2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Suan kaçıncı haftadasın gebeliğinde ya forumda böle okudukça cok kafama takılıyor herkes haran Doğum olacakmış hıssınde açıkcası bende cok etkılenıyorum. Insallah herkes zamanında alır bebegını kucağına biz daha 29 haftalıgız cok

Hanımlar aranızda öğretmen olan var mı 32. Haftada izne çıkmak zorunda miyiz nasıl oluyor bu işler okula belge falan mı götürüyor uz
Baktım tahmini Doğum tarihin 27 eylül müş. 37. Haftada ayrılırsın Doğum iznine, 37 haftan da 6 eylül de başlıyor. Okullar zaten 5 eylül de açılıyor. 5 ve 6 eylül de seminere katılırsın sonra dilekçeni verir izne ayrılırsın. Mutlaka 32. Haftada okuluna çalışabilir raporunu götürmen gerekiyor.

İnş. gönlüne göre olur canım Maşallah tüm aileye

bende öyle düşünüyorum canım çoğu genetik bence, bu arada maşallah 4-5 kilo eskiler ne çekmiş ya
ben ikinci cocukmusum normal olunca ikinci kolay olmusum hatta annem demiş bu hastaneye yetişemeyecek evde banyoya girer girmez cıkmışım. Çok kolay olmuşum ama bana nasip olmadı napalım :)

Eğer seminerlere 1 gün bile katılsa iznini Doğum sonrasına aktarabilir. Sizin Doğum 7 Eylül'de olduğu için zaten 37. Haftanız tatile denk gelmiş ve izni aktaramamışsınız. Eğer 37. Hafta seminerlere gelirse iznimizi kullanabiliyoruz.

iyi doktora denk gelmeyince öyle maalesef canım ya, birde bişey bilmiyosun inanmak güvenmek istiyosun bende çok korktum hiç boş yere yani, kaç kez radyolojiye sevk etti, her muayenede kafa büyük normal olmaz zor felan sonuç 41. hafta da sezeryan neyse sağlıkla kucaklara aldık ya takmıyorum artık o doktora da gitmiyorum, hem devlet hem özel böyle içim daha rahat ve biliyomusun devlettekiler daha ilgili yada bana öylesi denk geldi..

Ben varim. Bu soruyu ben de merak ediyordum onu sorcaktim. Zaten aktaramiyoruz. Almanin bir anlami varmi? 32. Haftada mi aliniyor tam
Canım benim arkadaşım geçen sene aktarabilmiş iznini Doğum sonrasına. Ama bir gün de olsa seminere katılmamız gerekiyor 37. Haftamıza kadar. Sen mutlaka 32. Hafta çalışabilir raporu al okuluna götür. Olursa olur olmazsa zaten yapacak bir şey Yok.

ben ikinci cocukmusum normal olunca ikinci kolay olmusum hatta annem demiş bu hastaneye yetişemeyecek evde banyoya girer girmez cıkmışım. Çok kolay olmuşum ama bana nasip olmadı napalım :)
olsun sağlıkla sıhhatle hayırla kurtulduk kucağımıza aldık ya gerisi önemli değil inşallah bunları da aynı şekilde alırız kucaklara

Yok cnm etkilenme. Benim ikinci gebeligim . İlkinden bir yil sonra hamile kaldim. Gobegim vardi ilk hamilelikten kalma. Ondan sanirim karnim ilkine gore daha buyuk ve gergin. Bebek iri degil. Normal kilosu. Ondan bana oyle geliyor. Yoksa simdilik sukur baska sorunum yok. 30+1 deyim.

Ben de öyle biliyorum o yüzden tarihı de yazdım. Yine de 32.haftada çalışabilir almakta faya varr

Ben varim. Bu soruyu ben de merak ediyordum onu sorcaktim. Zaten aktaramiyoruz. Almanin bir anlami varmi? 32. Haftada mi aliniyor tam

ben 32 de alınması zorunlu diye biliyorum ama yanlış mı biliyorumhatta sezeryan olacaklara biraz erken veriyor doktorlar tam detaylı bilen var mı?

Benim de Doğum 22 Eylül ama sezeryan olacak acaba ben de mi 1 gün seminere katılıp ayrılayım öyle olunca iznimi aktarabilir miyim ?

Hanımlar aranızda öğretmen olan var mı 32. Haftada izne çıkmak zorunda miyiz nasıl oluyor bu işler okula belge falan mı götürüyor uz
Canm ben de öğretmenim.32.haftada doktordan rapor alacam çalışabilir raporu.onu götürüp okula veriyoruz o kadar.sonra dogum yaptığın gün o raporun örneği yannda olsun.hastanede o Gün bi daha izin kağıdı verecekler.

canım geçmiş olsun, inşallah içerde biraz daha zaman geçirir bebişin. Zaten kasılmalar da durdurulabilmiş sevindirici. şuan nasılsın ?
çok teşekkür ederim. bugün yine bebeğin akciğerleri için olan iğnenin ikinci dozu yapıldı nst ye de bağladılar iyiyiz çok şükür eve geldik dinleniyorum. yakınımda çok erken doğum oldu bu ara galiba farkında olmadan etkilendim stres de yaptım tüm hamilelerin gerçekten önce kendini düşünmesi lazım. hiçbir şeye üzülmememiz kendimizi bebeğimizi düşünmek lazım

Geçmiş olsun canım, ne güzel kasılmayı durdurabilmişler. İnşallah zamanını bekler bebeğin, 1 tane erken Doğum yeter Eylül annelerine, inşallah o stresi yaşamayız bir daha
çok sağol canım benim valla aklıma ilk sen geldin inanır mısın geldim hemen yazmak istedim. nasılsınız siz sen bebeğin iyi misiniz

inşallah hepimizin duaları seninle ve bebğinle Allah hepimize güç kuvvet versin sağlıklı güzel günler nasip etsin bebeklerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…