2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
yanı doumdna 1 ay önce başlayalım .... sagol canımcım

Normal donebilir sonra belli olmaz. Agif kaldirmamata calis. Daha yukardalar. Asagi inmemustir. İlk gebelikte benim 28. Haftada basasagi pozisyonu aldi inmedi kanala. Yukardaydi hep.
yukarda canım gobegımın hemen altında zaten aşşagıda degılde ama basnı aşşagı cevırmıs

benım 2 gundur karnım patlayacak kadar gerılıyor. ıgne degse patlayacak sankı o kadar gerfın bu normal mı ?

Evet canım bebegim bir hafta onde gidiyor
benımde şimdiye kadar 1 hafta önden gıdıyordu. kendı doktrum yoktu bugun baska doktora gırdım sasırttı benı. yenı doktora baslayacagım artık dogumuma gırecek doktorla devam edecegım ama canım sıkıldı cunku bu doktor bacak boyu 27. haftada yanı kısa dedi. ıyı bır uzmana gıttım ayrıntı ultrasona ve o her şey cok ıyı dedı . ilk defa böyle bır şey soylendı keyfım cok kactı ama 4-5 gun sonra iyi bir doktra gıdecegım ıcın sabredecegım ama içim sıkıldı yınede

Canım canını sıkma..bazen cihazlar farklı oluyor..bence sen başka bi doktora git.o zaman belli olur..simdiden morelini bozma..insallah bi sorun yoktur annesi..icini ferah tut.

canım, illa 1 gunu bır şekilde ayırır sana. sen şimdiden en yakınlarında ki en buyk bebek magazasını sor sorustur. tek seferde her şey alacagın bır yer olsun 2 saatte alır cıkarsın. dert etme.

ben buyuk bır toker bebe magazası bulup oyle yaptım cunku her kalıte mal var ve her şey var başka yere gerek bıle kalmadı . ustelık her şey sevmeyen begenmeyen bırıym ben ama hepsınıde begendım secenek cok ya o yuzden.

ben araba almayacagım zaten kış bebeği arabayı yaza dogru alırım kışın arabayla gezdırecek degılız ya zaten . sadece ılk 3 ay en önemlısı eksıgı olmasın dogduktan sonrada alınır gıdılır. koca ulkede magaza mı bıttı paranla aldıkta sonra. sıkma canını ama yakın zaman bul ve hastane cantana koyacakların öncelıgn olsun liset yap öncelık lıstesı ılk onarı al. magazaya dırek gıdınce kafan karısyor nerden başlasan bılemıyorsun. sec sec yaz ınterneten. bazı seyler erkes ıcın genel markalar onları belırle. mesela gögus kremı herkes sasmadan lansınoh alıyor. örnegın ıslak mendıl cogunlula unı bayb tercıh.. vs vs

elınde lıste olursa şak şak alırsın yoksa dön dolaş bebek magazaları alışverişe teşvik edıyor gereksızı alır gereklıyı arada unutursun yoksa . ben gıdıp ılk basta bol bol alısverıs yaptım tıka basa eve geldım acil hiç bir şey almamısım. sonra tekrar 2. bır alısverıs yaptım . hala da bıtmedı

bebek banyo cılt uurnlerını hıccc almadım daha bebek kuvetı falan hıc almadım. ana kucagı faan almadım. dısarda tasıyacak bebegı hıcbır şey alamdım. kocam alısverıs bıtmıs gıbı ohh rahatladı alısvers onlara yuk ya sevmıyrlar . hadı gıdelım dıyorum her defasında bır bahanesı var. yanı demek istediğim acıllere öncelık ver. bazı şeyler olmasada olur. bebek doguncada alınır

Canım canını sıkma..bazen cihazlar farklı oluyor..bence sen başka bi doktora git.o zaman belli olur..simdiden morelini bozma..insallah bi sorun yoktur annesi..icini ferah tut.
bencede yok ama kafamdan atamıyorum ilk basta aldırmadım ama durdukca kafama takılmaya başladı. içime oturdu. bu hafta cok ıyı bır doktora gdecegım. ama 3-5 gun zor gececek.

Canim Benim arkadas hep zeytinyago kulöandigini söyledi hamile iken baslamisti. Gögüs uclari bei yara oldu ne catladi. Baska bir Kac kisi daha Tabaksrolle edince bende zEytinyagi sürüyorum hep gögüslerime hem uclarina
Canım ben de evde bulduğum bütün yağları karıştırdım onları sürüyorum içinde zeytin yağı, badem yağı, kantaron yağı, biberiye yağı, lavanta yağı bir de Hindistan cevizi yağı var :) ha bir de kayısı çekirdeği yağı var. Hatta ben sadece karnıma değil duştan çıkınca tüm vücuduma sürüyorum mis gibi de kokuyor.

Benimkide gergin. Bu gebeligimde karnim daha buyuk suan 9 aylik gibiyim. Yemekten sonra sertlesiyor iyice. Hatta acaba erkenmi gelir diyorum iki ay daha var daha buyuycek karnim. Az az sık sık ye . Maden suyuda rahatlatiyor beni . Bebeginin kilosuda gayet iyi masallah .

Reactions: iiz
az ve sık yıyorum bol meyve ve su .. en cok yurumek iyi geliyor galıba

Sikma cnm kendini bebegide sikarsin icerde senin hislerin dusuncelerin aninda onu etkiliyor aletten ve pozisyondan dolayi degisik cikabiliyor olculer benim duydugum gordugum devlet hastleri daha kucuk olcuyor hep nedense karninin gerginligide cok normal 30.haftadayizartik kocaman oldular bide popo yukarda olunca hep gergin oluyor benimde oyle

Canım dün benim ayak bileklerim de mayalı poğaça gibiydi :) nar, ananas, yoğurt ve bol su iyi geliyormuş. SICAK havalarda ödem daha çok oluyormuş, ben tatildeyim hava 46 derece :/ belki de ondan böyle oldu diyorum.

Ahh canım o bende 4. Ayda başladı. Şimdi okadar sıklaştı ki hele karpuz falan yiyip uzandiysam vay halime resmen ölüyorum sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…