- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.861
Masalllahh canım..cok tatliBu da benim ki..26+5 gunluk:)
Maşallah bebisine.ben en son gittiğimde başı aşağıdaydı..bence seninki de düzelir..Kızlar şimdi doktordan geldim.
Kilosu 1500 boyu 42 cm
Suyu herşeyi çok güzel dedi.
Bebeğin başı aşağı inmemiş.eğer inmezse sezeryan olur dedi.
Eğer sezeryan olursa 5 eylüle tarih verdi.
Elini yumruk yapmış emiyodu kuzum :)
Maşallah canım..bende toplam 4 kilo almışım.bende 66 ile hamile kaldim..suan 70 olmuşum..kilo aldığım belli olmuyor.boyum uzun.178 boyundayim.Kizlar bu da benim oglusum bugun 27+4 olduk. Kilolu basladim 66 ile 70 olduk. 4 kilo ile devam simdilik
Ay ne guzel boyun var canim senin o kilo belli bile olmaz. Onemli olan saglikli olmamiz bebislerle birlikte gerisi boş zatenMaşallah canım..bende toplam 4 kilo almışım.bende 66 ile hamile kaldim..suan 70 olmuşum..kilo aldığım belli olmuyor.boyum uzun.178 boyundayim.
Canim atakent acibadem de dogum yapcak olan sendin demi doğru hatirliyorum. Guzel hizmetmis valla. Ben daha oraya muayeneye hic gitmedim 32. Haftada gidicem insallah.Evet canım veriorlar kıyafetler bebek ve anne için ilk ihtiyaclar hepsi var. Hastanede aür sagöa makinası biberon hersey oluyor hatta anneye göğüs ucu kremi fln bile cıkıyor cantadan
Göbiş rekoru bende sanırım. 7 kilo aldım. Annemde böyleymiş sanırım genetik :)
Maşallah bebisine.ben en son gittiğimde başı aşağıdaydı..bence seninki de düzelir..
Oy maşallah canım.daha vaktin var,inşallah kendiliğinden sağlıcakla gelir:))
Maşallah bebisine ben 27. Haftada gittim başı asagidaydi cuma günü gittim başı yukarı çıkmışti doktor 9. Ayın içinde nasıl olacağı önemli ona göre doğumu konuşuruz dedi. Bizim muhtemel doğum tarihlerimizde aynı :) merak ediyordum sezeryan olursa ne zaman alır doktorum diyeKızlar şimdi doktordan geldim.
Kilosu 1500 boyu 42 cm
Bende 29+3 de gittim 29+4 çıktı ultrason da kilosu 1412 boy 38 cm gayet iyi uyumlu demişti doktorum.Biz de bugün doktora gittik 29+1 olduk ama ultrasonda 31 haftanın içinde gözüküyor. Kilosu 1435 boyu 37 cm dedi bana az geldi ama doktor normal hatta önde bile gidiyor dedi :))
Canım genelde birinci saat yüksek çıkar ikinci saat düşer ama sende tam tersi olmuş çok ilginç geldi.kızlar maşallah göbişlerinize de bebişlerinize de. 75 gr şeker yüklemesi yapan varmı içinizde. Ben yaptırdım ama referans değerler yazmıyor
açlık 78.
1.saat 105
2. saat 135 çıktı.
doktor ilk iki değere bakıp güzel dedi ama baya bir süre gidemiycem 2. saat yüksek gibi geldi fikri olan var mı?
Maşallah bebisine ben 27. Haftada gittim başı asagidaydi cuma günü gittim başı yukarı çıkmışti doktor 9. Ayın içinde nasıl olacağı önemli ona göre doğumu konuşuruz dedi. Bizim muhtemel doğum tarihlerimizde aynı :) merak ediyordum sezeryan olursa ne zaman alır doktorum diye
Doner cnm insallah daha zamanin var benim gecen hafta bas asagiydi bu hafta gene dondu hissediyorum gene yukarlarda tepis tepis masllah kuzuna bu aradaKızlar şimdi doktordan geldim.
Kilosu 1500 boyu 42 cm
Hahaha tamam kaşıdım :)Hemen totosunu kaşı maşallah gerçekten
Doner cnm insallah daha zamanin var benim gecen hafta bas asagiydi bu hafta gene dondu hissediyorum gene yukarlarda tepis tepis masllah kuzuna bu arada
Benim en son kontolde bas asagiydi, ve muayene esnasinda döndü :)Demek bebişler devamlı hareket halinde :)
Artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?