- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.301
İnşallah canımCanım çok zor sabırla beklemek. Ama sonunda bebeğinizi sağsalim eve getireceksiniz inşallah.
İnşallah canım, Tamamen bebeğin gelişimiyle alakalı, ciğeri gelişip sağlık sorunu olmazsa 1 ayda da çıkarabilirler, Allah korusun başka problemler çıkarsa daha fazla da tutabilirler.pinkstrap canm benim bi tanidgmda erkn dogum yapti ve normal dogum tarihine kadar küvezdn cikarmadlar sana bu konu hakkinda bi bilgi verdiler mi eylul oncesi cikarma gibi bi durum olur mu insallh saglikli olsn da eylule kadar kalsn bsy olmaz sonucu guzel.olsn yeter ki
Ben biletimi aldım ama iptal edebilirim bi sıkıntı olursa bende 1 saatlik yolculuk yapicamBir saat canım, doktora sormadan bilet aldım ama bakalım ne dicek. Cumartesi randevum var
Benim de çizgim yokEvet cnm.geciyor ama yavas yavas ciktigi gibi yavas yavasta gidiyor.benim ilk hamilelgimdede olmadi simdide yok gogus ucu koyulasti ama cizgim yok acaba neden
Benim suyum fazlaydı, doktor günde 1 saat yürüyüş yap, bol su iç dedi uyguladım 1 ay sonra kontrolde su normal çıkmıştı.herkese selamlar kızlaröncelikle Allah sağlıkla sıhhatle hayırla kuzucukları kucağımıza almayı nasip etsin malum dikkat edilmesi gereken bir süreçteyiz herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var benim sıkıntım da bebişimin suyu biraz fazla, aynı durumda olan var mı? varsa neler yapıyorsunuz? benim şeker azcık fazla çıkmıştı, diyet yapıyordum bu seferde tokluk çok düşük çıkınca diyeti biraz gevşetmişlerdi ki şimdi de su fazla ve bebiş biraz iri ne yapayım hiç bilemiyorum....
Geçmiş olsun canım, ne güzel kasılmayı durdurabilmişler. İnşallah zamanını bekler bebeğin, 1 tane erken Doğum yeter Eylül annelerine, inşallah o stresi yaşamayız bir dahamerhaba kızlar,
dün hiçbir şeyim yokken gece ani bir sancı ile uyandım. hemen hastaneye gitti saat 5 gibi Florence Nightingale Şişli'deydik doktorum Yusuf Olgaç'ı aradılar beni nst ye bağladılar nst de kasılmalar çıktı sonra doktorum geldi muayene etti bu kasılmalar erken doğumu tetikleyebileceği için hemen bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptı tedavi altına aldı beni. kasılmaları durdurdular şimdilik. bu süreçte en önemli şey gerçekten iyi bir doktora denk gelmek. Yusuf Olgaç'a arkadaşımın tavsiyesiyle 18. haftamda gitmeye başladım öncesinde acıbadem international dan banu hanım ile götürüyorduk süreci ama Yusuf bey o kadar güven bir doktor ki anlatamam buraya yazmak istedim. dua edin bebeğim hayırlısıyla sağlığıyla zamanında gelsin daha 30+5 im çok erken
Canım görmemişim kusura bakma. Çok teşekkür ederim Allah razı olsunDualarimiz seninle..masallah kuvvetli senin bebisin..isallah saglikla evinize gideceginiz gunlerde cok yakinda gelecek..
