2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Maşallah bebisine.ben en son gittiğimde başı aşağıdaydı..bence seninki de düzelir..

Maşallah canım..bende toplam 4 kilo almışım.bende 66 ile hamile kaldim..suan 70 olmuşum..kilo aldığım belli olmuyor.boyum uzun.178 boyundayim.
Ay ne guzel boyun var canim senin o kilo belli bile olmaz. Onemli olan saglikli olmamiz bebislerle birlikte gerisi boş zaten

Evet canım veriorlar kıyafetler bebek ve anne için ilk ihtiyaclar hepsi var. Hastanede aür sagöa makinası biberon hersey oluyor hatta anneye göğüs ucu kremi fln bile cıkıyor cantadan
Canim atakent acibadem de dogum yapcak olan sendin demi doğru hatirliyorum. Guzel hizmetmis valla. Ben daha oraya muayeneye hic gitmedim 32. Haftada gidicem insallah.

Maşallah bebisine ben 27. Haftada gittim başı asagidaydi cuma günü gittim başı yukarı çıkmışti doktor 9. Ayın içinde nasıl olacağı önemli ona göre doğumu konuşuruz dedi. Bizim muhtemel doğum tarihlerimizde aynı :) merak ediyordum sezeryan olursa ne zaman alır doktorum diye

Biz de bugün doktora gittik 29+1 olduk ama ultrasonda 31 haftanın içinde gözüküyor. Kilosu 1435 boyu 37 cm dedi bana az geldi ama doktor normal hatta önde bile gidiyor dedi :))
Bende 29+3 de gittim 29+4 çıktı ultrason da kilosu 1412 boy 38 cm gayet iyi uyumlu demişti doktorum.

Canım genelde birinci saat yüksek çıkar ikinci saat düşer ama sende tam tersi olmuş çok ilginç geldi.

Belki benimde o zamana değişir pozisyonu
İlk ağustosun sonu gibi dedi.erken alırsanız nefes darlığı filan olurmu dedim.
Bayramda yokum bayramdan sonrada alırız hem daha iyi olur dedi.
İnş bayramda gelmeye kalkışmaz :)

Doner cnm insallah daha zamanin var benim gecen hafta bas asagiydi bu hafta gene dondu hissediyorum gene yukarlarda tepis tepis masllah kuzuna bu arada

Doner cnm insallah daha zamanin var benim gecen hafta bas asagiydi bu hafta gene dondu hissediyorum gene yukarlarda tepis tepis masllah kuzuna bu arada

Demek bebişler devamlı hareket halinde :)
Artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Reactions: NGY
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…