- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.401
canım 32. haftadan sonra calısmaya devam etmek ıstıyorsan doktorundan ' calısabılır raporu ' alıp sırketıne teslım edıyorsun. sonrasında da 37. hafta dogum ıznıne ayrılman gerekıyor. bıldıgıom kadarıyla doguma ıkı hafta kalaya kadar yıne calısayım dersen doktorundan ek bır ' calısabılır raporu ' alman gerekıyor. benım muhtemel dogum tarıhım 26 eylul. ben de 29 agustosta dogum ıznıne ayrılmayı planlıyorum. 30 agustos zaten tatıl. 31 agustos arife oldugu ıcın bu bayram tatılıyle bırlesır. yasal olarak da 5 eylul de ıznımı baslatırım dıye dusunuyorum. genellıkle 40 haftadan +/- 2 hafta normal kabul edılıyormus. yanı bebek 37den sonra her an gelebılıyor bu nedenle cok da riske atmadan dogum ıznı planımı bu sekılde yaptım. kızlar sız kacıncı haftalarda ızne ayrılacaksınız
sağol canım yas ilerliyor daha fazla beklemeyelim dedik üç cocuk istiyorduk. Her yıl farkediyor cocuk düşünen yas cok ilerlemeden yapsın derim zor oluyordoğrudur tecrübe konuşuyormaşallah bu arada 3. müş seninki
İnşallah koleztez değilsindir.ilk hamileligimde yasadim.kızlar aşırı kaşıntım var kolumda bacagımda karnımda şimdi doktora gideceğim umarım bi sorun olmaz birde bacaklarıma cok kramp giriyor şişiyor bunlar normal mi acaba(
Bildiğim kadarıyla 5 haftadan fazla aktaramiyorsun erken doğum olsa bile.onu iyice araştırmak lazım yoksa boşuna gider.canım 32. haftadan sonra calısmaya devam etmek ıstıyorsan doktorundan ' calısabılır raporu ' alıp sırketıne teslım edıyorsun. sonrasında da 37. hafta dogum ıznıne ayrılman gerekıyor. bıldıgıom kadarıyla doguma ıkı hafta kalaya kadar yıne calısayım dersen doktorundan ek bır ' calısabılır raporu ' alman gerekıyor. benım muhtemel dogum tarıhım 26 eylul. ben de 29 agustosta dogum ıznıne ayrılmayı planlıyorum. 30 agustos zaten tatıl. 31 agustos arife oldugu ıcın bu bayram tatılıyle bırlesır. yasal olarak da 5 eylul de ıznımı baslatırım dıye dusunuyorum. genellıkle 40 haftadan +/- 2 hafta normal kabul edılıyormus. yanı bebek 37den sonra her an gelebılıyor bu nedenle cok da riske atmadan dogum ıznı planımı bu sekılde yaptım. kızlar sız kacıncı haftalarda ızne ayrılacaksınız
Ben de idareciyim ama bilmediğim konu sorumluluk alanımda değil çünkü. Ama diğerleri de bilmiyor anladığım kadarıyla bakmak lazım.Ay insallah oyledir ne guzel olur. Benim de 28 eylul gorunuyor ama sezeryan olacak o zaman seminerr 1-2gun gitmek lazim. Bana idare kac gub gelirsen seminerde o kadar sonuna eklenir demisti.
Her halukarda almak lazim o zmaan.
Canim gecmis olsun ben kacirmisim ama en azindan onlem alınmış hemen. Dikkat et kendine ve bebisine
Hocam bir de 37 de rapor alıyorsun.Canm ben de öğretmenim.32.haftada doktordan rapor alacam çalışabilir raporu.onu götürüp okula veriyoruz o kadar.sonra dogum yaptığın gün o raporun örneği yannda olsun.hastanede o Gün bi daha izin kağıdı verecekler.
iyi doktora denk gelmeyince öyle maalesef canım ya, birde bişey bilmiyosun inanmak güvenmek istiyosun bende çok korktum hiç boş yere yani, kaç kez radyolojiye sevk etti, her muayenede kafa büyük normal olmaz zor felan sonuç 41. hafta da sezeryan neyse sağlıkla kucaklara aldık ya takmıyorum artık o doktora da gitmiyorum, hem devlet hem özel böyle içim daha rahat ve biliyomusun devlettekiler daha ilgili yada bana öylesi denk geldi..
27 eylül sat a göre doğum tarihim ama yaz tatilinde olduğumuz için çalışabilir raporu ile izin aktarilamiyor diye duydum32. Haftada çalışabilir belgesi alıp okula götürmen gerekiyor canım. Tahmini Doğum tarihin ne ?
