- 4 Temmuz 2017
- 322
- 758
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.461
Canım maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim. Darısı benim miniğime inşallah, cumartesi randevumuz var 5 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum ne durumda olduğunu. Sen kaç kilo ile başladın gebeliğe ? Ben de 13 kg aldım acaba benim dr ne diyecek ?
dogumda da annemle erkek kardesm gelecek bakalm bizim evimz cok kücük 6 kişilk olucaz nasil olur bilmiyorum ama annemn gelmesini dört gözle bekliyom çooook özledim
ay ne iyi ettin de söyledin canım baya htiyaçlarımı aldım bende. teşekkür ettim biberon önlük mama önlüğü suluk oh güle güle kullanalım. hazır almışken depend ve lohusa külodu da aldım kendime.Kızlar ebebek te bütün beslenme ürünlerinde akşam 8 den sabah 8 e %40 indirim var. Emzik biberon sterilizatör önlükler termoslar hepsi indirimli, özellikle dr. Browns Avent suavinex ürünlerini almak isteyenler baya karlı oluyor ben aldım ihtiyacım olan şeyleri. İhtiyacı olan bakabilir.
Demek ki sen Doğumdan sonra verebiliyorsun kiloları o zaman sıkıntı Yok. Benim ilk gebeliğim bakalım bende nasıl olacak :) amin inşallah ben de güzel haberler alırım :)Normal kilom 53-55ti benim, coştum bi ara ve 62 kiloya çıktım, tam diyet yapmaya başlayacaktım ki hamile kaldım :) şuan 75 kiloyum.
İlk kızımda da 58 ile hamile kalıp, 25 kilo alıp 83le doğuma gitmiştim.
İnşaAllaaaahhh sende güzel haberler alırsın canım, sağlıkla kavuşalım kuzulara..
Buldum buldum ama insan her şeyi almak istiyor ya. Çok tatlılar. Havuzlu han da her şey var çarşıda.
ay ne iyi ettin de söyledin canım baya htiyaçlarımı aldım bende. teşekkür ettim biberon önlük mama önlüğü suluk oh güle güle kullanalım. hazır almışken depend ve lohusa külodu da aldım kendime.
Canım benim tavsiyem yanında bol nakit para ile git, ödemeyi kartla yapınca pek indirim yapmıyorlar ama nakit olunca yapıyorlar. Ben bir de havuzlu han da Bebek odası perdesi diktirdim çok uygun fiyat verdiler markası da taç yani bilinmedik bir şey değil. Eğer ihtiyacın varsa Medine Perde ye de gidebilirsin. Adamlar dikip kargo ile gönderdiler tam da oldu.Canım fiyatlar nasıl dışarıya göre.
Hangi mağazadan aldın tavsiyelerin neler :)
Bende haftaya gidicem.gitmişken toptan bütün alışverişimi yapıcam.inş güzel indrim yaparlar.
Bide ücretsiz otoparkı varmış biliyomusun kullandınız mı?
Rica ederim :) Benim ilk takibimi yapan sağlık ocağı farklıydı orda istiyorlardı, taşındım sağlık ocağım değişti burasıda aynı şekilde takip ediyor, isteğe bağlı bir uygulama değil demek ki, gerçi gebe sayısı çok fazlaysa ilgi az olabiliyormuş, senin sağlık ocağı yoğun bir yerse belki ondan böylelerdir.Sağolsun benim bağlı olduğum sağlık ocağı telefonla arayıp resmen gelmene gerek yok dedi bana. Yapmaları gereken takipler varmış normalde demek ki sayende öğrenmiş oldum bende canım teşekkürler.
İnşallah canım Allah razı olsunBu arada çok geçmiş olsun canım söylemeyi unuttum çok şükür Ahmet te sende iyisiniz. Inşallah çok daha iyi olacak ve yakın zamanda evinize gideceksiniz. Dualarımiz sizinle canım.
evet ben de ondan da aldım. takip edeyim evet çok sık kullanmıyorum ondan aklıma gelmedi bile. saol canımMama önlüğü ben de aldım :) oioi marka silikon önlüğü çok beğeniyor kullananlar 40 tl den 23 e düşmüştü alıverdim bir tane :) ben ebebek i ve joker i instagram dan takip ediyorum, indirimlerden haberim oluyor. Instagram hesabın varsa sen de takip et iyi oluyor.
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah :)evet ben de ondan da aldım. takip edeyim evet çok sık kullanmıyorum ondan aklıma gelmedi bile. saol canım
Canım bir de sanırım girişin bir yada iki alt katında bir mağaza var orada katlanabilir Bebek küveti satılıyordu yanılmıyorsam 70-80 tl gibi fiyatı vardı. Ben almadığıma pişmanım. Piyasada baktım 150 tl den aşağı bulamadım. Bu Haftasonu ben de gidip alacağım bir tane.Canım fiyatlar nasıl dışarıya göre.