Tatlım çok zorunlu bir yolculuk değilse risk almamak daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabii senin ve doktorunun kararı. Dönüş yolculuğu da var bu işin. İyice ağırlaştık artık.Ben biletimi aldım ama iptal edebilirim bi sıkıntı olursa bende 1 saatlik yolculuk yapicam
Canım ben geçen hafta iki gün üst üste 1'er saat uçtum hiçbişeycik olmadı. Ama sakın yanına uçmasında sakınca yoktur diye doktor raporu almayı unutma hava alanında sürekli o rapora bakıyolar, fotokopisini filan alıyolar.Bir saat canım, doktora sormadan bilet aldım ama bakalım ne dicek. Cumartesi randevum var
canım geçmiş olsun, inşallah içerde biraz daha zaman geçirir bebişin. Zaten kasılmalar da durdurulabilmiş sevindirici. şuan nasılsın ?merhaba kızlar,
dün hiçbir şeyim yokken gece ani bir sancı ile uyandım. hemen hastaneye gitti saat 5 gibi Florence Nightingale Şişli'deydik doktorum Yusuf Olgaç'ı aradılar beni nst ye bağladılar nst de kasılmalar çıktı sonra doktorum geldi muayene etti bu kasılmalar erken doğumu tetikleyebileceği için hemen bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptı tedavi altına aldı beni. kasılmaları durdurdular şimdilik. bu süreçte en önemli şey gerçekten iyi bir doktora denk gelmek. Yusuf Olgaç'a arkadaşımın tavsiyesiyle 18. haftamda gitmeye başladım öncesinde acıbadem international dan banu hanım ile götürüyorduk süreci ama Yusuf bey o kadar güven bir doktor ki anlatamam buraya yazmak istedim. dua edin bebeğim hayırlısıyla sağlığıyla zamanında gelsin daha 30+5 im çok erken
Canım tarih belli demişsin,sezeryan mı olacak?Günaydın kızlar, benim bugün biraz işim var. Havalar hazır serinken, dün Bebek eşyalarını yıkadım. Bugün de zevkle ütüleyeceğim. Abisinin dolabında yer açtım 2. Paşama. Nasıl keyif alıyorum hazırlık yaparken anlatamam. Cumartesi de kontrolümüz var. 1 ay olacak görmeyeli tam. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah. Benim doğum tarihim belli, 24 ağustos inşallah.
Arabayla gidecekseniz Mersin - Antalya yolunda Allah yardımcın olsun. Bol mola vermelisin. Ağustosta lekelenme olasılığın cok büyük, güneş kremini eksik etme derim canımBen de antep ten antalya ya gitmeyi planlıyordum eşimle. Eşim ve çocuğum tatili çok istiyorlar hem de ağustosun başında. Benim doğumu eylül sonunda olacak normalde 4 ekim ama sezeryen olacağından.sanırım gidemem o tarihte şimdiden ağırlaştım.bakalım.
senin ilki sezaryen olduğundan heralde ikincisi için tarih verdiler. Benim üçüncü sezaryen olacak. Tarih verirler bana da diyorum yakında. Fakat kaç haftalıkken oluyor bu tarih senin? 38 doluyor mu? Ben istiyorum ki 38 dolsunGünaydın kızlar, benim bugün biraz işim var. Havalar hazır serinken, dün Bebek eşyalarını yıkadım. Bugün de zevkle ütüleyeceğim. Abisinin dolabında yer açtım 2. Paşama. Nasıl keyif alıyorum hazırlık yaparken anlatamam. Cumartesi de kontrolümüz var. 1 ay olacak görmeyeli tam. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah. Benim doğum tarihim belli, 24 ağustos inşallah.
Canım ben tam 39+0 oluyorum. Tabii öncesinde gelirse bilmem. İlk oğlum 38+2 de doğmuştu.senin ilki sezaryen olduğundan heralde ikincisi için tarih verdiler. Benim üçüncü sezaryen olacak. Tarih verirler bana da diyorum yakında. Fakat kaç haftalıkken oluyor bu tarih senin? 38 doluyor mu? Ben istiyorum ki 38 dolsun
Evet 2. Sezeryanım olacak.Canım tarih belli demişsin,sezeryan mı olacak?
Banada ayrintilida suyin fazla dedi seker testi normal aclik tokluk dusuk cikti doktoruma gore suyum normaldi seker testinede gerek yoktu benim.icim rahat etmedi yaptrdm hicbisey cikmadi benimde bebegim.iri 13 gn ileride ikinci gebeligim ilk gebeligimdede iki hafta onde girti hep bebegim 39+1 de 3.530 dogdu yani ultrasonlar uc asagi bes yukari yaniltiyor cnm herzman dogru olmayabiliyor kendine sikinti yapma suyin icin yapabilecegin biseyin yok tokluk sekerinin dusmemisnicinde aralari atlama hep bisey atistir az meyve yada kuruyemis falan illa sekerli biseler yemek zorunda deilsin bana doktor bu sekilde soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?