- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.441
Her gittiğimde kilo tansiyon takibi yapıp, doktorumun yaptırdığı kan tahlili sonuçlarının kopyasını alıyorlardı. Bu ay içinde genel kontrol, kan idrar tahlili yapcaz diye çağırmıştı ama erken Doğum yapınca kaldı.Sağlık ocağı beni hiç kontrole çağırmıyor. Zaten doktora gidiyorsun takibin yapılıyor aşı olmak istersen gel dediler ilk aradıklarında. Nasıl birsey anlamadım. Sağlık ocağında normalde yapılması gereken ne gibi uygulamalar var?
Canım neden kabul ediyorsun? Sen ağzını açmadan eşinin şuan kabul edemeyiz demesi lazımdı, ağırlama kendi işlerini kendileri yapsınlar, madem geliyorlar sana yardımcı olsunlar, koşturma önlerinde hiç kimse bebeğinden değerli değil.Kizlar ya stres dn uzak olalm diyoz ama ben iki gundr acaip stresliyim benimle küs olan görümcem kiziyla beraber 3 ayligina bize kalmaya geliyolar memleketn bu durumda nasil agirlarm onu nasil kaldirirm bu durumu bilmiyorm ister istemez insan stres oluyo ya korkuym bebegme bsy olur die zaten kordon dolanmisti boynuna onun üzüntusundeym hala atlatamadm bide bunu nasil çekerim bilmiyom
Sen eşinin ailesiyle berabersin onlara geliyor sanırım. Senin ayrı evine değil değil mi?Zaten ben 4 ay önce eşimin ailesiyle yaşamak istemiyorum die buyuk bi kavga yaşamiştk sirf bu yuzden hepsi benimle küstü numarami engele aldilar ama simdi ne yüzle geliyo bilmiyom pazar gunu gelicekms ve okul acilana kadar bizde kalacakms ne kadar onlara hizmet etmesemde evimi onlarn eline birakmamak icn hep tetik de olacam ya belki bu beni cok zorlar
Zaten ben 4 ay önce eşimin ailesiyle yaşamak istemiyorum die buyuk bi kavga yaşamiştk sirf bu yuzden hepsi benimle küstü numarami engele aldilar ama simdi ne yüzle geliyo bilmiyom pazar gunu gelicekms ve okul acilana kadar bizde kalacakms ne kadar onlara hizmet etmesemde evimi onlarn eline birakmamak icn hep tetik de olacam ya belki bu beni cok zorlar
Canım eşin ne diyor bu duruma? Eşinle konuş istersen görümcen gelmeden. Geldikten sonra git demek daha zor olur.Zaten ben 4 ay önce eşimin ailesiyle yaşamak istemiyorum die buyuk bi kavga yaşamiştk sirf bu yuzden hepsi benimle küstü numarami engele aldilar ama simdi ne yüzle geliyo bilmiyom pazar gunu gelicekms ve okul acilana kadar bizde kalacakms ne kadar onlara hizmet etmesemde evimi onlarn eline birakmamak icn hep tetik de olacam ya belki bu beni cok zorlar
Canım maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim. Darısı benim miniğime inşallah, cumartesi randevumuz var 5 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum ne durumda olduğunu. Sen kaç kilo ile başladın gebeliğe ? Ben de 13 kg aldım acaba benim dr ne diyecek ?Bu arada kime haber verecektim unuttum ama Bölge Hastanesinden fiyat aldım, normal doğum 1.600tl sezaryen 2.000tl.
Bizde gördük kızımı, suyu sağlığı iyi çok şükür, 1,5kg olmuşuz. Haftasıyla uyumluyuz. Ayrıca baş geliş pozisyon almışız.
Doktor "3.5kg dan fazla olmaz minyon bir kız olacak" dedi, "sorun yok zaten eşim hidayet türkoğlu değil" dedimbende boylu poslu değilim kii :)
Toplam aldıüım kilo 13 olmuş, maksimum 7kg daha iznin var dedi.
