2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok iyi anlattın canimm tesekkur ederim. Sayende öğrenmiş oldum

ben zaten sirf bu heycandn dogumu falan düşnmek istemiyom ama ister istemez her dakka aklimiza geliyo her akşm eşime bak iki ay sonra evde bebek sesi olacak falan diyorum ve başliym hayallere... şaka gibi ya anne olucam
İki aya ne kaldı ki :) zaman çok çabuk geçti ama şu son aylar geçmek bilmiyor nedense :) burda doğum hikayelerimizi de anlatacağız inşallah

Selam hemserim:)
Rentip iyiymis..Pembe mavide olacak ..orada da birsey vermiyorlar aynen..
Evet cok iyidi hast olarakta hemsireleride cok cok.memnun kalmistim ama fetonunmus devlet hast oldu simdi bende evime yakin die yildirim.dorugu sectim pembe mavi cok daha luks bi hast aslinda orasi nasil karsilamiyor sasirdim neyse hemsireleri ve doktorun iyi olsn o herseyden onemli

Listeme şırıngayıda ilave ediyorum o zaman :)
Yıkayıp hijyenlemeye gerek varmı.zaten hijyeniktir heralde.

yok canım karında ki kırmızı mor catlamalardan bahsedıyrum. yırtılmalardan.

benımde öyle cok az sey kaldı

ben tokerden aldım. 299 tl noral fiyatı 20 li set pino markalı kaliteli ben cok sevdım 131 tl ye aldım. indirimdeydi

yıne de bır bıberon al yanına canım olurda emmezse 1 bberon ve sut sagma makınası al mama vermesınler hemen . ilk 1 saatlık süt önemliymiş ya gelmse falan sagarsın almayanlar cok pişman oluyor. ben d eozelde yapacagım ama alacagım gene de sen yınede cok sevdıgın bır kac bebek kıyafetı al mesela battanıye mutlaka al belkı en aındna cıkısta sararsın bebegı soncuta eylul bebeklerı bunlar hiç bir şey almamaızlık yaparsan bence üzülürsün sonradan

Gecen dogum yapan arkadas pompasini vermis,sterilize edip getirmisler hastanede..evde pompa,biberon vs.nasil sterilize etmek lazim?kac dakika kaynaymak grrekir?
biberonun ve süt sagma mak. plastıkleri asla kaynatılmalı dedı satıcı bana emın olmadan kaynatma sakın canım bozuluyormus

ya kafam karişik iste diyolar bebegini görmek icn narkoz isteme falan ben cok arada kaldm ya
tabıı ki narkozu tercih etme. kesiği hissetmek cok cok nadir bir durum olsa gerek yoksa kımse cesaret edemezdi zaten. ona bakılırsa başımıza her an her şey gelebilir yasam bu . bınde bır olan seyler uzerındne karar verılmez .bebegının dogumunu gör . olurda bır şey olursa zaten mudahale ederler senın tercıhıne göre degıl kı

Evet sende haklısın

Evet sende çok haklısın çok fazla almaya gerek yok tamam canım çok saol bende çok düşünmüyorum ama insan yinede tereddüt ediyor sağlıkla alalimda kucagimixa inşallah bebeisleri

Catlak canım yaa catlak onleyıcı krem kullanıyor muydun? Gerci doktorum ne surersen sur catlayacagı varsa catlar demişti :) sadece onlem al ıcın rahatlasın catlak kremini kullan yine de demişti. Benim henuz catlak olmadı ama dun baktım göbek bolgemde deri soyuluyor. Sende de oldu mu bu soyulma ? Guneste yanmısız gibi ince ince soyulma var hergun dustan sonra bebek yagı suruyorum ondan sanırım. Sıcaklarda daha cok dus aldıgımız için yagların fazlasını atıyor sanırım yanı umarım öyledir :)

Ay süpersin canım.bunu öğrendiğim çok iyi oldu :) boşu boşuna niye masraf yapalım aynı işi görüyorsa.
Çok teşekkür ederim

evet canım aynı işi görüyor hiiç gerek yok

Canım benim bi göğüsün ucu hiç yoktu.dogum yaptığım hastanede hemşire bana bununla göğüs ucunu çıkarttı ve çok ise yaradı kızım emdi beni..herkese tavsiye ederim.

Ben de İzmir alaçatılıyım. Çok iyi bilirim sıcaklarını. Ama evlenince Kırklareli'ye yerleştik. Bu akşam burası çok değişti. Ceketsiz balkonda durulmuyor. O kadar sıcaktan sonra şaka gibi:)

balkanlar ne kadar sıcak olsa da akşamı ayazı vurur :) benim memleketim orası :)

AA bak 28. Haftayı anlatmışsın canım . 28 i bekliyordun hep. İnşallah 38 leri görürsün

evet canım cok sağol 30. haftadayız çok şükür

günaydın..bende bir kere troid için gitmiştim..sadece muayene parası vererek.hem tahlil hem röntgen çekmişlerdi..
benim dr cenk aşkalli..jimer ile başladık şimdi ayrılınca genelde pembe mavide yapıyor.jimerde de battaniye ve şerbet veriyorlar demişlerdi, bir de 8/10 pozluk foto çekimi..ama burda hiçbirşey dahil değilmiş.tabi canım aynen iyi baksınlarda bize, alınır diğer şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…