- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.641
Haklısın canım her üründe öyle bebişlerimizin zevkine göre hareket edecez ama elimizden gelenin en iyisiyle başlayınca içimiz daha rahat edecek. Telefonla nette araştırma yapmaktan parmagim nasır oldu tecrübesiz olunca insan çok tedirgin oluyorCanım herkesin dediği tek birsey war senın bebegın diger bebekler gibi olmayabilir dogumdan sonra bebek kendi karar vericek biberon ve emZik secimine. Ben hem de brown hem avent aldım hangisini begenırse kullansın. Emzık de avent damaksız ve yenı dogan olarak en tavsiye edilen ıkı emzik modelini aldım. Suan baska da birsey yapmayacagım bebegım hepsini reddedebilir belki gidip annemin a101den aldıgı bi emzik var onu begenebilir oyuZden bır ıkı adet en begenılen urunleri alıp sonrasına ileride bakarım diyorum acıkcası
Benımmde gogus ucum dısarıdancok az gozukuyor ıyıce dısarı cıkması ıcın bıraZ emzirdıkten sonra sanırım normallesebilecek. Silikonn gogus ucuyla ılk kez bebegını emZırenler memnun kalmıslar ben alıp evde kaynatıp hastane cantama atacagım. Hastanede temın eder sanırım ama ımkanımız varken evde kaynatalım oyle kendımız görürelim bence aventin vardı sanırım gecen gun görmüştümGöğüs ucu çıkartıcı olarak hangi markayı tavsiye edersin.
Ben almayı düşünüyorum.ne olur ne olmaz yıkayıp hijyenik bi şekilde çantamda dursun.
Canım ozel hastaaneyse herseyı karsılıyorlar ben birtek bebek için hastane cıkısında ve foto cekımınde kullanılsın dıye bir hastane cıkısı aldım 10lu onu götürücem. Icınde penye battanıye var ama malum soguk havalarda dogum olacak oyuzden bırde daha kalın bir battanıye alacagım onun dısında benege birsey almıyorum.
Bende oyle sanmıştım yakindan bakinca avazım çıktığı kadar aglamistim. Hatta uzun bi süre alisamamis gordukce ağlamıştım. Simdi seviyorum oynuyorum onlarla :) hatta eşim aman renk geldi işte süt beyazı dümduz karındı simdi renklendi diyo :)Beeenn :-( o kadar yağ sürdüğüm halde olmuş. Kıyafetimin lastik izi sandım önce bide yakından bakarım ki yırtık
Bir tane 5 lik aldım ,şimdi kış ayına giricez soğuk olur diye emin olamamistim çünkü battaniyeleri çok ince oluyor oyuzxen kararsız kaldım çok teşekkür ederimCanim ben 10 lu iki tane aldım ikisinide hastaneye goturecem ne kadar hastanede kalacağım belli olmayacağı için yedek olsun diye bi iki bişiler daha koyarım forum sitelerindende baktım genelde 2 tane alınmasını tavsiye ediyorlar
Benım de ılk bebegım canım bende herseyı kırk kere arastırıp sorup sorusturup alıyorum tecrubesiz olumca boyle oluo ıkıncılerde rahat ederiz :) en ıyı yorumu olan urunlerden 1-2 alarak devam ediyorum sımdılık listemi epey hafıflettim cok az birsey almam lazım onları da haftaiçi halledicem insallahHaklısın canım her üründe öyle bebişlerimizin zevkine göre hareket edecez ama elimizden gelenin en iyisiyle başlayınca içimiz daha rahat edecek. Telefonla nette araştırma yapmaktan parmagim nasır oldu tecrübesiz olunca insan çok tedirgin oluyor
canım benim hem kasılmalarım hem de kramplarım çok oluyordu doktor magnezyum verdi onu kullanıyorum çok iyi geldi. artık daha az kasılma ve kramp oluyo. kramp girince de eşim hareket ettirerek geçiriyor. arkadaşın kitabında yazdığı gibi. çok kötü bişey ama seni anlıyorumKızlar dünden beri sağ ayağımda dizimin altında arka baldirimda kasılma var yürürken topallatiyor ne yapabilirim acaba bilemedim
