2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

evt bende bunları görmüştüm B BenanAsiye referans olarak

Canım konuştum doktorla sorun yok dedi. zatn 75lik olduğu için her halukarda sınırın altında dedi. ama dikkat etmek istersen yine de kızartmaları hazır ürünleri azalt dedi. ki zaten yemiyordum. benimde açlık 78, 1. saat 105, 2. saat 135 çıktı canım.

Iyi o zaman sevindim Canim :)

Dpgrudur canim 75 lik direk yükleme
Benim verdigim degerler zaten normal bir ögünden hemen sonra olmasi gereken Deger. Sagolasin canim

Dpgrudur canim 75 lik direk yükleme
Benim verdigim degerler zaten normal bir ögünden hemen sonra olmasi gereken Deger. Sagolasin canim

Oy maşallah canım.daha vaktin var,inşallah kendiliğinden sağlıcakla gelir:))

Evet canım veriorlar kıyafetler bebek ve anne için ilk ihtiyaclar hepsi var. Hastanede aür sagöa makinası biberon hersey oluyor hatta anneye göğüs ucu kremi fln bile cıkıyor cantadan

Serkan güçlü benim doktorum. 6.500 dediler. Serkan beyin muayenesi de doğuma girmesi de sgk kapsamında değil. Ben 5.000 diye tahmin etmiştim ama çok safmışım :)
6.500 biraz çokmuş ama Serkan bey perinaroloji uzmaniydi galiba ben detaylı ultrason için gitmiştim ona iyi bir doktordu canım :) ama doğumla ilgili hastaneyle konuşmadım hiç ne veriyorlar ne vermiyorlar bilgim yok sadece oda süsleme ve fotoğraf çekimi fiyata dahil dediler

Bılgi için sagol canım hatta sey diyorlar ilk silikon meme ucuyla emzirmeye baslayın emzirme bitmeden meme ucunu cıkarıp kendi memenizle devam edın demısler ama deneyıp yasayıp gorucez. Bır de meme ucunu nasıl sterılıze edıyoruz bılgın varmı kaynatılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…