2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hoşgeldiniz aramıza memnun musunuz mud
Hoşgeldiniz aramıza hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah mustafa beyden ve bölge hastanesinden memnun musunuz acaba?

Günaydın güzel anneler :) bugun okadar güzel uyandim kii yağmurdan sebep :) ve bugun izinliyim bu havada terlemeden ohh misss tadini cikaricam. Oğluşumu gorücem insallah :)

Ohh bugun senin icin gercekten super gunmuss bende harika hissediyorum havadan dolayi ohh serin serin butun gn tadini cikaricm insallah

maşallh prensese :) bende birazdan içeriye gircm cok heycanliym inşllh iyi şeyler duyarim

Bu arada sizlerin hala çalıştığını görünce imreniyorum ben ılk bebegıme 6 aylık gebeyken işten ayrıldım o gün bugündür çalışmıyorum sımdı ıkıncı gelıyor inşallah ne zaman donerim bende bilmiyorum yanımda esımden baska kimse yok kızım 20 aylık sımdı ise 29 haftalık hamıleyım bütün dengem alt ust ıkıncı doğduğunda napıcam kara kara düşünüyorum suan adanadayız esım sabah sekız akşam on çalışıyor aslında yalnız bile sayılırım hamılelık küçük bebek tek basına herşey cok zor gelıyor tabıkı cok şükür dıyorum ama iş hayatımı ozledım aslında mimarım ama cocuk hamılelık kımse yok yanı artık ev hanımıyım oda ne hanımlık sormayın

aileden yardımcı olacak kimsen de yoksa zor tabi..ilk bebeğinizde daha küçükmüş, çalışmamak daha mantıklı sizin için. adanada sıcaktır, biz bursa da bunaldık,allah kolaylık versin..bu arada meslektaşız

Sıcak olsa keske sadece yanıyor resmençalışırken daha rahattım açıkcası şimdi daha cok yoruluyorum psıkolojık te fızıksel de sanırım birkaç sene sonra düzene girer herşey diye umut ediyorum ole olmasını diliyorum

Allah kolaylik versin kucuk cocukla zor gercekten benimki uc yasina yakin olmasina ragmen cok cok zorlaniyorum anliorum seni ama yapicak bisey yok insallah birlikte buyuduklerindede ileride biz rahat edicez

Canım maddi imkanların ölçüsünde ev işleri için (en azından ilk bir yıl) destek almani kesinlikle tavsiye ederim.
Bir arkadaştan şu lafı işittiğimi hatirliyorum "bu zamana kadar paramızla rezil olmuşuz".
Herşeyin ustesinden gelinemeyecegine gore, öncelikli olanları sen yapmalısin (cocuklarina sevgi ve ilgi gosterme), imkanlar ölçüsünde gerekli olanları hizmet olarak satın almalisin (en azından 15 günde bir ev supurtme vs gibi), daha az onemlilerden daha uzun aralıklarla (haftada bir yerine 2-3 ayda bir yapsan da olacak isleri) yapmak üzere vazgecebilirsin (cam silme gibi).
Korkma, çocuklarını ihmal etme, gerisinin pek de mükemmel olmasına takılma.
Kolaylıklar dilerim canım.

Bu sicaklarda 6 ve 1.5 yaşındaki kuzularima salonda halının sutune havlu serip iki leğen su dolduruyorum, koyuyorum onlerine, bir de suya batan ve batmayan oyuncakları koyuyorum. Birlikte çok eğleniyoruz. Sicaklarda muhteşem güzel bir etkinlik oluyor.
Salon ıslanmış, dağılmış pek takmiyorum.
Onların mutlu olması benim önceliğim.
İki çocuk bazı vazgecisleri beraberinde getiriyor. Buna alışınca mutlu oldum.

Allah kolaylik versin kucuk cocukla zor gercekten benimki uc yasina yakin olmasina ragmen cok cok zorlaniyorum anliorum seni ama yapicak bisey yok insallah birlikte buyuduklerindede ileride biz rahat edicez
Amin inşallah öyle olur dedıgınız gıbı bazen cok kızıyorum kendıme netten takıp edıyorum herkes süper anne kimse çocuğuna tv izletmiyor kımse telefon vermiyor herkes herşeyi dört dörtlük yapıyor da ben neden beceremiyorum diye herkes hem evine hem işine hem sosyal hayata yemeye icmeye gezmeye herseye vakıt ayırıyor herkeste bir Güler yüz kendıme bakıyorum birde heyhat...

Bu rahatsızlığı ilk defa duydum canım,acil şifalar diliyorum..

Gözün aydın canım,inşallah 38lş haftaları da beraber göreceğiz.işte zorlanıyorsan bence de bırak.

Canım bence sosyal medyada paylaşılan ile gerçekte olan arasında dağlar kadar fark var.sosyal medyada herşey dört dörtlük gözüküyor gerçekteyse değil.benim çevremde herkes çocuğuna çizgi film izletiyor,telefonla oynatıyor.abır cubur yediriyor.sen engellesen bile çevren buna müsade etmiyor.ve çevremdeki çoğu kişinin sosyal hayatı Yok denecek kadar az.hatta birçoğumuz hayat telaşesinden koptuk gittik.

Anlatılanlar gerçeği ne kadar yansıtıyor allah bilir.
Ama anneler olarak pozitif olmaya, bu zorluklarla nasıl baş edecegimizi paylasmaya ihtiyacımız var kuşkusuz.
Yoksa sadece dert yanmak bizi cirpindikca batirir. Yapmamız gereken mevcut probleme çözüm yolları üretmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…