- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.881
Evet serkan bey çok iyi bir doktor gerçekten. Biz zaten serkan bey için geldik Tınaztepe ye. Riskli durumum olduğu için tercih ettik. Oda süsleme, lohusa şerbeti, 50-100 poz arası fotoğraf çekimi dahilmiş. 2 gece hastanede kalma durumunda ekstra ücret yokmuş. Şimdilik bunlar. Daha öğrenirsem aktarırım sana6.500 biraz çokmuş ama Serkan bey perinaroloji uzmaniydi galiba ben detaylı ultrason için gitmiştim ona iyi bir doktordu canım :) ama doğumla ilgili hastaneyle konuşmadım hiç ne veriyorlar ne vermiyorlar bilgim yok sadece oda süsleme ve fotoğraf çekimi fiyata dahil dediler
Ağustosun son haftası 38 in içinde oluyor gelişimi iyiyse alınabilir aslında ama eğer benimde dönmezse ya ağustosun son günü yada bayram bitince olur herhaldeBelki benimde o zamana değişir pozisyonu
İlk ağustosun sonu gibi dedi.erken alırsanız nefes darlığı filan olurmu dedim.
Bayramda yokum bayramdan sonrada alırız hem daha iyi olur dedi.
İnş bayramda gelmeye kalkışmaz :)
Canım evet kısmetse orda dogum yapıcam hatta ctesi randevum var :) dogumunu orda yapacak olan sendin dimi gebze tarafından mı gelıcektin? Bence doktoruna alısman için cok gec kalmasan iyi olur canım annenin psikolojisi dogumda cok etkili olucakCanim atakent acibadem de dogum yapcak olan sendin demi doğru hatirliyorum. Guzel hizmetmis valla. Ben daha oraya muayeneye hic gitmedim 32. Haftada gidicem insallah.
Tam bi tatliş göbüşün :)Bu da benim göbeğim şuana kadar 13 kg aldım kendimi çok ağır hissediyorum.
Tamam canım deneyim biervanazlim canm bak ben yükleyebildm bende kk uygulamasi yukluydu ordn giriym normalde ama simdi chorme den giris yaptm foto yukleyebildm sende bi dene istersen
Ağustosun son haftası 38 in içinde oluyor gelişimi iyiyse alınabilir aslında ama eğer benimde dönmezse ya ağustosun son günü yada bayram bitince olur herhalde
Ouyyy maşallah subanallah annesi. Kaç haftaliksin suandaKızlar şimdi doktordan geldim.
Kilosu 1500 boyu 42 cm
Suyu herşeyi çok güzel dedi.
Bebeğin başı aşağı inmemiş.eğer inmezse sezeryan olur dedi.
Eğer sezeryan olursa 5 eylüle tarih verdi.
Elini yumruk yapmış emiyodu kuzum :)
Oyy maşallah canım sayende yaptım dediğin gibi oldu teşekkür ederimEki Görüntüle 2016204 bende 31+1 gunlk oldm toplamda 14 kilo aldm kizlar :)
Benim 75likti, 1 saat 142, 2 saat 112 çıkmıştı.kızlar maşallah göbişlerinize de bebişlerinize de. 75 gr şeker yüklemesi yapan varmı içinizde. Ben yaptırdım ama referans değerler yazmıyor
açlık 78.
1.saat 105
2. saat 135 çıktı.
doktor ilk iki değere bakıp güzel dedi ama baya bir süre gidemiycem 2. saat yüksek gibi geldi fikri olan var mı?
Evet canim. Doktor 32. Haftadan sonra dedi ama bilmiyorum havalar da o kadar sicak ki insan useniyor ta oraya gitmeye. Normalde kac haftada bir çağırıyor seni doktor. Aslinda 28 gibi bir gitmem lazim. Direk oraya mi gitsem napsam.Canım evet kısmetse orda dogum yapıcam hatta ctesi randevum var :) dogumunu orda yapacak olan sendin dimi gebze tarafından mı gelıcektin? Bence doktoruna alısman için cok gec kalmasan iyi olur canım annenin psikolojisi dogumda cok etkili olucak
Bu arada en şık sendin galibaBu da benim göbeğim şuana kadar 13 kg aldım kendimi çok ağır hissediyorum.
Sizinde pijama superEki Görüntüle 2016204 bende 31+1 gunlk oldm toplamda 14 kilo aldm kizlar :)
Eveet bencedeee. Bebislerimizi atalim bencee. Ben yarin gitcem atarim hemencikBu arada foto yukleme isini ilk kim baslatti hatirlayamadim..ama keyifli oldu..boyle atraksiyonlar gapalim arada:)
Guzel haberlerle gel isallahEveet bencedeee. Bebislerimizi atalim bencee. Ben yarin gitcem atarim hemencik
Bebisin divar kagidi mi fondaki? O da guzelmisBu da bizden 27+2 ve 8 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?