- 4 Haziran 2016
- 36
- 32
- 8
- 35
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.901
günlerimiz ve aldığımız kilolar aynı canim seninle :)Bu da bizden 27+2 ve 8 kilo
Yok canım terlikle ne şıklığıBu arada en şık sendin galiba
Evet çok tatlı oldu gerçekten :)Bu arada foto yukleme isini ilk kim baslatti hatirlayamadim..ama keyifli oldu..boyle atraksiyonlar gapalim arada:)
Insallah tatlimmGuzel haberlerle gel isallah
Benim 15 inde randevu.
Duvar kagidi degil canim koctastan aldik yapiskanli kaplamaydi galiba adi. Onceden beri evde olan bi dolabimiz vardi onu kapladik :)Bebisin divar kagidi mi fondaki? O da guzelmis
Ay çok güzelmiş canımEvet canım veriorlar kıyafetler bebek ve anne için ilk ihtiyaclar hepsi var. Hastanede aür sagöa makinası biberon hersey oluyor hatta anneye göğüs ucu kremi fln bile cıkıyor cantadan
Benim de hep sol da hissediyorum sağda çok nadirKızlar bebegimin hareketlerini hep sag tarafimda hissediyorum bu normal mi sizce hiç sol da veya yukarılarda degil
canm bende hareketlerini hissettigmdn beri hep sag da gecen ay dr sormustm normal demisti o yuzdn bende artk o konuda endişelenmiyomKızlar bebegimin hareketlerini hep sag tarafimda hissediyorum bu normal mi sizce hiç sol da veya yukarılarda degil
Valla sen bilirsin canım yanı ben doktorla yakalanması gereken o enerjiye cok takılıyorum oyuzden senın yerınde olsam erkenden baslardım dogum yapacak hastaneye gitmeye alısma sürecin hızlanır odalarına bakarsın gerekli sorularını not alırsın cunku gıdınce unutuyor ınsanEvet canim. Doktor 32. Haftadan sonra dedi ama bilmiyorum havalar da o kadar sicak ki insan useniyor ta oraya gitmeye. Normalde kac haftada bir çağırıyor seni doktor. Aslinda 28 gibi bir gitmem lazim. Direk oraya mi gitsem napsam.
Kızlar bebegimin hareketlerini hep sag tarafimda hissediyorum bu normal mi sizce hiç sol da veya yukarılarda degil
Benim de hep solda..ayaklari orada cunku basi sag yukari tarafta.ayaklariyla daha cok hareket ettigi icin heralde hep solda hissediyorum bende..seninde ayagi sagdadir.Kızlar bebegimin hareketlerini hep sag tarafimda hissediyorum bu normal mi sizce hiç sol da veya yukarılarda degil
maşallah canım. işk bebeğin mi? benim de ilki hiç belli değildi. 9 aylıktım okulda çocuklar anlamıyodu bile önlük giyince. ama 2. de daha çok çıktıAslında benim de kocaman oldu ama kıyafetten herhalde küçük göründü. Herkes kendini dev gibi görüyor galiba :)
ah canım benim bebeğin durumundan dolayı hastane ya da doktor seçme lüksüm pek yok ama bakaım. çocuk kalp doktoru zaten mesut beye yönleriyor bizim gibileri. Sen de ve birkaç kişiden daha duydum mesut beyi. Bebeğimin sağlığı için gözüm kapalı güvenicem ve şuan doğumla ilgili hiç bir arayışım yok inan. durum böyle olunca tek odak nokta oğluşum.Valla sen bilirsin canım yanı ben doktorla yakalanması gereken o enerjiye cok takılıyorum oyuzden senın yerınde olsam erkenden baslardım dogum yapacak hastaneye gitmeye alısma sürecin hızlanır odalarına bakarsın gerekli sorularını not alırsın cunku gıdınce unutuyor ınsanama mesafe de epey war yanı tamamen senın kararın musaıtlık durumuna gore bakarsınız.benı hep ayda bır cagırdı suana kadar doktorum canım önceki begenmedıgım doktor benı hamılelıgımın basından berı 15gunde bır cagırıyodu para için illa 15 gunde bır cagırdıgını anladık bıde doktoru sevememıstım devam edemedim. Hastanenın hastaya bakısı da önemli bu noktada sımdı ctesı benim randevum war 28+4 olucaz
çok zayıf hamile kalmışsın sanırım canım. maşallahBu da benim göbeğim şuana kadar 13 kg aldım kendimi çok ağır hissediyorum.
Evet canım kaynayan suya atıp çok az bekletip alıyodum ben sonra peçete üzerine koyarak kendi kuruduktan sonra da kapaklı küçük bi kutu ayarlamıştım Gögüs yara da olmuyor yani Gögüs ucu hertürlü acıyor ya onu takarak emziriyodum yoksa dayanılcak gibi olmuyor ilk zamanlarBılgi için sagol canım hatta sey diyorlar ilk silikon meme ucuyla emzirmeye baslayın emzirme bitmeden meme ucunu cıkarıp kendi memenizle devam edın demısler ama deneyıp yasayıp gorucez. Bır de meme ucunu nasıl sterılıze edıyoruz bılgın varmı kaynatılırmı
Evet 43 kg ile hamile kaldım, şuan dışardan bakılınca bir hamileye göre zayıf gibi duruyorum ama önceden çok zayıf olduğum için bedenim bana çok büyük ve ağır geliyor.çok zayıf hamile kalmışsın sanırım canım. maşallah
Ben lansinoh aldım, onun dışında evde zaten zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı var, duştan sonra tüm vücuduma sürüp masaj yapıyorum. Lansinoh lanolin denen koyun kılından üretilen bir maddeymiş, göğüs ucuna sürdükten sonra emzirirken yıkamaya gerek yokmuş, doğal bir maddeymiş. Sudokrem i pişik kremi olarak duymuştum, göğüs ucuna kullanıldığını hiç duymamıştım.İyi akşamlar kızlar, göğüs ucu yara olmasın diye hangi kremi kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben lansinoh, Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı arasında kaldım. Sudokrem duymuştum çok iyi diye ama bugun eczacı onu iyice yıkamadan emzirmenin dedi vazgeçtim. Pişik kremi olarak düşünüyorum ama. Siz neler düşünüyor sunum?
Hindistan cevizi yağını bende duydum dolapta muhafaza ediliyor soğuk soğuk sürünce çok iyi geliyormuşİyi akşamlar kızlar, göğüs ucu yara olmasın diye hangi kremi kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben lansinoh, Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı arasında kaldım. Sudokrem duymuştum çok iyi diye ama bugun eczacı onu iyice yıkamadan emzirmenin dedi vazgeçtim. Pişik kremi olarak düşünüyorum ama. Siz neler düşünüyor sunum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?