2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Biliyorum canım onları ama ben doğumdan sonra devam etmicem hem az maaş alıyorum hemde biliyorsun sigara içiliyor ve herşeyden öte oğlumla ilgilenmek istiyorum. Yoksa dr izin verdiği müddetçe çalışıp yıllık iznimi doğum sonrasına saklardım. Patronum iştende kendisi çıkartmış göstericek bi süre işşizlik alıcam

canım anladım hayırlısı olsun senın ve bebegının saglıgından onemlı bırsey yok. o dusuncesız patronlarla uzun sure calısmak da zor olur zaten ıssızlık de senı zaten bı sure ıdare eder sonrasında durumuna gore bakarsın. ben de elımde olsa 2 sene fln evde oturup bebeğimi kendim buyutmek ısterdım ama ıse gerı donmem gerekıcek tahmını bebegım 10 aylıkken fln gerı donmeyı planlıyorum bakalım zaman neler gosterıcek

ya zaten eşimden azick destek gorsem o konuda açarm agzimi valla isteyn kirilsn isteyn alinsn umursamam ama ben yaparsm eşimde bana destek çikmazsa bana bu konuda daha buyuk bi yikim olur benim içn o yüzdn susuyorum
Doğru canım eş den destek gelmeyince aranızı açıldığı ile kalırsın. Eşimin akrabası çaya gelecekti görevdeyim evde değilim dedi. Bende neden öyle dedin gelselerdi dedim oda bu halde hizmet etme kimseye arayan olursa benim görevde olduğumu soyle dedi. Bide senin 3 ay benim kaynanam geldi 2 gün kaldı sözde ben dinlenecektim ama ne mümkün kendi evim hiç bişeyı bırakmak istemedim mutfaktan çıkamadım öyle olunca hemen gitti anladı o da. Ben mutfağımi kimseye bırakamıyorum.

ya zaten eşimden azick destek gorsem o konuda açarm agzimi valla isteyn kirilsn isteyn alinsn umursamam ama ben yaparsm eşimde bana destek çikmazsa bana bu konuda daha buyuk bi yikim olur benim içn o yüzdn susuyorum
canım en ıyı sen tanırsın esını soyle guzel bır anında cok da tepkısınden emın degılsen hafıf bı gırısle konuyu acabılırsın belkı. yada dınleyecegı yakın bırı varsa konuyu o acıp buyuk olarak bı akıl versın belkı daha etkılı olur. sonucta bırının bı sekılde o gorumceye ulasması lazım ıstersen bana numarasını ver ben arıyıp bır dost .. dıye gızlı ısımle mesaj bırakıyım :)

Canım fiyatlar bazı şelerdi uygun ama çokta fark yok Otıpark ispark in var girebilmek ıcın sıra bekliyorsun biz yarım saat bekleyip sıra gelmeyince arabayı yakın bi yere yıkamaya bırakıp otobüsle Eminönü'na geçmiştik

ınsallah canım yanma varsa sistit fln olabılır kı umarım degıldır ılacla gecıyor cunku. herseyın bası bol su ıcerek oluyor oyuzden sen sımdıden su ıcımını arttır derım gerekıyrosa daha cok tuzlu tatlı ye kı daha cok su ıcebıl derım

canım cok guzel planlamıssın hayırlısıyla saglıkla dunyaya gelsın bebişin. ben de emınoune 5 aylıkken fln gıtmıstım cıdden fıyatlar dısardakıyle aynı oyuzden cok bırsey almadan gerı dondum bır mantıgı olmadı. hastane ıcın keseli bebek magnet yaptırdım 50 adet yeter umarım henuz elıme gelmesını beklıyorum. aynı kız bana kapı susu ve altın yastıgı da yapacak hepsını bu hafta gıbı beklıyorum. dogumdan sonra mevlut ıcın de kokulu tas yaptırmak ıstıyorum ama kısı sayısı en az 100 fln olacagı ıcın uygun bı kokulu tas yada hedıyelık bakmam lazım. mevlut hedıyelıklerınde tavsıye edebılecegınız yerler varsa yorumlarınızı beklerım :)

