- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.801
Saol canım baktım yazdım oraya da silip tekrar yükleme bile yaptım formu ama duzelmediervanazlim https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/sitede-yasadiginiz-sorunlar.341/ buradaki başlıklara bak cnm
Amaann saldım artık olan oldu :)cnormalde benim de cildim çok kurudur, ben zeytin yağı sürüyorum. cildimi çok güzel nemlendiriyor. zeytin yağını tavsiye ederim. hatta hindistan cevizi yağı, badem yağı falan kullananlar da memnunmuş.
Saol canım baktım yazdım oraya da silip tekrar yükleme bile yaptım formu ama duzelmedi
Evet canim benimde 2 2.5 hafta önden gidiyo hep. Benimkininde bacak boyu karın çevresi açık ara önde. Ama bütün ölçümler önde en çok karın çevresiSelam kızlar.
Haftasonu çok fazla kasıldı karnım bu yüzden randevumu bu güne çektim ve doktordan çıktım şimdi. NST ye girdim yalancı kasılmalarmış . NST de bişey çıkmadı. Ogün stres yaşamıştım o da tetikledi muhtemelen.
Cumartesi günü karnım yan yatmış kabak gibiydi sabah yine yuvarlak haline döndü. Pozisyonu değişmiş. Ayaklar aşağıdaydı önceden şimdi baş aşağı olmuş. Sıcaktan zorla döndü herhalde. Biz bile bunalım geçiriyoruz onlar içerde nasıl yanıyor kimbilir. Bir de benimkinin ölçümlerinin haftaları hep birbirinden farklı. Yani gebeliğin başından beri sata göre büyük ama kafa ve karın daha da büyük çıkıyor. Kafası 8gün önde. Sizde de öyle mi?
Saol canım ilgilendiğin içinyöneticiler görüp cevap yazar insallah cnm ben de bilemiyorum
Evet canım Aylin hanım doktorum 3000 lira dendi doğum ücreti olarak senin doktorun kim sana fiyat verdiler miAylin Hanım mıydı doktorun? Doğum fiyatlarını öğrendin mi?
Benimki sata göre 9 gün önde, kafa ve karın +8 gün önde.Evet canim benimde 2 2.5 hafta önden gidiyo hep. Benimkininde bacak boyu karın çevresi açık ara önde. Ama bütün ölçümler önde en çok karın çevresi
aynı brnimki de öyle canım. ilki de öyleydi bu da öyle. gören doğum yakın herhalde diyip duruyoben de yok daha var diyorum. artık takmıyorumBuda biziz teyzoşlar. 27+2 olduk. Benim oğlum çok aşagıda
canım sofayı çok fasla tüketme ödem yapıyo mineral tuzlar var içinde. magnezyumu kaç tablet alıyosun? ben solgarın calsiyum mahnezyumunu günde 2 tablet. magnormu da günde 2 çok kasılırsqm 3 tablet alıyorum. Allaha şükür iyi geldiYa şu kramplar bi bende geçmedi gitti, magnezyum aldım calsiyum aldım şimdi osteocare alıyorum.sodamı da içiyorum ama illa gece ya bacağıma ya kalçama kramp giriyor acısına kalkıyorum.
Yok canim hic pencere açılmıyorErvanazim dosyanin boyutu büyüktür o yuzden yüklenmiyordr.fotografi biraz kırp küçült tekrar dene istersen.
Ahahahah bnada öyle diyolar :)) bide aşağıda ya baya izne niye cikmadin burda dogurcan diyo musteriler :))aynı brnimki de öyle canım. ilki de öyleydi bu da öyle. gören doğum yakın herhalde diyip duruyoben de yok daha var diyorum. artık takmıyorum
Evet cnim biraz yüksek. Diyetle duzeltilebilir stres yapma. Beyaz Ekmek pirinç makarna patates üzüm incir tüketmemeye çalış bide meyve tatlilardan sonra süt ayran tüket duzelir insallahkızlar maşallah göbişlerinize de bebişlerinize de. 75 gr şeker yüklemesi yapan varmı içinizde. Ben yaptırdım ama referans değerler yazmıyor
açlık 78.
1.saat 105
2. saat 135 çıktı.
doktor ilk iki değere bakıp güzel dedi ama baya bir süre gidemiycem 2. saat yüksek gibi geldi fikri olan var mı?
75 gr için referans değerler böyle yazıyor ama bilmiyorum ki canım.Evet cnim biraz yüksek. Diyetle duzeltilebilir stres yapma. Beyaz Ekmek pirinç makarna patates üzüm incir tüketmemeye çalış bide meyve tatlilardan sonra süt ayran tüket duzelir insallah
Canim benimde 1 saat tok 135 çıkmıştı bana acil diyet verdi. Cok şükür düşmüştü sonra75 gr için referans değerler böyle yazıyor ama bilmiyorum ki canım.
Glukoz Açlık max 92
Glukoz 60 dk max 180
Glukoz 120 dk. max 153
saol canım bakalım benimki ne diycek.Canim benimde 1 saat tok 135 çıkmıştı bana acil diyet verdi. Cok şükür düşmüştü sonra
Aminn canım en güzel aşk gerçekten Allah kucağınada almayı nasip etsinnKızlar ben oğlumun yüzünü ilk defa dün gördüm. Herşey normal çok şükür 29+4 1412 kg 38 cm civarı. Yalnız onu görünce çok ağladım o kadar tatlı bişeyDi ki inanamadım. Elimizden ultrason fotoğrafı düşmüyor. Eşime ben aşkın ne demek olduğunu bugün anladım dedim. Gerçekten de nasıl farklı bi duygudur. Onu ilk gördüğümde allahım mutlu huzurlu bi yuvada büyütmeyi nasip et bize diye dua ettim. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi :)
Canim senin ki biraz garip olms tam anlamadim yani. Normalde ilk saat yüksek ikinci saat biraz daha düsük olmasi lazim. Seninki tam tersi olmus. Sonuc kagidinda yanlislik yapmis olmasinlar ? 1.ve 2.saat degerlrinin yerindegismis gibi görünüyor.kızlar maşallah göbişlerinize de bebişlerinize de. 75 gr şeker yüklemesi yapan varmı içinizde. Ben yaptırdım ama referans değerler yazmıyor
açlık 78.
1.saat 105
2. saat 135 çıktı.
doktor ilk iki değere bakıp güzel dedi ama baya bir süre gidemiycem 2. saat yüksek gibi geldi fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?