- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.841
Arkadaşım maşallah az çıkmış göbeğinBu da biziz. Resmi kırptı öyle yükleyebildim kızlar.
ay maşallah ne tatlı göbek :) ben gerçekten çok kocaman kalıyorum :) :) :)
Aslında benim de kocaman oldu ama kıyafetten herhalde küçük göründü. Herkes kendini dev gibi görüyor galiba :)Bizim gobislerin yaninda senin gobis dort aylik gibi masallah ne gzel ya bn heran dogurck gibiyim
Ay maşallah benim bunun iki katı ne güzel hiç kilo almamış gibisiniz
Sağolun kızlar. 9 kilo aldım aslında boyum uzun olduğu için galiba belli olmuyorArkadaşım maşallah az çıkmış göbeğin
ay canım bana yazılı vermediler sonucu ya 2. saati hatırlıyorum sadece 123 bu sefer gittiğimde alıcam ama sonucları
ben internetten bakmıştım 75lik yükleme sonuçlarına senin yazdığın değerler diildi birde illa yüksek olacak diye bişey yokmuş bnm arkadaşın 1. saat hiç yükselmemiş 2. saat yükselmeye başlamış hipoglisemiye yatkınlık var demişler şekerden yoksun besleniodu bebeğin suyu fazla çoğalıodu çünkü
evt bende bunları görmüştüm B BenanAsiye referans olarak
Hemen totosunu kaşı maşallah gerçektenSağolun kızlar. 9 kilo aldım aslında boyum uzun olduğu için galiba belli olmuyor
Canım bıldıgım hastanelerde hep normalden saha pahalı oluyor evet.Normal Doğumun sancısını azaltmak için epidüral uyuşturuyorlarmış.ağrın daha az oluyor.olan arkadaşlarım çok rahat olduğunu söyledi.ha bi de benim hastanemde fiyatı normalden daha pahalı
Masallah masallah :)Bu da benim ki..26+5 gunluk:)
Iyi o zaman sevindim Canim :)Canım yemedim bişey o arada 2 saat. şimdi dahiliye doktorumla görüştüm sorun olmadığını söyledi. Hazır kurabiye tatlı kızartma azaltabilirsin 2. saat biraz yüksek çıktığı için ama değer hala istenenin altında dedi içim rahatladı.
Dpgrudur canim 75 lik direk yüklemeay canım bana yazılı vermediler sonucu ya 2. saati hatırlıyorum sadece 123 bu sefer gittiğimde alıcam ama sonucları
ben internetten bakmıştım 75lik yükleme sonuçlarına senin yazdığın değerler diildi birde illa yüksek olacak diye bişey yokmuş bnm arkadaşın 1. saat hiç yükselmemiş 2. saat yükselmeye başlamış hipoglisemiye yatkınlık var demişler şekerden yoksun besleniodu bebeğin suyu fazla çoğalıodu çünkü
Dpgrudur canim 75 lik direk yüklemeay canım bana yazılı vermediler sonucu ya 2. saati hatırlıyorum sadece 123 bu sefer gittiğimde alıcam ama sonucları
Oy maşallah canım.daha vaktin var,inşallah kendiliğinden sağlıcakla gelir:))Kızlar şimdi doktordan geldim.
Kilosu 1500 boyu 42 cm
Suyu herşeyi çok güzel dedi.
Bebeğin başı aşağı inmemiş.eğer inmezse sezeryan olur dedi.
Eğer sezeryan olursa 5 eylüle tarih verdi.
Elini yumruk yapmış emiyodu kuzum :)
Evet canım veriorlar kıyafetler bebek ve anne için ilk ihtiyaclar hepsi var. Hastanede aür sagöa makinası biberon hersey oluyor hatta anneye göğüs ucu kremi fln bile cıkıyor cantadanCanım Bebek bakım çantası da veriyorlar mı?bş arkadaşım 3 yıl önce Acıbadem'de Doğum yaptı.çanta hediye etmişler,çanta çok güzeldi çok memnun kaldım okiedog aldım onun yerine hastanenin verdiğini kullandım dedi.
6.500 biraz çokmuş ama Serkan bey perinaroloji uzmaniydi galiba ben detaylı ultrason için gitmiştim ona iyi bir doktordu canım :) ama doğumla ilgili hastaneyle konuşmadım hiç ne veriyorlar ne vermiyorlar bilgim yok sadece oda süsleme ve fotoğraf çekimi fiyata dahil dedilerSerkan güçlü benim doktorum. 6.500 dediler. Serkan beyin muayenesi de doğuma girmesi de sgk kapsamında değil. Ben 5.000 diye tahmin etmiştim ama çok safmışım :)
Bılgi için sagol canım hatta sey diyorlar ilk silikon meme ucuyla emzirmeye baslayın emzirme bitmeden meme ucunu cıkarıp kendi memenizle devam edın demısler ama deneyıp yasayıp gorucez. Bır de meme ucunu nasıl sterılıze edıyoruz bılgın varmı kaynatılırmıBenim ucu hiç yoktu Gögüs ucu çıkartıcı aldık ama çıkartıyor hemen geri kaçıyor onu yapamadık sonra silikon Gögüs ucu onu kullandım bir süre bebek daha kuvvetli çekene kadar ve ucu bir süre sonra büyüdü
Masalllahh canım..kilo fazla değil..cok tatliGöbiş rekoru bende sanırım. 7 kilo aldım. Annemde böyleymiş sanırım genetik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?