- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.021
Geçmiş olsun canım. Kanama ağrı yoksa bişey olmamıştır. Biraz karnında zıplamıştır bebiş o kadarKızlar dün akşam banyoda ayağım kaydı popo üstü yere düştüm.eşim çığlığıma geldi,çok korktukbacağımda sırtımda falan hafif bereler var.karnımda çok ince sızı var ama bebeğin hareketlerini hissetmeye devam ediyorum. Kanamam olmadı,akıntıda da değişiklik Yok.o yüzden doktora gitmedik.işte de kendimi yormamaya çalışıyorum. verilmiş sadakamız varmış..
Yani şunu anladım demekki genetik yapı onemli bazıları hıc almıyor bazıları az bazıları cok vs .. bence zaten sorun etmeye gerek sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi teferruat benim kızım 20 aylık 14 kılo almıştım 3 ay sonra eskı kiloma donmuştum hatta daha da fazla verdim
Canım gözün aydın.senin adına çok sevindim.
Bu arada sizlerin hala çalıştığını görünce imreniyorum ben ılk bebegıme 6 aylık gebeyken işten ayrıldım o gün bugündür çalışmıyorum sımdı ıkıncı gelıyor inşallah ne zaman donerim bende bilmiyorum yanımda esımden baska kimse yok kızım 20 aylık sımdı ise 29 haftalık hamıleyım bütün dengem alt ust ıkıncı doğduğunda napıcam kara kara düşünüyorum suan adanadayız esım sabah sekız akşam on çalışıyor aslında yalnız bile sayılırım hamılelık küçük bebek tek basına herşey cok zor gelıyor tabıkı cok şükür dıyorum ama iş hayatımı ozledım aslında mimarım ama cocuk hamılelık kımse yok yanı artık ev hanımıyım oda ne hanımlık sormayın
Gözün aydın canım,inşallah 38lş haftaları da beraber göreceğiz.işte zorlanıyorsan bence de bırak.
Gözün aydın canım sonuçta işte yoruluyorsun evde dinlenirsen daha iyi olur bencee hedeflediğin zamanları görürsün inşallah
Çok sağolun kızlar,anlık bişey.çok şükür şimdilik bişeyimiz Yok.doktor kontrolüm iki hafta sonra , kendimi dinliyorum bişey olursa doktora gideceğim.bundan sonra çok dikkat ederim artık. Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun.
Yani birde bu sosyal medyanın süper anneleri varya onlar aynı zamanda mükemmel eş mükemmel gelin iyi gezgın iyi okur harıka bir karıyer mutluluk dolu mükemmel hayatlar darısı basımıza
Sosyal medyada ki annelerden bahşedilmiş. Ben de görüyorum devamlı bi de etrafıma bakıyorum pek de öyle göründüğü gibi olmuyor sanırım. Bi de ben kesinlikle şu telefonu alistirmayacagim çünkü şimdi ki gördüğüm çocuklarda resmen bağımlılık var ve anne babalar aşırı abartiyorlar hep ellerine veriyorlar tamam bi kaç saat verilebilir ama çocuk daha 3 aylıkken alistiriliyor ee bir yaşına gelmeden çocuk telefondan başka bişey gözü görmüyor vermesen ağlıyor durmuyor. Benim izlenimlerim hep bu yönde oldu. Çizgi filim bence iyi gelişim için ama her çizgi film izletilmemeli. Tabi bunlar benim görüşüm yaşayıp göreceğiz bazı şeyleri. Yavrularımız anneleriyle babalarıyla mutlu huzurlu bi yuvada büyüsün inşallah
Başta kese gelişimine göre öyleydi. Şimdi sata göre böyle. 1 gün 2 gün çok farketmez ama :)benim muhtemel doğum tarihim 5 eylül 31+0 görünüyorum. Seninki 7 eylülse 30+4 olman gerekmiyor mu? Gerçi bu forumda ki imzada ne hikmetse 6 eylül görünüyor. hesaplayıcılar farklı farklı
Aynen cnm bafmli olmadigi surece sikinti yok mesela camasir asiyorum bi yandan buraya bakiorum tv acmami istedi simdi actim rafadan tayfa var begenmedi gitti oyuncaklariyla oynuyor simdi :)Aynen kızlar sormayın bende ev hanımı olmama rağmen o sosyalliği yapamıyorum eee iş bitmiyor yemek çamaşır vs. Kızıma telefonda veriyorum ama Allahtan bağımlı değil çok az oyalanıyo çizgi film de bakıyor inanın önceden hiç bakmadı heryeri dağıtmasundan dya ediyodum şimdi trt cocuk ta belirli çizgi filmleri izliyor bağımlı olmadığı sürede sıkıntı yok
Canım çok geçmiş olsun :/ Benim de her banyoda aklıma geliyor azami dikkat ediyorum ama olabiliyor işte. Allah korusun miniklerimiziKızlar dün akşam banyoda ayağım kaydı popo üstü yere düştüm.eşim çığlığıma geldi,çok korktukbacağımda sırtımda falan hafif bereler var.karnımda çok ince sızı var ama bebeğin hareketlerini hissetmeye devam ediyorum. Kanamam olmadı,akıntıda da değişiklik Yok.o yüzden doktora gitmedik.işte de kendimi yormamaya çalışıyorum. verilmiş sadakamız varmış..
