- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.381
amin canım inşallah. evet artık dikkatli olmak lazım. inşallah sağlıkla bebeğimizi alırız kucağımıza hepimizmarkayonetmeni canım çok geçmiş olsun, önlem alınmış olması insanı rahatlatıyor biraz. Artık neredeyse hepimiz 30 lu haftalara başlıyoruz. Bundan sonra her an her şey olabilir, hazırlıklı olmalıyız. Allah sağlıcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
çok teşekkür ederim evet artık ok dikkat edicem stresten uzak durucam hepimiz de öyle yapalım Allah sağlık sıhhat versin hepimizeCanım çok geçmiş olsun. Doktorun tedbirini almış inşallah zamanını bekler kuzucuk. Sende kendine stres yapma sakin ol stres daha çok etkiler sizi. Bol bol dinlen canım.
çok sağol evet durdurdular bugün nst de her şey normaldi çok şükürGeçmiş olsun canım. Durdurdular mı sancını
çok sağol canım. aynen inşallah tüm bebekler zamnında sağlıkla gelsinCok gecmis olsun..cok sukur hemen onlem alinmis..stres yapmamaya calis..yaramaz annesine hemen kavusmak istiyor ama soyle ona biraz daha beklesin
alla alla demekki kasılma sanıyosun ama değil mi acaba?benim de bi kac gundr var hatta canimi yakiyo kasilmalar ama neden nts de cikmadi anlamadm
Canım benim arkadaşım geçen sene aktarabilmiş iznini Doğum sonrasına. Ama bir gün de olsa seminere katılmamız gerekiyor 37. Haftamıza kadar. Sen mutlaka 32. Hafta çalışabilir raporu al okuluna götür. Olursa olur olmazsa zaten yapacak bir şey Yok.
Ben de öyle biliyorum o yüzden tarihı de yazdım. Yine de 32.haftada çalışabilir almakta faya varr
Her halukarda almak lazim o zmaan.ben 32 de alınması zorunlu diye biliyorum ama yanlış mı biliyorumhatta sezeryan olacaklara biraz erken veriyor doktorlar tam detaylı bilen var mı?
Canim gecmis olsun ben kacirmisim ama en azindan onlem alınmış hemen. Dikkat et kendine ve bebisineçok sağol evet durdurdular bugün nst de her şey normaldi çok şükür
yok o ben değildim :) bugün nst de çok şükür normal çıktı. doktorum da ebelerim de sağolsunlar çok ilgililerdi. şimdilik her şey normal yine de mümkün olduğunca dinlenmem gerektiğini ve bebeğin hareketlerin benim sancı ya da kasılmalarımı çok daha dikkatli takip etmem gerektiğini söyledilerCanım inşallah vaktinde gelir bebişin.ne kadar güzel doktorun önlemini almış ciğer iğnesini yapmış.doktorun bından sonrası için ne tavsiye etti?yanloş hatırlamıyorsam sana rapor vermişti ama müdürün izinli olduğundan sen raporunu kullanmamıştın?
çok teşekkür ederim canım.Ay insallah oyledir ne guzel olur. Benim de 28 eylul gorunuyor ama sezeryan olacak o zaman seminerr 1-2gun gitmek lazim. Bana idare kac gub gelirsen seminerde o kadar sonuna eklenir demisti.
Her halukarda almak lazim o zmaan.
Canim gecmis olsun ben kacirmisim ama en azindan onlem alınmış hemen. Dikkat et kendine ve bebisine
aynen öyle çok şükür bu iğne yapıldı şimdiden. aynen dediğin gibi artık gerisi nasip kısmet bakalım. hayırlısı Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin tüm bebeklereCanim birde iyi tarafindan bakki kasilmalarini knt altina almislar ve ciger gelistirici igneyi vurmuslar igneyi yaptiktan birgun sonra bile ise yaradigini biliyorum senin yapabilivehin bol bol dinlenmek ve dua etmek artik geriai bebegine allaha kalmis herseyin hayirlisini dile hayirlisi olsun insallah
amn canım benim. evet Allah hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebklerimiziCanim insallah zamaninda saglicakla kucagina alirsin bebegini. Hepimiz insallah. Allah a emanetler .
