2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
takvimin yok hangı haftadasın peki ?

hiç krem .. vs kullanmadın mı peki ?
ben bebe yagı surdum 14. haftadan ıtıbaren sımdık çatlama yok. ilk bebegın mı peki ?
27 hafta bitiyo. Valla 3 aydan itibaren sürdüm ama banamısın demedi :) cildim çok ama çok kuru ona bağlıyorum

Annişler günaydın. 27 haftalıgim 28 hafta bitince 7 ayı bitirmiş 8den gün almış oluyorum dmi?
günaydın, iyi haftalar..
ben de karıştırıyorum hep bu ayları..çarşamba 27.hafta olacağım..6.aydayım diorum hep ama 7 mi olduk aslında bilmiyorum bende:)

toker dediğin nerede hiç duymadım orayı

Hayırlısı olsun cnm tatlı bişeyler ye yarım saat önce falan hareketli olsun göstersin artık insan çok merak ediyor tabi başka tecrübeli doktor hemen görÜr

Aynen çok inceden hissetmiştim hiç acı falan olmuyor benide korkutmuşlardı doğumdan önce olumsuz konuşanlar olunca hemen ortamdan uzaklaşın insanın piskolojisi çok bozuluyor bunda tecrübeli yim tabi

Hayırlısı olsun cnm tatlı bişeyler ye yarım saat önce falan hareketli olsun göstersin artık insan çok merak ediyor tabi başka tecrübeli doktor hemen görÜr
O kadar çok tatlı yedim ki son 3 kontroldr ama bana mısın demedi demkki benim minik çikolata sevmicek bu hafta başka dr a gidecem inşallah gösterir sağlıklı olsun da napalm gösterdiği zaman görürüm artık :)

Salı günü başka bi uzmana gidicem kendi doktorum çok ilgisiz. Sizce çıkar mı yukarı
Canım kendini öyle stres yapma benim arkadaşım geçen sene hamileydi bebek hep aşağıdaydı farklı sıkıntıların yoksa aşşa da olması bi sıkıntı yaratmaz oda hiç yukarı çıkmadı ayını doldurdu sezeryan öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…