2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ben de aynı şekilde kurban bayramı sonrası iznimi başlatmayı dusunuyorum

Arkadaşlar Osmin Positive kullanan var mı aranızda ? ben 1 haftadır falan kullanıyorum ama içtikten sonra huzursuz bacak sendromu var ya resmen onun gibi rahatsızlık yaşıyorum

Bildiğim kadarıyla 5 haftadan fazla aktaramiyorsun erken doğum olsa bile.onu iyice araştırmak lazım yoksa boşuna gider.

Ben de idareciyim ama bilmediğim konu sorumluluk alanımda değil çünkü. Ama diğerleri de bilmiyor anladığım kadarıyla bakmak lazım.

Hocam bir de 37 de rapor alıyorsun.

Aynen oyle cok sukur kucagimiza aldik ama pisikolojisinden kurtulamioruz hala aklimizda bak ne guzel denk gelmissin devlettw iyi bir doktora bende devlettekierin ozellere gore daha tecrubeli daha iyi dok olduklarini dusunuorun ama az biraz sinirli oluyorlar ve muayenelere erkekleri almiyorlar esim az sinirlidir saolsun kavga ederde beni oralarda rezil eder die korkumdan devlete hic yanasmadm

Benim de Doğum 22 Eylül ama sezeryan olacak acaba ben de mi 1 gün seminere katılıp ayrılayım öyle olunca iznimi aktarabilir miyim ?
Evet canım bir gün de olsa başlaman lazım. Benim Doğum da 21 eylül yani zorunlu 37. Hafta iznim 1 Eylül'de başlıyor ama 1 eylül de seminere başlayamıyorum çünkü kurban bayramı tatili oluyor. Bu yüzden doktorumla konuşup Doğum tarihimi 28 eylül gibi göstermeyi düşünüyorum, yoksa ben de iznimi Doğum sonrasına aktaramıyorum.

Bildiğim kadarıyla 5 haftadan fazla aktaramiyorsun erken doğum olsa bile.onu iyice araştırmak lazım yoksa boşuna gider.
Yok canim ben geçen yıl erken doğum yaptım malesef 16 haftalık rapor verdiler erken olunca kalan haftani ekliyorlar doğum sonrası iznine

Çok iyi haber canım, çalışıyor Musun ? İstirahat verdiler mi ?

27 eylül sat a göre doğum tarihim ama yaz tatilinde olduğumuz için çalışabilir raporu ile izin aktarilamiyor diye duydum
Canım eğer seminere bir gün olsun gidersen seni tatilde sayamazlar. Sonuçta seminerde görev başındasın ve önceden tatilde olman etki etmez. Senin 37. Haftan 6 Eylül'de başlıyor, o gün de vereceksin dilekçeni izne ayrılacaksın.

Canım benim müdür hayır öyle olmuyor aktaramazsın iznini dedi, sonra geçen sene izin alan arkadaşıla konuştum; müdür bilmiyor ilçe milli eğitim iznimi onayladı dedi. Yani idareciler bilmeyebiliyor, istersen ilçe milli eğitimle konuşabilirsin. Sen mutlaka 32. Hafta raporunu al okuluna ver, ve sezaryene göre değil 28 eylül e göre yap.

Anlamadım canım dogumdan en fazla 5hafta önce mi izne cıkılmalı dıyorsun
canım 37. haftan bitince çalışmak isteden de çalışamıyorsun yani mecburi izne ayrılmak zorundasın. yani 32. haftadan sonra en fazla 5 hafta doğum sonrasına aktarabiliyorsun. ama 37. haftadan sonra günün dolmadan doğum yaparsan, ki benim öyle olmuştu, kaç gün erken doğduysa o günler de doğum sonrasına aktarılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…