2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok iyi düşünmüşsün ısıtıcı götürürsen yanına nescafe'de al ( narkozun etkisi çabuk geçsin diye çok iç demişti hemşire) ve Kişniş, rezene, anason, kimyon tohumu bunlardan 1 bardak Sıcak suya 1 er çay kaşığı koyup 3-5 dk bekletip içersen hem gaz sorunun olmaz, hem de sütünü artırıyormuş ben yapamadım ama arkadaş denedi işe yarıyormuş

Aynen canım bizde de durumlar aynı. Hareketleri artık çok sert. Vücudumu sallıyor resmen. Kızlar bu arada yarından itibaren havalar serinliyormuş. Biraz nefes alabileceğiz..
Hiç inanasım gelmiyor serinleyeceğine. Klimasız yaşanmıyor izmirde. Çok fena gerçekten

Merhaba kızlar bişey sorucam hastane çıkışı kaç takım aldınız acaba bide 10 lu set mi aldınız bir tane 5 aldım sanırım hastanede veriyormuş , fikirlerinizi rica ediyorum çok teşekkürler
Benim etrafımda habire 5 li takım hediye geldi. Bi tane de 10 lu alsalardı iyi olurdu . Bi tane 10 lu 2 tane 5 li 3 tane de çıtçıtlı boy götürmeyi düşünüyorum.

Hiç inanasım gelmiyor serinleyeceğine. Klimasız yaşanmıyor izmirde. Çok fena gerçekten
Ben de İzmir alaçatılıyım. Çok iyi bilirim sıcaklarını. Ama evlenince Kırklareli'ye yerleştik. Bu akşam burası çok değişti. Ceketsiz balkonda durulmuyor. O kadar sıcaktan sonra şaka gibi:)

Bursadaki acibademde de oyle olabilir.ama ozel sigortan yoksa acibadem baya paha!i burada.bizimki!erde ozel,yine ucuz degil ama acibademden uygun.gerek yok dedilerse iyiymis.

Benim göğüs pompam var halihazırda. Hiçbirşeye lazım olmazsa onu sterilize etmek için lazım olur diye düşündüm.
Gecen dogum yapan arkadas pompasini vermis,sterilize edip getirmisler hastanede..evde pompa,biberon vs.nasil sterilize etmek lazim?kac dakika kaynaymak grrekir?

Ben de İzmir alaçatılıyım. Çok iyi bilirim sıcaklarını. Ama evlenince Kırklareli'ye yerleştik. Bu akşam burası çok değişti. Ceketsiz balkonda durulmuyor. O kadar sıcaktan sonra şaka gibi:)
Bütün gün klima çalıştı. Az önce biraz kapatalım dedik. Sırılsıklam olduk terden geri açtık mecburen . Çok özendim serin yerde olmaya. Keyfini çıkar

Kizlar ozellikle tecrubeli sezeryan olms anneler bsy sorucam sizce belden uyuşmali dogummu tercih ediym yoksa tamamen uyuyp gozumu actgmda hersy olup bitsn mi bu aralar bunu dusunuyorm ya bana biraz fikir verebilir misnz

Gecen dogum yapan arkadas pompasini vermis,sterilize edip getirmisler hastanede..evde pompa,biberon vs.nasil sterilize etmek lazim?kac dakika kaynaymak grrekir?
Ben üniversite hastanesinde doğum yapmıştım. Bunları sterilize eder misiniz diye verseydik hemşirelerin yüz ifadelerini düşünemiyorum :) su kaynatıp üzerine döküyorduk bi on dakika bekleyip kullanıyorduk hastanede. Bunda kısmetse özelde yapacağım ama bilmiyorum ilgileri nasıl olur

Kizlar ozellikle tecrubeli sezeryan olms anneler bsy sorucam sizce belden uyuşmali dogummu tercih ediym yoksa tamamen uyuyp gozumu actgmda hersy olup bitsn mi bu aralar bunu dusunuyorm ya bana biraz fikir verebilir misnz
Canım bana önce spinal anestezi yapıldı, kestiği zaman hissetim, dokunmayı değil bildiğin kestiğini hissettim, inanılmaz bir yanma oldu, yanıyor deyince hemen uyuttular.
Böyle bir tecrübeden sonra narkozu tercih et derim.

ya kafam karişik iste diyolar bebegini görmek icn narkoz isteme falan ben cok arada kaldm ya

Kaynatmak doğru değil, ürünün formu bozulur ve kapak oturmaz vs. Kaynamış suya tüm parçalarını birbirinden ayırıp koy ve 10dk beklet yeterli. İlk kullanımda formunu bozup ürünü değiştirmek isteyenle çok karşılaştım ama maalesef bu kullanıcı hatasına giriyor.
Hangi marka ve elektronik mi seninki bilmiyorum ama hortumlu ve elektronikse sağım sırasında 90 derecelik açı ile tutman lazım. Hem süt daha çok çıkar. Hortum ve makinaya hiçbir şekilde süt veya su kaçmamalı. Olaki hortuma bir miktar kaçtığını farkettin veya onu da steril etmeye kalktın, tamamen kuruyana kadar kullanmaman gerekir ki motora kaçmasın. Hortumsuz elektoronik de aynı şekilde dik tutulmalı. Motora süt kaçtı mı performansı düşüyor.

Acil zorunlu bir durum olmadiktan sonra genel anesteziyi tercih etmem. Olumlu olumsuz deneyim herkeste farkludir. Epidural sezeryan oldum. Anestezi dru karar veriyor epiduralmi spinal mi diye. Acil vakalarda spinal yapiliyor etki suresi bes dk. Epiduralde 20 dk . Epiduralde katater sende takili uyusmazsa ordan ilac tekrar verebilir. Spinalde o yok. Epiduralde birgun katater sende kaliyor agri kesicini direk ordan yapiyorlar gece agrin oldugunda. Anestezi drun iyiyse dogum esnasinda yada sonrasinda sorun cikmiyor. Ne kadar o iyi bu iyi desekte sen nasil rahat hissedeceksen oyle yap. Sezerysna girerken ister istemez stres basiyor. Paniklersen , heyecanlanirsan yada uyusuklugu farkli sekilde algilarsan sakinlestirici yapabilirler. Tamamen uyutmuyorlar sadece sarhos gibi hatirlamiyorsun. Kesip bebek cikana kadar. Bebegi cikardiktan sonra yanima verdiklerinde kendime geldim. İki uc dk yi hatirlamiyorum sonrasi dikerken bebegi herseyi goruyorsun. Heyecanlanirsan igne yapiyormusunuz sorabilirsin . Odana cikinca bebegi hemen emzirmeye basliyorsun . Aranmaya basliyor. O ani kacirmak istemezsin. Normal dogumdan farki yok. Genel anestezide ayilmaya calisacaksin . İlk saatler zor. Daha once troid ameliyat gecirdim genel anestezi aldim. İkisini yasamis biri olarak genel anesteziyi tercih etmem. Ne karar verirsen ver onsallah guzel sonuclanir. Kolay dogum yaparsin

Ben kaynatiyorum . Kullanim klavuzunda yaziyor hepsinin . Kaynatmadan mikroplar iyice birikir. Kaynatma sekli hepsinde auni cok kaynatirsan mikroplar alisir. Az kaynatirsan bir ise yaramaz. Yuksek isida ancak olur mikrop. Ben herseyi kaynatiyorum defirme olmadi . Digru ve tam zamani kacirmayinca birsey olmuyor. Fazla yapinca erir zaten. Medikalden aldim. Kadinda kaynatilan parcalari tek tek gosterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…