Evet canım bir gün de olsa başlaman lazım. Benim Doğum da 21 eylül yani zorunlu 37. Hafta iznim 1 Eylül'de başlıyor ama 1 eylül de seminere başlayamıyorum çünkü kurban bayramı tatili oluyor. Bu yüzden doktorumla konuşup Doğum tarihimi 28 eylül gibi göstermeyi düşünüyorum, yoksa ben de iznimi Doğum sonrasına aktaramıyorum.Benim de Doğum 22 Eylül ama sezeryan olacak acaba ben de mi 1 gün seminere katılıp ayrılayım öyle olunca iznimi aktarabilir miyim ?
Yok canim ben geçen yıl erken doğum yaptım malesef 16 haftalık rapor verdiler erken olunca kalan haftani ekliyorlar doğum sonrası iznineBildiğim kadarıyla 5 haftadan fazla aktaramiyorsun erken doğum olsa bile.onu iyice araştırmak lazım yoksa boşuna gider.
Çok iyi haber canım, çalışıyor Musun ? İstirahat verdiler mi ?çok teşekkür ederim. bugün yine bebeğin akciğerleri için olan iğnenin ikinci dozu yapıldı nst ye de bağladılar iyiyiz çok şükür eve geldik dinleniyorum. yakınımda çok erken doğum oldu bu ara galiba farkında olmadan etkilendim stres de yaptım tüm hamilelerin gerçekten önce kendini düşünmesi lazım. hiçbir şeye üzülmememiz kendimizi bebeğimizi düşünmek lazım
Canım eğer seminere bir gün olsun gidersen seni tatilde sayamazlar. Sonuçta seminerde görev başındasın ve önceden tatilde olman etki etmez. Senin 37. Haftan 6 Eylül'de başlıyor, o gün de vereceksin dilekçeni izne ayrılacaksın.27 eylül sat a göre doğum tarihim ama yaz tatilinde olduğumuz için çalışabilir raporu ile izin aktarilamiyor diye duydum
Canım benim müdür hayır öyle olmuyor aktaramazsın iznini dedi, sonra geçen sene izin alan arkadaşıla konuştum; müdür bilmiyor ilçe milli eğitim iznimi onayladı dedi. Yani idareciler bilmeyebiliyor, istersen ilçe milli eğitimle konuşabilirsin. Sen mutlaka 32. Hafta raporunu al okuluna ver, ve sezaryene göre değil 28 eylül e göre yap.Ay insallah oyledir ne guzel olur. Benim de 28 eylul gorunuyor ama sezeryan olacak o zaman seminerr 1-2gun gitmek lazim. Bana idare kac gub gelirsen seminerde o kadar sonuna eklenir demisti.
Her halukarda almak lazim o zmaan.
Canim gecmis olsun ben kacirmisim ama en azindan onlem alınmış hemen. Dikkat et kendine ve bebisine
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/04/20160413-10.htm evet ekleniyormus.bu duruma sevindim çünkü sezeryanda erken dogüm yapacağım.Yok canim ben geçen yıl erken doğum yaptım malesef 16 haftalık rapor verdiler erken olunca kalan haftani ekliyorlar doğum sonrası iznine
Evet 5 haftadan fazla aktarılamaz, 37. Haftada mecburen izne ayrılmanız gerekiyor.Bildiğim kadarıyla 5 haftadan fazla aktaramiyorsun erken doğum olsa bile.onu iyice araştırmak lazım yoksa boşuna gider.
Erken doğumda aktariliyormusEvet 5 haftadan fazla aktarılamaz, 37. Haftada mecburen izne ayrılmanız gerekiyor.
Evet o zaman aktarılıyor, ben normal şartlarda diyorum.Erken doğumda aktariliyormus
Anlamadım canım dogumdan en fazla 5hafta önce mi izne cıkılmalı dıyorsunBildiğim kadarıyla 5 haftadan fazla aktaramiyorsun erken doğum olsa bile.onu iyice araştırmak lazım yoksa boşuna gider.
canım 37. haftan bitince çalışmak isteden de çalışamıyorsun yani mecburi izne ayrılmak zorundasın. yani 32. haftadan sonra en fazla 5 hafta doğum sonrasına aktarabiliyorsun. ama 37. haftadan sonra günün dolmadan doğum yaparsan, ki benim öyle olmuştu, kaç gün erken doğduysa o günler de doğum sonrasına aktarılıyorAnlamadım canım dogumdan en fazla 5hafta önce mi izne cıkılmalı dıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?