2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

çok çok geçmiş olsun... hep diyorlar ya çok güvenlikli bir yerde büyüyor bebekler diye, rabbim korumuş... aman fazla yorma kendini, dinlen bol bol. tekrar geçmiş olsun...

Geçmiş olsun canım yaa en korktuğum şey kayarak düşmek verilmiş sadakan varmış derler Allahtan bişey olmamış

Taktik süpermiş canım,benim eşim de fanatik BJK. Hatta geçenlerde kızımıza BJK pijama takımı aldık. Durdurmasam daha da alacak:))
Oo süpersin canım kızım çok giydi şimdi oğlum için hazır babam bjk stadda çalışıyor 1 koli bjk linanslı kıyafet getirmişti kızımda coğuz erkeksi ya sırf o yüzden cok oğlum olsun istedim dua ettim Allah giydirmeyide nasip eder inşallahhh

Yok canım ne kilosu biz napalm ozaman hiç söylemeyelim aldığımız kiloları,))

çok geçmiş olsun..aman dikkat bundan sonra

Geçmiş olsun canım aman dikkat et ya

Okurken yaşadım resmen. Çok geçmiş olsun canım. Rabbim koruyor, inşaAllah da olmaz kanama akıntı falan.
Sen kalbini rahat tutmaya çalış. Benim kv de kaynıma karnı burnunda hamileyken 2mt yükseklikten düşmüş. Ne bişey olmuş ne erken doğmuş. Allahım korusun muhafaza etsin hepimizi.
Mümkünse doktor kontrolünü yakın tarihe al yine de.

Su sosyal medya insana kendini berbat hissettiriyor dedigin gibi herkes mukemmel ama ben cok.inanmiyorum acikcasi onlar bize yansitilanlar bizlerden pekte farkli deiller tek fark biz cocuklarimzla oynadigimiz oyunlari yaptigimiz aktiviteleri vidyoya cekip koymuyoruz sanki heranimiz oyunlarla egitici aktivitilerle gecio MUS gibi yapmiyoruz ben ev hanimiyim mesela hergun bir saat muhakkak veriyorum tlfn ki baska turlu evimin isini aksam yemegini yapamiyorum o bir saatte her isimi yapiorum sonra oglumla ve 7 aylik karnimla genelde evde top oynuyorum ama cok yorgn ve agrim.old zamanda aciyorum cizgi film kanalini yalan deil beraber izliyoruz cogu ev hanimininda boyle old dusunuyorum acikcasi

Evet ya hep siyah beyaz hiç kız bebekleri düşünmemişler,biz de kırmızı aldık artık.inşallah bebişlerimizin giydiği günleri görürüz buradan fotoları paylaşırız artık:))

Yok canım ne kilosu biz napalm ozaman hiç söylemeyelim aldığımız kiloları,))
Yani şunu anladım demekki genetik yapı onemli bazıları hıc almıyor bazıları az bazıları cok vs .. bence zaten sorun etmeye gerek sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi teferruat benim kızım 20 aylık 14 kılo almıştım 3 ay sonra eskı kiloma donmuştum hatta daha da fazla verdim aldığımdan
Geçmiş olsun canım aman dikkat et ya
Yalnız degılım galıba 16 ayına kadar tv bile izletmedim kızıma ama artık biraz daha büyüdü birde hamılelık sıcaklar bunalıyorum kimse de yok bende verıyorum telefon arada yemek yaparken vs suçluluk duymuyor degılım ama baska çarem de yok gıbı gelıyor esım de gece geç gelıyor 24 saat benle kızım tüm yükü bende Allah herkese kolaylık versın

[

Ya çok çok geçmiş olsun, inanır mısın bilmem ama bi sadaka verirsen çok iyi olur bence.
İçim gitti, Allah korusun tüm bebekleri, hamileleri..

Gecmis olsun cnm allah korumis senide meleginide ben artik oturark banyo yapiyorum dusumuzda dar ya cesmeye ya sampuanliga carpiyorum cnki dusmektende korktugum.icin sende dene istersen bide kendini gn icinde gzelce dinle ne olur ne olmaz

Sosyal medyada ki annelerden bahşedilmiş. Ben de görüyorum devamlı bi de etrafıma bakıyorum pek de öyle göründüğü gibi olmuyor sanırım. Bi de ben kesinlikle şu telefonu alistirmayacagim çünkü şimdi ki gördüğüm çocuklarda resmen bağımlılık var ve anne babalar aşırı abartiyorlar hep ellerine veriyorlar tamam bi kaç saat verilebilir ama çocuk daha 3 aylıkken alistiriliyor ee bir yaşına gelmeden çocuk telefondan başka bişey gözü görmüyor vermesen ağlıyor durmuyor. Benim izlenimlerim hep bu yönde oldu. Çizgi filim bence iyi gelişim için ama her çizgi film izletilmemeli. Tabi bunlar benim görüşüm yaşayıp göreceğiz bazı şeyleri. Yavrularımız anneleriyle babalarıyla mutlu huzurlu bi yuvada büyüsün inşallah

Evet ya hep siyah beyaz hiç kız bebekleri düşünmemişler,biz de kırmızı aldık artık.inşallah bebişlerimizin giydiği günleri görürüz buradan fotoları paylaşırız artık:))
İnşallah canım hepimiz sağsağlim kavuşalım sonra paylaşırız çok heycanlanıyor insan nasıl olcak kime benzicek o yüzden pek düşünmemeye çalışıyorum zaman geçmiyor yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…