- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.281
İnşallah canım sorunsuz geçer kaç saat ucacaksinVar :) ben haftaya uçağa bineceğim bir hafta kalıp sonra tekrar uçakla döneceğim Allah'ın izniyle. İnşallah sorunsuz geçer.
Bir saat canım, doktora sormadan bilet aldım ama bakalım ne dicek. Cumartesi randevum varİnşallah canım sorunsuz geçer kaç saat ucacaksin
Canım çok geçmiş olsun. Doktorun tedbirini almış inşallah zamanını bekler kuzucuk. Sende kendine stres yapma sakin ol stres daha çok etkiler sizi. Bol bol dinlen canım.merhaba kızlar,
dün hiçbir şeyim yokken gece ani bir sancı ile uyandım. hemen hastaneye gitti saat 5 gibi Florence Nightingale Şişli'deydik doktorum Yusuf Olgaç'ı aradılar beni nst ye bağladılar nst de kasılmalar çıktı sonra doktorum geldi muayene etti bu kasılmalar erken doğumu tetikleyebileceği için hemen bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptı tedavi altına aldı beni. kasılmaları durdurdular şimdilik. bu süreçte en önemli şey gerçekten iyi bir doktora denk gelmek. Yusuf Olgaç'a arkadaşımın tavsiyesiyle 18. haftamda gitmeye başladım öncesinde acıbadem international dan banu hanım ile götürüyorduk süreci ama Yusuf bey o kadar güven bir doktor ki anlatamam buraya yazmak istedim. dua edin bebeğim hayırlısıyla sağlığıyla zamanında gelsin daha 30+5 im çok erken
Ayşe önerin videosunda dinlemiştim. O koyu çizgi ve göğüslerin koyulaşmasının sebebi gerçekten de bebeğin göğüse ulaşması içinmiş :)benim gögüslerde ergenlik hatirasi vardi ama simdilik bir sey yok. sag alt göbegimde böyle iki cm kirmizi bir cizgidevaammi gelmez insallah. yaa ben hep merak ediyorum benim göbek deligimiin ici kopkoyu kahverengi oldu .baska böyle olan var mi diye? kahverengi cizgimde taa gögüs altindan incecik baslayip asagi dogru kalinlasiyor. ama göbek deligim niye kahvrenegi oldu esim gülüp duruyor bebek gögsün yolunu bulsun diye oldu diyor :)
kuzulara kahverngi cizgiler kurban olsun. saglicakla gelsinlerde:) geciyormus diyorlar ama görecegiz.Ayşe önerin videosunda dinlemiştim. O koyu çizgi ve göğüslerin koyulaşmasının sebebi gerçekten de bebeğin göğüse ulaşması içinmiş :)
kuzulara kahverngi cizgiler kurban olsun. saglicakla gelsinlerde:) geciyormus diyorlar ama görecegiz.
Canim benim ikiside ayni cinsiyet. İlkinde gobeginde kahverengi cizgim vardi. Dogumdan sonra geciyor. Bunda kahverengi cozgim hic yok.illa birseyle alakali olmasi gerekmiyor. Sacim killar daha yavas uzuyor. İlkinde daha hizli uzuyordu. Belirtilerde tamamen farkli. Tamamen vucutla alakali. Pigmentasyon hormon fizyolojik degisimler. Her gebelikte farkli.Evet cnm.geciyor ama yavas yavas ciktigi gibi yavas yavasta gidiyor.benim ilk hamilelgimdede olmadi simdide yok gogus ucu koyulasti ama cizgim yok acaba neden
27. Haftada doğdu. Uyku apnesi varmış, dün alşam tekrar makinaya bağlamışlar, tamamen makinayla vermiyorlar oksijeni, destek olarak veriyorlarmış, birde kansızlık varmış Kızılay'dan kan istemişler kan vereceklermiş. Buna da şükür inşallah zamanla toparlayacak, çok küçük olduğu için olağan şeylermiş.pinkstrap canım senin bebeğin kaçıncı haftada doğdu? şimdi drumunuz nasıl?
Benimde bebeğim iri suyu falan normal dedi şekerimde normal anlamadim kiherkese selamlar kızlaröncelikle Allah sağlıkla sıhhatle hayırla kuzucukları kucağımıza almayı nasip etsin malum dikkat edilmesi gereken bir süreçteyiz herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var benim sıkıntım da bebişimin suyu biraz fazla, aynı durumda olan var mı? varsa neler yapıyorsunuz? benim şeker azcık fazla çıkmıştı, diyet yapıyordum bu seferde tokluk çok düşük çıkınca diyeti biraz gevşetmişlerdi ki şimdi de su fazla ve bebiş biraz iri ne yapayım hiç bilemiyorum....