Kolay gelsin cnm Ben biraz daha bekliyim dedim yıkayıp ütülemek için bende yarın gitcem 1 ay oldu cok merak ediyorum büyüdümü skıntısı var mı heycanla yarunu bekliyorummmGünaydın kızlar, benim bugün biraz işim var. Havalar hazır serinken, dün Bebek eşyalarını yıkadım. Bugün de zevkle ütüleyeceğim. Abisinin dolabında yer açtım 2. Paşama. Nasıl keyif alıyorum hazırlık yaparken anlatamam. Cumartesi de kontrolümüz var. 1 ay olacak görmeyeli tam. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah. Benim doğum tarihim belli, 24 ağustos inşallah.
Bende kızımda başlarda kutuya kaynamış soğumuş suya pamukla sildim hiç pişik olmadısuya bandırıp kullanılıyorsa saf pamuk daha iyi olmaz mı ? ıslak mendili suya bandırmak içindeki o zararlı bileşimleri yok etmez sanki
Yeni dönüm hastaneden Stabildi, doktoru %100 anne karnını yaşatamıyoruz, böyle iniş çıkışları olacak dedi. Yarın daha iyi haberler alırız inşallah.çok sağol canım benim valla aklıma ilk sen geldin inanır mısın geldim hemen yazmak istedim. nasılsınız siz sen bebeğin iyi misiniz
Allah razı olsuninşallah hepimizin duaları seninle ve bebğinle Allah hepimize güç kuvvet versin sağlıklı güzel günler nasip etsin bebeklerimizle
İnşaalarda güzel haberlerle döneriz canım. Daha yeni bitirdim ütüyü.. Eşyalar minik minik olunca biraz yoruldum. Kasıklarım ağrıdı. Ütülerken eğilmekten sanırım.Kolay gelsin cnm Ben biraz daha bekliyim dedim yıkayıp ütülemek için bende yarın gitcem 1 ay oldu cok merak ediyorum büyüdümü skıntısı var mı heycanla yarunu bekliyorummm
Yok degilimde :)))yaaa şaşırdım bak, peki ailenin ilk bebişi misin? hani eskiler genelde ilk bebek zayıf sonrakiler daha kilolu olur der
:))))Benim ikinci çocuğum ilkinde normaldi duruşu hatta makat gelişti. Bu başından beri başı aşağıda. Sürekli sol taraftaydi yirtilacak diye korkmaya basladim:) sağa geçti rahatladım. Zaten sezeryen olacağım kızım kafan yukarıda dursun diyorum bazen.aslında sıkıntı bile sayilmaz:)))
canım 32. haftadan sonra calısmaya devam etmek ıstıyorsan doktorundan ' calısabılır raporu ' alıp sırketıne teslım edıyorsun. sonrasında da 37. hafta dogum ıznıne ayrılman gerekıyor. bıldıgıom kadarıyla doguma ıkı hafta kalaya kadar yıne calısayım dersen doktorundan ek bır ' calısabılır raporu ' alman gerekıyor. benım muhtemel dogum tarıhım 26 eylul. ben de 29 agustosta dogum ıznıne ayrılmayı planlıyorum. 30 agustos zaten tatıl. 31 agustos arife oldugu ıcın bu bayram tatılıyle bırlesır. yasal olarak da 5 eylul de ıznımı baslatırım dıye dusunuyorum. genellıkle 40 haftadan +/- 2 hafta normal kabul edılıyormus. yanı bebek 37den sonra her an gelebılıyor bu nedenle cok da riske atmadan dogum ıznı planımı bu sekılde yaptım. kızlar sız kacıncı haftalarda ızne ayrılacaksınızHanımlar aranızda öğretmen olan var mı 32. Haftada izne çıkmak zorunda miyiz nasıl oluyor bu işler okula belge falan mı götürüyor uz
Hepsi hamilelikte görülen şeyler tabi ama olmaması için doktorun verdiği şeyler var, kramplar için magnezyum veriyorlar (muz-ceviz yedik aynı zamanda onlar için) ödem olmaması için yürüyüş yapman gerekiyor, hareketsizlikten ve tuz tüketiminden kaynaklanabiliyor, kaşıntı şikayeti olanlara da doktoru krem vermişti. Doktoruna danışırsan risk yoksa bunları yap diyecektir.kızlar aşırı kaşıntım var kolumda bacagımda karnımda şimdi doktora gideceğim umarım bi sorun olmaz birde bacaklarıma cok kramp giriyor şişiyor bunlar normal mi acaba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?