- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.261
Canim insallah zamaninda saglicakla kucagina alirsin bebegini. Hepimiz insallah. Allah a emanetler .merhaba kızlar,
dün hiçbir şeyim yokken gece ani bir sancı ile uyandım. hemen hastaneye gitti saat 5 gibi Florence Nightingale Şişli'deydik doktorum Yusuf Olgaç'ı aradılar beni nst ye bağladılar nst de kasılmalar çıktı sonra doktorum geldi muayene etti bu kasılmalar erken doğumu tetikleyebileceği için hemen bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptı tedavi altına aldı beni. kasılmaları durdurdular şimdilik. bu süreçte en önemli şey gerçekten iyi bir doktora denk gelmek. Yusuf Olgaç'a arkadaşımın tavsiyesiyle 18. haftamda gitmeye başladım öncesinde acıbadem international dan banu hanım ile götürüyorduk süreci ama Yusuf bey o kadar güven bir doktor ki anlatamam buraya yazmak istedim. dua edin bebeğim hayırlısıyla sağlığıyla zamanında gelsin daha 30+5 im çok erken
merhaba kızlar,
dün hiçbir şeyim yokken gece ani bir sancı ile uyandım. hemen hastaneye gitti saat 5 gibi Florence Nightingale Şişli'deydik doktorum Yusuf Olgaç'ı aradılar beni nst ye bağladılar nst de kasılmalar çıktı sonra doktorum geldi muayene etti bu kasılmalar erken doğumu tetikleyebileceği için hemen bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptı tedavi altına aldı beni. kasılmaları durdurdular şimdilik. bu süreçte en önemli şey gerçekten iyi bir doktora denk gelmek. Yusuf Olgaç'a arkadaşımın tavsiyesiyle 18. haftamda gitmeye başladım öncesinde acıbadem international dan banu hanım ile götürüyorduk süreci ama Yusuf bey o kadar güven bir doktor ki anlatamam buraya yazmak istedim. dua edin bebeğim hayırlısıyla sağlığıyla zamanında gelsin daha 30+5 im çok erken
Benim ikiside erkek ikisindede oldu.I
Kız çocuk konusuna katılıyorum oğlumda lekem yoktu kızımda maşallahım var
Canım inşallah vaktinde gelir bebişin.ne kadar güzel doktorun önlemini almış ciğer iğnesini yapmış.doktorun bından sonrası için ne tavsiye etti?yanloş hatırlamıyorsam sana rapor vermişti ama müdürün izinli olduğundan sen raporunu kullanmamıştın?merhaba kızlar,
benim de bi kac gundr var hatta canimi yakiyo kasilmalar ama neden nts de cikmadi anlamadmevet yaa kasılma nedir onu bile bugün öğrendimm ara ara oluyordu bende bebek yer değiştiyo falan sanıyodum meğer o sertleşme kasılma imiş. evet iki kere nts ye bağladıı ilkinde vrdı serum ve iğneden sonra ki nts temiz çıktı
Bende de kızarıklıklar var,allahtan esmerim de çok belli olmuyor.bir tek çenemde sivilce çıkmıştı,sonra geçti ama yeri kahverengi kaldı ona çok sinir oluyorumbende de leke yok ama sivilce tarlasi gibi oldm :)
Cok gecmis olsun..cok sukur hemen onlem alinmis..stres yapmamaya calis..yaramaz annesine hemen kavusmak istiyor ama soyle ona biraz daha beklesinevet yaa kasılma nedir onu bile bugün öğrendimm ara ara oluyordu bende bebek yer değiştiyo falan sanıyodum meğer o sertleşme kasılma imiş. evet iki kere nts ye bağladıı ilkinde vrdı serum ve iğneden sonra ki nts temiz çıktı
Geçmiş olsun canım. Durdurdular mı sancınımerhaba kızlar,
İlk bebeğim erkekti. Onda da çok sivilcem olmuştu. Demek kızlar leke erkekler sivilce :)Bende de sivilceler coşuyor leke yok ta cildim fena oldu benimki kızımda daha güzeldi bu gebeliğim erkek ama cildime yaramadı
Var :) ben haftaya uçağa bineceğim bir hafta kalıp sonra tekrar uçakla döneceğim Allah'ın izniyle. İnşallah sorunsuz geçer.Kızlar bu haftadan sonra uçak yolculuğu yapacak olan var mı ?
