2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben hepsını tokerden aldım cok güzel kalıtelı şeyler var . hem de buyuk magazaları cok ve her şey var. çeşit çok. bu arada mayo bakıyorsan koray çamaşırlarının çok güzel mayoları var bu yıl. lohusa pijamaları alırken bakmıştım

bikini için değil de lohusa gecelik sabahlık için gitmiştim sade dediğin mağazaya :) onu da bulamadım istediğim gibi :)
koray çamaşırlarında güzel lohusalıklar var kaliteli ve fiyatlar oldukca ıyı 115 liralık pijama takımını 53 liraya aldım ben ve çeşit çok kalitelide
Çok sağolun anladım aradaki farkı ben daha almadım kararsızım araba konusunda
ben araba almayacagım dogduktan sonra karar verecegim. aldıklarını kullanmaya başladıkca aslıda ne ıse yarıyrmus anlayacagız gıbı geldı bana dogar dogmaz araba lazım değil e çarsı parada arabada bıtmyor hıc acelesı yok.

bugun doktora gıttım kendı doktorum yoktu başka doktora gırıdm. bebek ters dönmüş . 30 haftalık görunuyor haftasıyla uyumlu ama bacak boyu 27. haftalık görunuyor dedi. o kafama takıldı. daha önce kımse böyle bır şey dememıstı. ayrıntılı ultrasonda da ıyı cıkmıstı. bıraz canım sıkıldı ama haftaya artık dogum yapacagım doktorla devam edecegım . tekrar bakılırda bu hafta nasıl gecer kafam takılır buna. babasının moral bırden bozuldu baksam sen ona ölçüm yanlış yapıyrlar desem de kötu oldu

fikrini ne kızlar ?

haklısın hastane çantama koyayım en iyisi. peki gögüs ucu kremine ne zaman başlamalıyız ? bazıları 1 ay önce falan demiş öyle mi ?
Ben bir ay once basladim . Yone catladi hatta yarildi. Bebegin guzel emmesi onemli bide bedenin farklilasiyor vucudun hassassa oluyor. Yaralarda bir ise yaramiyor Lansinoh. Sadece nemlendirmek icin surdum. Oda yikamadan bebek emebilirmis. Zararsiz oldugu icin tercih ettim. Yikadim tabii her emzirme oncesi

kızlar bir şey soracagım

30 haftadayım bebek baş aşşagı dönmüş şimdi geldim hastaneden normal bu değil mi ?
Normal donebilir sonra belli olmaz. Agif kaldirmamata calis. Daha yukardalar. Asagi inmemustir. İlk gebelikte benim 28. Haftada basasagi pozisyonu aldi inmedi kanala. Yukardaydi hep.

Farkli dr farkli cihaz hep farkli cikiyor. Bide yaklasik degerdir o. Sonucta uyluk kemigini olcup 7 ile carpiyorlar. Boydan boya olcmuyorlar. Cocukluk cagi ergenligi var . Bosa telas etme. Kalsiyum fazla al. D vit iyimi baktirdinmi . Guneslen bol bol .

Bana bebeğin kız olduğu belli. Güzelliğini alır derler ya dedi bir arkadaş halbuki bir tanecik sivilcem çıkmıştı
Patavatsız şeymiş arkadaşın,kızdım şimdi bak.hiç hamileye öyle denir mi,ne kadar güzelleştin denirmi çok iyi gözüküyorsun denir.
Ben işyerinde merdiven çıkarken zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum.odamda bi abi hep bişeyler söylüyordu yok şimdiden böyle olursan ilerde nolur,yok fazla yiyorsun falan .en son uyardım hamileyim ben herhalde olacak şey bunlar diye.ogünden beri bişey diyemiyor.insanımız patavatsız ve düşüncesiz ne yazık ki

Mrb arkadaşlar..Tatildi bayramdı derken epey giremedim..Bende iyice ağırlaştığımı hissediyorum..Sıcaklar çok yoracak gibi.. Bebeğin ve kendimin çoğu eksiğimi bayram tatilinde halletmeye çalıştım..Kendime Koraydan bir gecelik birde pijamalı loğusa takımı aldım..Terlik ve tacı netten sipariş ettim.. Bebişe bir tane 20 li hastane takımı birde 10 lu yedek takım aldım.Banyo küveti setini ve havlu takımını aldım. Sebamedin şampuan pişik krem yağ setini aldım..Beşik ve nevresim takımını zaten almıştık daha önceden..Bebek arabası puset kanguru kızımdan kalma var zaten..Acil olanları aldım sıcaklarda gezmek zor olur diye bundan sonra..

