2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İnşallah canım, Tamamen bebeğin gelişimiyle alakalı, ciğeri gelişip sağlık sorunu olmazsa 1 ayda da çıkarabilirler, Allah korusun başka problemler çıkarsa daha fazla da tutabilirler.
Geçen bir bebeği taburcu ettiler 6 ay orda kalmış, kocamandı maşallah çıktığında. Belli bir süresi Yok, minimum 1 ay sadece.

Benim suyum fazlaydı, doktor günde 1 saat yürüyüş yap, bol su iç dedi uyguladım 1 ay sonra kontrolde su normal çıkmıştı.

Geçmiş olsun canım, ne güzel kasılmayı durdurabilmişler. İnşallah zamanını bekler bebeğin, 1 tane erken Doğum yeter Eylül annelerine, inşallah o stresi yaşamayız bir daha

Ben de antep ten antalya ya gitmeyi planlıyordum eşimle. Eşim ve çocuğum tatili çok istiyorlar hem de ağustosun başında. Benim doğumu eylül sonunda olacak normalde 4 ekim ama sezeryen olacağından.sanırım gidemem o tarihte şimdiden ağırlaştım.bakalım.

Ben biletimi aldım ama iptal edebilirim bi sıkıntı olursa bende 1 saatlik yolculuk yapicam
Tatlım çok zorunlu bir yolculuk değilse risk almamak daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabii senin ve doktorunun kararı. Dönüş yolculuğu da var bu işin. İyice ağırlaştık artık.

Ben işyerinden iznimi aldım ama pazartesi doktor kontrolüm var sonrasında gidicez doktor son dk bişi derse yandım

Bir saat canım, doktora sormadan bilet aldım ama bakalım ne dicek. Cumartesi randevum var
Canım ben geçen hafta iki gün üst üste 1'er saat uçtum hiçbişeycik olmadı. Ama sakın yanına uçmasında sakınca yoktur diye doktor raporu almayı unutma hava alanında sürekli o rapora bakıyolar, fotokopisini filan alıyolar.

canım geçmiş olsun, inşallah içerde biraz daha zaman geçirir bebişin. Zaten kasılmalar da durdurulabilmiş sevindirici. şuan nasılsın ?

Günaydın kızlar, benim bugün biraz işim var. Havalar hazır serinken, dün Bebek eşyalarını yıkadım. Bugün de zevkle ütüleyeceğim. Abisinin dolabında yer açtım 2. Paşama. Nasıl keyif alıyorum hazırlık yaparken anlatamam. Cumartesi de kontrolümüz var. 1 ay olacak görmeyeli tam. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah. Benim doğum tarihim belli, 24 ağustos inşallah.

Canım tarih belli demişsin,sezeryan mı olacak?

Arabayla gidecekseniz Mersin - Antalya yolunda Allah yardımcın olsun. Bol mola vermelisin. Ağustosta lekelenme olasılığın cok büyük, güneş kremini eksik etme derim canım

senin ilki sezaryen olduğundan heralde ikincisi için tarih verdiler. Benim üçüncü sezaryen olacak. Tarih verirler bana da diyorum yakında. Fakat kaç haftalıkken oluyor bu tarih senin? 38 doluyor mu? Ben istiyorum ki 38 dolsun

Canım ben tam 39+0 oluyorum. Tabii öncesinde gelirse bilmem. İlk oğlum 38+2 de doğmuştu.

benimde ayrıntılı da su fazla çıktı ama ondan sonra kaç doktor gördüm böyle bişey yok dediler taki geçen haftaya kadarzaten geçen hafta karnım çok sert böyle patlayacak gibi oluyodum, şeker 50 lik 150 çıktı diyet yapıyordum tabi biraz gevşeterek, 29. haftada 32. haftayla uyumlu çıktı gerçi kızımda da önden gidiyordu ama bu kadar değildi, onda da diyet yaptım daha katı bi şekilde hep 37. haftayı zor görürsün dedi doktor bizimki 41. haftaya girince zorla çıkardılar 3600 dü kuzumbakalım araları atlamadan diyete devam haftaya ne derlerse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…