- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.761
Ouyy maşallah. Darısı başıma insallah. Enfeksiyon sorunum var ama diyorum ya baska doktora gidicem ondan sonra netlesicek kafamdaCanım kendini öyle stres yapma benim arkadaşım geçen sene hamileydi bebek hep aşağıdaydı farklı sıkıntıların yoksa aşşa da olması bi sıkıntı yaratmaz oda hiç yukarı çıkmadı ayını doldurdu sezeryan öncesi
allah razı olsun senden çok güzel şeyler söylemişisn allah hepimizin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaallahCanim.benim basima geldi. Öncelikle üzüntüyü bir kenara birak. Üzülme stresi geitirir. Stres üzüntüyü. Ve bu da bebisi etkiler. Öncelikle doktor ölcümpnden kaynaklsniyor olabilir. Cihszdan cihaza doktordan doktora fark edebilir. Bebisininn böbrekleri ve amniyon siyisiyla ilgili bir sey dedi mi doktor? Eger onösrda sikinti yoksa hic korkma.
22+5 te gittigimde bebegkmin her deyi normaldi.ayrintili oldu. Böbtekte filan sikinti yoktu. Lakin bebegim 20+ 5 görpnüyordu(360 gr cikmisti. )ve amniyom sivim sinkrin biraz altinda dedi doktor. Endiselenmememei bol.bol du icmemi genetik faktörlerkn etkili olmus olabilecegini söyledi. Tabi elde mi üzüldüm ama cabuk toparladim. Nette izlemedigim video okumadigim yazi kalmadi neredeyse. Sonc koca bir sifir. Tip bu konuda bebegi takio efip uygun dogum zamani belirleme disinda bir sey demiyor. .
Amniyom sivim icin saracpglunun havuc suyu kürünü yaptim .her gün iki bardak tazr sikip iciyordkm.
Bebegimin büyümes i icin cözümü annem sundu. MEYVE. Ki ben seker korkusundan meyveyi az yiyordum. Bu iki hafta boyunca meyveye abandim adeta.... 2.5 kilo birden aldim hatta. (Ekmek makrna hamur isi yemezsen dengelenirdi ama böo siralarda istajimda cok acikti ...)
2 hafta sonraki kontrolpmde 24+ 5 te bebegim tam haftasiyla uyumlu cikti. Kiloda almis 700 gr olmustu resmen iki haftada dört haftalik yol katetmisti. Hamdldun.
Meyveyi hala düzenli tüketiyorum. Ama makarna pilav hamur isi tatli filan yemiyorum .kilomda normal artiyor.
Ama en önemlisi pozitif düspnmek. Ben hep dua etgkm.ve duyduktan sonrali ilk üzülmelerim haric hic üzülmedim
Canım benim başlarda çok arıyodu 1 haftadır annemde iyi tatil yaptm şimdi evde temizlik yapıcam bakalım tekrar ağrıcak kı nu konuyu çok yazmıştık genelde olan bişey malesefdKızlar sağ arka bel kısmında agrı yasayan varmı? Karnım buyudukce yoruldugumda ayakta kaldıgımda o kısma agrı giriyorbide uyuyamıyordum belim agrıyordu yastıklarla destekliyordum sımdı hamile yastıgı aldım bugece onunla uyudum cok rahat ettim belki bundan sonra bel agrım azalır dıyor
evet paketli satılıo tek kullanımlıl hasta bezi tarzı biseymiş canım
ben de özendim..ama işte çekemiyorum, evde çekip yükleyeceğim ben de:)Buda biziz teyzoşlar. 27+2 olduk. Benim oğlum çok aşagıda
Buda biziz teyzoşlar. 27+2 olduk. Benim oğlum çok aşagıda
Benim ucu hiç yoktu Gögüs ucu çıkartıcı aldık ama çıkartıyor hemen geri kaçıyor onu yapamadık sonra silikon Gögüs ucu onu kullandım bir süre bebek daha kuvvetli çekene kadar ve ucu bir süre sonra büyüdüBenımmde gogus ucum dısarıdancok az gozukuyor ıyıce dısarı cıkması ıcın bıraZ emzirdıkten sonra sanırım normallesebilecek. Silikonn gogus ucuyla ılk kez bebegını emZırenler memnun kalmıslar ben alıp evde kaynatıp hastane cantama atacagım. Hastanede temın eder sanırım ama ımkanımız varken evde kaynatalım oyle kendımız görürelim bence aventin vardı sanırım gecen gun görmüştüm
