2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ouyy maşallah. Darısı başıma insallah. Enfeksiyon sorunum var ama diyorum ya baska doktora gidicem ondan sonra netlesicek kafamda

allah razı olsun senden çok güzel şeyler söylemişisn allah hepimizin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Canım benim başlarda çok arıyodu 1 haftadır annemde iyi tatil yaptm şimdi evde temizlik yapıcam bakalım tekrar ağrıcak kı nu konuyu çok yazmıştık genelde olan bişey malesefd

Benim ucu hiç yoktu Gögüs ucu çıkartıcı aldık ama çıkartıyor hemen geri kaçıyor onu yapamadık sonra silikon Gögüs ucu onu kullandım bir süre bebek daha kuvvetli çekene kadar ve ucu bir süre sonra büyüdü

Canım Bebek bakım çantası da veriyorlar mı?bş arkadaşım 3 yıl önce Acıbadem'de Doğum yaptı.çanta hediye etmişler,çanta çok güzeldi çok memnun kaldım okiedog aldım onun yerine hastanenin verdiğini kullandım dedi.

Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın.Doktor kime benzediğini söyledi mi?benim kızım babasına benziyormuş her gittiğimizde doktor babasının kızı olacak diyor.o kadar aynaya da bakıyorum ama:))

Bende de çok kasılma vardı. Gece kramp girip duruyordu.magnezyum kullanıyorum geçti.
Ya şu kramplar bi bende geçmedi gitti, magnezyum aldım calsiyum aldım şimdi osteocare alıyorum.sodamı da içiyorum ama illa gece ya bacağıma ya kalçama kramp giriyor acısına kalkıyorum.

Yüzünü görür görmez eşim bu aynı sen dedi. :) doktorda çok yakışıklı bi beyefendi geliyor dedi. Kime göstersek bana benzetti :) zaten benim oğlum eşim bizim dese bile ben benim diyorum. İlk göz ağrım herşeyim gerçek aşk benim için buymuş. Eşime aşık felan değilmişim meğersem

Hanımlar ben de 10lu hastane çıkışını e bebekten aldım indirime girmişti bide wifi ile baglananlara ekstra indirim yapıyorlardı 2 tane 10lu hastane çıkışını 90 liraya almış oldum.
Bebislerimize aldigimız şeyler için yeni bir konu açmayı düşünüyorum. Sonuçta hepimiz en kaliteli ve en ucuzu arıyoruz birbirimize yardimci oluruz diye düşünüyorum.

Ay benimde ultrason resmi gözümün önünden gitmiyo. Karnimı severken hayal ediyorum resmen. Şimdi dahada büyümüştür yakışıklı oğlumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…