2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
nedeni ne acaba? Ben de madem ilk üç ay tülbentle yıkayım, poposunu banyo süngeri ile yıkarım.
Tülbentin çok yumuşak dokusu var,geçmişte doğal sünger çok az bulunuyordu ama tülbent daha yaygın birşey belki ondandır.hepimizin evinde tülbent mutlaka vardır.

Hoşgeldiniz aramıza memnun musunuz mud

Hoşgeldiniz aramıza hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah mustafa beyden ve bölge hastanesinden memnun musunuz acaba?

Hoşbuldum, amin innnnnşaAllaaahhh sağlıkla kavuşalım hrpimiz yavrularımıza.

Hastane gayet güzel, ultrason cihazı çok iyi, her gittiğimde renkli görüyorum kızımı, siyah beyaz çıktı alıyoruz ama renkli basım yapmıyor cihaz bizde telefonla çekiyoruz, geçen ayki kızımın fotosunu ekleyeuim hatta..

Doktorum çok enteresan
Tam eşim ve benim kafadan! İnanılmaz rahat, bilgili ve pozitif. Facebooktan da takip ediyoruz kendisini, çatır çatır doğurtuyor aşkla!
9 yaşında geçirdiğim bir operasyonla idrar yoluma yapay damar takıldı benim, 15 yıl tedavisi sürdü. Normal doğum yapamadım bu yüzden, hep içimde kaldı! Normal doğumun mucizesini yaşayamadığım için depresyona girmiştim.
Mustafa Bey bu doğumda, hiç bişey olmaz, gel biz normal deneyelim dedi. O gün gelsinde ne olur bilinmez ama, bu bile bağladı beni doktoruma.
Gereksiz test, tahlil, ilaç sevmiyor buda bir artı tabi benim için.

Bu arada eklediğim görüntü geçen ayın, perşembe tekrar randevumuz var, doğum fiyatlarını da konuşacağız.

Eklentiler

• IMG-20170605-WA0013.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 82
Maşallah kuzucuğuna.Ay rapor alma dönemimize geldik dimi,zaman ne kadar hızlı geçiyor.

Gözün aydın canım sonuçta işte yoruluyorsun evde dinlenirsen daha iyi olur bencee hedeflediğin zamanları görürsün inşallah

Merhaba hoşgeldin bebeğinin cinsiyeti ne :)

Doktor ile anlaşmak çok önemli gerçekten. Kafana göre doktor bulabilmek büyük şans. Kızın da melek gibi insan bakmaya doyamıyor anne karnındaki görüntülere

Ayyy aynen canım doktor çok önemli bizim doktorda öyle fanatik Beşiktaş lı eşim ve bende öyle sohbet ediyolar maçtan falann sohbet koyu olunca bende bebeğime uzun dakka lar doyuyorum :)))

Kızlar biraz geçilmeli de olsa ben de resmimi yüklüyorum,şu an 29.hafta içindeyim.5kilo aldım.öncesinde kilolu olduğumdan biz kızımla kocaman olduk:))
Ben hamiş fotoğraflarını çok seviyorum :) göbeğin çok güzel maşallah öyle fazla kilolu görünmüyorsun merak etme

Kızlar dün akşam banyoda ayağım kaydı popo üstü yere düştüm.eşim çığlığıma geldi,çok korktukbacağımda sırtımda falan hafif bereler var.karnımda çok ince sızı var ama bebeğin hareketlerini hissetmeye devam ediyorum. Kanamam olmadı,akıntıda da değişiklik Yok.o yüzden doktora gitmedik.işte de kendimi yormamaya çalışıyorum. verilmiş sadakamız varmış..

Ayyy aynen canım doktor çok önemli bizim doktorda öyle fanatik Beşiktaş lı eşim ve bende öyle sohbet ediyolar maçtan falann sohbet koyu olunca bende bebeğime uzun dakka lar doyuyorum :)))
Taktik süpermiş canım,benim eşim de fanatik BJK. Hatta geçenlerde kızımıza BJK pijama takımı aldık. Durdurmasam daha da alacak:))

Hepınıze çok teşekkür ederim bu arada verdıginiz değerli öneriler ıcın sanırım doğru yerdeydim bir kadını ancak diğer bir kadın anlayabılır cok teşekkürler herkese
herkese teşekkürler hoşbulduk benım bebegım erkek nasıpse ismini de uraz kaaan düşünüyoruz 29 haftalığız bende 6 kilo aldım ama zayıf hamıle kaldığım icin aman aman kılom yok cok az yememe rağmen aslında cok almışım bazı arkadaşlar daha 2-3 kılo da masallah nasıl oluyor anlamadım

Geçmiş olsun canım.
Ben de ikinci bebegime 7 haftalık hamileyken sakrum (bel ve kuyruk sokumu arasindaki omurga bolumu) üstü çok şiddetli düşmüştüm (iki yıldır hala ağrısına dayanamadigim oluyor). O zaman kadın dogumcumun dedigi "korkma bebeğe birşey olmaz, ama sana olmuştur. Ortopediye git" olmuştu.
Sen de bebegim icon endiselenme diye yazdim. Ama senin durumunu değerlendirip kendin için gitmen gerekebilir.
Cok gecmis olsun tekrardan.

Geçmiş olsun canim dikkatli olmak lazım ama göbüşler buyudugunden denge sıkıntısı olabiliyor iyiki daha kötü düşmemiş sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…