- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.821
Yaş aralığı az olunca özellikle hiç bişey alınmıyor puset bebek arabası ortak renk tercih edin çünkü yıpranmıyor bizim hepsi yeni kızımdan oğluma eksik az oluyor ikincide :)İkincide benim gibi oturursun:) hiçbir şey almadım doğru düzgün. Acele edip stres olmayin:)))
Iste canim kasdettigim bu farkedersen 1.saat 2.saattrn daha yüksek araliga sahip. Bi sor istersen75 gr için referans değerler böyle yazıyor ama bilmiyorum ki canım.
Glukoz Açlık max 92
Glukoz 60 dk max 180
Glukoz 120 dk. max 153
Canım ben belden uyuşma oldum herşeyi duydum bebeği anında gördüm hiç uyumamak güzel gibi tabi biraz heycan ve stres yapmaman lazım bunu herkes kaldıramıyor belden uyusup çok heycan yapıp sonra narkoz alıp sezeryana giren tanıdıklarm var ben memnun kaldımmKizlar ozellikle tecrubeli sezeryan olms anneler bsy sorucam sizce belden uyuşmali dogummu tercih ediym yoksa tamamen uyuyp gozumu actgmda hersy olup bitsn mi bu aralar bunu dusunuyorm ya bana biraz fikir verebilir misnz
Serkan güçlü benim doktorum. 6.500 dediler. Serkan beyin muayenesi de doğuma girmesi de sgk kapsamında değil. Ben 5.000 diye tahmin etmiştim ama çok safmışım :)Evet canım Aylin hanım doktorum 3000 lira dendi doğum ücreti olarak senin doktorun kim sana fiyat verdiler mi
Amin canım cümlemizin. :)Aminn canım en güzel aşk gerçekten Allah kucağınada almayı nasip etsinn
İnşallah vaktince gelsin bebişlerimiz hayırlı haberlerle gellOuyy maşallah. Darısı başıma insallah. Enfeksiyon sorunum var ama diyorum ya baska doktora gidicem ondan sonra netlesicek kafamda
Amiin cnim aminnnİnşallah vaktince gelsin bebişlerimiz hayırlı haberlerle gell
Canim senin ki biraz garip olms tam anlamadim yani. Normalde ilk saat yüksek ikinci saat biraz daha düsük olmasi lazim. Seninki tam tersi olmus. Sonuc kagidinda yanlislik yapmis olmasinlar ? 1.ve 2.saat degerlrinin yerindegismis gibi görünüyor.
zafrina89 da 75 lik yaptirmisti ama hatirlamiyorum tam neydi degerler.
Ama normal kan degerleri aclik 90nin altinda , 1.saat 140 in 2.saat ise 120 nin altinda olmasi lazim.
Iste canim kasdettigim bu farkedersen 1.saat 2.saattrn daha yüksek araliga sahip. Bi sor istersen
Maşallah canımmm. Kac haftalıksın? Sizi görünce kendimi pek göbişli hissettim :)Bu da biziz. Resmi kırptı öyle yükleyebildim kızlar.
Bizim gobislerin yaninda senin gobis dort aylik gibi masallah ne gzel ya bn heran dogurck gibiyimBu da biziz. Resmi kırptı öyle yükleyebildim kızlar.
Bu da biziz. Resmi kırptı öyle yükleyebildim kızlar.
Normal Doğumun sancısını azaltmak için epidüral uyuşturuyorlarmış.ağrın daha az oluyor.olan arkadaşlarım çok rahat olduğunu söyledi.ha bi de benim hastanemde fiyatı normalden daha pahalıKızlar ozmaan ben de normal epidural dogum hakkında ne dusundugunuzu alAbılır mıyım :) tecrubenız yada bılgınız varmı bu konuda
Eger degerlerde bir yanlislik yoksa doktor 2.saate bakmaya gerek duymamis olmamasi normal. cidden cok iyi sonuc. Ama 2.saatte niye öyle yükselmis. Onu anlamak lazim. Ilk kez karsilastim. 1.sattrn sonra herhangi bir sey yedin mi?canım karıştırdıklarını sanmıyorum. ilk açlık çıktı sonra 1. saat çıktı hatta doktora ikisini gösterdim çok iyi şeker yok dedi. 2. saat daha da düşer heralde dedi. Ben de rahat rahat eve geldim. sonuç çıkınca bir baktım daha yüksek şaşırdım bende. göstericem bakalım ne diycek doktor.
Canım yemedim bişey o arada 2 saat. şimdi dahiliye doktorumla görüştüm sorun olmadığını söyledi. Hazır kurabiye tatlı kızartma azaltabilirsin 2. saat biraz yüksek çıktığı için ama değer hala istenenin altında dedi içim rahatladı.Eger degerlerde bir yanlislik yoksa doktor 2.saate bakmaya gerek duymamis olmamasi normal. cidden cok iyi sonuc. Ama 2.saatte niye öyle yükselmis. Onu anlamak lazim. Ilk kez karsilastim. 1.sattrn sonra herhangi bir sey yedin mi?
Gözün aydın cnimmCanım yemedim bişey o arada 2 saat. şimdi dahiliye doktorumla görüştüm sorun olmadığını söyledi. Hazır kurabiye tatlı kızartma azaltabilirsin 2. saat biraz yüksek çıktığı için ama değer hala istenenin altında dedi içim rahatladı.
30 bitti canım. Göbişş iyidir. Hamile olduğunu daha bi hissediyor insanMaşallah canımmm. Kac haftalıksın? Sizi görünce kendimi pek göbişli hissettim :)
Ay maşallah benim bunun iki katı ne güzel hiç kilo almamış gibisinizBu da biziz. Resmi kırptı öyle yükleyebildim kızlar.
ay canım bana yazılı vermediler sonucu ya 2. saati hatırlıyorum sadece 123 bu sefer gittiğimde alıcam ama sonuclarıCanim senin ki biraz garip olms tam anlamadim yani. Normalde ilk saat yüksek ikinci saat biraz daha düsük olmasi lazim. Seninki tam tersi olmus. Sonuc kagidinda yanlislik yapmis olmasinlar ? 1.ve 2.saat degerlrinin yerindegismis gibi görünüyor.
zafrina89 da 75 lik yaptirmisti ama hatirlamiyorum tam neydi degerler.
Ama normal kan degerleri aclik 90nin altinda , 1.saat 140 in 2.saat ise 120 nin altinda olmasi lazim.
evt bende bunları görmüştüm B BenanAsiye referans olarak75 gr için referans değerler böyle yazıyor ama bilmiyorum ki canım.
Glukoz Açlık max 92
Glukoz 60 dk max 180
Glukoz 120 dk. max 153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?