2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedi bebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Tatlım doktorun korkutmak istemediğini sanmıyorum. Çünkü onlar ne görüyorsa açık açık söylüyorlar ve öyle de yapmak zorundalar. Kordon dolanması için daha erken değil mi? Hem benim izlediğim videolarda doktorlar hep kordon dolanması ile ilgili normal sorun yok diyorlar. Üzme boşuna kendini

inan aklimdn cikaramiyorm ya her gittigmde gülerek cikmadm o kapidn her seferinde bi tehlike bi risk var dedi dr allaha şükür 31.haftama kadar geldm insallh hepberaber 38 leri 39 lari goruruz
Canim inşallah en kisa zamanda düzelir seninde için rahat eder seni çok iyi anlıyorum bende her an kötü bişi olabilir diye tetikteyim bende dr dan her çıktığımda moralim bozuk çıkıyorum ama bebişlerimiz baya büyüdü ler şükürler olsun inşallah bir sıkıntı olmadan vaktinde dogumlarimizi yaparız

Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedi bebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Canım ne durumdasın bebişin hareketlidir umarım stres yapmamaya ıyı dusunmeye calıs

aslinda şoylede bisy var benm amcamn gelini gecen yil bebegini kordn dolanmasi sebebiyle kaybetti aklma geldkce o olay daha cok panik oluyom tabi normal diyende cok ama yinede hep bi tedirginlik işte

benim annem hic bi cocugnda dr gitmemiş cinsiyetini bile dogunca ogrenms ya bazen diyorm ki keske bizm zamnimz da oyle olsa her dakka boyle korku icnde yaşamaktansa onlar gibi hic bsy bilmedn doguma kadar beklemek bile iyi bi fikir gibi geliyo bana

Canım ne durumdasın bebişin hareketlidir umarım stres yapmamaya ıyı dusunmeye calıs
canm dr hic bi sekilde bi iş yapmamami istedi hep kulagmn bebegn hareketlernde olmasini istedi benim bebgm de maşallh bi dkka bile durmaz her dakka hareket halinde işte o hali bana umut oluyo benim butun korkularimi aliyo ama fazla yaramaz ya :)

Biliyorum canım hep tetikteyiz ortak bir sıkıntımız da var biliyorsun ama geçecek Allah'ın izniyle sağlıkla bebişlerimizi alıcaz kucağımıza inşallah içini ferah tut bol bol dua edelim

aslinda şoylede bisy var benm amcamn gelini gecen yil bebegini kordn dolanmasi sebebiyle kaybetti aklma geldkce o olay daha cok panik oluyom tabi normal diyende cok ama yinede hep bi tedirginlik işte
Etrafında böyle bir şey yaşayan olunca korkmana çok normal. Başka bir doktora daha görünsen. Perinatologa falan. Başka bir gözün daha değerlendirmesi insanı çook rahatlatıyor

Biliyorum canım hep tetikteyiz ortak bir sıkıntımız da var biliyorsun ama geçecek Allah'ın izniyle sağlıkla bebişlerimizi alıcaz kucağımıza inşallah içini ferah tut bol bol dua edelim
evet canm.zaten bebişlermz dogdktan sonra bizm tedavimz başlicak neyse onlar saglikli olsn da ben ömür boyu tedavi olmaya raziyim

Etrafında böyle bir şey yaşayan olunca korkmana çok normal. Başka bir doktora daha görünsen. Perinatologa falan. Başka bir gözün daha değerlendirmesi insanı çook rahatlatıyor
benimde aklima o geldi canm baska bi dr gorunsem belki biraz daha rahatlarm

Cok sukur canım gecmıa olsun hafif atlatmıssınız iyiki birsy olmamıs. Verılmıs sadakanız varmıs

@BenanAsiye @Denizatidenizyildizi cook tesekkur ederm kizlar iste inann stres insann elinde olmuyo zaten her dakka terddut yasiyodk boyle oluncada ikiye katlaniyo ama dedinz gibi dua etmktn ve beklemkten baska care yok

Allah siniyor cnm bol bol dua et sen evdemiydin birak bisey yapma dinlen bol bol bebeginin hareketlerini hisset hicbiaey onlardan onemli deil hala cok hareketliyse tekrar cozulebilir icini ferah tut

Canim bayanların oturarak banyo yapması doğru değil hele ki hamileyken. Oturup yikandigimizda vajinada ki acikliklardan mikroplar girebiliyor ve enfeksiyon riski yüksek oluyor dr lar kesinlikle önermiyor

Ilk kez duydum cnm bn bir aydr nerdeyse oturarak yapiyorum bacaklarimi AYaklarimi keselerken oteki turlu cok zor oluyorheryere carpiyorum hem egilemiyorum hemde cabuk yoruluyorum ilk hamilelgimdede oyle yapiodm cok sukur hic enfeksiyon olmadim ikisindede ama olmuycagi anlamina gelmio tabi cok saol

Eccoomm canım stres yapma kendine, Rabbime emanetler. Öncelikle kan akışımdan dolayı zaten sımsıkı bir düğüm olmayacağını unutma ve evet çevrende bir örnek yaşadığın için tedirginlik hissediyosun.

Rahat ol ve kafanda çok kuracağına bir doktorun daha fikrini al istersen.

Prenses olduğunu unutma, stres yok, iş güç yok. Dinlen bol bol. Bebeğin nasıl dolandıysa o kordona inşaAllah açacaktırda, dualarım seninle..

Allah siniyor cnm bol bol dua et sen evdemiydin birak bisey yapma dinlen bol bol bebeginin hareketlerini hisset hicbiaey onlardan onemli deil hala cok hareketliyse tekrar cozulebilir icini ferah tut
evet canm ben çalişmiyrm bende biraktm valla dr dedigi gibi 47 gün dişimi sıkcam bebegm icn

tesekkur ederm canm burda sizinle konuştkca daha çok rahatliyorm kendimi hic yalnz hissetmiyorm bir yerlerdr bebegm icn dua edenlern oldugunu bilmek cok guzl

Canım ayakta dus yapıp cıkman lazım doktorun soylemiş olmalı bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…