canım iyiki soyledın bu süper oldu. bu sabah saat 5bucukta uyandım mesajını gordum uykum da kactıgı ıcın oturuyordum hemen gıttım sterilizator sipariş ettim epeydir bakıyordum ama bu sefer bayagı ındırıme girmişti. kalan bırkac eksıkle bırlıkte sıparişi verdım rahat ettim :)

Aynen öyle canım işle ev arasıda uzak patronlarım çok iyi insanlar ama sigara işte beni zorluyor artık. Bakalım zaman neler gösterecek bize kayınvalideme güvenemiyorum o yüzden kendim büyütüp kreşe bırakıp işe başlamak istiyorum. Sen hangi meslektesin

Hangi sterilizatör ü aldın canım ben çok düşündüm sonunda weewell in kurutmalı modelini aldım

@yusufşeyma
missdincer

Kızlar sağolun bilgiler için
Otoparkı internet sitesine ücretsiz demişler.olmazsa marmarayla gideriz.marmaraya yakın heralde orası.

Perde diktirmicem.beşiği odamda olucak şimdilik.odasını ayırınca eksiksiz yaparım herşeyinş inş.
Katlanabilir küveti bende istiyorum.diğerleri çok yer kaplar.içinede uygun köpük file bulursam süper olur.
Malesef nakit ödeyemicem.kredi kartına taksitle anca işin içinden çıkabiliriz.
Allah kolaylık versin hepimize maddi manevi :)

sağol canım yas ilerliyor daha fazla beklemeyelim dedik üç cocuk istiyorduk. Her yıl farkediyor cocuk düşünen yas cok ilerlemeden yapsın derim zor oluyor

ne güzel bizde kalabalık aile olalım istiyoruz ama nasip işte, dediğin gibi yaş çok ilerlemeden yapmak lazım sonra yok şekerdi tansiyondu oydu buydu derken tarama testleri yaştan riskli çıkar canını sıkar daha neler neler

ben devlete çok ön yargılıydım bazı olaylar sonrası hem devlet hem özele gideyim dedik eşimle, iyiki de öyle yapmışız biliyomusun doğumu bile orda yapmayı düşünür oldum, özellikle çok sevdiğim 2-3 dr var onlara denk geleceğimi bilsem birde küçük kızım var yanımda durmasına izin verseler hemen atlayacağım yanidoğru muayneye eşleri almıyolar keşke alsalar benimki de özele gittikçe hasret gideriyor napalım

Acaba esin cagirmis olabilirmi cnm ablasini cunki hem kus hemde 3 ay kalmaya geliyor saka gibi nasil bi yuzsuzluk anlayamadim ama esin cagirdiysa hani yorulmaman acisindan sana yardimci olmasi acisindan mecbur kalmistr die dusunuyorum baska turlu bi anlam veremedim

Benim de gönlümden geçen bayrama kadar çalışmak. Bayram haftasını yıllık izinden düşüp bayram dönüşünde rapora başlamak.inşallah sağlık durumum elverir.

O olaylar ozeldede oluo cnm sadece disari cok sizmio kucuk kizini almazlar die dusunuyorum cnki ark.7 saat sanci bekledi o arada annesini bile almamislar yanina dogumuda doktorlar deil ebeler yaptiriyor die biliyorum acil bi durum olmadikca hakkimizdanhayirlisi olsun cnm hepimizin insallah

Yoğunlar mi bilmiyorum ama 2 kere aşı için gittim genelde kimse olmuyor canım. Bence herkesi bana yaptıkları gibi arayıp gelmenize gerek yok deyip başlarından atıyorlar sanki. Neyse alıştım zaten artık şanssız olmaya bu konularda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…