- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.961
Hoşgeldiniz aramıza memnun musunuz mudEe artık yeter bu kadar sessizce takip etmek, sonunda benden de merhabalar hepinize :) ilk günden, ilk mesajdan beri buradayım aslında.
Acınızla acı çektim, mutluluğunuzla sevindim, ihtiyacı olanlara bol dualar ettim.
Elif ben, İstanbul Kartal'dan. 5.5 yaşında bi kızım var, Rabbim bağışlarsa ikinci kızım yolda ve ben 30+2 deyim.
Pendik Bölge/Mustafa Bey'e gidiyorum. Şimdilik 11-12kg aldım, fazlasına hazırım zira ilk kızımda 25kilo almıştım.
Hepinize kucak dolusu sevgiler.
Hoşgeldiniz aramıza hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah mustafa beyden ve bölge hastanesinden memnun musunuz acaba?Ee artık yeter bu kadar sessizce takip etmek, sonunda benden de merhabalar hepinize :) ilk günden, ilk mesajdan beri buradayım aslında.
Acınızla acı çektim, mutluluğunuzla sevindim, ihtiyacı olanlara bol dualar ettim.
Elif ben, İstanbul Kartal'dan. 5.5 yaşında bi kızım var, Rabbim bağışlarsa ikinci kızım yolda ve ben 30+2 deyim.
Pendik Bölge/Mustafa Bey'e gidiyorum. Şimdilik 11-12kg aldım, fazlasına hazırım zira ilk kızımda 25kilo almıştım.
Hepinize kucak dolusu sevgiler.
Günaydın kızlar kaçıncı haftadan sonra acaba ayda bir doktor kontrolü sona gunaudim cnm 34 olmasi lazm
Günaydın güzel anneler :) bugun okadar güzel uyandim kii yağmurdan sebep :) ve bugun izinliyim bu havada terlemeden ohh misss tadini cikaricam. Oğluşumu gorücem insallah :)
maşallh prensese :) bende birazdan içeriye gircm cok heycanliym inşllh iyi şeyler duyarimGünaydın kızlar, biz de kontrolden geldik. 1586 gram olmuş kızım. Herşey yolunda. Bize arkasını dönmüş uyuyordu. Baya uğraştık ama yüzünü göremedik. Dün gece ben onu uyutmadım heyecandan. O da muayenede uyudu napsın:) haftaya cuma çalışabilir raporu almaya gidicem. Doktor 34 35 e kadar çalışabileceğimi söyledi. Tabii herşey yolunda giderse. Bizden bu kadar
aileden yardımcı olacak kimsen de yoksa zor tabi..ilk bebeğinizde daha küçükmüş, çalışmamak daha mantıklı sizin için. adanada sıcaktır, biz bursa da bunaldık,allah kolaylık versin..bu arada meslektaşızBu arada sizlerin hala çalıştığını görünce imreniyorum ben ılk bebegıme 6 aylık gebeyken işten ayrıldım o gün bugündür çalışmıyorum sımdı ıkıncı gelıyor inşallah ne zaman donerim bende bilmiyorum yanımda esımden baska kimse yok kızım 20 aylık sımdı ise 29 haftalık hamıleyım bütün dengem alt ust ıkıncı doğduğunda napıcam kara kara düşünüyorum suan adanadayız esım sabah sekız akşam on çalışıyor aslında yalnız bile sayılırım hamılelık küçük bebek tek basına herşey cok zor gelıyor tabıkı cok şükür dıyorum ama iş hayatımı ozledım aslında mimarım ama cocuk hamılelık kımse yok yanı artık ev hanımıyım oda ne hanımlık sormayın
Sıcak olsa keske sadece yanıyor resmençalışırken daha rahattım açıkcası şimdi daha cok yoruluyorum psıkolojık te fızıksel de sanırım birkaç sene sonra düzene girer herşey diye umut ediyorum ole olmasını diliyorumaileden yardımcı olacak kimsen de yoksa zor tabi..ilk bebeğinizde daha küçükmüş, çalışmamak daha mantıklı sizin için. adanada sıcaktır, biz bursa da bunaldık,allah kolaylık versin..bu arada meslektaşız
Bu arada sizlerin hala çalıştığını görünce imreniyorum ben ılk bebegıme 6 aylık gebeyken işten ayrıldım o gün bugündür çalışmıyorum sımdı ıkıncı gelıyor inşallah ne zaman donerim bende bilmiyorum yanımda esımden baska kimse yok kızım 20 aylık sımdı ise 29 haftalık hamıleyım bütün dengem alt ust ıkıncı doğduğunda napıcam kara kara düşünüyorum suan adanadayız esım sabah sekız akşam on çalışıyor aslında yalnız bile sayılırım hamılelık küçük bebek tek basına herşey cok zor gelıyor tabıkı cok şükür dıyorum ama iş hayatımı ozledım aslında mimarım ama cocuk hamılelık kımse yok yanı artık ev hanımıyım oda ne hanımlık sormayın
Bu arada sizlerin hala çalıştığını görünce imreniyorum ben ılk bebegıme 6 aylık gebeyken işten ayrıldım o gün bugündür çalışmıyorum sımdı ıkıncı gelıyor inşallah ne zaman donerim bende bilmiyorum yanımda esımden baska kimse yok kızım 20 aylık sımdı ise 29 haftalık hamıleyım bütün dengem alt ust ıkıncı doğduğunda napıcam kara kara düşünüyorum suan adanadayız esım sabah sekız akşam on çalışıyor aslında yalnız bile sayılırım hamılelık küçük bebek tek basına herşey cok zor gelıyor tabıkı cok şükür dıyorum ama iş hayatımı ozledım aslında mimarım ama cocuk hamılelık kımse yok yanı artık ev hanımıyım oda ne hanımlık sormayın
Canım bebeğine "onur abiye kardes, gurur" ismini önermiştim senin konunda.31+3 ten herkese merhaba. İkinci oğlumu bekliyorum Allah izin verirse..
