2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet canim. Doktor 32. Haftadan sonra dedi ama bilmiyorum havalar da o kadar sicak ki insan useniyor ta oraya gitmeye. Normalde kac haftada bir çağırıyor seni doktor. Aslinda 28 gibi bir gitmem lazim. Direk oraya mi gitsem napsam.
Valla sen bilirsin canım yanı ben doktorla yakalanması gereken o enerjiye cok takılıyorum oyuzden senın yerınde olsam erkenden baslardım dogum yapacak hastaneye gitmeye alısma sürecin hızlanır odalarına bakarsın gerekli sorularını not alırsın cunku gıdınce unutuyor ınsan ama mesafe de epey war yanı tamamen senın kararın musaıtlık durumuna gore bakarsınız.benı hep ayda bır cagırdı suana kadar doktorum canım önceki begenmedıgım doktor benı hamılelıgımın basından berı 15gunde bır cagırıyodu para için illa 15 gunde bır cagırdıgını anladık bıde doktoru sevememıstım devam edemedim. Hastanenın hastaya bakısı da önemli bu noktada sımdı ctesı benim randevum war 28+4 olucaz

Kızlar bebegimin hareketlerini hep sag tarafimda hissediyorum bu normal mi sizce hiç sol da veya yukarılarda degil
Benim de hep solda..ayaklari orada cunku basi sag yukari tarafta.ayaklariyla daha cok hareket ettigi icin heralde hep solda hissediyorum bende..seninde ayagi sagdadir.

ah canım benim bebeğin durumundan dolayı hastane ya da doktor seçme lüksüm pek yok ama bakaım. çocuk kalp doktoru zaten mesut beye yönleriyor bizim gibileri. Sen de ve birkaç kişiden daha duydum mesut beyi. Bebeğimin sağlığı için gözüm kapalı güvenicem ve şuan doğumla ilgili hiç bir arayışım yok inan. durum böyle olunca tek odak nokta oğluşum.

Evet canım kaynayan suya atıp çok az bekletip alıyodum ben sonra peçete üzerine koyarak kendi kuruduktan sonra da kapaklı küçük bi kutu ayarlamıştım Gögüs yara da olmuyor yani Gögüs ucu hertürlü acıyor ya onu takarak emziriyodum yoksa dayanılcak gibi olmuyor ilk zamanlar

İyi akşamlar kızlar, göğüs ucu yara olmasın diye hangi kremi kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben lansinoh, Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı arasında kaldım. Sudokrem duymuştum çok iyi diye ama bugun eczacı onu iyice yıkamadan emzirmenin dedi vazgeçtim. Pişik kremi olarak düşünüyorum ama. Siz neler düşünüyor sunum?

Reactions: NGY
Ben lansinoh aldım, onun dışında evde zaten zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı var, duştan sonra tüm vücuduma sürüp masaj yapıyorum. Lansinoh lanolin denen koyun kılından üretilen bir maddeymiş, göğüs ucuna sürdükten sonra emzirirken yıkamaya gerek yokmuş, doğal bir maddeymiş. Sudokrem i pişik kremi olarak duymuştum, göğüs ucuna kullanıldığını hiç duymamıştım.

Hindistan cevizi yağını bende duydum dolapta muhafaza ediliyor soğuk soğuk sürünce çok iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…