2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İkincide benim gibi oturursun:) hiçbir şey almadım doğru düzgün. Acele edip stres olmayin:)))
Yaş aralığı az olunca özellikle hiç bişey alınmıyor puset bebek arabası ortak renk tercih edin çünkü yıpranmıyor bizim hepsi yeni kızımdan oğluma eksik az oluyor ikincide :)

Kizlar ozellikle tecrubeli sezeryan olms anneler bsy sorucam sizce belden uyuşmali dogummu tercih ediym yoksa tamamen uyuyp gozumu actgmda hersy olup bitsn mi bu aralar bunu dusunuyorm ya bana biraz fikir verebilir misnz
Canım ben belden uyuşma oldum herşeyi duydum bebeği anında gördüm hiç uyumamak güzel gibi tabi biraz heycan ve stres yapmaman lazım bunu herkes kaldıramıyor belden uyusup çok heycan yapıp sonra narkoz alıp sezeryana giren tanıdıklarm var ben memnun kaldımm

Evet canım Aylin hanım doktorum 3000 lira dendi doğum ücreti olarak senin doktorun kim sana fiyat verdiler mi
Serkan güçlü benim doktorum. 6.500 dediler. Serkan beyin muayenesi de doğuma girmesi de sgk kapsamında değil. Ben 5.000 diye tahmin etmiştim ama çok safmışım :)

Iste canim kasdettigim bu farkedersen 1.saat 2.saattrn daha yüksek araliga sahip. Bi sor istersen

canım karıştırdıklarını sanmıyorum. ilk açlık çıktı sonra 1. saat çıktı hatta doktora ikisini gösterdim çok iyi şeker yok dedi. 2. saat daha da düşer heralde dedi. Ben de rahat rahat eve geldim. sonuç çıkınca bir baktım daha yüksek şaşırdım bende. göstericem bakalım ne diycek doktor.

Kızlar ozmaan ben de normal epidural dogum hakkında ne dusundugunuzu alAbılır mıyım :) tecrubenız yada bılgınız varmı bu konuda
Normal Doğumun sancısını azaltmak için epidüral uyuşturuyorlarmış.ağrın daha az oluyor.olan arkadaşlarım çok rahat olduğunu söyledi.ha bi de benim hastanemde fiyatı normalden daha pahalı

Eger degerlerde bir yanlislik yoksa doktor 2.saate bakmaya gerek duymamis olmamasi normal. cidden cok iyi sonuc. Ama 2.saatte niye öyle yükselmis. Onu anlamak lazim. Ilk kez karsilastim. 1.sattrn sonra herhangi bir sey yedin mi?

Eger degerlerde bir yanlislik yoksa doktor 2.saate bakmaya gerek duymamis olmamasi normal. cidden cok iyi sonuc. Ama 2.saatte niye öyle yükselmis. Onu anlamak lazim. Ilk kez karsilastim. 1.sattrn sonra herhangi bir sey yedin mi?
Canım yemedim bişey o arada 2 saat. şimdi dahiliye doktorumla görüştüm sorun olmadığını söyledi. Hazır kurabiye tatlı kızartma azaltabilirsin 2. saat biraz yüksek çıktığı için ama değer hala istenenin altında dedi içim rahatladı.

Gözün aydın cnimm

ay canım bana yazılı vermediler sonucu ya 2. saati hatırlıyorum sadece 123 bu sefer gittiğimde alıcam ama sonucları
ben internetten bakmıştım 75lik yükleme sonuçlarına senin yazdığın değerler diildi birde illa yüksek olacak diye bişey yokmuş bnm arkadaşın 1. saat hiç yükselmemiş 2. saat yükselmeye başlamış hipoglisemiye yatkınlık var demişler şekerden yoksun besleniodu bebeğin suyu fazla çoğalıodu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…