2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Geçmiş olsun canım. Kanama ağrı yoksa bişey olmamıştır. Biraz karnında zıplamıştır bebiş o kadar

Bende kızımda hemen verdim bunda da takmıyorum Allahtan çatlama olmuyor o yüzden bebeğim sağlıklı gelsin hertürlü gider kilo :)

Canım gözün aydın.senin adına çok sevindim.

teşekkür ederim cnm

yalnız çocuk bakmak kolay değil, ben de yalnız olucam ve işi bırakmam gerekecek. Eğer doktorum bırakmamı isteseydi işi de bırakırdım hamleyken ama gerek görmedi o yüzden ne kadar çalışsam kardır deyip çalışıyorum ağrım sızım olmadığı için..

Gözün aydın canım,inşallah 38lş haftaları da beraber göreceğiz.işte zorlanıyorsan bence de bırak.

amin tatlım ne büyük mutluluk olur benim için ... işte zorlanmıyorum aslında sorun orda, eşim de 32. haftada bırak diyor bekar bir teyzesi var (çk da severim kendisini) onu çağırdım senle duracak evde aklım sende kalıyor diyor :))

Gözün aydın canım sonuçta işte yoruluyorsun evde dinlenirsen daha iyi olur bencee hedeflediğin zamanları görürsün inşallah

inşallah teşekkür ederim cnm

çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ben de gebelik testini yaptığımın ertesi günü düşmüştüm çok korkuyo insan senin karnın burnunda bir de Allah korumus

Yani birde bu sosyal medyanın süper anneleri varya onlar aynı zamanda mükemmel eş mükemmel gelin iyi gezgın iyi okur harıka bir karıyer mutluluk dolu mükemmel hayatlar darısı basımıza

Öncelikle hoşgeldin ben de bir çoğu hesabın samimiyetine inanmıyorum. Samimiyetine inandığım az sayıda hesap var o konuda..

Ben actigim zman trt cocugu aciyorum bnce cok gzel cizgi filmler var mesela kare die bi cizgi film uzun kisa uzak yakin yavas hizli tekrar tekrar soyluyorlar sonra bi bakiyorum oglum.oyuncakalrinda bi kisa bi uzun gosterip tekrarliyor bana gosteriyor benimde soylememi istiyor o sekilde oyun kuruyor sonra yakin uzaga geciyorum yukari asagi derkn bi oyun yapmis oluyoruz pekismis oluyor ogretici oluyor ama tabi kotu cizgi film kanallarida var surekli vurmali kirmali siddetli acmiyorum o kanallari

benim muhtemel doğum tarihim 5 eylül 31+0 görünüyorum. Seninki 7 eylülse 30+4 olman gerekmiyor mu? Gerçi bu forumda ki imzada ne hikmetse 6 eylül görünüyor. hesaplayıcılar farklı farklı
Başta kese gelişimine göre öyleydi. Şimdi sata göre böyle. 1 gün 2 gün çok farketmez ama :)

Aynen kızlar sormayın bende ev hanımı olmama rağmen o sosyalliği yapamıyorum eee iş bitmiyor yemek çamaşır vs. Kızıma telefonda veriyorum ama Allahtan bağımlı değil çok az oyalanıyo çizgi film de bakıyor inanın önceden hiç bakmadı heryeri dağıtmasundan dya ediyodum şimdi trt cocuk ta belirli çizgi filmleri izliyor bağımlı olmadığı sürede sıkıntı yok

Aynen cnm bafmli olmadigi surece sikinti yok mesela camasir asiyorum bi yandan buraya bakiorum tv acmami istedi simdi actim rafadan tayfa var begenmedi gitti oyuncaklariyla oynuyor simdi :)

Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedi bebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi

Canım çok geçmiş olsun :/ Benim de her banyoda aklıma geliyor azami dikkat ediyorum ama olabiliyor işte. Allah korusun miniklerimizi

Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedi bebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Bir sonraki kontrolünüz ne zaman canım? Sık sık kontrole gitsen belki çözülür boynundan, görünce rahat edersin.

hemen endişelenme canım,işallah sorun çıkmaz..kendi kendine düzelen birşeymi bu acaba, hareket etikçe? bu konuda bir açıklama yaptı mı?

Canım hemen endişelenme. Bir çok Bebek bu şekilde doğuyor. Annem abimi hem kordon dolonmış bir şekilde hem de ayak geliş doğurmuş. Allah yardım edecek merak etme

hemen endişelenme canım,işallah sorun çıkmaz..kendi kendine düzelen birşeymi bu acaba, hareket etikçe? bu konuda bir açıklama yaptı mı?
ya sadece dr kordom insallh uzundr dedi aslinda bebgmn cok hareketli oldgu icnde dolandgni soyledi eger üçncuyude dolarsa daha tehlikeli olacagini soyledi herhangi bi tedavisi yok 47 gun dişni sık ani harektler yapma dedi

Canım pekçok bebek (kordonu nispeten daha uzun olanlar, plesentasi rahim arka duvarına yapışan bebekler ve erkek bebeklerde daha fazla gorulmekle beraber) pekçok bebek bir iki hatta 3 kez kordonunu boynuna dolayabilliyormus.
Ablamin büyük oglu da iki kez doladigi kordonuyla doğdu.
Endişe edecek bir durum olmasa da dr lar risk grubuna alıp sıkı takip ediyorlarmış.
Ayrıca o kordondan akan kan öyle tazyikli ki kolay kolay düğüm olmuyor.
İçini ferah tutmaya çalış, drunun önerilerine uy, ekstra bir durum varlığında hemen hastaneye git.
Bebislerimizin pek çoğu muhtemel bir erken doğumda "hayatta kalma" yeterligine ulaştı sukur.

canım nasıl 2 kez dolandıysa tersi harekette de açılabilir o dolanma. olumlu düşünelim doktorun dediği gibi de hareketlerini takip et kaygılanacağın bi durum olursa da direk git doktoruna

çok geçmiş olsun canım. Geçenlerde de eşim balkonda eğilmişken arkasında bakayım dedim o ani bi kalkış yaptı ve direk göbeğime çarptı baya sarsıldı ve çok ağrı oldu. ertesi gün doktora gittim doktor içerde kanama olmuş mu ona bakalım dedi baktı ve yoktu. 1-2 gün ağrı olabilir içerdeki kaslar çarpmaya bağlı olarak ekstra esnediği için demişti. Gerçekten çok güvenli bir alandalar yavrularımız :) inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…