Birde sabah farkettim, göbek deliğimin altında minicik bir kırmızı yırtığım olmuş, hep nemlendiriyorum ama olmuş işte napalım, sevdik bizde eşimle beraber yırtığımı
yok canm ben daha oncedn onlarla yasiyodm ama 4 aydr artk esimle yalnz yasamak istedgm icn ayrildm onlardn görumcem evli degil kiziyla beraber babasinda kaliyoSen eşinin ailesiyle berabersin onlara geliyor sanırım. Senin ayrı evine değil değil mi?
dogumda da annemle erkek kardesm gelecek bakalm bizim evimz cok kücük 6 kişilk olucaz nasil olur bilmiyorum ama annemn gelmesini dört gözle bekliyom çooook özledimCanım çok kızdım görümcene. Yani ilk okuduğumda aklıma görümcen acaba bi olay yaşadı da zor durumda falan kaldığı için mecburiyetten mi geliyor dedim.
Çünkü normal bir insanın evinde bile 3ay misafirlik olmaz, kaldı ki hamilesin, kaldı ki aranız bozuk, ki kaldı ki o sizdeyken doğumun olacak falan.
İnşaAllaaaahhh bir sebep çıkar ve gelmezler, oldu da gelirlerse yapcak bişey yok. Sen gene de sakın kendini adama kimseye, hizmetçi olma. Şuan sen ve bebeğin önemlisin.
Buldum buldum ama insan her şeyi almak istiyor ya. Çok tatlılar. Havuzlu han da her şey var çarşıda.Canım gecmıs olsun bolbol su iç. Eminonunde güzel seyler bulabildin mi bebişin için
eşim ailesine çok düskün konuşmam fayda bile etmiyecek zaten benim istemedigimi biliyo ama onlara da hayir diyemiyoCanım eşin ne diyor bu duruma? Eşinle konuş istersen görümcen gelmeden. Geldikten sonra git demek daha zor olur.
Çok sağol bu arada canım inşallah enfeksiyon falan değildir de canım sıkılmazCanım gecmıs olsun bolbol su iç. Eminonunde güzel seyler bulabildin mi bebişin için
bende 13 kilo aldm ama dr hep yeter dio cok almişsn dio her gittigmde kiloyla ilgili birsuru şey söyluyoCanım maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim. Darısı benim miniğime inşallah, cumartesi randevumuz var 5 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum ne durumda olduğunu. Sen kaç kilo ile başladın gebeliğe ? Ben de 13 kg aldım acaba benim dr ne diyecek ?
Eşinle konuş hiç ayıp değil. Psikolojim 1 haftadan daha fazla misafir kaldırmaz de.yok canm ben daha oncedn onlarla yasiyodm ama 4 aydr artk esimle yalnz yasamak istedgm icn ayrildm onlardn görumcem evli degil kiziyla beraber babasinda kaliyo
Canım peki çalışıyor Musun evde misin ?eşim ailesine çok düskün konuşmam fayda bile etmiyecek zaten benim istemedigimi biliyo ama onlara da hayir diyemiyo
Sağolsun benim bağlı olduğum sağlık ocağı telefonla arayıp resmen gelmene gerek yok dedi bana. Yapmaları gereken takipler varmış normalde demek ki sayende öğrenmiş oldum bende canım teşekkürler.Her gittiğimde kilo tansiyon takibi yapıp, doktorumun yaptırdığı kan tahlili sonuçlarının kopyasını alıyorlardı. Bu ay içinde genel kontrol, kan idrar tahlili yapcaz diye çağırmıştı ama erken Doğum yapınca kaldı.
Bu arada çok geçmiş olsun canım söylemeyi unuttum çok şükür Ahmet te sende iyisiniz. Inşallah çok daha iyi olacak ve yakın zamanda evinize gideceksiniz. Dualarımiz sizinle canım.Canım neden kabul ediyorsun? Sen ağzını açmadan eşinin şuan kabul edemeyiz demesi lazımdı, ağırlama kendi işlerini kendileri yapsınlar, madem geliyorlar sana yardımcı olsunlar, koşturma önlerinde hiç kimse bebeğinden değerli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?