- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.381
yanı doumdna 1 ay önce başlayalım .... sagol canımcımBen bir ay once basladim . Yone catladi hatta yarildi. Bebegin guzel emmesi onemli bide bedenin farklilasiyor vucudun hassassa oluyor. Yaralarda bir ise yaramiyor Lansinoh. Sadece nemlendirmek icin surdum. Oda yikamadan bebek emebilirmis. Zararsiz oldugu icin tercih ettim. Yikadim tabii her emzirme oncesi
yukarda canım gobegımın hemen altında zaten aşşagıda degılde ama basnı aşşagı cevırmısNormal donebilir sonra belli olmaz. Agif kaldirmamata calis. Daha yukardalar. Asagi inmemustir. İlk gebelikte benim 28. Haftada basasagi pozisyonu aldi inmedi kanala. Yukardaydi hep.
Evet canım bebegim bir hafta onde gidiyormaasallah sneın bebegıne de kılosu guzel onden gıdıyor galıba
benımde şimdiye kadar 1 hafta önden gıdıyordu. kendı doktrum yoktu bugun baska doktora gırdım sasırttı benı. yenı doktora baslayacagım artık dogumuma gırecek doktorla devam edecegım ama canım sıkıldı cunku bu doktor bacak boyu 27. haftada yanı kısa dedi. ıyı bır uzmana gıttım ayrıntı ultrasona ve o her şey cok ıyı dedı . ilk defa böyle bır şey soylendı keyfım cok kactı ama 4-5 gun sonra iyi bir doktra gıdecegım ıcın sabredecegım ama içim sıkıldı yınedeEvet canım bebegim bir hafta onde gidiyor
Canım canını sıkma..bazen cihazlar farklı oluyor..bence sen başka bi doktora git.o zaman belli olur..simdiden morelini bozma..insallah bi sorun yoktur annesi..icini ferah tut.benımde şimdiye kadar 1 hafta önden gıdıyordu. kendı doktrum yoktu bugun baska doktora gırdım sasırttı benı. yenı doktora baslayacagım artık dogumuma gırecek doktorla devam edecegım ama canım sıkıldı cunku bu doktor bacak boyu 27. haftada yanı kısa dedi. ıyı bır uzmana gıttım ayrıntı ultrasona ve o her şey cok ıyı dedı . ilk defa böyle bır şey soylendı keyfım cok kactı ama 4-5 gun sonra iyi bir doktra gıdecegım ıcın sabredecegım ama içim sıkıldı yınede
Yok canım kilo vermiş, hem Doğum ödemini attı hem tam beslenemediği için henüz kilo almadı normal gidişat böyleymiş ama.şimdi kaç kilo olmuş minik kuzu canım büyümüştür
canım, illa 1 gunu bır şekilde ayırır sana. sen şimdiden en yakınlarında ki en buyk bebek magazasını sor sorustur. tek seferde her şey alacagın bır yer olsun 2 saatte alır cıkarsın. dert etme.canm istanbula daha once hic gelememiştm 3 ay oldu istanbula taşinali hic bir yer bilmiyorm eşim olmadn evden cikamiyorm internettn almayida istemiym kendim dokunup bakip begenerk almayi cok istiyom tek başima yapabilecgm bsy yok sizleri okuyunca daha cok kendimi kasıyorum ben bsy alamadim yapmadm biz cok geride kaldik diyorum hep
Yok canım kilo vermiş, hem Doğum ödemini attı hem tam beslenemediği için henüz kilo almadı normal gidişat böyleymiş ama.
bencede yok ama kafamdan atamıyorum ilk basta aldırmadım ama durdukca kafama takılmaya başladı. içime oturdu. bu hafta cok ıyı bır doktora gdecegım. ama 3-5 gun zor gececek.Canım canını sıkma..bazen cihazlar farklı oluyor..bence sen başka bi doktora git.o zaman belli olur..simdiden morelini bozma..insallah bi sorun yoktur annesi..icini ferah tut.
Canım insallah guzel haberler alırsın.bencede yok ama kafamdan atamıyorum ilk basta aldırmadım ama durdukca kafama takılmaya başladı. içime oturdu. bu hafta cok ıyı bır doktora gdecegım. ama 3-5 gun zor gececek.
sagol canımCanım insallah guzel haberler alırsın.
