2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
missdincer canım geçen ay arkadaşım doğum için kanada'ya uçtu, tam 10 saat. 33 haftalıktı ve rapor aldı doktorundan. Rapor olduğu için sıkıntı çıkarmamışlar, rapor sınırı 35 hafta demişler. Yolculuk uzun olunca biraz sıkıntı yaşadı tabi, şişti baya özellikle ayakları. Ama 1 saate bişey olacağını sanmıyorum, Allah yardımcın olsun :)

Ben kızımda komili ıslak mendil kullandım ama asla direk sürmedim.

Minik bir toğurt kovasına ılık su yapıyordum ona bandırıp yıkayarak poposunu temizliyor, sonrada yumuşacık bir bezle muhakkak kuruluyordum.

Ve hep sudokrem kullandım, o zamanlar Türkiye'de yoktu, imkanları zorlayıp getirtiyoduk.

Sudokrem hala evimde eksik olmaz, benim için mucize bir krem, tüm aile her ihtiyaç olduğuğunda her yerimize sürüyoruz.

suya bandırıp kullanılıyorsa saf pamuk daha iyi olmaz mı ? ıslak mendili suya bandırmak içindeki o zararlı bileşimleri yok etmez sanki

Baby me islak pamuk mendilleri var. Onlar nasil bilmiyorum. Detaya inersen paketteki pamuklarda zararli olabilir. Endustriyel pamukta kimyasal var. Paket icine giren organik dite satilan cogu sey organikmi. Ben karisik kullandim. Oamuk ve islak mendil. İlik iskak suya batirip sildim hepsini. Sonucta kullandigimiz bezde , ictigimiz ilaclarda, biberon mamalarinda detayina inersen birseyler vardir. Tabiki ne kadar aza indirsek o kadar iyi. Ama bezlerin islak mendilden daha masum oldugunu dusunmuyorum. İslak bezi yikayabilirsin en azindan.

Canım ben tam 39+0 oluyorum. Tabii öncesinde gelirse bilmem. İlk oğlum 38+2 de doğmuştu.
iyiymiş canım tarih. İnş. hayırlı olsun. Benim ilki normal doğum basladı ama sezaryen oldum 39+4 teydi. ikinci kızım planlı sezaryendi 38+5 teydi. Gayet iyi bir zaman gibi geldi bana. Bunu merak ediyorum her seferinde öne cekiyorlar mı ki? Hi. değilse 38 i doldurayım istiyorum ya

canım ben de ikincide suyum cok fazlaydı tasımak cok zor oluyor inan. Bebek de iri oluyor ama sezaryen olacaksa iri bebeğin kötü bir durumu yok bence dogduktan sonra bakımı kolay oluyor. yine de şekeri azaltmanı yahut diyetini sıkmanı öneririm. Kendin için

Bezlerdeki kimyasalı düşünmek bile istemiyorum bugüne kadar uni baby yeni doğan alıcaktım komili kullananları aratırken o yorumu gördüm şaşırrğm bambu mendillerle ilgili bilginiz var mı

ben aldım baby and me. kampanya vardı epey bir aldım. Denemeden bu kadar cok almak akıllıca değil ama inş. pişman olmam. İlk haftalarda cabuk bitiyor zaten haftaya bir paket bez yetmiyor kızlar :S bütçenizi ayarlayın

belki genetiktir senin ki şeker normal diyosun, eşin ve sen kilolu mu doğmuşunuz? gerçi bizimki de genetik olabilir ben 4, eşim 3900 doğmuş ama işte az biraz şeker olunca bilemiyosun
katılıyorum ben 4 eşim 5 kilo doğmuş, ta ilk haftalardan iri bebek olacağını bilen doktorlar oluyor, ilk haftalardan şekerle ilgili yorum yapılmaz bence genetiktir diyorum kendime

İlki normal diye bekledim. 42. Haftaya kadar bekletiyorlar. Turkiyede 41 yurtdisinda 42 . 41+2 de sezeryan oldum. 42 ye kadarda korktum plesanta yadlanmasi oluyor. Bide hic belirti yoktu. İnmedi asagi , acilmam sancim hic yoktu. Bu planli uygun zamsn 39. Hafta . Tam tamina 39+o da yaptircam bir gun bile erken yaptirmam. Erken kendi gelirse o ayri tabiiki . Kismet bakslim. Karnim cok buyuk ve gergin. 39. Hafta yi gorurmuyuz bilmem.

Canım ben ıslak mendil kesinlikle kullanmiycam pamuk alacağım bebek için temizleme pamuğu var bi de ıslak mendil kutusu alacağım. Kışın kutunun içine ılık su koyup pamukla temizleme yapacağım kutuyu da kaloriferin üzerine koyup sıcak kalmasını sağlayacağım. Bunu kitaplarda videolarda gördüm hiç pişik olmuyor bebek. Çoğu arkadaşımda şiddetle tavsiye ediyor çok memnun kalmislar

Yok canım 39 dan gün alırsın mutlaka. 38 den önce alsalarda kabul etme bence.

ben bu üçüncünün hiç o kadar bekleyeceğini sanmıyorum. Belli de olmuyor tabi ama 3. ler diğerlerinden erken geliyor diyorlar. Hakkımızda hayırlısı sağlıkla olsun herşey inş. vakit mühim değil. Haftaya 32. çalışabilir raporumu alacağım. 34. haftamı doldurduğumda artık hiç kafama takmam ne vakit gelirse. 34 ten sonra ciger gelişimi tamamlandığı için küveze konmuyormuş ya ondan. İki hafta önce bebek cok aşağıda çok gezme hiç değilse 34 ü gör sonrasında kanaman olabilir demişti. Şimdi kendimi yormamaya calısıyorum hoş iki cocukla zor oluyor ama daha iyi gibiyim. Benim cocuk ters hala kafa aşağı dönmedi. Kimi dönerse daha cok zorlanrsın diyor bilemiyorum

Yok canım 39 dan gün alırsın mutlaka. 38 den önce alsalarda kabul etme bence.
ya zaten cok cok mantıklı birsey söylemedikleri sürece istemiyorum. Hani kendi erken gelmezse o ayrı. yukarıdaki mesajım bebek kendi erken gelirse diyeydi. Ben bekleyeceğim Allah'ın izniyle. zaten aslan burcu olsun istemiyorum 23 ünü geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…