- 15 Ağustos 2015
- 78
- 174
- 93
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.741
evet yaaa haklısın hem fiyat olarak da uygun kurtarıcımız oldugünaydın, iyi haftalar..
waikiki hamile koleksiyonu saolsun,orası olmasa ne giyecektim bilmiyorum:) bende aldım bu tsirtten:))
merhaba canım sağlıkla kucağına al inşallah minik kuzunuEylül anneleri merhaba forumu en başından beri takip ediyorum sessiz sessiz :) benim ilk gebeliğim ve bir oğlum olacak. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin.
27 hafta bitiyo. Valla 3 aydan itibaren sürdüm ama banamısın demedi :) cildim çok ama çok kuru ona bağlıyorumtakvimin yok hangı haftadasın peki ?
hiç krem .. vs kullanmadın mı peki ?
ben bebe yagı surdum 14. haftadan ıtıbaren sımdık çatlama yok. ilk bebegın mı peki ?
günaydın, iyi haftalar..Annişler günaydın. 27 haftalıgim 28 hafta bitince 7 ayı bitirmiş 8den gün almış oluyorum dmi?
Aylin Hanım mıydı doktorun? Doğum fiyatlarını öğrendin mi?Evet bende tinaztepede doğum yapicam
Yok canım 30 hafta bitince 7 ay bitmiş oluyor. Çünkü 4 hafta 1 ay yapmıyor. 28 bitince 6,5 aylık oluyorsunAnnişler günaydın. 27 haftalıgim 28 hafta bitince 7 ayı bitirmiş 8den gün almış oluyorum dmi?
Sen de 6 yı bitirmiş 7. Aydan gün almış oluyorsungünaydın, iyi haftalar..
ben de karıştırıyorum hep bu ayları..çarşamba 27.hafta olacağım..6.aydayım diorum hep ama 7 mi olduk aslında bilmiyorum bende:)
toker dediğin nerede hiç duymadım orayıben hepsını tokerden aldım cok güzel kalıtelı şeyler var . hem de buyuk magazaları cok ve her şey var. çeşit çok. bu arada mayo bakıyorsan koray çamaşırlarının çok güzel mayoları var bu yıl. lohusa pijamaları alırken bakmıştım
Ahh hayal kırıklığıYok canım 30 hafta bitince 7 ay bitmiş oluyor. Çünkü 4 hafta 1 ay yapmıyor. 28 bitince 6,5 aylık oluyorsun
Ya gebelik programlari bni yanıltıyo. 7. Aydasınız diyo :)günaydın, iyi haftalar..
ben de karıştırıyorum hep bu ayları..çarşamba 27.hafta olacağım..6.aydayım diorum hep ama 7 mi olduk aslında bilmiyorum bende:)
29. Hafta göbüşümüzle günaydın hanımlarEki Görüntüle 2015869 güzel bir hafta olsun hepimiz için
Çok iyi almışsın 20 li set ben goremedim hiçben tokerden aldım. 299 tl noral fiyatı 20 li set pino markalı kaliteli ben cok sevdım 131 tl ye aldım. indirimdeydi
Hayırlısı olsun cnm tatlı bişeyler ye yarım saat önce falan hareketli olsun göstersin artık insan çok merak ediyor tabi başka tecrübeli doktor hemen görÜrBende şaşkınım başka bir doktora daha gideceğim baya büyüdü ve kıza hazırladım kendimi iki kes benziyor deyince pozisyonu uygun değil diyor gerçekten de ultrason da hep uyuyor hayırlısı olsun bakalım bir hafta sonra başka doktora gideceğim bakalım kız mı erkek mi
Aynen çok inceden hissetmiştim hiç acı falan olmuyor benide korkutmuşlardı doğumdan önce olumsuz konuşanlar olunca hemen ortamdan uzaklaşın insanın piskolojisi çok bozuluyor bunda tecrübeli yim tabiİdrar torbası canım, sezeryanda bir süre ayağa kalkamayacağın için vajinadan sonda takılıyor, netten şekline bakabilirsin, yaşamadığımız için endişelenebiliyoruz acır mı diye ama kesinlikle takıldığını bile hissetmiyorsun.
O kadar çok tatlı yedim ki son 3 kontroldr ama bana mısın demedi demkki benim minik çikolata sevmicek bu hafta başka dr a gidecem inşallah gösterir sağlıklı olsun da napalm gösterdiği zaman görürüm artık :)Hayırlısı olsun cnm tatlı bişeyler ye yarım saat önce falan hareketli olsun göstersin artık insan çok merak ediyor tabi başka tecrübeli doktor hemen görÜr
Canım kendini öyle stres yapma benim arkadaşım geçen sene hamileydi bebek hep aşağıdaydı farklı sıkıntıların yoksa aşşa da olması bi sıkıntı yaratmaz oda hiç yukarı çıkmadı ayını doldurdu sezeryan öncesiSalı günü başka bi uzmana gidicem kendi doktorum çok ilgisiz. Sizce çıkar mı yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?