2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet serkan bey çok iyi bir doktor gerçekten. Biz zaten serkan bey için geldik Tınaztepe ye. Riskli durumum olduğu için tercih ettik. Oda süsleme, lohusa şerbeti, 50-100 poz arası fotoğraf çekimi dahilmiş. 2 gece hastanede kalma durumunda ekstra ücret yokmuş. Şimdilik bunlar. Daha öğrenirsem aktarırım sana

Ağustosun son haftası 38 in içinde oluyor gelişimi iyiyse alınabilir aslında ama eğer benimde dönmezse ya ağustosun son günü yada bayram bitince olur herhalde

ervanazlim canm bak ben yükleyebildm bende kk uygulamasi yukluydu ordn giriym normalde ama simdi chorme den giris yaptm foto yukleyebildm sende bi dene istersen

Canim atakent acibadem de dogum yapcak olan sendin demi doğru hatirliyorum. Guzel hizmetmis valla. Ben daha oraya muayeneye hic gitmedim 32. Haftada gidicem insallah.
Canım evet kısmetse orda dogum yapıcam hatta ctesi randevum var :) dogumunu orda yapacak olan sendin dimi gebze tarafından mı gelıcektin? Bence doktoruna alısman için cok gec kalmasan iyi olur canım annenin psikolojisi dogumda cok etkili olucak

Ağustosun son haftası 38 in içinde oluyor gelişimi iyiyse alınabilir aslında ama eğer benimde dönmezse ya ağustosun son günü yada bayram bitince olur herhalde

O zaman gelince herşey belli olur artık
Doğumdan konuşunca heyecanlandım :)
Son günler halimi düşünemiyorum :)

Ouyyy maşallah subanallah annesi. Kaç haftaliksin suanda

Benim 75likti, 1 saat 142, 2 saat 112 çıkmıştı.
Senin 2. Saat bana da yüksek geldi ama doktor sorun yok demiş takılma sende.

Evet canim. Doktor 32. Haftadan sonra dedi ama bilmiyorum havalar da o kadar sicak ki insan useniyor ta oraya gitmeye. Normalde kac haftada bir çağırıyor seni doktor. Aslinda 28 gibi bir gitmem lazim. Direk oraya mi gitsem napsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…