Bu sicaklarda 6 ve 1.5 yaşındaki kuzularima salonda halının sutune havlu serip iki leğen su dolduruyorum, koyuyorum onlerine, bir de suya batan ve batmayan oyuncakları koyuyorum. Birlikte çok eğleniyoruz. Sicaklarda muhteşem güzel bir etkinlik oluyor.aileden yardımcı olacak kimsen de yoksa zor tabi..ilk bebeğinizde daha küçükmüş, çalışmamak daha mantıklı sizin için. adanada sıcaktır, biz bursa da bunaldık,allah kolaylık versin..bu arada meslektaşız
Amin inşallah öyle olur dedıgınız gıbı bazen cok kızıyorum kendıme netten takıp edıyorum herkes süper anne kimse çocuğuna tv izletmiyor kımse telefon vermiyor herkes herşeyi dört dörtlük yapıyor da ben neden beceremiyorum diye herkes hem evine hem işine hem sosyal hayata yemeye icmeye gezmeye herseye vakıt ayırıyor herkeste bir Güler yüz kendıme bakıyorum birde heyhat...Allah kolaylik versin kucuk cocukla zor gercekten benimki uc yasina yakin olmasina ragmen cok cok zorlaniyorum anliorum seni ama yapicak bisey yok insallah birlikte buyuduklerindede ileride biz rahat edicez
Onur'a Oğuz geliyor Allah izin verirse Can'ım.. Onur adını ben koymuştum, Oğuz'u da eşim..Canım bebeğine "onur abiye kardes, gurur" ismini önermiştim senin konunda.
Neye karar verdiniz?
Bu arada çok güzel buyumus gobis :)
Bu rahatsızlığı ilk defa duydum canım,acil şifalar diliyorum..Arkadaşlar aranızda gebelik yüzünden ürtiker olan varmı. İlk zamanlar vucudumdaydı o geçti iki aydır el ayağımda. Deri altı şişiyo beyaz yuvarlaklar olusuyo kaşınıyo ve ayagımın üstüne basamıyorum. Yokmu başıma böyle bişi gelen Karaciger enzimleri normal cıktı
Çok guzel, uyumlu da olmuş.Onur'a Oğuz geliyor Allah izin verirse Can'ım.. Onur adını ben koymuştum, Oğuz'u da eşim..
Gözün aydın canım,inşallah 38lş haftaları da beraber göreceğiz.işte zorlanıyorsan bence de bırak.Günaydın KızlarDünki doktor muayenemiz harika geçti
NST'ye bağlandığımda miniğimin hareketleri öyle kuvvetliydi ki görevli kız lastikleri bağlarken hep kaydırdı
Doktor haftada 2 kez çağırıyordu bu hafta artık 1'e düşürelim dedi. Hedefimiz 32. haftayı görmek sonra 34'ü hedefleyeceğiz dediönümüzdeki hafta yıllık izin kullanmak istiyorum doktora danıştım. Uzun yola çıkmadığın ve fazla güneşte kalmadığın sürece olur dedi. Uzun yola çıkıp çıkmamayı sen bilirsin ama gidersen doğru birşey yapmış olmazsın dedi.
1350 gr olmuşuz dün 29+3 idim. Doğum gerçekleşmediği sürece kurban bayramına kadar çalışırım diyordum ama eşim 32. haftadan sonra bırak diyor. Ben de en azından Temmuz ayını doldurayım diyorum bilemedim
Canım bence sosyal medyada paylaşılan ile gerçekte olan arasında dağlar kadar fark var.sosyal medyada herşey dört dörtlük gözüküyor gerçekteyse değil.benim çevremde herkes çocuğuna çizgi film izletiyor,telefonla oynatıyor.abır cubur yediriyor.sen engellesen bile çevren buna müsade etmiyor.ve çevremdeki çoğu kişinin sosyal hayatı Yok denecek kadar az.hatta birçoğumuz hayat telaşesinden koptuk gittik.Amin inşallah öyle olur dedıgınız gıbı bazen cok kızıyorum kendıme netten takıp edıyorum herkes süper anne kimse çocuğuna tv izletmiyor kımse telefon vermiyor herkes herşeyi dört dörtlük yapıyor da ben neden beceremiyorum diye herkes hem evine hem işine hem sosyal hayata yemeye icmeye gezmeye herseye vakıt ayırıyor herkeste bir Güler yüz kendıme bakıyorum birde heyhat...
Anlatılanlar gerçeği ne kadar yansıtıyor allah bilir.Amin inşallah öyle olur dedıgınız gıbı bazen cok kızıyorum kendıme netten takıp edıyorum herkes süper anne kimse çocuğuna tv izletmiyor kımse telefon vermiyor herkes herşeyi dört dörtlük yapıyor da ben neden beceremiyorum diye herkes hem evine hem işine hem sosyal hayata yemeye icmeye gezmeye herseye vakıt ayırıyor herkeste bir Güler yüz kendıme bakıyorum birde heyhat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?