Canim herkeste olmasi gerekmiyormus zaten. Bazisinda oluyor bazisinda olmuyormusEvet cnm.geciyor ama yavas yavas ciktigi gibi yavas yavasta gidiyor.benim ilk hamilelgimdede olmadi simdide yok gogus ucu koyulasti ama cizgim yok acaba neden
Güzel rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun insallah. Dualarim seninle ve hepinizle kızlar rabbim acılarını yaşatmasın hicbirimize.27. Haftada doğdu. Uyku apnesi varmış, dün alşam tekrar makinaya bağlamışlar, tamamen makinayla vermiyorlar oksijeni, destek olarak veriyorlarmış, birde kansızlık varmış Kızılay'dan kan istemişler kan vereceklermiş. Buna da şükür inşallah zamanla toparlayacak, çok küçük olduğu için olağan şeylermiş.
Insallah biran önce toparlanirnkuzucuk. Sag salim selamet kavusursunuz insallah canim Allah yardimciniz olsun.27. Haftada doğdu. Uyku apnesi varmış, dün alşam tekrar makinaya bağlamışlar, tamamen makinayla vermiyorlar oksijeni, destek olarak veriyorlarmış, birde kansızlık varmış Kızılay'dan kan istemişler kan vereceklermiş. Buna da şükür inşallah zamanla toparlayacak, çok küçük olduğu için olağan şeylermiş.
Allah sifa versin. Drun dedigi gibi bazen disardan mudehale gerekebilir. Normalde karindan Herseyi karsilaniyordu. Kolay mi en az on hafta oncesinden dogdu. Minik haliyle oda cabaliyor. Zaten zoru basardiniz. Bundan sonraki seyler seni uzmesin. Seninle birlikte bizde dua ediyoruz. Cabucak saglikli sekilde haftalarini tamamlar taburcu olur insallah.27. Haftada doğdu. Uyku apnesi varmış, dün alşam tekrar makinaya bağlamışlar, tamamen makinayla vermiyorlar oksijeni, destek olarak veriyorlarmış, birde kansızlık varmış Kızılay'dan kan istemişler kan vereceklermiş. Buna da şükür inşallah zamanla toparlayacak, çok küçük olduğu için olağan şeylermiş.
Dualarimiz seninle..masallah kuvvetli senin bebisin..isallah saglikla evinize gideceginiz gunlerde cok yakinda gelecek..27. Haftada doğdu. Uyku apnesi varmış, dün alşam tekrar makinaya bağlamışlar, tamamen makinayla vermiyorlar oksijeni, destek olarak veriyorlarmış, birde kansızlık varmış Kızılay'dan kan istemişler kan vereceklermiş. Buna da şükür inşallah zamanla toparlayacak, çok küçük olduğu için olağan şeylermiş.
canm benimkide ne garip ki gobek deligim iki renk oldu bi taraf ayni kendi renginde bi taraf kahverengi hemde iki renkte eşit seviyede cok komik duruyo ama :)benim gögüslerde ergenlik hatirasi vardi ama simdilik bir sey yok. sag alt göbegimde böyle iki cm kirmizi bir cizgidevaammi gelmez insallah. yaa ben hep merak ediyorum benim göbek deligimiin ici kopkoyu kahverengi oldu .baska böyle olan var mi diye? kahverengi cizgimde taa gögüs altindan incecik baslayip asagi dogru kalinlasiyor. ama göbek deligim niye kahvrenegi oldu esim gülüp duruyor bebek gögsün yolunu bulsun diye oldu diyor :)
Güzel rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun insallah. Dualarim seninle ve hepinizle kızlar rabbim acılarını yaşatmasın hicbirimize.
Insallah biran önce toparlanirnkuzucuk. Sag salim selamet kavusursunuz insallah canim Allah yardimciniz olsun.
Allah hepinizden razı olsun. Elimde değil korkuyorum üzülüyorum tabi ama önce Allah'a sonra doktoruna emanet, dua etmekten başka birşey yapamıyoruz.Allah sifa versin. Drun dedigi gibi bazen disardan mudehale gerekebilir. Normalde karindan Herseyi karsilaniyordu. Kolay mi en az on hafta oncesinden dogdu. Minik haliyle oda cabaliyor. Zaten zoru basardiniz. Bundan sonraki seyler seni uzmesin. Seninle birlikte bizde dua ediyoruz. Cabucak saglikli sekilde haftalarini tamamlar taburcu olur insallah.
Canım çok zor sabırla beklemek. Ama sonunda bebeğinizi sağsalim eve getireceksiniz inşallah.Allah hepinizden razı olsun. Elimde değil korkuyorum üzülüyorum tabi ama önce Allah'a sonra doktoruna emanet, dua etmekten başka birşey yapamıyoruz.
İnşallah sağlıkla evimize dönüp büyüdüğünde gülerek antacaz bu günleri.
Rabbim sizi bebeklerinizle hayırlı zamanda sağlıkla buluştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?