Evet iyi almışsın benimde bir tane 10 lu almam lazım sanırım kış ayına giriyoruz onların battaniyeleri çok ince geldi de bana emin olamadım çok teşekkür ederim.Ben bir tane 10 lu aldım bir tane üçlü vardı genelde tulum aldım zıbin aldım
Ben almadim. Ayri ayri aldim. Cogu tulum aldim zaten
ben avent kullandım gaza iyi gelmiyor aslında koliğe iyi gelmedi sadece gaz olsa belki işe yaradı ama benim ilk bebeğim kolikti. kolik olursa bebeğiniz ki inşallah olmaz Rabbim kimseye yaşatmasın. dr brown avent ne kullanırsanız kullanım hiiiç fayda etmiyo. hangi gaz damlasını verirseniz verin bana mısın demiyo. nasıl ki 4 aya giriyo kendiliğinden geçiyo ama o 4 ay 4 yık gibi geliyo. memeyi bırakma konusuna gelince de onda tamamen bebekle ilgili bişey. bizimki hiç bırakmadınAllaha şükür. arkadaşımın bebeği ise hiç biberon emmedi mesela. bence fazla fazla almayın çünkü bebekler kendi belirliyo aslında istediklerini. mesela ben emzik verdim mecburen kokiklere öneriyo doktor. ama 3 ay sonra kendiliğinden bıraktı. denemediğim çeşit ve tür kalmadı ama almadı bi türlü. yani her bebeğin huyu suyu farklı oluyo. şimdi 2. nasıl olacak çok merak ediyorum kardeş kardeşe nile benzemiyo çünküay çok konuştum kusura bakmayınCanim açıklamasında anne nemesine benzer diye bi ibare yok yorumlarda genel olarak bebek biberona alışıp annesini emmeyi birakmamis bu yönden memnun anneler. Biberon emziklarinde ay sınırı var prematüre 0 3 6 9 ay olarak bebiş büyüdükçe emziklerini degistirecez
56 cm likler 0-3 aylik ama bir ayda giyiliyor. En kucuklerini hastaneye goturcem.Kizlar selam, gecen hafta mothercare ye arkadasima hediye almak icin gelmistik bikac bisey begenmis almamistim. Suan bayaa indirim var cofu urun %50 indirime girmis baya tamamladik herseyini. Bakin isterseniz.
Sadece danismak istedgim bi detay var hastane cikisini kac cm olandan almaliyim? 56? 50?
hoşgeldin canmmerhaba anneler nasipse bende eylül annesi olacağım. Kızımız prensesimiz geliyor.
hoşgeldin canım sğlıkla bebişini kucağına al inşallahmerhaba anneler nasipse bende eylül annesi olacağım. Kızımız prensesimiz geliyor.
Canım bu 10 lu hastane çıkış setleri genelde 80 TL den başlıyor 200 e kadar gördüm ben ama kalite olarak çok fark ediyor ben ebebekten aldım kanzin da hastane çıkışı çok güzel battaniyesi diğerlerine göre daha iyi kumaşı da zaten fark ediyor.Evet iyi almışsın benimde bir tane 10 lu almam lazım sanırım kış ayına giriyoruz onların battaniyeleri çok ince geldi de bana emin olamadım çok teşekkür ederim.
Benımmde gogus ucum dısarıdancok az gozukuyor ıyıce dısarı cıkması ıcın bıraZ emzirdıkten sonra sanırım normallesebilecek. Silikonn gogus ucuyla ılk kez bebegını emZırenler memnun kalmıslar ben alıp evde kaynatıp hastane cantama atacagım. Hastanede temın eder sanırım ama ımkanımız varken evde kaynatalım oyle kendımız görürelim bence aventin vardı sanırım gecen gun görmüştüm
yok cnm erimiyor. sırınganın ucunu kes içindekini kestiğin kısıödan tak göğsünü açık kısma yerleştir vakumla hiç pahalı göğüs ucu çıkarma aletlerine patira vermee gerek yok aventin var 120 tl aynı mantık ucuna bişi takmıslar sadece hemşireler söylüyor biz böyle sırıngayla göğüs ucu çıkarıyoruz diyeBenim göğüs ucum var ama emzirmeye yeterlimi bilmiyorum.ne olur ne olmaz diye almak istiyorum.
Emzirme uçları silikon oluyor bildiğim kadarıyla.kaynatırsak erimezmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?