- 11 Ocak 2016
- 405
- 391
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.941
gözünaydın:)Günaydın KızlarDünki doktor muayenemiz harika geçti
NST'ye bağlandığımda miniğimin hareketleri öyle kuvvetliydi ki görevli kız lastikleri bağlarken hep kaydırdı
Doktor haftada 2 kez çağırıyordu bu hafta artık 1'e düşürelim dedi. Hedefimiz 32. haftayı görmek sonra 34'ü hedefleyeceğiz dediönümüzdeki hafta yıllık izin kullanmak istiyorum doktora danıştım. Uzun yola çıkmadığın ve fazla güneşte kalmadığın sürece olur dedi. Uzun yola çıkıp çıkmamayı sen bilirsin ama gidersen doğru birşey yapmış olmazsın dedi.
1350 gr olmuşuz dün 29+3 idim. Doğum gerçekleşmediği sürece kurban bayramına kadar çalışırım diyordum ama eşim 32. haftadan sonra bırak diyor. Ben de en azından Temmuz ayını doldurayım diyorum bilemedim
e bebek de kampanyalar oluyor, ben oradan almıştım 115x115 e 25 e falan geliyordu 110x120 yi de yine aynı fiyattan buldum arada kontrol edebilirsiniz kampanyaları bazen cok iyi oluyor.Canım ben English Home dan aldım 2 ki müslin bez 70 tl den 35 tl ye düşmüştü. Desen olarak çeşit Yok, erkekler için mavi puantiyeli kızlar için pembe puantiyeli var sadece. Ama bazı instagram hesaplarında baktım 170-180 tl ikili olarak. Kalite olarak fark var mıdır bilmiyorum ama onların daha çok deseni modeli var.
hani hastane çıkışlarında oluyor ya bere de denebilir ama sapka diye geciyor. Evet bir iki tane aldım. tülbentlerin yapısına benziyor ama ondan daha yoğun bir dokusu var o nedenle iki katta olsa tülbent o işi göremeyebilir. Mermerşahi mi deniyor tülbentlere emin olamadım bir de mermerşahi bez varMüslimin bez evet çok pahalı.ben almadım henüz onun yerine 2-3 tülbenti üst üste dikip örtsem olur mu ki diye düşünüyorum. Yapısı tülbente çok benziyordu.
Bebek şapkası derken neyi kastettin canım banyo için olan mı? Normal bere mi?
28 den sonra iki haftada bir cagrılır ama kimi doktor 32 den sonra iki haftada bire indiriyor hamileliğin durumuna göre takip gerekli ise arası kısa tututlur genelde 28 den sonra, sorun yok ise 232 hatta 34 bile beklenebilir buna doktor karar verir.Günaydın kızlar kaçıncı haftadan sonra acaba ayda bir doktor kontrolü sona eriyor
nedeni ne acaba? Ben de madem ilk üç ay tülbentle yıkayım, poposunu banyo süngeri ile yıkarım.Canım Ayşe Öner'in kitabında okudum bebeği tülbentle yıkayın yazıyor.annem ve kv dr aynı şeyi söyledi.o yüzden sünger almaktan vazgeçtim tülbentle yıkayacağım.
canım nedenini öğrenmek lazım alerjik mi yoksa stresten mi. Cok sıcaklar ve hamilelik tetikler. Neye alerjin varsa bir müddet ondan ve ürünlerinden uzak dur. Ürtiker ben 2. gebeliğimde geçirmiştim, Allah yardımcın olsun. Hava değişimi iyi olur.Arkadaşlar aranızda gebelik yüzünden ürtiker olan varmı. İlk zamanlar vucudumdaydı o geçti iki aydır el ayağımda. Deri altı şişiyo beyaz yuvarlaklar olusuyo kaşınıyo ve ayagımın üstüne basamıyorum. Yokmu başıma böyle bişi gelen Karaciger enzimleri normal cıktı
Günaydın kızlar kaçıncı haftadan sonra acaba ayda bir doktor kontrolü sona eriyor
Hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızınıEe artık yeter bu kadar sessizce takip etmek, sonunda benden de merhabalar hepinize :) ilk günden, ilk mesajdan beri buradayım aslında.
Acınızla acı çektim, mutluluğunuzla sevindim, ihtiyacı olanlara bol dualar ettim.
Elif ben, İstanbul Kartal'dan. 5.5 yaşında bi kızım var, Rabbim bağışlarsa ikinci kızım yolda ve ben 30+2 deyim.
Pendik Bölge/Mustafa Bey'e gidiyorum. Şimdilik 11-12kg aldım, fazlasına hazırım zira ilk kızımda 25kilo almıştım.
Hepinize kucak dolusu sevgiler.
Ne güzel şeyler söylemiş doktorun. Gözün aydın canım. Peki doktorun çalışma konusunda ne söylediGünaydın KızlarDünki doktor muayenemiz harika geçti
NST'ye bağlandığımda miniğimin hareketleri öyle kuvvetliydi ki görevli kız lastikleri bağlarken hep kaydırdı
Doktor haftada 2 kez çağırıyordu bu hafta artık 1'e düşürelim dedi. Hedefimiz 32. haftayı görmek sonra 34'ü hedefleyeceğiz dediönümüzdeki hafta yıllık izin kullanmak istiyorum doktora danıştım. Uzun yola çıkmadığın ve fazla güneşte kalmadığın sürece olur dedi. Uzun yola çıkıp çıkmamayı sen bilirsin ama gidersen doğru birşey yapmış olmazsın dedi.
1350 gr olmuşuz dün 29+3 idim. Doğum gerçekleşmediği sürece kurban bayramına kadar çalışırım diyordum ama eşim 32. haftadan sonra bırak diyor. Ben de en azından Temmuz ayını doldurayım diyorum bilemedim
Günaydın..dün akşam çok nemli ve bunaltıcıydı ama bugune serin uyandık çok şükür, işallah bir süre böyle devam ederGünaydın güzel anneler :) bugun okadar güzel uyandim kii yağmurdan sebep :) ve bugun izinliyim bu havada terlemeden ohh misss tadini cikaricam. Oğluşumu gorücem insallah :)
Canım gözün aydın maşallah prensese.suan kac haftaliksinGünaydın kızlar, biz de kontrolden geldik. 1586 gram olmuş kızım. Herşey yolunda. Bize arkasını dönmüş uyuyordu. Baya uğraştık ama yüzünü göremedik. Dün gece ben onu uyutmadım heyecandan. O da muayenede uyudu napsın:) haftaya cuma çalışabilir raporu almaya gidicem. Doktor 34 35 e kadar çalışabileceğimi söyledi. Tabii herşey yolunda giderse. Bizden bu kadar
Canım gözün aydın.senin adına çok sevindim.Günaydın KızlarDünki doktor muayenemiz harika geçti
Sağol canım aynen öyle doğumdan sonra bebeğinizle biraz daha zaman geçirebilmek tek derdimiz. Ben part time çalışıyorum ama işim masabaşı değil. Hatta işim hamileliğe hiç ama hiç uygun değil. Ama napalım hayat şartlarıgünaydın, gözünaydın
ne kadar çalışabilirsek o kadar iyi tabi sonrası için.hep böyle güzel gitsin işallah kontroller..
Sağol canım 30+3 üm bugün.Canım gözün aydın maşallah prensese.suan kac haftaliksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?