Hangi mağazadan aldın tavsiyelerin neler :)
Bende haftaya gidicem.gitmişken toptan bütün alışverişimi yapıcam.inş güzel indrim yaparlar.
Bide ücretsiz otoparkı varmış biliyomusun kullandınız mı?
Demek ki sen Doğumdan sonra verebiliyorsun kiloları o zaman sıkıntı Yok. Benim ilk gebeliğim bakalım bende nasıl olacak :) amin inşallah ben de güzel haberler alırım :)
Canım esınle konus bunu hamıle ınsana bukadar uzn sure mısafır olunmamalı ınsan evlenene kadar yasadıgı anne babasının evınde bıle zorunlu olmadıkca 3 ay kalmıyor. Esının bıraz sagduyulu olup kayınvalıdeler gelıcek zaten karım da buara rahatsız fln deyıp bı sekılde atlatması lazım. Kım alınıosa darılıyosa buyursun darılsın suanda sen ve bebegınden onemlı bırsey yok. Allah korusuj kendını yordugun stress yaptıgın ıcın basına kotu bırsey gelırse ne esın ne sen kendınızı affedebılırsınız. Pısman olmaktansa gorumcene bunun soylenmesı lazım.Kizlar ya stres dn uzak olalm diyoz ama ben iki gundr acaip stresliyim benimle küs olan görümcem kiziyla beraber 3 ayligina bize kalmaya geliyolar memleketn bu durumda nasil agirlarm onu nasil kaldirirm bu durumu bilmiyorm ister istemez insan stres oluyo ya korkuym bebegme bsy olur die zaten kordon dolanmisti boynuna onun üzüntusundeym hala atlatamadm bide bunu nasil çekerim bilmiyom
yok canm ben çalismiyom evdeyimCanım peki çalışıyor Musun evde misin ?
ya zaten eşimden azick destek gorsem o konuda açarm agzimi valla isteyn kirilsn isteyn alinsn umursamam ama ben yaparsm eşimde bana destek çikmazsa bana bu konuda daha buyuk bi yikim olur benim içn o yüzdn susuyorumCanım esınle konus bunu hamıle ınsana bukadar uzn sure mısafır olunmamalı ınsan evlenene kadar yasadıgı anne babasının evınde bıle zorunlu olmadıkca 3 ay kalmıyor. Esının bıraz sagduyulu olup kayınvalıdeler gelıcek zaten karım da buara rahatsız fln deyıp bı sekılde atlatması lazım. Kım alınıosa darılıyosa buyursun darılsın suanda sen ve bebegınden onemlı bırsey yok. Allah korusuj kendını yordugun stress yaptıgın ıcın basına kotu bırsey gelırse ne esın ne sen kendınızı affedebılırsınız. Pısman olmaktansa gorumcene bunun soylenmesı lazım.
Görümceler kayınvalideler ektiler hepsi aynı ya bencil dusuncesızler ben hepsıne gıcık oluyorum yılda bir iki defa görüyorum ona bile dayanamıyorum hoş sesleri yetıyor telefondan taciz ediyorlar Allah yardımcın olsun dilerim gelemez zor bir durum birde esin annem kardeşim mızmız mız yapıyorsa daha cok sinir oluyor insan sabah sabah kendi esımın aılesı gelıyor gıbı hıssettim resmen sinirlerim bozulduya zaten eşimden azick destek gorsem o konuda açarm agzimi valla isteyn kirilsn isteyn alinsn umursamam ama ben yaparsm eşimde bana destek çikmazsa bana bu konuda daha buyuk bi yikim olur benim içn o yüzdn susuyorum
Catlak varda onin haricinde bnm bacaklarim ellerim kabariyor kıpkırmızı alerjk glba
Hem seninle küs kem de 3 ay sende kalmaya mi geliyor hem de doğum zamanı. Yardım amaçlı mı geliyor acaba. Yoksa bi insan misafirliğe gelmezKizlar ya stres dn uzak olalm diyoz ama ben iki gundr acaip stresliyim benimle küs olan görümcem kiziyla beraber 3 ayligina bize kalmaya geliyolar memleketn bu durumda nasil agirlarm onu nasil kaldirirm bu durumu bilmiyorm ister istemez insan stres oluyo ya korkuym bebegme bsy olur die zaten kordon dolanmisti boynuna onun üzüntusundeym hala atlatamadm bide bunu nasil çekerim bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?