2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım bende aynı durumdayım..daha hiçbirşey almamışım.

Sağol canım Allah razı olsun, Maşallah darısı bize :) Ya zaten öyle hikayeler duyuyorum ki, dayımda 7 aylık doğmuş o zaman küvöz yok, yünün içinde büyütmüşler :) Şimdi çok şükür imkanlar daha gelişmiş önce Allah'a sonra doktorlara emanet ettik, inşallah sağlıkla evimize gelir kısa zamanda.

Benimde çok eksiğim var.beşik yok kıyafetler,battaniyeler,ağız mendilleri ,banyo malzemeleri,bakım malzemeleri,biberon emzik ıvır zıvır giç bişey alamadık :)
Aldıklarımı saysam daha az yazardım aslında :)))

pinkstrap güzel haberlerini duydukça mutlu oluyorum canım :)) bizi bilgilendirmeye lütfen devam et.inşallah en kısa zamanda Ahmet'inizi evinize götürürsünüz.tecrübeli anne olarak görüşlerini de paylaşmaya devam et canım. Sen ve bebişin Allah'a emanet olun.

Canım hiç panik yapma,Allah'a şükür internet çağındayız.hepsi paraya bakan şeyler.ben internetten mothercare den alışveriş yaptım.gerçekten çok güzel kumaşları var.outlet bölümü de uygun.civil de hem fiyatı uygun hem kumaşları güzel.lcw de güzel oluyor.
Ben kıyafetlerin bir kısmını ve beşiği Eminönü havuzlu Handan aldım.imkanın varsa sabah erken saatte gidip herşeyinş alabilirsin.bebekle ilgili aklıma gelebilecek her şey var.fiyatlar normal ne çok ucuz ne çok pahalı.imkanın yoksa da e-Bebek,civil ve joker mağazalarına gidip hepsini halledebilirsin:))
emzik,biberon gibi bakım ürünlerini de markanı belirleyip internetten alabilirsin.
Araba,oto koltuğunu ben de henüz almadım.kafamda marka belirli biraz daha Doğum yaklaşsın diyorum.evde yer kaplamasın diye.erken olursa da zaten eşim gidip alır her şey elimizin altında artık.

Canım benim çok sağol Allah razı olsun Darısı sizinkilere İnşallah Sizlerde Allah'a emanet olun

eylul sena uzun zamandır yoktun canım,özletme kendini:) aldıklarını iyi günlerde kullanın canım:))sıcaklar beni de çok zorluyor.ağırlaştığımı da hissediyorum,hareketlerin yavaşladı.önceden uyumazdım.iki gündür işten gelince uyuyorum,eşim benden sonra geliyor o uyandırıyor.

Bayram'da 2 adet lohusa geceliği aldım.biri uzun biri kısa.bir adet de sabahlık aldım. çıtçıtlı gecelik istiyordum hiç bi yerde bulamadım. Mecbur düğmeli aldım,aklımda hala çıtçıtlı var bir adet de çıtçıtlı alacağım galiba.lohusa külotu ve emzirme sütyeni de alacağım ama biraz daha yaklaşsın istiyorum.
Banyo küvetini ve kovasını abimler verdi,banyo filesini de kuzen vermişti.onlar da listemden silindi:))
Kıyafet farkında olmadan epey almışız artık almam.
Bebek arabası ve oto koltuğunu da Doğuma yakın alayım diyorum. Eksikleri epey tamamladık.temel şeyleri hazır:))

Canım eşin calıssın ama sen ufaktan basla istersen sıkısmadan salim kafayla alırsın eksiklerini yavaa yavas

başla canım erken değil agırlaşıyorsun sonra son 1 ay zaten hıc ama hıc bır şey yapamazsın. hatta son 2 ay sneın şurda 1 ayın var. ben 27. haftada yaptım alısverısı ıyıkı yapmısım sımdı ufak tepek seylere ble gözum kemsıyor ıntreetten alıyorum artık. terlıgım falan eksık gıdemedım bır turlu gıtsem de hemen yoruluyorum

Çok uygun almışsın canım nerede bu Koray çamaşır?
ınternetten bak canı subelerıne ben ankara kızılaydan aldım ama her yerde var . internetten de alabılrıısn cunku er urunu cok guzel. ıpek gıbı her şey yumusacık tril tril giyimi güzel. ben teklı alt pijamalarda aldım 20 tl falan dı. bayıldım yanı yumusacık konforlu

Canım eşin calıssın ama sen ufaktan basla istersen sıkısmadan salim kafayla alırsın eksiklerini yavaa yavas
canm istanbula daha once hic gelememiştm 3 ay oldu istanbula taşinali hic bir yer bilmiyorm eşim olmadn evden cikamiyorm internettn almayida istemiym kendim dokunup bakip begenerk almayi cok istiyom tek başima yapabilecgm bsy yok sizleri okuyunca daha cok kendimi kasıyorum ben bsy alamadim yapmadm biz cok geride kaldik diyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…