Canım bebeğini kucağına almışsın.. Gözünaydın..inşallah bir önce eve gelir doya doya hasret giderirsiniz kuzunla..kaçıncı hafta kaç kilo doğdu? Eşimde oğlumu severken hadi gel artık oğluşum deyip duruyor..Bende kızıyorum çağırıp durma erken gelcek diye :) Sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah gerisi önemli değil..Bizden önce kavuşmuş oldun kuzuya..

Canım acelesi Yok diyorsun ama hastane dönüşü bebeği eve araç koltuğu olmadan kucağında mı getireceksin ? Bunun aşısı var doktoru var her arabaya binişinizde lazım olacak. Aslında ben de Doğumdan sonra alırım diye düşünmüştüm ama bu sebepten dolayı bu işi erkene aldım

Aman eşine söyle çağırmasın söz dinleyecekleri tutuyor :)
Amin Allah razı olsun canım, 27. Hafta 1200 gr doğdu. Şuan iyiye gidiyoruz çok şükür.

Canım hayırlı olsun saglıklı gunlerde kullanın insallah. Epey toparlamıssın bende cıkarttıgım listesen epey aldım haZırladım onumuzdeki 15 gun ıcınde sanırım eksıkler tamamlanmıs olucak hastane cantasını da hazırlamaya basladım kenarda dursun dıye. Lohusa tacı terliği bi türlü cok baktım ama kafama göre bulamadım sen hangisinden sipariş verdin acaba?

haklısın hastane çantama koyayım en iyisi. peki gögüs ucu kremine ne zaman başlamalıyız ? bazıları 1 ay önce falan demiş öyle mi ?
Canim Ben karnimi yaglamaya basladigimdan beri hep gögüslerimi ve gögüs ucunuda yagliyprum. Arkadaslarim hep öyle tavsiye ettiler

Slm canım bayadır görüşemedik bende sıcaklarda çok tıkanıyorum benimde çık az eksiğim kaldı bu ay tamamlamam lazım bida ki aylar çıkamıcaz gibi hemen yoruluyorum bende geç saatlerde de mağazalar kapanıyor (

Canim Benim arkadas hep zeytinyago kulöandigini söyledi hamile iken baslamisti. Gögüs uclari bei yara oldu ne catladi. Baska bir Kac kisi daha Tabaksrolle edince bende zEytinyagi sürüyorum hep gögüslerime hem uclarina

Merhaba canim. Hosgelmissin:)
Benim kiyafetleri hazirdi Almistim hepsini. Simdi Liste yaptim. Soruyor um arastiriyor um ona göre karar verecegim. Birde ev. ici degisiklikler var onlara baslayacagim yavas yavas. Hep zaman var diyodum Ama bi baktim90 gün kalmis ki Belki bir Kac hafta daha önce olur. Sira sira yapmaya calisacag m

Kizlar doktorumn deyimiyle benim 51 günüm kaldi doguma ama inanin hic bisy alamadm hala hemde hicbsy sadece bayrama iki gun kala eşim kendine elbise almaya giderken bi bebek mankenn uzerindeki takim kiyafeti cok begenmisti bide ona uygun ayakkabi almisti cok tatliydi kiz istemeye giderkn giyilen takim kiyafey gibiydi onun haricnde hicbsy alamadk eşimn yogun işleri nedeniyle

Aman eşine söyle çağırmasın söz dinleyecekleri tutuyor :)
Amin Allah razı olsun canım, 27. Hafta 1200 gr doğdu. Şuan iyiye gidiyoruz çok şükür.
Canm baya erken gelmis minnosun.sağlıkla ins evine getirirsin bebisini.benim babam da 7 aylk doğmuş ge üstelik ikiz.o zamanlarda ne kuvez ne de bu kadar tedavi imkanı vardı.ins bebegin saglkla büyür.bikac ay önce arkadsm 29.hafta ikiz bebegini 1200 1300 arasında tam hatrlamyrm dogum yaptı 40 gün falan kuvezde kaldı bebegi şimdi gayet iyi eve çıktı bebekleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…