2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim insallah zamaninda saglicakla kucagina alirsin bebegini. Hepimiz insallah. Allah a emanetler .

Canim birde iyi tarafindan bakki kasilmalarini knt altina almislar ve ciger gelistirici igneyi vurmuslar igneyi yaptiktan birgun sonra bile ise yaradigini biliyorum senin yapabilivehin bol bol dinlenmek ve dua etmek artik geriai bebegine allaha kalmis herseyin hayirlisini dile hayirlisi olsun insallah

Canım inşallah vaktinde gelir bebişin.ne kadar güzel doktorun önlemini almış ciğer iğnesini yapmış.doktorun bından sonrası için ne tavsiye etti?yanloş hatırlamıyorsam sana rapor vermişti ama müdürün izinli olduğundan sen raporunu kullanmamıştın?

benim de bi kac gundr var hatta canimi yakiyo kasilmalar ama neden nts de cikmadi anlamadm

Cok gecmis olsun..cok sukur hemen onlem alinmis..stres yapmamaya calis..yaramaz annesine hemen kavusmak istiyor ama soyle ona biraz daha beklesin

Geçmiş olsun canım. Durdurdular mı sancını

kizlar ya karnimdaki ilk catlagimi dün aksam farkettik ;( daha yeni olmus böyle kirmizi bir cizgi. ya nasip. insallah daha artmaz
Benim de sağ göğsümün kenarında kırmızı ince ince bir kaç çizgi olmuş aslında aşırı büyümedi göğsüm ama çatlamış çok ilginç. Karnımda şimdilik bir şey Yok. Sadece göbek değili çevresi diğer yerlere göre biraz daha koyu renkte ama çatlak değil.

Kızlar merhaba, 50lik yüklemesi yüksek çıkıpta 100 lük yaptıran var mı aranızda?
Benim 188çıktı.ancak doktor ikinci yüklemeyi yapmadı diyetisyene yönlendirdi.her hafta 4 açlık 4tokluk ölçümü yolluyorum.diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum şu an düzeldi.değerlerim normal çıkıyor

Ben de mi yazılsam acaba ya :) hem aktivite olur canım sıkılmaz hem de nefes tekniklerini falan öğrenirim iyi olur.
canim vala bence cok faydali ama her kurs iyi degil onu biliyorum. bazisinda binde bir ihtimaller öyle anlatiliyor ki normal dogumdan soguyani gördüm. yapailiyordan istanbul dogum akademisininkilere katil biraz pahali diye biliyorum ama ben olsam onlarinkine gitmek isterdim. keskesiz dogum ekibi diye geciyor

benim gögüslerde ergenlik hatirasi vardi ama simdilik bir sey yok. sag alt göbegimde böyle iki cm kirmizi bir cizgi devaammi gelmez insallah. yaa ben hep merak ediyorum benim göbek deligimiin ici kopkoyu kahverengi oldu .baska böyle olan var mi diye? kahverengi cizgimde taa gögüs altindan incecik baslayip asagi dogru kalinlasiyor. ama göbek deligim niye kahvrenegi oldu esim gülüp duruyor bebek gögsün yolunu bulsun diye oldu diyor :)

Evet duymuştum bi arayıp fiyat almak lazım, benim de aklımda Ayşe öner in kursu vardı ikisini de arayıp öğreneyim en iyisi.

Benim de hamilelik çizgim göğüslerimin altından başlıyor ama nerde bitiyor göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…