- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.781
Evet evet veriliyormuş ve çok güzelmiş geçen ay arkadaşım Doğum yaptı çantanın içi dolu bir şekilde şampuandan pişik kremine battaniyeye kıyafete Bebek bezine kadar bebekle ilgili tüm ihtiyaçlar varmış.Canım Bebek bakım çantası da veriyorlar mı?bş arkadaşım 3 yıl önce Acıbadem'de Doğum yaptı.çanta hediye etmişler,çanta çok güzeldi çok memnun kaldım okiedog aldım onun yerine hastanenin verdiğini kullandım dedi.
hay allah muz da ye canım, onu denedin mi?Ya şu kramplar bi bende geçmedi gitti, magnezyum aldım calsiyum aldım şimdi osteocare alıyorum.sodamı da içiyorum ama illa gece ya bacağıma ya kalçama kramp giriyor acısına kalkıyorum.
oo güzelmiş..fiyatlar nasıl pekiEvet evet veriliyormuş ve çok güzelmiş geçen ay arkadaşım Doğum yaptı çantanın içi dolu bir şekilde şampuandan pişik kremine battaniyeye kıyafete Bebek bezine kadar bebekle ilgili tüm ihtiyaçlar varmış.
Kizlar bende yüklemek isterdm ama bi türlu yukleyemdm kendi resmimi ya
Canım ne agrılı ne sancılı bısey degıl hıc korkulacak bırsey yok. Kolonoskopı yaptırmıstım ozaman bnaa yapmıstı hemsıreler hem tıpta utanma olmz. Hemsıre gelıyor tuvalette alt kısmını soyunup hafıf egılıyorsun makattan krem gıbı bırsey sıkıyorlar pasta susleme pompoası tarzı bı alrtle ıgne turu bır enjektorden bahsetmıyorum. 5-10 sn ıcınde dırekt buyuk tuvaletın fln ne varsa tuvalette cıkartıyorsun. Dogumda cok ıkınmak gerektıgı ıcın anneler aman doktorların ıcınde kakamı yapmıyım endısesıyle ıkınmakta zorlanıyormus hem bunu engellemek ıcın hem de ıkınma esnasında buyuk tuvaletın gelıp bebege fln bulasmasın dıye yapıyorlar. Hem gereklı hem agrısız bırsey kızlar
özel sağlık sigortası yoksa bence çok pahalı 8-10 bin civarı, ben özel sağlık sigortam olduğu için gidiyorum yoksa gereksiz bence.oo güzelmiş..fiyatlar nasıl peki
olmuyo basiyom sari yaniyo orasi ama yine yükleyemedm :)yazı yazdığımız yerde dosya yükle seçeneği var ordan cnm
Benim de öyle oluyor profil resmimi de değiştiremiyorumolmuyo basiyom sari yaniyo orasi ama yine yükleyemedm :)
onu dr a sordum ara ara oluyor bazen eskısı kadar olmasa da dedım.kemıklerın basında odem oluşuyormuş normal dedı bana.ama benımkı az sen yıne de bır dr a sor ıstersen.Ya şu kramplar bi bende geçmedi gitti, magnezyum aldım calsiyum aldım şimdi osteocare alıyorum.sodamı da içiyorum ama illa gece ya bacağıma ya kalçama kramp giriyor acısına kalkıyorum.
Canm kuruduğu icin de deri soyulur.bol bol yağ sürCatlak canım yaa catlak onleyıcı krem kullanıyor muydun? Gerci doktorum ne surersen sur catlayacagı varsa catlar demişti :) sadece onlem al ıcın rahatlasın catlak kremini kullan yine de demişti. Benim henuz catlak olmadı ama dun baktım göbek bolgemde deri soyuluyor. Sende de oldu mu bu soyulma ? Guneste yanmısız gibi ince ince soyulma var hergun dustan sonra bebek yagı suruyorum ondan sanırım. Sıcaklarda daha cok dus aldıgımız için yagların fazlasını atıyor sanırım yanı umarım öyledir :)
maşallah canım29. Hafta göbüşümüzle günaydın hanımlarEki Görüntüle 2015869 güzel bir hafta olsun hepimiz için
cnormalde benim de cildim çok kurudur, ben zeytin yağı sürüyorum. cildimi çok güzel nemlendiriyor. zeytin yağını tavsiye ederim. hatta hindistan cevizi yağı, badem yağı falan kullananlar da memnunmuş.27 hafta bitiyo. Valla 3 aydan itibaren sürdüm ama banamısın demedi :) cildim çok ama çok kuru ona bağlıyorum
hep söylüyorum ama yine geceleri kramp acısına uyanıyorum. kan tahlilimde de eksik çıkmadı.onu dr a sordum ara ara oluyor bazen eskısı kadar olmasa da dedım.kemıklerın basında odem oluşuyormuş normal dedı bana.ama benımkı az sen yıne de bır dr a sor ıstersen.
Ben de simdiye kadar bebek yağı kullanyrdm.evde dogal zeytin yağı var.artk ondan da sürüyorum.bir de farkettim ki nemli olunca igne vurunca cok acitmiyocnormalde benim de cildim çok kurudur, ben zeytin yağı sürüyorum. cildimi çok güzel nemlendiriyor. zeytin yağını tavsiye ederim. hatta hindistan cevizi yağı, badem yağı falan kullananlar da memnunmuş.
maşallah canım, sen çok az kilo almıştın dimiBu da ben :) 30. haftanın içindeyim
Benim de öyle oluyor profil resmimi de değiştiremiyorum
maşallah canım, sen çok az kilo almıştın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?