2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Selam kızlar.
Haftasonu çok fazla kasıldı karnım bu yüzden randevumu bu güne çektim ve doktordan çıktım şimdi. NST ye girdim yalancı kasılmalarmış . NST de bişey çıkmadı. Ogün stres yaşamıştım o da tetikledi muhtemelen.
Cumartesi günü karnım yan yatmış kabak gibiydi sabah yine yuvarlak haline döndü. Pozisyonu değişmiş. Ayaklar aşağıdaydı önceden şimdi baş aşağı olmuş. Sıcaktan zorla döndü herhalde. Biz bile bunalım geçiriyoruz onlar içerde nasıl yanıyor kimbilir. Bir de benimkinin ölçümlerinin haftaları hep birbirinden farklı. Yani gebeliğin başından beri sata göre büyük ama kafa ve karın daha da büyük çıkıyor. Kafası 8gün önde. Sizde de öyle mi?

Eklentiler

• IMG_0698.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 51
Evet canim benimde 2 2.5 hafta önden gidiyo hep. Benimkininde bacak boyu karın çevresi açık ara önde. Ama bütün ölçümler önde en çok karın çevresi

Evet canim benimde 2 2.5 hafta önden gidiyo hep. Benimkininde bacak boyu karın çevresi açık ara önde. Ama bütün ölçümler önde en çok karın çevresi
Benimki sata göre 9 gün önde, kafa ve karın +8 gün önde.
Allahım esirgesin yavrularımızı. Her halimiz bir stres

Ya şu kramplar bi bende geçmedi gitti, magnezyum aldım calsiyum aldım şimdi osteocare alıyorum.sodamı da içiyorum ama illa gece ya bacağıma ya kalçama kramp giriyor acısına kalkıyorum.
canım sofayı çok fasla tüketme ödem yapıyo mineral tuzlar var içinde. magnezyumu kaç tablet alıyosun? ben solgarın calsiyum mahnezyumunu günde 2 tablet. magnormu da günde 2 çok kasılırsqm 3 tablet alıyorum. Allaha şükür iyi geldi

aynı brnimki de öyle canım. ilki de öyleydi bu da öyle. gören doğum yakın herhalde diyip duruyoben de yok daha var diyorum. artık takmıyorum
Ahahahah bnada öyle diyolar :)) bide aşağıda ya baya izne niye cikmadin burda dogurcan diyo musteriler :))

kızlar maşallah göbişlerinize de bebişlerinize de. 75 gr şeker yüklemesi yapan varmı içinizde. Ben yaptırdım ama referans değerler yazmıyor
açlık 78.
1.saat 105
2. saat 135 çıktı.
doktor ilk iki değere bakıp güzel dedi ama baya bir süre gidemiycem 2. saat yüksek gibi geldi fikri olan var mı?

Evet cnim biraz yüksek. Diyetle duzeltilebilir stres yapma. Beyaz Ekmek pirinç makarna patates üzüm incir tüketmemeye çalış bide meyve tatlilardan sonra süt ayran tüket duzelir insallah

Evet cnim biraz yüksek. Diyetle duzeltilebilir stres yapma. Beyaz Ekmek pirinç makarna patates üzüm incir tüketmemeye çalış bide meyve tatlilardan sonra süt ayran tüket duzelir insallah
75 gr için referans değerler böyle yazıyor ama bilmiyorum ki canım.
Glukoz Açlık max 92
Glukoz 60 dk max 180
Glukoz 120 dk. max 153

Aminn canım en güzel aşk gerçekten Allah kucağınada almayı nasip etsinn

Canim senin ki biraz garip olms tam anlamadim yani. Normalde ilk saat yüksek ikinci saat biraz daha düsük olmasi lazim. Seninki tam tersi olmus. Sonuc kagidinda yanlislik yapmis olmasinlar ? 1.ve 2.saat degerlrinin yerindegismis gibi görünüyor.

zafrina89 da 75 lik yaptirmisti ama hatirlamiyorum tam neydi degerler.

Ama normal kan degerleri aclik 90nin altinda , 1.saat 140 in 2.saat ise 120 nin altinda olmasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…