Ben de mi yazılsam acaba ya :) hem aktivite olur canım sıkılmaz hem de nefes tekniklerini falan öğrenirim iyi olur.Canim ben doguma hazirlik kursuna yazildim ayin 31.de basliyor. Heyecanliyim. Merkta ediyorum. Bakalim nemolacakm icinde egzersizde vsrmis.
Benim yüzümde minik çiller çıktı bir kaç tane. Kalıcı olmasınlar diye her sabah evden çıkmadan güneş kremi sürüyorum. Doğumdan sonra geçer mi geçmez mi bilmiyorum. Geçer inşallahKızlar yüzü lekelenen var mı? ya da kuruluk yaşayan ?
Benim de sağ göğsümün kenarında kırmızı ince ince bir kaç çizgi olmuşkizlar ya karnimdaki ilk catlagimi dün aksam farkettik ;( daha yeni olmus böyle kirmizi bir cizgi. ya nasip. insallah daha artmaz
Benim 188çıktı.ancak doktor ikinci yüklemeyi yapmadı diyetisyene yönlendirdi.her hafta 4 açlık 4tokluk ölçümü yolluyorum.diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum şu an düzeldi.değerlerim normal çıkıyorKızlar merhaba, 50lik yüklemesi yüksek çıkıpta 100 lük yaptıran var mı aranızda?
canim vala bence cok faydali ama her kurs iyi degil onu biliyorum. bazisinda binde bir ihtimaller öyle anlatiliyor ki normal dogumdan soguyani gördüm. yapailiyordan istanbul dogum akademisininkilere katil biraz pahali diye biliyorum ama ben olsam onlarinkine gitmek isterdim. keskesiz dogum ekibi diye geciyorBen de mi yazılsam acaba ya :) hem aktivite olur canım sıkılmaz hem de nefes tekniklerini falan öğrenirim iyi olur.
Benim de sağ göğsümün kenarında kırmızı ince ince bir kaç çizgi olmuşaslında aşırı büyümedi göğsüm ama çatlamış çok ilginç. Karnımda şimdilik bir şey Yok. Sadece göbek değili çevresi diğer yerlere göre biraz daha koyu renkte ama çatlak değil.
Evet duymuştum bi arayıp fiyat almak lazım, benim de aklımda Ayşe öner in kursu vardı ikisini de arayıp öğreneyim en iyisi.canim vala bence cok faydali ama her kurs iyi degil onu biliyorum. bazisinda binde bir ihtimaller öyle anlatiliyor ki normal dogumdan soguyani gördüm. yapailiyordan istanbul dogum akademisininkilere katil biraz pahali diye biliyorum ama ben olsam onlarinkine gitmek isterdim. keskesiz dogum ekibi diye geciyor
Benim de hamilelik çizgim göğüslerimin altından başlıyor ama nerde bitiyor göremiyorumbenim gögüslerde ergenlik hatirasi vardi ama simdilik bir sey yok. sag alt göbegimde böyle iki cm kirmizi bir cizgidevaammi gelmez insallah. yaa ben hep merak ediyorum benim göbek deligimiin ici kopkoyu kahverengi oldu .baska böyle olan var mi diye? kahverengi cizgimde taa gögüs altindan incecik baslayip asagi dogru kalinlasiyor. ama göbek deligim niye kahvrenegi oldu esim gülüp duruyor bebek gögsün yolunu bulsun diye oldu diyor :)
evet nerede bitiyor bende göremiyorum :) cok komik. insan bedeni cok ilginc hele ki kadinlarin ki.Benim de hamilelik çizgim göğüslerimin altından başlıyor ama nerde bitiyor göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?