- 4 Temmuz 2017
- 322
- 758
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.921
E o zaman hoşgeldin Elif :)Ee artık yeter bu kadar sessizce takip etmek, sonunda benden de merhabalar hepinize :) ilk günden, ilk mesajdan beri buradayım aslında.
Acınızla acı çektim, mutluluğunuzla sevindim, ihtiyacı olanlara bol dualar ettim.
Elif ben, İstanbul Kartal'dan. 5.5 yaşında bi kızım var, Rabbim bağışlarsa ikinci kızım yolda ve ben 30+2 deyim.
Pendik Bölge/Mustafa Bey'e gidiyorum. Şimdilik 11-12kg aldım, fazlasına hazırım zira ilk kızımda 25kilo almıştım.
Hepinize kucak dolusu sevgiler.
Hoşgeldin canım.benimde ikinci kızım yolda..Ee artık yeter bu kadar sessizce takip etmek, sonunda benden de merhabalar hepinize :) ilk günden, ilk mesajdan beri buradayım aslında.
Acınızla acı çektim, mutluluğunuzla sevindim, ihtiyacı olanlara bol dualar ettim.
Elif ben, İstanbul Kartal'dan. 5.5 yaşında bi kızım var, Rabbim bağışlarsa ikinci kızım yolda ve ben 30+2 deyim.
Pendik Bölge/Mustafa Bey'e gidiyorum. Şimdilik 11-12kg aldım, fazlasına hazırım zira ilk kızımda 25kilo almıştım.
hoşgeldn elif :) rabbim bebegine saglikla kavusmayi nasip etsnEe artık yeter bu kadar sessizce takip etmek, sonunda benden de merhabalar hepinize :) ilk günden, ilk mesajdan beri buradayım aslında.
Senin de iyiymiş aslında fiyatına göre canım şimdilik memnunum hastaneden de doktorumdan da inşallah doğumda da öyle olur :)Evet serkan bey çok iyi bir doktor gerçekten. Biz zaten serkan bey için geldik Tınaztepe ye. Riskli durumum olduğu için tercih ettik. Oda süsleme, lohusa şerbeti, 50-100 poz arası fotoğraf çekimi dahilmiş. 2 gece hastanede kalma durumunda ekstra ücret yokmuş. Şimdilik bunlar. Daha öğrenirsem aktarırım sana
Ben ilk dogumumdada lansinoh almistim bundada lansinoh kullanicam cnm agridigi an surdugum gibi aliyordu agrisini cok memnun kalmistim gelinimizede tavsiye etmiatim.oda cok memnun kalmistiİyi akşamlar kızlar, göğüs ucu yara olmasın diye hangi kremi kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben lansinoh, Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı arasında kaldım. Sudokrem duymuştum çok iyi diye ama bugun eczacı onu iyice yıkamadan emzirmenin dedi vazgeçtim. Pişik kremi olarak düşünüyorum ama. Siz neler düşünüyor sunum?
Aksam bilgilendirici bi video izledim.bebek doğru emzirilildiginde kesinlikle catlama olmaz diyordu.birinde 30 dkdan fazla emzirmemek gerekiyormuş.bu konuda büyüklerimizin tavsiyelerine emzirme yöntemlerini dinlemek gerekiyo sanrm.İyi akşamlar kızlar, göğüs ucu yara olmasın diye hangi kremi kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben lansinoh, Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı arasında kaldım. Sudokrem duymuştum çok iyi diye ama bugun eczacı onu iyice yıkamadan emzirmenin dedi vazgeçtim. Pişik kremi olarak düşünüyorum ama. Siz neler düşünüyor sunum?
Evet canım.Aksam bilgilendirici bi video izledim.bebek doğru emzirilildiginde kesinlikle catlama olmaz diyordu.birinde 30 dkdan fazla emzirmemek gerekiyormuş.bu konuda büyüklerimizin tavsiyelerine emzirme yöntemlerini dinlemek gerekiyo sanrm.
Canım bu ikinci hamileliğin. İlki 26 hafta sürdü malesef. Gerçekten hiç karnım yoktu. Bunda çıktı baya. Sanırım fotoğraftan kaynaklandı. Yok en iyisi yarın ben yeni bir fotoğraf ekleyeyim. Görün göbeğimi gerçek halini :)maşallah canım. işk bebeğin mi? benim de ilki hiç belli değildi. 9 aylıktım okulda çocuklar anlamıyodu bile önlük giyince. ama 2. de daha çok çıktı
Hoşgeldin :)Ee artık yeter bu kadar sessizce takip etmek, sonunda benden de merhabalar hepinize :) ilk günden, ilk mesajdan beri buradayım aslında.
Benim de randevum var. Kızımı ben uyutmuyorum heyecandan :)Yarn randevumz var insallah hayirli haberlerle dönerim şimdiden heycan basti beni bebişide basmş olmali ki bu saatte durmadn uyari tekmeleri atiyo sessiz sessiz onunla iletişim kuruyoz :)
Hoş geldin eliffEe artık yeter bu kadar sessizce takip etmek, sonunda benden de merhabalar hepinize :) ilk günden, ilk mesajdan beri buradayım aslında.
Ee artık yeter bu kadar sessizce takip etmek, sonunda benden de merhabalar hepinize :) ilk günden, ilk mesajdan beri buradayım aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?