- 11 Ocak 2016
- 405
- 391
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.041
ooy maşallah..güzel beslemişsin, neler yiyiyorsun , bize de söyleKızlar oğluşumun resmini çekemiyorlar plesenta yüzünü kapattığı için. 27+3 haftalığız bugün bizimki 30+1 görünüyor. Tosun gibi bizimki 1450 gr olmuş ve boyu 40 cm
Vallahi hiç özel bisey yapmıyorum kızlar :) oğlum obur cıktı :)ooy maşallah..güzel beslemişsin, neler yiyiyorsun , bize de söyle
çok geçmiş olsun canım ya..Allah beterinden saklasın..DR.unu arayıp durumdan haberdar istersen..Kızlar dün akşam banyoda ayağım kaydı popo üstü yere düştüm.eşim çığlığıma geldi,çok korktukbacağımda sırtımda falan hafif bereler var.karnımda çok ince sızı var ama bebeğin hareketlerini hissetmeye devam ediyorum. Kanamam olmadı,akıntıda da değişiklik Yok.o yüzden doktora gitmedik.işte de kendimi yormamaya çalışıyorum. verilmiş sadakamız varmış..
Aynen canım ben isim vermedim ama tek izleteceğim TRT Çocuk olur herhalde kardeşimden bılıyorum şuan 9 yaşında ve etkisi ni onun üzerinde gördüm çok eğitici oluyor.Ben actigim zman trt cocugu aciyorum bnce cok gzel cizgi filmler var mesela kare die bi cizgi film uzun kisa uzak yakin yavas hizli tekrar tekrar soyluyorlar sonra bi bakiyorum oglum.oyuncakalrinda bi kisa bi uzun gosterip tekrarliyor bana gosteriyor benimde soylememi istiyor o sekilde oyun kuruyor sonra yakin uzaga geciyorum yukari asagi derkn bi oyun yapmis oluyoruz pekismis oluyor ogretici oluyor ama tabi kotu cizgi film kanallarida var surekli vurmali kirmali siddetli acmiyorum o kanallari
Canım kötü düşünme iyi düşün doktorun bişey demedi mi baskaKizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
yok canm aslnda uzun uzun konustu da aklim kordona gitti şuan ne dedigini hatrlamiym eşim akşm gelsn neker dedgni ona sorcam oda yanimdydi ama insallh hery ii sonuclanr dua edip dikkat etmektn baska caremz yok taktiri ilahiCanım kötü düşünme iyi düşün doktorun bişey demedi mi baska
Canım inşallah kordonu düzelir,hareketini hissettin mi?Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Oy maşallah canım:)önden gidiyor oğluşun:)Kızlar oğluşumun resmini çekemiyorlar plesenta yüzünü kapattığı için. 27+3 haftalığız bugün bizimki 30+1 görünüyor. Tosun gibi bizimki 1450 gr olmuş ve boyu 40 cm
evet canm hissediyorum benm bebegm cok hareketli zatn doktorn dedigi bu kordom dolanmasi boyle cok hareketli bebeklerde oluyomsCanım inşallah kordonu düzelir,hareketini hissettin mi?
Canımmmm çok geçmiş olsunnnnn rabbim korusun sizi ve hepimiziKızlar dün akşam banyoda ayağım kaydı popo üstü yere düştüm.eşim çığlığıma geldi,çok korktukbacağımda sırtımda falan hafif bereler var.karnımda çok ince sızı var ama bebeğin hareketlerini hissetmeye devam ediyorum. Kanamam olmadı,akıntıda da değişiklik Yok.o yüzden doktora gitmedik.işte de kendimi yormamaya çalışıyorum. verilmiş sadakamız varmış..
Canımmmm sıkma canını Allahin izniyle duzelir cok örnek var bu sekilde. Stres cok zararli sanada yavrunadaKizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Canım merak etme bi arkadaşımla konuşmuştum dolandığı gibi açılırmış sıkıntılı bir durum değilmiş kalbini ferah tut her şey güzel olacak inşallahKizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Ben de eğer değiştirirsem kendisine gitmeyi düşünüyorum çok sevindim memnun olmana fiyat konusunda da bilgilendirirsen bizi de çok sevinirimHoşbuldum, amin innnnnşaAllaaahhh sağlıkla kavuşalım hrpimiz yavrularımıza.
