2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım nasılsın minik ahmetcik nasıl? Süt sagıp götürüyorsun dimi?
İyiyim çok şükür canım, makinadan çıktı, kendi başına Nefes alıyor artık çok şükür, hergün iyi haberlerle geliyoruz. Evet düzenli olarak götürüyorum sütü, sadece anne sütü veriyorlar bir de serumu var.
Sen nasılsın?

Kızlar aranızda hamile pilatesi yoga gibi evde egZersizler yapanlar varmı?
Bana doktorum vermişti egzersiz, yaparken zorlandım bayağı ama bir yerde yoga için hamilelikten önce yapmıyorsanız hamileyken yapmayın yazıyordu.
Yapmak istiyorsan doktorunla konuşarak yaparsan daha iyi olur, önerirse yaparsın, ben hareketleri atarım istersen.

Maşallah canım.minik ahmet çok güçlü dirayetli çıktı :)
Allahım nazarlardan korusun.sağlıkla evinizde ana oğul vakit geçirmeyide nasib etsin..

Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedi bebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Canım modunu düşürme lütfen, en riskli haftaları geçtiniz çok şükür, kısa aralıklarla kontrole gideceksin, en ufak aksilik anlaşılır müdahale edilir. İnşallah hiç gerek kalmaz haftasında sağlıkla kucağına alırsın

Maşallah canım.minik ahmet çok güçlü dirayetli çıktı :)
Allahım nazarlardan korusun.sağlıkla evinizde ana oğul vakit geçirmeyide nasib etsin..
Allah razı olsun canım, Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın. Prematüre bebekler öyle oluyormuş :) dualarla iyiye gidiyoruz, Allah dua eden herkesten razı olsun

aslinda şoylede bisy var benm amcamn gelini gecen yil bebegini kordn dolanmasi sebebiyle kaybetti aklma geldkce o olay daha cok panik oluyom tabi normal diyende cok ama yinede hep bi tedirginlik işte
Canım ben kordon dolanmasıyla doğmuşum.fazla gelişmemişim ufak doğmuşum.tedbirş tabi elden bırakmayacağız ama herşey takdiri ilahi.sen gönlünü ferah tut,stres olma.inşallah kuzucuklarımıza hiç bişey olmayacak

sagl canm sende zor zamnlardn gectn rabbim yardm etti insallh tez zamnda ahmet'le evinize dönersnz

canm kordon yuzunden mi gelişmemişsn

sagl canm sende zor zamnlardn gectn rabbim yardm etti insallh tez zamnda ahmet'le evinize dönersnz
Amin canım, Allah daha beterinden saklasın nasibimiz böyleymiş, sağlıkla gelsinler de bugünleri gülerek anlatırız inşallah.
Benim de kendimi bıraktığım zamanlar oluyor özellikle geceleri zor geçiyor, anneysen üzülmene izin yok, ya sütüm kesilirse deyip toparlanıyorsun.
Şimdi seninde bebeğin her ruh halini hissediyor, vücudun buna tepki veriyor, endişeden uzak durman gerekiyor.

Son düzenleme:
Aa cok sevındım canım guZel haberler verdi valla masallah kuzucuk makinadan da cıkmıs hergun iyiye gidiyor ıste. Ben de iyiyim idare ediyordum aksamları uykularım cok bolunuyordu uyuyamıyordum belım agrıyordu fln simdi hamile hastıgıyla rahat ettim eksıkleri tamamlama derdindeyiz bugunumuzd cok sukur :)

Canım ayakta dus yapıp cıkman lazım doktorun soylemiş olmalı bunu
Iki gebeligimdede farkli dok gttim ikiside hic bu knuda birsey soylemedi Birsuru ark var hepsinide cocuklari var cohunun hamileligin3 sahit oldm her knuyu knusuyoruz bu knu hic knusulmadi neden bu kadar onemli enfeksiyon disinda bir tehlikesimi var

Canım sagol daha once 3 yıl pilates yaptım bu nedenle doktor gecmıs spor deneyımıne dayanarak sadece hamıle pılatesıne ızın verdı. Bende sımdı soyle guzel bı hamıle pılatesı vıdeosu ve takvımı arıyorum son uc ay doguma hZırlık ıcın hemde vucut agrıları ıcın bu egzersızler cok onemlı olucak ebru sallı ıle vıdeolarını ıkı sene takıp ettım cok uyumluyduk :) ama sımdı telıf nedenıyle hamıle pılatesı vıdeosunu kaldırmıslar sanırım duzgun bır pılates egzersızı bulamadım nette

Çok şükür
Hamile yastığı çok rahat, hatta şimdi de onunla yatasım var ama Ahmet gelince yatağıma geçcem eşim ben yastık zor olur :) Alışkanlığa dönmesin diye uzak duruyorum.

Iki gebeligimdede farkli dok gttim ikiside hic bu knuda birsey soylemedi Birsuru ark var hepsinide cocuklari var cohunun hamileligin3 sahit oldm her knuyu knusuyoruz bu knu hic knusulmadi neden bu kadar onemli enfeksiyon disinda bir tehlikesimi var
Canım atlanmıstır ama onemlı bı konu enfeksıyon tehlıkesı var onu da hafıfe almamak lazım dusta ıstersen bı banyo taburesı alırsın altına kaydırmaz bırsey koyup ayaklarını daha rahat lifleyebılırsın ama kuvet jakuzıyı fln yasakladı doktorum. Havuz bıle nekadar temızde olsa gırme bence dedı sen doktoruna da sorarsın yıne

Bugün aklımdan seni geçirdim nasıllar acaba diye sen güzel haberlerini yazmışsın.makineden çıkmanıza çok sevindim canım.ihem sana hem oğluşuna maşallah inşallah en kısa zamanda daha da güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Çok şükür
Hamile yastığı çok rahat, hatta şimdi de onunla yatasım var ama Ahmet gelince yatağıma geçcem eşim ben yastık zor olur :) Alışkanlığa dönmesin diye uzak duruyorum.
Mecbur kalınca sıgılıyor canım esım bıle sarılıp yatıyor o yastıga hatta dogumdan sonra ona kalsın dıye pazarlık yapıo benımle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…