2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet evet veriliyormuş ve çok güzelmiş geçen ay arkadaşım Doğum yaptı çantanın içi dolu bir şekilde şampuandan pişik kremine battaniyeye kıyafete Bebek bezine kadar bebekle ilgili tüm ihtiyaçlar varmış.

Öğrendiğim iyi oldu hiç duymamıştım teşekkür ederim :)

Ya şu kramplar bi bende geçmedi gitti, magnezyum aldım calsiyum aldım şimdi osteocare alıyorum.sodamı da içiyorum ama illa gece ya bacağıma ya kalçama kramp giriyor acısına kalkıyorum.
onu dr a sordum ara ara oluyor bazen eskısı kadar olmasa da dedım.kemıklerın basında odem oluşuyormuş normal dedı bana.ama benımkı az sen yıne de bır dr a sor ıstersen.

Canm kuruduğu icin de deri soyulur.bol bol yağ sür

27 hafta bitiyo. Valla 3 aydan itibaren sürdüm ama banamısın demedi :) cildim çok ama çok kuru ona bağlıyorum
cnormalde benim de cildim çok kurudur, ben zeytin yağı sürüyorum. cildimi çok güzel nemlendiriyor. zeytin yağını tavsiye ederim. hatta hindistan cevizi yağı, badem yağı falan kullananlar da memnunmuş.

onu dr a sordum ara ara oluyor bazen eskısı kadar olmasa da dedım.kemıklerın basında odem oluşuyormuş normal dedı bana.ama benımkı az sen yıne de bır dr a sor ıstersen.
hep söylüyorum ama yine geceleri kramp acısına uyanıyorum. kan tahlilimde de eksik çıkmadı.
kabullendim artık.

cnormalde benim de cildim çok kurudur, ben zeytin yağı sürüyorum. cildimi çok güzel nemlendiriyor. zeytin yağını tavsiye ederim. hatta hindistan cevizi yağı, badem yağı falan kullananlar da memnunmuş.
Ben de simdiye kadar bebek yağı kullanyrdm.evde dogal zeytin yağı var.artk ondan da sürüyorum.bir de farkettim ki nemli olunca igne vurunca cok acitmiyo

Benim de öyle oluyor profil resmimi de değiştiremiyorum

canım forum yöneticilerine bir sor ,istersen teknik bölümde sorun yaşayanların yazdığı başlık vardı du bakim bi dk.

maşallah canım, sen çok az kilo almıştın dimi

azı çoku 6 kilo aldım canım bu ay daha bitmedi 2 kilo almışım ama karnım çok kocaman aslında burda üstümdeki bol diye belli olmuyo :) teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…