Hastane gayet güzel, ultrason cihazı çok iyi, her gittiğimde renkli görüyorum kızımı, siyah beyaz çıktı alıyoruz ama renkli basım yapmıyor cihaz bizde telefonla çekiyoruz, geçen ayki kızımın fotosunu ekleyeuim hatta..
Doktorum çok enteresan
Tam eşim ve benim kafadan! İnanılmaz rahat, bilgili ve pozitif. Facebooktan da takip ediyoruz kendisini, çatır çatır doğurtuyor aşkla!
9 yaşında geçirdiğim bir operasyonla idrar yoluma yapay damar takıldı benim, 15 yıl tedavisi sürdü. Normal doğum yapamadım bu yüzden, hep içimde kaldı! Normal doğumun mucizesini yaşayamadığım için depresyona girmiştim.
Mustafa Bey bu doğumda, hiç bişey olmaz, gel biz normal deneyelim dedi. O gün gelsinde ne olur bilinmez ama, bu bile bağladı beni doktoruma.
Gereksiz test, tahlil, ilaç sevmiyor buda bir artı tabi benim için.
Bu arada eklediğim görüntü geçen ayın, perşembe tekrar randevumuz var, doğum fiyatlarını da konuşacağız.
inan aklimdn cikaramiyorm ya her gittigmde gülerek cikmadm o kapidn her seferinde bi tehlike bi risk var dedi drCanım merak etme bi arkadaşımla konuşmuştum dolandığı gibi açılırmış sıkıntılı bir durum değilmiş kalbini ferah tut her şey güzel olacak inşallah
Canım benim öyle düşünme 39. Haftaya kadar hiç bir sorun olmayıp bebeğini kaybedenlerde var takdiri ilahi. Biz elimizden geleni yapalım tevekkül edelim inşallah bu sıkıntılarda bitecek kucağımıza alacağız. Güzel düşünelim hepinan aklimdn cikaramiyorm ya her gittigmde gülerek cikmadm o kapidn her seferinde bi tehlike bi risk var dedi drallaha şükür 31.haftama kadar geldm insallh hepberaber 38 leri 39 lari goruruz
Canim bayanların oturarak banyo yapması doğru değil hele ki hamileyken. Oturup yikandigimizda vajinada ki acikliklardan mikroplar girebiliyor ve enfeksiyon riski yüksek oluyor dr lar kesinlikle önermiyorGecmis olsun cnm allah korumis senide meleginide ben artik oturark banyo yapiyorum dusumuzda dar ya cesmeye ya sampuanliga carpiyorum cnki dusmektende korktugum.icin sende dene istersen bide kendini gn icinde gzelce dinle ne olur ne olmaz
Tum arkadaslarım gogus ucu krem lansinoh dediler onu aldım. Pişik için hametan cok duydum eczaneden onu alıcamİyi akşamlar kızlar, göğüs ucu yara olmasın diye hangi kremi kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben lansinoh, Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı arasında kaldım. Sudokrem duymuştum çok iyi diye ama bugun eczacı onu iyice yıkamadan emzirmenin dedi vazgeçtim. Pişik kremi olarak düşünüyorum ama. Siz neler düşünüyor sunum?
canım saglıkla gelsin ınsalla bosver fazla derin dusunmemek lazım zatenah canım benim bebeğin durumundan dolayı hastane ya da doktor seçme lüksüm pek yok ama bakaım. çocuk kalp doktoru zaten mesut beye yönleriyor bizim gibileri. Sen de ve birkaç kişiden daha duydum mesut beyi. Bebeğimin sağlığı için gözüm kapalı güvenicem ve şuan doğumla ilgili hiç bir arayışım yok inan. durum böyle olunca tek odak nokta oğluşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?