2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
gözünaydın:)

e bebek de kampanyalar oluyor, ben oradan almıştım 115x115 e 25 e falan geliyordu 110x120 yi de yine aynı fiyattan buldum arada kontrol edebilirsiniz kampanyaları bazen cok iyi oluyor.

hani hastane çıkışlarında oluyor ya bere de denebilir ama sapka diye geciyor. Evet bir iki tane aldım. tülbentlerin yapısına benziyor ama ondan daha yoğun bir dokusu var o nedenle iki katta olsa tülbent o işi göremeyebilir. Mermerşahi mi deniyor tülbentlere emin olamadım bir de mermerşahi bez var

Günaydın kızlar kaçıncı haftadan sonra acaba ayda bir doktor kontrolü sona eriyor
28 den sonra iki haftada bir cagrılır ama kimi doktor 32 den sonra iki haftada bire indiriyor hamileliğin durumuna göre takip gerekli ise arası kısa tututlur genelde 28 den sonra, sorun yok ise 232 hatta 34 bile beklenebilir buna doktor karar verir.

Canım Ayşe Öner'in kitabında okudum bebeği tülbentle yıkayın yazıyor.annem ve kv dr aynı şeyi söyledi.o yüzden sünger almaktan vazgeçtim tülbentle yıkayacağım.
nedeni ne acaba? Ben de madem ilk üç ay tülbentle yıkayım, poposunu banyo süngeri ile yıkarım.

canım nedenini öğrenmek lazım alerjik mi yoksa stresten mi. Cok sıcaklar ve hamilelik tetikler. Neye alerjin varsa bir müddet ondan ve ürünlerinden uzak dur. Ürtiker ben 2. gebeliğimde geçirmiştim, Allah yardımcın olsun. Hava değişimi iyi olur.

Hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını

Ne güzel şeyler söylemiş doktorun. Gözün aydın canım. Peki doktorun çalışma konusunda ne söyledi

Günaydın güzel anneler :) bugun okadar güzel uyandim kii yağmurdan sebep :) ve bugun izinliyim bu havada terlemeden ohh misss tadini cikaricam. Oğluşumu gorücem insallah :)
Günaydın..dün akşam çok nemli ve bunaltıcıydı ama bugune serin uyandık çok şükür, işallah bir süre böyle devam eder
güzel haberlerini bekliyoruz oğluşunun

Günaydın kızlar, biz de kontrolden geldik. 1586 gram olmuş kızım. Herşey yolunda. Bize arkasını dönmüş uyuyordu. Baya uğraştık ama yüzünü göremedik. Dün gece ben onu uyutmadım heyecandan. O da muayenede uyudu napsın:) haftaya cuma çalışabilir raporu almaya gidicem. Doktor 34 35 e kadar çalışabileceğimi söyledi. Tabii herşey yolunda giderse. Bizden bu kadar

Canım gözün aydın maşallah prensese.suan kac haftaliksin

Canım gözün aydın.senin adına çok sevindim.

günaydın, gözünaydın
ne kadar çalışabilirsek o kadar iyi tabi sonrası için.hep böyle güzel gitsin işallah kontroller..
Sağol canım aynen öyle doğumdan sonra bebeğinizle biraz daha zaman geçirebilmek tek derdimiz. Ben part time çalışıyorum ama işim masabaşı değil. Hatta işim hamileliğe hiç ama hiç uygun değil. Ama napalım hayat şartları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…