- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.361
Canım bende aynı durumdayım..daha hiçbirşey almamışım.Kizlar doktorumn deyimiyle benim 51 günüm kaldi doguma ama inanin hic bisy alamadm hala hemde hicbsy sadece bayrama iki gun kala eşim kendine elbise almaya giderken bi bebek mankenn uzerindeki takim kiyafeti cok begenmisti bide ona uygun ayakkabi almisti cok tatliydi kiz istemeye giderkn giyilen takim kiyafey gibiydi onun haricnde hicbsy alamadk eşimn yogun işleri nedeniyle
Sağol canım Allah razı olsun, Maşallah darısı bize :) Ya zaten öyle hikayeler duyuyorum ki, dayımda 7 aylık doğmuş o zaman küvöz yok, yünün içinde büyütmüşler :) Şimdi çok şükür imkanlar daha gelişmiş önce Allah'a sonra doktorlara emanet ettik, inşallah sağlıkla evimize gelir kısa zamanda.Canm baya erken gelmis minnosun.sağlıkla ins evine getirirsin bebisini.benim babam da 7 aylk doğmuş ge üstelik ikiz.o zamanlarda ne kuvez ne de bu kadar tedavi imkanı vardı.ins bebegin saglkla büyür.bikac ay önce arkadsm 29.hafta ikiz bebegini 1200 1300 arasında tam hatrlamyrm dogum yaptı 40 gün falan kuvezde kaldı bebegi şimdi gayet iyi eve çıktı bebekleri.
Kizlar doktorumn deyimiyle benim 51 günüm kaldi doguma ama inanin hic bisy alamadm hala hemde hicbsy sadece bayrama iki gun kala eşim kendine elbise almaya giderken bi bebek mankenn uzerindeki takim kiyafeti cok begenmisti bide ona uygun ayakkabi almisti cok tatliydi kiz istemeye giderkn giyilen takim kiyafey gibiydi onun haricnde hicbsy alamadk eşimn yogun işleri nedeniyle
Canım hiç panik yapma,Allah'a şükür internet çağındayız.hepsi paraya bakan şeyler.ben internetten mothercare den alışveriş yaptım.gerçekten çok güzel kumaşları var.outlet bölümü de uygun.civil de hem fiyatı uygun hem kumaşları güzel.lcw de güzel oluyor.Kizlar doktorumn deyimiyle benim 51 günüm kaldi doguma ama inanin hic bisy alamadm hala hemde hicbsy sadece bayrama iki gun kala eşim kendine elbise almaya giderken bi bebek mankenn uzerindeki takim kiyafeti cok begenmisti bide ona uygun ayakkabi almisti cok tatliydi kiz istemeye giderkn giyilen takim kiyafey gibiydi onun haricnde hicbsy alamadk eşimn yogun işleri nedeniyle
Canım benim çok sağol Allah razı olsunpinkstrap güzel haberlerini duydukça mutlu oluyorum canım :)) bizi bilgilendirmeye lütfen devam et.inşallah en kısa zamanda Ahmet'inizi evinize götürürsünüz.tecrübeli anne olarak görüşlerini de paylaşmaya devam et canım. Sen ve bebişin Allah'a emanet olun.
şimdi kaç kilo olmuş minik kuzu canım büyümüştürAman eşine söyle çağırmasın söz dinleyecekleri tutuyor :)
Amin Allah razı olsun canım, 27. Hafta 1200 gr doğdu. Şuan iyiye gidiyoruz çok şükür.
Canım eşin calıssın ama sen ufaktan basla istersen sıkısmadan salim kafayla alırsın eksiklerini yavaa yavasKizlar doktorumn deyimiyle benim 51 günüm kaldi doguma ama inanin hic bisy alamadm hala hemde hicbsy sadece bayrama iki gun kala eşim kendine elbise almaya giderken bi bebek mankenn uzerindeki takim kiyafeti cok begenmisti bide ona uygun ayakkabi almisti cok tatliydi kiz istemeye giderkn giyilen takim kiyafey gibiydi onun haricnde hicbsy alamadk eşimn yogun işleri nedeniyle
ben d eöyle yapayım o zaman ama dikkat et gögüs ucu uyarılması dogumu tetıklermıs fazla ovma sakınCanim Ben karnimi yaglamaya basladigimdan beri hep gögüslerimi ve gögüs ucunuda yagliyprum. Arkadaslarim hep öyle tavsiye ettiler
başla canım erken değil agırlaşıyorsun sonra son 1 ay zaten hıc ama hıc bır şey yapamazsın. hatta son 2 ay sneın şurda 1 ayın var. ben 27. haftada yaptım alısverısı ıyıkı yapmısım sımdı ufak tepek seylere ble gözum kemsıyor ıntreetten alıyorum artık. terlıgım falan eksık gıdemedım bır turlu gıtsem de hemen yoruluyorumMerhaba canim. Hosgelmissin:)
Benim kiyafetleri hazirdi Almistim hepsini. Simdi Liste yaptim. Soruyor um arastiriyor um ona göre karar verecegim. Birde ev. ici degisiklikler var onlara baslayacagim yavas yavas. Hep zaman var diyodum Ama bi baktim90 gün kalmis ki Belki bir Kac hafta daha önce olur. Sira sira yapmaya calisacag m
Canım ben en son gittiğimde 29+4 günlüktü 1600 gr 42 cm ..senin oglusununda kilosu iyidir annesi merak etme.kızlar bugun muayeneye gittim 30. haftadayım bebek 1400 gr dedi doktor . sizler 30 haftada kactınız assagı yukarı ?
Canım ben en son gittiğimde 29+4 günlüktü 1600 gr 42 cm ..senin oglusununda kilosu iyidir annesi merak etme.kızlar bugun muayeneye gittim 30. haftadayım bebek 1400 gr dedi doktor . sizler 30 haftada kactınız assagı yukarı ?
ınternetten bak canı subelerıne ben ankara kızılaydan aldım ama her yerde var . internetten de alabılrıısn cunku er urunu cok guzel. ıpek gıbı her şey yumusacık tril tril giyimi güzel. ben teklı alt pijamalarda aldım 20 tl falan dı. bayıldım yanı yumusacık konforluÇok uygun almışsın canım nerede bu Koray çamaşır?
Canım ben en son gittiğimde 29+4 günlüktü 1600 gr 42 cm ..senin oglusununda kilosu iyidir annesi merak etme.
canm istanbula daha once hic gelememiştm 3 ay oldu istanbula taşinali hic bir yer bilmiyorm eşim olmadn evden cikamiyorm internettn almayida istemiym kendim dokunup bakip begenerk almayi cok istiyom tek başima yapabilecgm bsy yok sizleri okuyunca daha cok kendimi kasıyorum ben bsy alamadim yapmadm biz cok geride kaldik diyorum hepCanım eşin calıssın ama sen ufaktan basla istersen sıkısmadan salim kafayla alırsın eksiklerini yavaa yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?