2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
çok geçmiş olsun canım ya..Allah beterinden saklasın..DR.unu arayıp durumdan haberdar istersen..

Aynen canım ben isim vermedim ama tek izleteceğim TRT Çocuk olur herhalde kardeşimden bılıyorum şuan 9 yaşında ve etkisi ni onun üzerinde gördüm çok eğitici oluyor.

Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedi bebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Canım kötü düşünme iyi düşün doktorun bişey demedi mi baska

Canım kötü düşünme iyi düşün doktorun bişey demedi mi baska
yok canm aslnda uzun uzun konustu da aklim kordona gitti şuan ne dedigini hatrlamiym eşim akşm gelsn neker dedgni ona sorcam oda yanimdydi ama insallh hery ii sonuclanr dua edip dikkat etmektn baska caremz yok taktiri ilahi

Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedi bebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Canım inşallah kordonu düzelir,hareketini hissettin mi?

Canımmmm çok geçmiş olsunnnnn rabbim korusun sizi ve hepimizi

Canımmmm sıkma canını Allahin izniyle duzelir cok örnek var bu sekilde. Stres cok zararli sanada yavrunada

Canim Doktor korkutmak istemiypr fiye bir sey olmaz. Doktorlar her zaman en Kötü olandan baslar. Cok korkulacak durum olsydi Doktor muhakkak söylerdi. Icini ferah tutmaya calis. Iyi düsün iyi olsun insallah. Düzeöir dua edelim. Bebisin birazcik yaramazlik yapmis olsun sadece. Insallah düzelir.

Canım merak etme bi arkadaşımla konuşmuştum dolandığı gibi açılırmış sıkıntılı bir durum değilmiş kalbini ferah tut her şey güzel olacak inşallah

Ben de eğer değiştirirsem kendisine gitmeyi düşünüyorum çok sevindim memnun olmana fiyat konusunda da bilgilendirirsen bizi de çok sevinirim

Canım merak etme bi arkadaşımla konuşmuştum dolandığı gibi açılırmış sıkıntılı bir durum değilmiş kalbini ferah tut her şey güzel olacak inşallah
inan aklimdn cikaramiyorm ya her gittigmde gülerek cikmadm o kapidn her seferinde bi tehlike bi risk var dedi dr allaha şükür 31.haftama kadar geldm insallh hepberaber 38 leri 39 lari goruruz

inan aklimdn cikaramiyorm ya her gittigmde gülerek cikmadm o kapidn her seferinde bi tehlike bi risk var dedi dr allaha şükür 31.haftama kadar geldm insallh hepberaber 38 leri 39 lari goruruz
Canım benim öyle düşünme 39. Haftaya kadar hiç bir sorun olmayıp bebeğini kaybedenlerde var takdiri ilahi. Biz elimizden geleni yapalım tevekkül edelim inşallah bu sıkıntılarda bitecek kucağımıza alacağız. Güzel düşünelim hep

Gecmis olsun cnm allah korumis senide meleginide ben artik oturark banyo yapiyorum dusumuzda dar ya cesmeye ya sampuanliga carpiyorum cnki dusmektende korktugum.icin sende dene istersen bide kendini gn icinde gzelce dinle ne olur ne olmaz
Canim bayanların oturarak banyo yapması doğru değil hele ki hamileyken. Oturup yikandigimizda vajinada ki acikliklardan mikroplar girebiliyor ve enfeksiyon riski yüksek oluyor dr lar kesinlikle önermiyor

Tum arkadaslarım gogus ucu krem lansinoh dediler onu aldım. Pişik için hametan cok duydum eczaneden onu alıcam
canım saglıkla gelsin ınsalla bosver fazla derin dusunmemek lazım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…