2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım çok geçmiş olsun. Doktorun tedbirini almış inşallah zamanını bekler kuzucuk. Sende kendine stres yapma sakin ol stres daha çok etkiler sizi. Bol bol dinlen canım.

markayonetmeni canım çok geçmiş olsun, önlem alınmış olması insanı rahatlatıyor biraz. Artık neredeyse hepimiz 30 lu haftalara başlıyoruz. Bundan sonra her an her şey olabilir, hazırlıklı olmalıyız. Allah sağlıcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Ayşe önerin videosunda dinlemiştim. O koyu çizgi ve göğüslerin koyulaşmasının sebebi gerçekten de bebeğin göğüse ulaşması içinmiş :)

kuzulara kahverngi cizgiler kurban olsun. saglicakla gelsinlerde:) geciyormus diyorlar ama görecegiz.

Evet cnm.geciyor ama yavas yavas ciktigi gibi yavas yavasta gidiyor.benim ilk hamilelgimdede olmadi simdide yok gogus ucu koyulasti ama cizgim yok acaba neden

Evet cnm.geciyor ama yavas yavas ciktigi gibi yavas yavasta gidiyor.benim ilk hamilelgimdede olmadi simdide yok gogus ucu koyulasti ama cizgim yok acaba neden
Canim benim ikiside ayni cinsiyet. İlkinde gobeginde kahverengi cizgim vardi. Dogumdan sonra geciyor. Bunda kahverengi cozgim hic yok.illa birseyle alakali olmasi gerekmiyor. Sacim killar daha yavas uzuyor. İlkinde daha hizli uzuyordu. Belirtilerde tamamen farkli. Tamamen vucutla alakali. Pigmentasyon hormon fizyolojik degisimler. Her gebelikte farkli.

pinkstrap canım senin bebeğin kaçıncı haftada doğdu? şimdi drumunuz nasıl?
27. Haftada doğdu. Uyku apnesi varmış, dün alşam tekrar makinaya bağlamışlar, tamamen makinayla vermiyorlar oksijeni, destek olarak veriyorlarmış, birde kansızlık varmış Kızılay'dan kan istemişler kan vereceklermiş. Buna da şükür inşallah zamanla toparlayacak, çok küçük olduğu için olağan şeylermiş.

Benimde bebeğim iri suyu falan normal dedi şekerimde normal anlamadim ki

Canim herkeste olmasi gerekmiyormus zaten. Bazisinda oluyor bazisinda olmuyormus

Reactions: NGY
İnstgrmda takip ettigim emzirme ile dr yada danismanlar var . Bir tanesinde slikon ucu ile emzirmeye denk geldim. Slikon meme ucu ile emzirmenin risklerinden bahsetmis. Slikon uc meme ucunda bulunan montgomery bezlerinden gelen antibakteriyal salgiyi ve meme kokusunu engelledigi icin onermiyor. Antibakteriyal salgi cok onemlu bebegi enfeksiyonlara karsi koruyandir . Meme ucundan alacagi bilesenleri tam alamiyormus. Bunun yerine enjektor ile cekmeyi önermis ve neler yapilacagini yazmis

Güzel rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun insallah. Dualarim seninle ve hepinizle kızlar rabbim acılarını yaşatmasın hicbirimize.

Insallah biran önce toparlanirnkuzucuk. Sag salim selamet kavusursunuz insallah canim Allah yardimciniz olsun.

Allah sifa versin. Drun dedigi gibi bazen disardan mudehale gerekebilir. Normalde karindan Herseyi karsilaniyordu. Kolay mi en az on hafta oncesinden dogdu. Minik haliyle oda cabaliyor. Zaten zoru basardiniz. Bundan sonraki seyler seni uzmesin. Seninle birlikte bizde dua ediyoruz. Cabucak saglikli sekilde haftalarini tamamlar taburcu olur insallah.

Dualarimiz seninle..masallah kuvvetli senin bebisin..isallah saglikla evinize gideceginiz gunlerde cok yakinda gelecek..

canm benimkide ne garip ki gobek deligim iki renk oldu bi taraf ayni kendi renginde bi taraf kahverengi hemde iki renkte eşit seviyede cok komik duruyo ama :)

Güzel rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun insallah. Dualarim seninle ve hepinizle kızlar rabbim acılarını yaşatmasın hicbirimize.
Insallah biran önce toparlanirnkuzucuk. Sag salim selamet kavusursunuz insallah canim Allah yardimciniz olsun.
Allah hepinizden razı olsun. Elimde değil korkuyorum üzülüyorum tabi ama önce Allah'a sonra doktoruna emanet, dua etmekten başka birşey yapamıyoruz.
İnşallah sağlıkla evimize dönüp büyüdüğünde gülerek anlatcaz bu günleri.
Rabbim sizi bebeklerinizle hayırlı zamanda sağlıkla buluştursun inşallah

Son düzenleme:
Canım çok zor sabırla beklemek. Ama sonunda bebeğinizi sağsalim eve getireceksiniz inşallah.

pinkstrap canm benim bi tanidgmda erkn dogum yapti ve normal dogum tarihine kadar küvezdn cikarmadlar sana bu konu hakkinda bi bilgi verdiler mi eylul oncesi cikarma gibi bi durum olur mu insallh saglikli olsn da eylule kadar kalsn bsy olmaz sonucu guzel.olsn yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…