2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ee artık yeter bu kadar sessizce takip etmek, sonunda benden de merhabalar hepinize :) ilk günden, ilk mesajdan beri buradayım aslında.

Acınızla acı çektim, mutluluğunuzla sevindim, ihtiyacı olanlara bol dualar ettim.

Elif ben, İstanbul Kartal'dan. 5.5 yaşında bi kızım var, Rabbim bağışlarsa ikinci kızım yolda ve ben 30+2 deyim.

Pendik Bölge/Mustafa Bey'e gidiyorum. Şimdilik 11-12kg aldım, fazlasına hazırım zira ilk kızımda 25kilo almıştım.

Hepinize kucak dolusu sevgiler.

E o zaman hoşgeldin Elif :)

Hoşgeldin canım.benimde ikinci kızım yolda..

hoşgeldn elif :) rabbim bebegine saglikla kavusmayi nasip etsn

Senin de iyiymiş aslında fiyatına göre canım şimdilik memnunum hastaneden de doktorumdan da inşallah doğumda da öyle olur :)

Ben ilk dogumumdada lansinoh almistim bundada lansinoh kullanicam cnm agridigi an surdugum gibi aliyordu agrisini cok memnun kalmistim gelinimizede tavsiye etmiatim.oda cok memnun kalmisti

Aksam bilgilendirici bi video izledim.bebek doğru emzirilildiginde kesinlikle catlama olmaz diyordu.birinde 30 dkdan fazla emzirmemek gerekiyormuş.bu konuda büyüklerimizin tavsiyelerine emzirme yöntemlerini dinlemek gerekiyo sanrm.

Aksam bilgilendirici bi video izledim.bebek doğru emzirilildiginde kesinlikle catlama olmaz diyordu.birinde 30 dkdan fazla emzirmemek gerekiyormuş.bu konuda büyüklerimizin tavsiyelerine emzirme yöntemlerini dinlemek gerekiyo sanrm.
Evet canım.
Kahverengi kısmın tamamına yakını bebegin ağzında olmalı.
Sadece meme ucunu doldurunca 3.gün yara olması kaçınılmaz oluyor.
Meme kalkanı denen bir aparat var, catlak oluşmasını, oluşmuş çatlağın emzirirken acimasini önlerken, içinde biriken süt o çatlakları onarilmasini sağlıyormus ikinci bebegimde deneyerek öğrendim.
Zaten bebegimizin agzi biraz daha buyuyup, emme becerisi gelistiginde (ki yaklaşık 1ay sürüyor) onsuz çok rahat emziriyorsunuz.
Kesinlikle emzirirken kahverengi kısmın tamamını minisin agzina doldurmak gerekli.

Hoşbuldum çok sağolun.

Kızımdayken kullandım silikon göğüs ucunu, ne yaptıysam almadı, bende zaten hiç uç muç yok malesef.. 7 saat aç bıraktım gene almadı kendi mememide, silikon ucuda.

3ay boyunca sağıp verdim, sonra da yaptığımız korkunç uçak yolculuğundan sonra sütüm kesildi zaten.

Bu sefer enjektör olayını deneyeceğim, hatta 20-25tl bişeydi fiyatı göğüs ucu çıkarma pompası, onu da alacağım. Gene olmazsa elimden geleni yaptıktan sonra kadere bırakacağım. 3ay emdi diye kahrolmadım hiç kızımda, çünkü çok savaştım.

Her bebeğe her kural tutmuyor malesef, inşaAllah hepimiz güzelce emzirebiliriz uzun süre.

maşallah canım. işk bebeğin mi? benim de ilki hiç belli değildi. 9 aylıktım okulda çocuklar anlamıyodu bile önlük giyince. ama 2. de daha çok çıktı
Canım bu ikinci hamileliğin. İlki 26 hafta sürdü malesef. Gerçekten hiç karnım yoktu. Bunda çıktı baya. Sanırım fotoğraftan kaynaklandı. Yok en iyisi yarın ben yeni bir fotoğraf ekleyeyim. Görün göbeğimi gerçek halini :)

Hoşgeldin :)

Arkadaşlar aranızda gebelik yüzünden ürtiker olan varmı. İlk zamanlar vucudumdaydı o geçti iki aydır el ayağımda. Deri altı şişiyo beyaz yuvarlaklar olusuyo kaşınıyo ve ayagımın üstüne basamıyorum. Yokmu başıma böyle bişi gelen Karaciger enzimleri normal cıktı

Hoş geldin eliff )

hoşgeldin elif burdaymışsın gerçi zaten duaların için de teşekkürler o zaman

Günaydın Kızlar Dünki doktor muayenemiz harika geçti
NST'ye bağlandığımda miniğimin hareketleri öyle kuvvetliydi ki görevli kız lastikleri bağlarken hep kaydırdı
Doktor haftada 2 kez çağırıyordu bu hafta artık 1'e düşürelim dedi. Hedefimiz 32. haftayı görmek sonra 34'ü hedefleyeceğiz dedi önümüzdeki hafta yıllık izin kullanmak istiyorum doktora danıştım. Uzun yola çıkmadığın ve fazla güneşte kalmadığın sürece olur dedi. Uzun yola çıkıp çıkmamayı sen bilirsin ama gidersen doğru birşey yapmış olmazsın dedi.

1350 gr olmuşuz dün 29+3 idim. Doğum gerçekleşmediği sürece kurban bayramına kadar çalışırım diyordum ama eşim 32. haftadan sonra bırak diyor. Ben de en azından Temmuz ayını doldurayım diyorum bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…