Canım ben de evde bulduğum bütün yağları karıştırdım onları sürüyorum içinde zeytin yağı, badem yağı, kantaron yağı, biberiye yağı, lavanta yağı bir de Hindistan cevizi yağı var :) ha bir de kayısı çekirdeği yağı var. Hatta ben sadece karnıma değil duştan çıkınca tüm vücuduma sürüyorum mis gibi de kokuyor.Canim Benim arkadas hep zeytinyago kulöandigini söyledi hamile iken baslamisti. Gögüs uclari bei yara oldu ne catladi. Baska bir Kac kisi daha Tabaksrolle edince bende zEytinyagi sürüyorum hep gögüslerime hem uclarina
Benimkide gergin. Bu gebeligimde karnim daha buyuk suan 9 aylik gibiyim. Yemekten sonra sertlesiyor iyice. Hatta acaba erkenmi gelir diyorum iki ay daha var daha buyuycek karnim. Az az sık sık ye . Maden suyuda rahatlatiyor beni . Bebeginin kilosuda gayet iyi masallah .yukarda canım gobegımın hemen altında zaten aşşagıda degılde ama basnı aşşagı cevırmıs
benım 2 gundur karnım patlayacak kadar gerılıyor. ıgne degse patlayacak sankı o kadar gerfın bu normal mı ?
az ve sık yıyorum bol meyve ve su .. en cok yurumek iyi geliyor galıbaBenimkide gergin. Bu gebeligimde karnim daha buyuk suan 9 aylik gibiyim. Yemekten sonra sertlesiyor iyice. Hatta acaba erkenmi gelir diyorum iki ay daha var daha buyuycek karnim. Az az sık sık ye . Maden suyuda rahatlatiyor beni . Bebeginin kilosuda gayet iyi masallah .
Sikma cnm kendini bebegide sikarsin icerde senin hislerin dusuncelerin aninda onu etkiliyor aletten ve pozisyondan dolayi degisik cikabiliyor olculer benim duydugum gordugum devlet hastleri daha kucuk olcuyor hep nedense karninin gerginligide cok normal 30.haftadayizartik kocaman oldular bide popo yukarda olunca hep gergin oluyor benimde oylebenımde şimdiye kadar 1 hafta önden gıdıyordu. kendı doktrum yoktu bugun baska doktora gırdım sasırttı benı. yenı doktora baslayacagım artık dogumuma gırecek doktorla devam edecegım ama canım sıkıldı cunku bu doktor bacak boyu 27. haftada yanı kısa dedi. ıyı bır uzmana gıttım ayrıntı ultrasona ve o her şey cok ıyı dedı . ilk defa böyle bır şey soylendı keyfım cok kactı ama 4-5 gun sonra iyi bir doktra gıdecegım ıcın sabredecegım ama içim sıkıldı yınede
sağlıklı olsun da kuzucuk kilo da alır beslenir de inşallah annesiYok canım kilo vermiş, hem Doğum ödemini attı hem tam beslenemediği için henüz kilo almadı normal gidişat böyleymiş ama.
Canım dün benim ayak bileklerim de mayalı poğaça gibiydi :) nar, ananas, yoğurt ve bol su iyi geliyormuş. SICAK havalarda ödem daha çok oluyormuş, ben tatildeyim hava 46 derece :/ belki de ondan böyle oldu diyorum.Benim ayaklarım dün akşam bildiğin mayalı poğaça gibiydi iş çıkışıiyice ağırlaştım şimdiden eşimde derin nefes alıp puf die dışarı versem hemen iyimisin diye soruyo gözü korkuyo galiba
Ay bende dün bebek görmesine gittim. Karnın nekadar aşağıda ve sivri erken doğum mu diyo doktor dediler.Neler neler duydu bu kulaklar. Halbuki kendi mi hiç agirlasmamis hissediyordum gayet iyiydim şimdiden o moda soktular. 9 aylık gibisin diyen oldu
Ahh canım o bende 4. Ayda başladı. Şimdi okadar sıklaştı ki hele karpuz falan yiyip uzandiysam vay halime resmen ölüyorum sanıyorumBenim ayaklarım dün akşam bildiğin mayalı poğaça gibiydi iş çıkışıiyice ağırlaştım şimdiden eşimde derin nefes alıp puf die dışarı versem hemen iyimisin diye soruyo gözü korkuyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?