Canımm benimmmm :) teşekkür ediyor oğluşum :)çok tatlı görünüyor bence :)
Yükle yükle göbüslerimiz çarpışsın :)) hatta bu haftadan itibare ln bebeklerimizin resimlrrinide yükleyelim benceeben de özendim..ama işte çekemiyorum, evde çekip yükleyeceğim ben de:)
Canım Bebek bakım çantası da veriyorlar mı?bş arkadaşım 3 yıl önce Acıbadem'de Doğum yaptı.çanta hediye etmişler,çanta çok güzeldi çok memnun kaldım okiedog aldım onun yerine hastanenin verdiğini kullandım dedi.Istanbulda acıbadem canım belkı ozel hastaneden hastaneye farkedıyodur bılemıyorum benımkı hıcbırseye gerek yok dedı bende oylesıne bı hastane cıkısı alıp gıdıcem. Arkadasım da orda yaptı hıc dısarıdan bırsey lazım olmadı dedı anne ıcın gereklı seyler war ıste onları tamamlıyorum bende
maşallah :)Bu da ben :) 30. haftanın içindeyim
Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın.Doktor kime benzediğini söyledi mi?benim kızım babasına benziyormuş her gittiğimizde doktor babasının kızı olacak diyor.o kadar aynaya da bakıyorum ama:))Kızlar ben oğlumun yüzünü ilk defa dün gördüm. Herşey normal çok şükür 29+4 1412 kg 38 cm civarı. Yalnız onu görünce çok ağladım o kadar tatlı bişeyDi ki inanamadım. Elimizden ultrason fotoğrafı düşmüyor. Eşime ben aşkın ne demek olduğunu bugün anladım dedim. Gerçekten de nasıl farklı bi duygudur. Onu ilk gördüğümde allahım mutlu huzurlu bi yuvada büyütmeyi nasip et bize diye dua ettim. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi :)
Ya şu kramplar bi bende geçmedi gitti, magnezyum aldım calsiyum aldım şimdi osteocare alıyorum.sodamı da içiyorum ama illa gece ya bacağıma ya kalçama kramp giriyor acısına kalkıyorum.Bende de çok kasılma vardı. Gece kramp girip duruyordu.magnezyum kullanıyorum geçti.
Yüzünü görür görmez eşim bu aynı sen dedi. :) doktorda çok yakışıklı bi beyefendi geliyor dedi. Kime göstersek bana benzetti :) zaten benim oğlum eşim bizim dese bile ben benim diyorum.Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın.Doktor kime benzediğini söyledi mi?benim kızım babasına benziyormuş her gittiğimizde doktor babasının kızı olacak diyor.o kadar aynaya da bakıyorum ama:))
Flashsız çekmen gerekiyo canimmKizlar bende yüklemek isterdm ama bi türlu yukleyemdm kendi resmimi ya
Ay benimde ultrason resmi gözümün önünden gitmiyo. Karnimı severken hayal ediyorum resmen. Şimdi dahada büyümüştür yakışıklı oğlumm :)Yüzünü görür görmez eşim bu aynı sen dedi. :) doktorda çok yakışıklı bi beyefendi geliyor dedi. Kime göstersek bana benzetti :) zaten benim oğlum eşim bizim dese bile ben benim diyorum.İlk göz ağrım herşeyim gerçek aşk benim için buymuş. Eşime aşık felan değilmişim meğersem
Ben Altunizade Acıbadem de yapmayı düşünüyorum, gidip Doğumhaneyi, odaları görmek ve eğer mümkünse Doğum ekibinden bilgi almak tanışmak istiyorum.doğum ekibiyle mi tanısabiliyoruz ? dogu ekibi derken ?
sen nerde dogum yapacaksın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?