olmadılar aradığım şeyleri de pek bulmadım çok az çeşit falan vardı kız olacak bizim bebiş bir hastane çıkışı seti bile yoktu istediğim gibi zaten hep erkek kalmış :) kız olarak çok azdı seçenek. ama yine de girmişken aldık bi şeyler :)
Cnm sut arttirici caylar bitki cayi oluyor. Gebelikte sakincali zaten. Dogumdan sonra ic. Benim sezeryandi hastaneye goturdum caylari. Kucuk kahve makibesi goturdum. Sicak suyu hazirlayip iciyordum. Bindada yapicam. Hastane lohusa serbeti hergun veriyordu ama tatsiz birsey ya konserve ya cok suluydu begenmedim zaten. Birde eczanelerde malt icecegi var. Alkolsuz arpa onlarda sut yapiyor. Sutu olan su icsede oluyor. Ama sut az olunca yemene icmene dikkat etmen gerekiyor. Birazda olsa etkiliyor. Ginde 4 litre su. Diger sivilarla toplam 6 litre sivi almam gerektigini soylemisti hemsire.süt arttırıcı çaylar dogumdan sonra mı içilmeli yoksa doguma yakın mı başlanmalı kızlar ?
Aynen canım benım de tek kriterim bu bazen kabız oluyorum hem gaz hem karın agrım oluyor panıklıyorum hemen . Sonra zeytinyagı içiyorum kaşıkla hemen tuvalete cıkıyorum ve agrım geciyor gecmemiş olsa hastaneye giderdim artık heryerimiz agrımaya baslyor birde ilk hamilelikte her agrıda bi endise oluyor sanırım. Pozisyon değiştirdiğimizde çözüm ürettiğimizde gecmiyorsa oAman doktora gitmek lazımmıs bi bunu aklımdan cıkarmıyorumGecen gün doktorum söyledi pozisyon degistirince gecen hic bir ağrıyı ciddiye alma diye.gecmeyen ağrılar önemlidir dedi.
Başlangıç kilolarmz aynı.ben de 84 ile gebe aldm.25 haftam ve 7 kilo almışım.biraz dur demek lazm.diger gebeligimde 8 kilo ile doguma girmistm.bunsa fazla alyrmm29. hafta itibariyle 90 kiloyu gördüm kızlar6kilo almışım yani
bikini için değil de lohusa gecelik sabahlık için gitmiştim sade dediğin mağazaya :) onu da bulamadım istediğim gibi :)Benımkı de kız :) ebebek calısanları genel olarak ilgisizler canım ben alacaklarımı internetten favorilerime eklemiştim. Magazada gezerken bakıyorum daha mantıklıysa alıyorum yoksa direkt internetten sipariş veriyorum. Bikini bulabildin mi bari gittiğine değmiştir insallah
canm hamilelik boyunca mi 6 kilo ?29. hafta itibariyle 90 kiloyu gördüm kızlar6kilo almışım yani
Çok sağolun anladım aradaki farkı ben daha almadım kararsızım araba konusundaervanazlim şunun gibi
Başlangıç kilolarmz aynı.ben de 84 ile gebe aldm.25 haftam ve 7 kilo almışım.biraz dur demek lazm.diger gebeligimde 8 kilo ile doguma girmistm.bunsa fazla alyrmm
canm hamilelik boyunca mi 6 kilo ?
Çok sağolun anladım aradaki farkı ben daha almadım kararsızım araba konusunda
Saglık olsun demekki cok daha iyi bi urun bulacaksın ileride :)bikini için değil de lohusa gecelik sabahlık için gitmiştim sade dediğin mağazaya :) onu da bulamadım istediğim gibi :)
Hangi hastaneyi düşünüyorsun?Biraz sıkıştık ve sanırım doğumu devlette yapıcam randevumu da aldım gayet güzel yorumlar yapılmış bi doktor vardı tek sıkıntı yer olmazsa sevk yapıyorlarmış ama olsun yapcak bişi yok doğumdan sonra bırakıp işe gitmektense devlette doğumu tercih edip doğumdan sonra oğlumla vakit geçirmek daa mantıklı geliyor. Travel sistem almıytık şanırım onu satıp yaza dogru rahat kullanabileceğimiz baston alıcam
Eyüp devlet şeker yüklemesi için gitmiştim doktor ilgilenmişti sadece görüntü vermemiştiHangi hastaneyi düşünüyorsun?
Bana bebeğin kız olduğu belli. Güzelliğini alır derler ya dedi bir arkadaşNeler neler duydu bu kulaklar. Halbuki kendi mi hiç agirlasmamis hissediyordum gayet iyiydim şimdiden o moda soktular. 9 aylık gibisin diyen oldu
haklısın hastane çantama koyayım en iyisi. peki gögüs ucu kremine ne zaman başlamalıyız ? bazıları 1 ay önce falan demiş öyle mi ?Cnm sut arttirici caylar bitki cayi oluyor. Gebelikte sakincali zaten. Dogumdan sonra ic. Benim sezeryandi hastaneye goturdum caylari. Kucuk kahve makibesi goturdum. Sicak suyu hazirlayip iciyordum. Bindada yapicam. Hastane lohusa serbeti hergun veriyordu ama tatsiz birsey ya konserve ya cok suluydu begenmedim zaten. Birde eczanelerde malt icecegi var. Alkolsuz arpa onlarda sut yapiyor. Sutu olan su icsede oluyor. Ama sut az olunca yemene icmene dikkat etmen gerekiyor. Birazda olsa etkiliyor. Ginde 4 litre su. Diger sivilarla toplam 6 litre sivi almam gerektigini soylemisti hemsire.
ağrılar cogaldı gercekten sırt agrısı dayanılma zoluyor bazen. karnımda agrı dıısnda acıma oluyor ama gecıyor. onuda genıslemeye baglıyorum. sureklı bır durum olsa telaş ederdım ama gecıyor.Aynen canım benım de tek kriterim bu bazen kabız oluyorum hem gaz hem karın agrım oluyor panıklıyorum hemen . Sonra zeytinyagı içiyorum kaşıkla hemen tuvalete cıkıyorum ve agrım geciyor gecmemiş olsa hastaneye giderdim artık heryerimiz agrımaya baslyor birde ilk hamilelikte her agrıda bi endise oluyor sanırım. Pozisyon değiştirdiğimizde çözüm ürettiğimizde gecmiyorsa oAman doktora gitmek lazımmıs bi bunu aklımdan cıkarmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?