2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben yanıma su ısıtıcı ve plastik bir kap götürmeyi düşünüyorum. Kaynatılacak şeyler olabilir diye. Göğüs pompası kullanıldıktan sonra da biberon ve uç kısımlarının kaynatılması gerekebilir

Bebek icin ilk ihtiyacları hastane karsılıyor canım hepsinin ürünü steril Zaten.

Valla kötüymüş canım ya dünden beri yürümem bile çok zor oluyor yarın randevum var benim de bakalım doktor ne dicek

Canim sizin hangi hastane..ben bursadayim,gecenlerde arkadas dogum yapti benimde yapacagim yerde ,herseyi sen goturuyorsun hastaneye:)
Istanbulda acıbadem canım belkı ozel hastaneden hastaneye farkedıyodur bılemıyorum benımkı hıcbırseye gerek yok dedı bende oylesıne bı hastane cıkısı alıp gıdıcem. Arkadasım da orda yaptı hıc dısarıdan bırsey lazım olmadı dedı anne ıcın gereklı seyler war ıste onları tamamlıyorum bende

Kızlar ben oğlumun yüzünü ilk defa dün gördüm. Herşey normal çok şükür 29+4 1412 kg 38 cm civarı. Yalnız onu görünce çok ağladım o kadar tatlı bişeyDi ki inanamadım. Elimizden ultrason fotoğrafı düşmüyor. Eşime ben aşkın ne demek olduğunu bugün anladım dedim. Gerçekten de nasıl farklı bi duygudur. Onu ilk gördüğümde allahım mutlu huzurlu bi yuvada büyütmeyi nasip et bize diye dua ettim. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi :)

Evet canım e bebek te güzel modeller var ama dediğin gibi çok pahalı mecburen alacağım yapacak bişey yok çok teşekkür ederim canım sen kaç takım alacaksin

Evet canım e bebek te güzel modeller var ama dediğin gibi çok pahalı mecburen alacağım yapacak bişey yok çok teşekkür ederim canım sen kaç takım alacaksin
Ebebekten 120 TL ye aldım kalite olarak 200 e bulduklarım kadar iyiydi. Bir takım aldım. Üçlü takım aldım bi tane genelde zibin ve tulum aldım. İki li takımlar aldım hastane çıkışı çok almadım. Hastaneye giderken 10 lu takımı ve ekstra zibin ve tulum götüreceğim. Bi aksilik çıkmazsa bir gece için iyi diye düşünüyorum

Maşallah oglusuna ...gercekten çok guzel bi duygu..b
Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.

Benim göğüs ucum var ama emzirmeye yeterlimi bilmiyorum.ne olur ne olmaz diye almak istiyorum.
Emzirme uçları silikon oluyor bildiğim kadarıyla.kaynatırsak erimezmi?
Onlardan ben de kullandım. Sicak suyla yıkarsın ve bekletirdim.bir şey olmadı.hastanenin kantininden almistim:)ama ondan önce enjektoru ters çevirip cikması için uğraşmak gerekebilir.

İkincide benim gibi oturursun:) hiçbir şey almadım doğru düzgün. Acele edip stres olmayin:)))

Canım sen Doğum hastanene gidip ortamı gördün mü ve Doğum ekibiyle tanıştın mı ?
Ben bu aralar kafamdaki hastaneye gidip bir görmek tanışmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…