Bir sonraki kontrolünüz ne zaman canım? Sık sık kontrole gitsen belki çözülür boynundan, görünce rahat edersin.Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Benim de öyle canım hep sağda ve genelde aşağıda hissediyorumKızlar bebegimin hareketlerini hep sag tarafimda hissediyorum bu normal mi sizce hiç sol da veya yukarılarda degil
hemen endişelenme canım,işallah sorun çıkmaz..kendi kendine düzelen birşeymi bu acaba, hareket etikçe? bu konuda bir açıklama yaptı mı?Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
haftaya tekrar gidicem tabi bi sorun cikmazsa haftaya kadar cok morelim bozuldu ya her gidismde hep bi olumsuzlkla donuyormBir sonraki kontrolünüz ne zaman canım? Sık sık kontrole gitsen belki çözülür boynundan, görünce rahat edersin.
Canım hemen endişelenme. Bir çok Bebek bu şekilde doğuyor. Annem abimi hem kordon dolonmış bir şekilde hem de ayak geliş doğurmuş. Allah yardım edecek merak etmeKizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
ya sadece dr kordom insallh uzundr dedi aslinda bebgmn cok hareketli oldgu icnde dolandgni soyledi eger üçncuyude dolarsa daha tehlikeli olacagini soyledi herhangi bi tedavisi yok 47 gun dişni sık ani harektler yapma dedihemen endişelenme canım,işallah sorun çıkmaz..kendi kendine düzelen birşeymi bu acaba, hareket etikçe? bu konuda bir açıklama yaptı mı?
canm bende dogarken ayaklarm önce gelms ama yinede insanda ister istemz cok korku oluyoCanım hemen endişelenme. Bir çok Bebek bu şekilde doğuyor. Annem abimi hem kordon dolonmış bir şekilde hem de ayak geliş doğurmuş. Allah yardım edecek merak etme
Canım pekçok bebek (kordonu nispeten daha uzun olanlar, plesentasi rahim arka duvarına yapışan bebekler ve erkek bebeklerde daha fazla gorulmekle beraber) pekçok bebek bir iki hatta 3 kez kordonunu boynuna dolayabilliyormus.Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
canım nasıl 2 kez dolandıysa tersi harekette de açılabilir o dolanma. olumlu düşünelim doktorun dediği gibi de hareketlerini takip et kaygılanacağın bi durum olursa da direk git doktorunaKizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
çok geçmiş olsun canım. Geçenlerde de eşim balkonda eğilmişken arkasında bakayım dedim o ani bi kalkış yaptı ve direk göbeğime çarptı baya sarsıldı ve çok ağrı oldu. ertesi gün doktora gittim doktor içerde kanama olmuş mu ona bakalım dedi baktı ve yoktu. 1-2 gün ağrı olabilir içerdeki kaslar çarpmaya bağlı olarak ekstra esnediği için demişti. Gerçekten çok güvenli bir alandalar yavrularımız :) inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimizKızlar dün akşam banyoda ayağım kaydı popo üstü yere düştüm.eşim çığlığıma geldi,çok korktukbacağımda sırtımda falan hafif bereler var.karnımda çok ince sızı var ama bebeğin hareketlerini hissetmeye devam ediyorum. Kanamam olmadı,akıntıda da değişiklik Yok.o yüzden doktora gitmedik.işte de kendimi yormamaya çalışıyorum. verilmiş sadakamız varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?